Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
κάπως έτσι είναι τα πράγματα
ο νίνης-μέσι είναι για τον μπούτζον
ο κατσουράνης και καραγκούνης για κλίκες και περαίωση
ο σίλβα για σύνταξη
και ο μόνος που το έχει είναι ο γκαρσία
είμαι βάζελος από κούνια και με κάποια, μικρή, ιστορία. Αυτό που είδα φέτος στην Ευρώπη δεν με νευρίασε απλά, με ξενέρωσε απόλυτα. Ομάδα χωρίς κανένα στόχο μέσα στο γήπεδο ούτε καν να αμυνθεί και να αποφύγει το διασυρμό. Εντελώς τυχαία δεν άρπαξε χτες πέντε, απλ΄ακάποια στιγμή οι Δανοί βαρέθηκαν.. Καμία διάθεση, παίχτες ερασιτέχνες με ενέργειες επιπέδου αλάνας. Ακόμα κι ο Σισέ έτρεχε με σκοπό να βάλει  κάπου γκόλ και το' βαλε τελικά στο τέρμα μας... Μέχρι να σκίσω το διαρκείας μου ήρθε, όχι χτες, από το πρώτο ματς με την Μπάρτσα.. Φρίκη φέτος, αλλά το να μιλάνε οι γαύροι για την Ευρώπη παραμένει η απίστευτη γελοιότητα.Αφού ποτέ και πουθενά δεν έχουν κάνει τίποτα, εντελώς ανύπαρκτοι είναι στην Ευρώπη τι τα θέλουν τα σχόλια? δεν μας αφήνουν να ξενερώσουμε με την ησυχία μας οι άτιμοι....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είμαι βάζελος από κούνια και με κάποια, μικρή, ιστορία. Αυτό που είδα φέτος στην Ευρώπη δεν με νευρίασε απλά, με ξενέρωσε απόλυτα. Ομάδα χωρίς κανένα στόχο μέσα στο γήπεδο ούτε καν να αμυνθεί και να αποφύγει το διασυρμό. Εντελώς τυχαία δεν άρπαξε χτες πέντε, απλ΄ακάποια στιγμή οι Δανοί βαρέθηκαν.. Καμία διάθεση, παίχτες ερασιτέχνες με ενέργειες επιπέδου αλάνας. Ακόμα κι ο Σισέ έτρεχε με σκοπό να βάλει  κάπου γκόλ και το' βαλε τελικά στο τέρμα μας... Μέχρι να σκίσω το διαρκείας μου ήρθε, όχι χτες, από το πρώτο ματς με την Μπάρτσα.. Φρίκη φέτος, αλλά το να μιλάνε οι γαύροι για την Ευρώπη παραμένει η απίστευτη γελοιότητα.Αφού ποτέ και πουθενά δεν έχουν κάνει τίποτα, εντελώς ανύπαρκτοι είναι στην Ευρώπη τι τα θέλουν τα σχόλια? δεν μας αφήνουν να ξενερώσουμε με την ησυχία μας οι άτιμοι....
είδες που κι εσύ στο τέλος τα γυρνάς;;
εσύ τι έχεις κάνει τα τελευταία χρόνια; ό,τι και φέτος.
πέρσι ας πούμε ο ΟΣΦΠ πήγε καλύτερα από τον ΠΑΟ.

λοιπόν, του χρόνου και πάλι θα λέτε για τα μεγαλεία σας όταν ζούσε ο παππούς σας και ο προπάππους σας. Και του χρόνου ΠΑΛΙ θα μας τα ζαλίζετε με τις πορείες που ψάχνουνε να βρούνε οι νέοι σε βιβλία ιστορικά του ποδοσφαίρου.

Δεν το λέω επειδή είμαι Ολυμπιακός, ειλικρινά. Αλλά αυτό που βλέπω από ΑΕΚ και ΠΑΟ είναι πως ζούνε με την ιστορία τους, όποια ιστορία τέλος πάντων καταλαβαίνουνε.
Εγώ ξέρω πως πέρσι που ο Ολυμπιακός ήταν χάλια πέρασε από τον Όμιλο. Και εμείς κράξαμε την ομάδα μας και τον πρόεδρο για την κατάντια μας να βλέπουμε τέτοια ομάδα πέρσι.
Και φέτος αλλάξαμε πρόεδρο, προπονητή και 10 παίκτες. Και φέτος αν μη τι άλλο δεν είμαστε το ρεμπετασκέρ που ήμαστε περσι.

Και αυτό είναι κάτι που δεν το έχω δει ΠΟΤΕ στον ΠΑΟ και την ΑΕΚ. Να δει πραγματικά τα λάθη του σαν ομάδα και οι οπαδοί να παραδεχτούνε πως έχουνε χάλια ομάδα.

Αν τον Ιανουάριο είσαστε πρώτοι - ακόμα χειρότερα αν είσαστε πρωταθλητές το Μάιο, θα λέτε τα ίδια;
Ή θα πανηγυρίζετε που έβαλε ένα 16χρονο να παίξει μπάλα στην ενδεκάδα πάλι;

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
είδες που κι εσύ στο τέλος τα γυρνάς;;
εσύ τι έχεις κάνει τα τελευταία χρόνια; ό,τι και φέτος.
πέρσι ας πούμε ο ΟΣΦΠ πήγε καλύτερα από τον ΠΑΟ.

λοιπόν, του χρόνου και πάλι θα λέτε για τα μεγαλεία σας όταν ζούσε ο παππούς σας και ο προπάππους σας. Και του χρόνου ΠΑΛΙ θα μας τα ζαλίζετε με τις πορείες που ψάχνουνε να βρούνε οι νέοι σε βιβλία ιστορικά του ποδοσφαίρου.

Δεν το λέω επειδή είμαι Ολυμπιακός, ειλικρινά. Αλλά αυτό που βλέπω από ΑΕΚ και ΠΑΟ είναι πως ζούνε με την ιστορία τους, όποια ιστορία τέλος πάντων καταλαβαίνουνε.
Εγώ ξέρω πως πέρσι που ο Ολυμπιακός ήταν χάλια πέρασε από τον Όμιλο. Και εμείς κράξαμε την ομάδα μας και τον πρόεδρο για την κατάντια μας να βλέπουμε τέτοια ομάδα πέρσι.
Και φέτος αλλάξαμε πρόεδρο, προπονητή και 10 παίκτες. Και φέτος αν μη τι άλλο δεν είμαστε το ρεμπετασκέρ που ήμαστε περσι.

Και αυτό είναι κάτι που δεν το έχω δει ΠΟΤΕ στον ΠΑΟ και την ΑΕΚ. Να δει πραγματικά τα λάθη του σαν ομάδα και οι οπαδοί να παραδεχτούνε πως έχουνε χάλια ομάδα.

Αν τον Ιανουάριο είσαστε πρώτοι - ακόμα χειρότερα αν είσαστε πρωταθλητές το Μάιο, θα λέτε τα ίδια;
Ή θα πανηγυρίζετε που έβαλε ένα 16χρονο να παίξει μπάλα στην ενδεκάδα πάλι;
βλέπεις ότι θεωρώ πως τα φετινά μας χάλια είναι δεδομένα και απίστευτα. Κάθε οπαδός όμως παρηγοριέται με την ιστορία της ομάδας του. Και η ιστορία της πανάθας στην Ευρώπη είναι υπαρκτή και, για τα ελληνικά πάντα δεδομένα, πολύ μεγάλη. Δεν πήραμε φυσικά κανένα κύπελλο, αλλά έχουμε κάποιες πολύ καλές πορείες και κάποια πολύ μεγάλα διπλά έξω, γνωστά σε όλους, μην κουράζω... Λοιπόν αυτά δεν μηδενίζονται από το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η πορεία μας είναι πολύ κακή με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις. Οσο για σας δεν ασχολούμαι με την ανύπαρκτη ευρωπαική σας διαδρομή παρά μόνον όταν ειρωνεύεστε ή σχολιάζετε τα φετινά μας χάλια. Εχετε μεγάλες επιτυχίες στην Ελλάδα, πολλές πραγματικές, άλλες μούφες, μετράτε όμως εδώ. Εξω πάλι καθόλου. Δεν το δέχεσαι αυτό? χωρίς διάθεση να επιβληθώ ή να κάνω τον έξυπνο θεωρώ ότι η ομάδα μου ξεχώριζε πάντα για τον ευρωπαικό της αέρα. Αν τον χάσει ή αν τον έχει ήδη χάσει είναι ένα άλλο, πολύ μεγάλο θέμα που δεν νομίζω όμως ότι αφορά κάποιον γαύρο, αυτά...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ θεωρώ πως όλες οι ελλ. ομάδες έχουνε τα χάλια τους και πάντα τα είχανε.
τις πορείες σας φυσικά και τις αναγνωρίζω, αλλά μην νομίζεις πως ο ευρωπαϊκός σας αέρας μυρίζει έξω από τα ελληνικά σύνορα. Πίστεψέ με, όλο με ξένους μιλάω.
Ο Ολυμπιακός είναι πιο γνωστός τώρα λόγω των τελευταίων χρόνων, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει κάνει πορείες ή κάτι άλλο.

Το να έχεις ιστορία είναι πολύ καλό. Και η Στεάουα κάποια στιγμή πήρε Πρωταθλητριών και μετά χάθηκε. Και η Μπρύζ κάποτε θεωρούνταν ομαδάρα και τώρα πια είναι ένα τίποτα.
Όταν στο εξωτερικό παρακαλάνε να πέσουνε μαζί μας και μαζί σας, αυτό τα λέει όλα.

Δεν είναι το θέμα να τα κάνουμε όλα ένα αχταρμα και ίσωμα όμως. Το θέμα είναι πως δεν μπορείς να ζεις με την ιστορία μόνο.
Γαμώ την ελληνική μου νοοτροπία πια, τους αρχαίους τους έχουμε κομποσκοίνι και λοιδορούμε τη μνήμη τους με τις μαλακίες που κάνουμε σαν λαός. Το ίδιο σε όλες τις εκφάνσεις μας σαν κοινωνία. Αθλητισμό, πολιτική, παντού

Το θέμα είναι να κάνεις πρώτα αυτοκριτική πριν κάνεις κριτική στον άλλον.
απλό είναι το ερώτημα. Από τη στιγμή που παραδέχεστε όλοι πως η σούπερλίγδα είναι σάπια, αν την πάρετε (και) φέτος, θα ζητήσεις να φύγουνε οι 3-4-5 παίκτες που αυτή τη στιγμή τους θεωρείς περιπατητές; Ή θα κατέβεις να πανηγυρίζεις και να λες ΠΑΟ-Ευρώπη;;
Μετά τα φετινά χάλια του χρόνου πάλι δεν θα μιλήσεις για πορείες; Πώς; Πάλι με την ιστορία; Κι άμα είσαι για τα μπάζα η ιστορία τα διαγράφει και τα διορθώνει όλα;

Ο Ολυμπιακός ήταν τόσα χρόνια πρωταθλητής, αυτό δεν σημαίνει πως πέρσι που τα έκανε σκατα εμείς θα έπρεπε να πούμε τι καλά, τι ωραία, έχουμε τόσα πρωταθλήματα. Ναι, οκ, τα έχουμε....αλλά πέρσι ήμαστε για τον πούτσο. Και άλλαξε για αυτό όλη η ομάδα το καλοκαίρι. Παρότι θεωρητικά στην Ευρώπη πήγαμε καλά.

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
εγώ θεωρώ πως όλες οι ελλ. ομάδες έχουνε τα χάλια τους και πάντα τα είχανε.
τις πορείες σας φυσικά και τις αναγνωρίζω, αλλά μην νομίζεις πως ο ευρωπαϊκός σας αέρας μυρίζει έξω από τα ελληνικά σύνορα. Πίστεψέ με, όλο με ξένους μιλάω.
Ο Ολυμπιακός είναι πιο γνωστός τώρα λόγω των τελευταίων χρόνων, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει κάνει πορείες ή κάτι άλλο.

Το να έχεις ιστορία είναι πολύ καλό. Και η Στεάουα κάποια στιγμή πήρε Πρωταθλητριών και μετά χάθηκε. Και η Μπρύζ κάποτε θεωρούνταν ομαδάρα και τώρα πια είναι ένα τίποτα.
Όταν στο εξωτερικό παρακαλάνε να πέσουνε μαζί μας και μαζί σας, αυτό τα λέει όλα.

Δεν είναι το θέμα να τα κάνουμε όλα ένα αχταρμα και ίσωμα όμως. Το θέμα είναι πως δεν μπορείς να ζεις με την ιστορία μόνο.
Γαμώ την ελληνική μου νοοτροπία πια, τους αρχαίους τους έχουμε κομποσκοίνι και λοιδορούμε τη μνήμη τους με τις μαλακίες που κάνουμε σαν λαός. Το ίδιο σε όλες τις εκφάνσεις μας σαν κοινωνία. Αθλητισμό, πολιτική, παντού

Το θέμα είναι να κάνεις πρώτα αυτοκριτική πριν κάνεις κριτική στον άλλον.
απλό είναι το ερώτημα. Από τη στιγμή που παραδέχεστε όλοι πως η σούπερλίγδα είναι σάπια, αν την πάρετε (και) φέτος, θα ζητήσεις να φύγουνε οι 3-4-5 παίκτες που αυτή τη στιγμή τους θεωρείς περιπατητές; Ή θα κατέβεις να πανηγυρίζεις και να λες ΠΑΟ-Ευρώπη;;
Μετά τα φετινά χάλια του χρόνου πάλι δεν θα μιλήσεις για πορείες; Πώς; Πάλι με την ιστορία; Κι άμα είσαι για τα μπάζα η ιστορία τα διαγράφει και τα διορθώνει όλα;

Ο Ολυμπιακός ήταν τόσα χρόνια πρωταθλητής, αυτό δεν σημαίνει πως πέρσι που τα έκανε σκατα εμείς θα έπρεπε να πούμε τι καλά, τι ωραία, έχουμε τόσα πρωταθλήματα. Ναι, οκ, τα έχουμε....αλλά πέρσι ήμαστε για τον πούτσο. Και άλλαξε για αυτό όλη η ομάδα το καλοκαίρι. Παρότι θεωρητικά στην Ευρώπη πήγαμε καλά.
κοίτα συμφωνώ σε πολλά απ' αυτά που λες και κυρίως μ' αρέσει ότι δεν διακρίνω τυφλό φανατισμό. Φυσικά γουστάρουμε πολύ τις ομάδες μα  απο κει και πέρα... τώρα αν πάρουμε φέτος πρωτάθλημα, που δεν το νομίζω, με αυτή την εικόνα και αν δεν αλλάξει κάτι συγκλονιστικά ειλικρινά δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου. Να φύγουν παίχτες, να έρθουν άλλοι, αν και νομίζω ότι το πρόβλημα της πανάθας είναι ότι προσπαθει με κάθε τρόπο και το εννοώ με κάθε τρόπο, να πάρει την πρωτιά στην Ελλάδα από τον γαύρο και να την διατηρήσει για καιρό. Δύσκολο πράγμα για πολλουές και διάφορους λόγους, οπότε η Ευρώπη πήγε πολύ πίσω. Τώρα για το αν αντικειμνικά έχουμε κάνει σπουδαία πράγματα στην Ευρώπη σου απαντάω όχι βέβαια. Ποτέ δεν είμαστε θηρία ούτε και θα γίνουμε. Απλά για τα μέτρα της ελληνικής μιζέριας και μόνο γι' αυτά έχουμε κάνει σπουδαία πράγματα, αυτό είναι όλο και προφανώς δεν μου φτάνει πιά. Οπως νομίζω και σε σένα δεν φτάνει να πάρεις άλλο ένα πρωτάθλημα, εκτός αν παίξεις μπαλλάρα, αλλά ούτε κι αυτό το βλέπω, αν και φέτος ο γαύρος έχει πολλούς  παίχτες. Λείπει όμως η ψυχή και δεν μου φαίνοανται και πολύ γυμνασμένοι. Αυτά και κατα τα άλλα πολύ μιζέραι γενικότερα πέφτει στη χώρα μας οπότε καλό θα ήταν να κάναμε κάτι στον αθλητισμό έτσι?...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Είναι μεγάλη η εικόνα και την μικραίνει το site... :-
Δείτε το, πολύ γέλιο!! :2funny: :2funny:

Σιμάο: "Συγγνώμη που άργησα, είχα προπόνηση στο PRO.
Από που να ξεκινήσω...Για μας η Ευρώπη φέτος είναι ξεχωριστή εμπειρία
Πότε τρώμε 2, πότε τρώμε 3, πότε τρώμε 5...
κι όπως το βλέπω αύριο, φοβάμαι θα μας τα τυλίξουν να πάρουμε και για το σπίτι"

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
.

Συνημμένα

• KOPELES.jpg
    KOPELES.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 16
  • PRASINES.jpg
    PRASINES.jpg
    45,3 KB · Εμφανίσεις: 10

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

XAXAXAXAAXAXAXAXA

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Τιτανοτεράστια ανατροπή με Ολύμπια στο μπάσκετ
από τα πιο συγκλονιστικά ματς που έχω δει ποτέ

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Να 'ναι καλά ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επαγγελμα......
[size=70pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ !!![/size]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πηραμε τον πουλιδο :2funny: :2funny: :2funny:
τι φοβερο θεαμα που ειδαμε και σημερα

tyras

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
φερειρα φυγε τωρα κολογερε

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Για επιστροφή του Μαλεζάνι στον τόπο του εγκλήματος τι λέτε;    :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom