Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
περα απο την πλακα,η σημερινη εικονα αντικατοπτριζει το πρωταθλημα μας...
δυο ομαδες πανε τρενο και απο νικη σε νικη στη σουπερλιγδα...
η μια αποκλειστικε απο ομαδα μπασκετ καπου μεσα στον αυγουστο,και η αλλη ξευτιλιζεται απο τον αντονσον...
κατα τα αλλα,<<Πρωταθλημα και Κυπελλο Πανθηναικε>>
αρρωστακια..

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Και το κερασάκι στην τούρτα: Η Ρουμπίν μόλις κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Κοπενχάγη για τον Εντόι. 10 εκατομμύρια για 4 χρόνια.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ελλαδίτσα και πάλι Ελλαδίτσα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
η μια αποκλειστικε απο ομαδα μπασκετ καπου μεσα στον αυγουστο,και η αλλη ξευτιλιζεται απο τον αντονσον...
αρρωστακια..
μην λες μαλακιες...μην εξισωνεις και μην γενικευεις...
ομαδα μπασκετ και μαγκιες...
ειδες η ισραηλιτικια μεσα στην λυων...παραλιγο διπλο....
και ηταν παταγωδης αποτυχια για μενα με τραγικες εμφανισεις σε αδειο γηπεδο και με τραγικη διαιτησια...και εισεπραξα στο πολλαπλασιο αρνητικη κριτικη...παραδεχτηκα την αποτυχια μου η οποια ομως δεν μπορει να θεωρηθει και το σημειο αναφορας μου....
εδω μιλαμε για παταγωδη αποτυχια στον πιο ευκολο ομιλο ποτε που συμμετειχε ελληνικη ομαδα απο λαταβολης τσου λου....
οπως ακριβως τον ζητας ....2 αστειοι και ανυπαρκτοι ευρωπαικα αντιπαλοι και ενα μεγαθηριο με κλεισμενη πρωτη θεση ....
οποτε εισαι φαβορι για δευτερος και αν κοιμηθει ο θεος και δεν τα καταφερεις να εχεις σιγουρα την γιουροπα λιγκ....
και ακομα και αυτη τη στιγμη τα καναλια ασχολουνται με την ''εκπληξη'' κοπενχαγη και περνανε σε δευτερη μοιρα την κριτικη στην ελληνικη ομαδα...
καλυψη για ακομα μια φορα δηλαδη και προσμονη με αγωνια για την επομενη σαιζον αν κατα λαθος παρει κανενα τριποντο στην ευρωπη ο ''πρεσβης'' να μας ζαλισουν τα παπαρια με τα ευρωπαικα κουστουμια....
ασε λοιπον το ''πρωταθλημα'' μας και θα σε παρακαλεσω να εξαιρεις τον ολυμπιακο οταν αναφερεσαι στην μιζερια αυτου γιατι θεωρω οτι ειναι τουλαχιστον ενα σκαλι παραπανω απο τους υπολοιπους....
οι γενικευσεις και το παραμαζωμα ειναι αδικες ....
οταν εκανε γκελες ο θρυλος στην ευρωπη δεν εβλεπα καμμια αυθιξια απο κανενα για γενικη κατακραυγη στο ελληνικο ποδοσφαιρο...αντιθετως λουζοταν μονος του (και σωστα) ο ολυμπιακος μονος του τις αποτυχιες του...
οχι τωρα το ξυλο και την καρπαζια του πρεσβη να την λουζονται ολοι...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ατυχια λεςνε στο μεγκα δια στοματος γκμοχ οτι ειχε ο παο σημερα.... :headbang: :headbang: :headbang:
καταλαβες χιτ γιατι σου λεω μην γενικευεις;;;
και ο τζορβας ανμεσα στους τρεις πολυτιμοτερους  :2funny: :2funny: :2funny:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Τραγική εμφάνιση,παιδαριώδη λάθη, τρικυμία στην άμυνα,ανυπαρξία στην επίθεση...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μην λες μαλακιες...μην εξισωνεις και μην γενικευεις...
ομαδα μπασκετ και μαγκιες...
ειδες η ισραηλιτικια μεσα στην λυων...παραλιγο διπλο....
και ηταν παταγωδης αποτυχια για μενα με τραγικες εμφανισεις σε αδειο γηπεδο και με τραγικη διαιτησια...και εισεπραξα στο πολλαπλασιο αρνητικη κριτικη...παραδεχτηκα την αποτυχια μου η οποια ομως δεν μπορει να θεωρηθει και το σημειο αναφορας μου....
εδω μιλαμε για παταγωδη αποτυχια στον πιο ευκολο ομιλο ποτε που συμμετειχε ελληνικη ομαδα απο λαταβολης τσου λου....
οπως ακριβως τον ζητας ....2 αστειοι και ανυπαρκτοι ευρωπαικα αντιπαλοι και ενα μεγαθηριο με κλεισμενη πρωτη θεση ....
οποτε εισαι φαβορι για δευτερος και αν κοιμηθει ο θεος και δεν τα καταφερεις να εχεις σιγουρα την γιουροπα λιγκ....
και ακομα και αυτη τη στιγμη τα καναλια ασχολουνται με την ''εκπληξη'' κοπενχαγη και περνανε σε δευτερη μοιρα την κριτικη στην ελληνικη ομαδα...
καλυψη για ακομα μια φορα δηλαδη και προσμονη με αγωνια για την επομενη σαιζον αν κατα λαθος παρει κανενα τριποντο στην ευρωπη ο ''πρεσβης'' να μας ζαλισουν τα παπαρια με τα ευρωπαικα κουστουμια....
ασε λοιπον το ''πρωταθλημα'' μας και θα σε παρακαλεσω να εξαιρεις τον ολυμπιακο οταν αναφερεσαι στην μιζερια αυτου γιατι θεωρω οτι ειναι τουλαχιστον ενα σκαλι παραπανω απο τους υπολοιπους....
οι γενικευσεις και το παραμαζωμα ειναι αδικες ....
οταν εκανε γκελες ο θρυλος στην ευρωπη δεν εβλεπα καμμια αυθιξια απο κανενα για γενικη κατακραυγη στο ελληνικο ποδοσφαιρο...αντιθετως λουζοταν μονος του (και σωστα) ο ολυμπιακος μονος του τις αποτυχιες του...
οχι τωρα το ξυλο και την καρπαζια του πρεσβη να την λουζονται ολοι...
φιλεμου αν εμεις και ο βαζελος φορουσαμε αλλη φανελα με το ποδοσφαιρο που παιζουμε και οι 2 ειχαμε καπαρωμενη θεση για υποβιβασμο...

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...
Μπραβο στην Κοπενχαγη η οποια σαφως και αξιζε να περασει σους 16. Για την ομαδα μου οσο και να την αγαπαω και να την υποστηριζω, ερχονται καποιες στιγμες (σαν το σημερινο ματς) ας πουμε,
που δεν μπορεις να κλεισεις τα ματια με τιποτα... Τα περι ατυχιας κλπ ειναι αυτο που λεμε "Αρχιδιες Γιωργιτσα μου". Τωρα πρεπει να κατσει ο Φερειρα και να μονταρει σωστα αυτο το συνολο που θελει να λεγεται ομαδα.!!
Εχει να κανει παρα πολλη δουλεια ο Φερειρα, και οπωσδηποτε να ανοιξει η πορτα της εξοδου για οποιον δε γουσταρει !!! (θα φυγουν πολλοι ειμαι σιγουρος!!!)
Αντε λοιπον τωρα καναπες και για εμας...τελειωσε ο εφιαλτης..παμε γι΄αλλα!!!
Καλη τυχη Φερειρα και χωσε και τιποτα κλωτσιες !!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειπα να δω το παιχνιδι
τι το θελα
συστημα σκατοπλυμμηρα
οτι ναναι
ομαδα διχως αρχη και τελος
ο τζορβας κουνελοπνιχτης
ευτυχως τελειωσε το φετινο τσου-λου

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.947
Πόντοι
42.697
''ΜΟΝΟ ΕΣΥ'' 2 γκολ επίθεση
''ΜΟΝΟ ΕΣΥ'' 2 βαθμούς
''ΜΟΝΟ ΕΣΥ'' 16 γκόλ άμυνα (2005-2006)
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ ''ΜΟΝΟ ΕΣΥ'' :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
κατα τα αλλα,<<Πρωταθλημα και Κυπελλο Παναθηναικε>>
αρρωστακια..

+1

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.947
Πόντοι
42.697
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[move][size=25pt]ΠΑΟ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ -  2-13[/size][/move]

Συνημμένα

• pao-2010.png
    pao-2010.png
    306,7 KB · Εμφανίσεις: 20

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αιντε κατουρα ρε Γαβρε !!!! :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• κκκκ.jpg
    κκκκ.jpg
    18,2 KB · Εμφανίσεις: 17

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μου έλεγε τις προάλλες γνωστός μου, ο οποίος εργάζεται στη Παιανία, ότι ο Φερέιρα, τραβάει τα μαλλιά του (αυτά που έχει τέλος πάντων) με αυτά που βλέπει στις προπονήσεις. Αρχίζει να αναθεωρεί που ήρθε στην ομάδα και βλέπει ότι έκανε λάθος τελικά.
Τους είχε βάλει να κάνουν μια άσκηση, μου έλεγε ο φίλος μου, και να κάνουν μαρκινή μπαλιά με τη μία. ΚΑΝΕΙΣ παίκτης της ομάδας δε τα κατάφερνε. Μόνο κάπως ο Λουίς Γκαρσία. Οι υπόλοιποι άμπαλοι εντελώς.
Γι' αυτό ο άνθρωπος ζήτησε 3 χαφ τον Γενάρη. Σου λέει για την Ελλάδα που θα παίζω από εδώ και πέρα, ψιλοκαλή είναι η άμυνα, ψιλοκαλή και η επίθεση, αλλά το κέντρο είναι για το πούτσο καβάλα. Οπότε ζήτησε τρεις πάίκτες στο κέντρο, έτοιμους να μπουν για 11αδα, αλλιώς το φλεβάρη, τη κάνει για Πορτογαλία ξανά και ας βγει εις βάρος του το συμβόλαιο. Από το να ξεφτιλίσει το όποιο όνομα έχει κάνει τόσα χρόνια, καλύτερα να φύγει.

Για να δούμε το δίδυμο, τι παίκτες θα μας φέρει...

Bill_745

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
0
αρρωστακια..

Πολύ σωστός είσαι φίλε!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Μου έλεγε τις προάλλες γνωστός μου, ο οποίος εργάζεται στη Παιανία, ότι ο Φερέιρα, τραβάει τα μαλλιά του (αυτά που έχει τέλος πάντων) με αυτά που βλέπει στις προπονήσεις. Αρχίζει να αναθεωρεί που ήρθε στην ομάδα και βλέπει ότι έκανε λάθος τελικά.
Τους είχε βάλει να κάνουν μια άσκηση, μου έλεγε ο φίλος μου, και να κάνουν μαρκινή μπαλιά με τη μία. ΚΑΝΕΙΣ παίκτης της ομάδας δε τα κατάφερνε. Μόνο κάπως ο Λουίς Γκαρσία. Οι υπόλοιποι άμπαλοι εντελώς.
Γι' αυτό ο άνθρωπος ζήτησε 3 χαφ τον Γενάρη. Σου λέει για την Ελλάδα που θα παίζω από εδώ και πέρα, ψιλοκαλή είναι η άμυνα, ψιλοκαλή και η επίθεση, αλλά το κέντρο είναι για το πούτσο καβάλα. Οπότε ζήτησε τρεις πάίκτες στο κέντρο, έτοιμους να μπουν για 11αδα, αλλιώς το φλεβάρη, τη κάνει για Πορτογαλία ξανά και ας βγει εις βάρος του το συμβόλαιο. Από το να ξεφτιλίσει το όποιο όνομα έχει κάνει τόσα χρόνια, καλύτερα να φύγει.

Για να δούμε το δίδυμο, τι παίκτες θα μας φέρει...
κάπως έτσι είναι τα πράγματα
ο νίνης-μέσι είναι για τον μπούτζον
ο κατσουράνης και καραγκούνης για κλίκες και περαίωση
ο σίλβα για σύνταξη
και ο μόνος που το έχει είναι ο γκαρσία

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΒΑΘΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ CHAMPIONS LEAGUE,να μην το ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΗ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom