Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
για αυτο επαιζε ημιτελικο τσ.λ,ενω ο λετο θα παιζει το πουλακι του.για μενα ο λετο στα κορνερ σωστα δε γυριζει στην αμυνα..
εκτος του οτι 3 χρονια δεν τον εχω δει να σταυρωνει κεφαλια ακομα και στα κορνερ της επιθεσης,θεωρω οτι αυτος και ο γκοβου ειναι οι μονοι που πρεπει να μενουν εκτος περιοχης σας για να φυγουν στην κοντρα..με το διασκελισμο που χει ειναι οτι πρεπει..
μη ξεχναμε οτι το κορνερ ειναι ευκαιρια και για τις δυο ομαδες να σκοραρουν.. ;)

παρολα αυτά, σπανιότατη περίπτωση να φύγει στην κόντρα η ομάδα μετά από κόρνερ; γιατί άραγε; μα γιατί οι αντίπαλοι φυλάνε τα νώτα τους. 2 επιθετικούς και τον σέντερ μπακ βάζουν στην περιοχή και ο πανικός σε Μπουμσονγκ, Καντέ και ΣΙΑ είναι βέβαιος. κι αν τύχει και πάρει την μπάλα ο Λέτο θα σκύψει το κεφάλι και θα πάει να μπει με αυτήν στα δίχτυα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
και μην μπερδεύετε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με το επαγγελματικό. το ερασιτεχνικό είναι απείρως πιο φανατικό από την πλευρά των ποδοσφαιριστών. γι' αυτό και στο ερασιτεχνικό δέρνονται οι παίχτες και οι παράγοντες, ενώ στο επαγγελματικό οι οπαδοί

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και μην μπερδεύετε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με το επαγγελματικό. το ερασιτεχνικό είναι απείρως πιο φανατικό από την πλευρά των ποδοσφαιριστών. γι' αυτό και στο ερασιτεχνικό δέρνονται οι παίχτες και οι παράγοντες, ενώ στο επαγγελματικό οι οπαδοί
το άθλημα το ίδιο είναι.
και το κροσέ του καρεμπέ, η κεφαλιά του ζιντάν, το κωλοδάκτυλο του ολισαντέμπε, το πιασαρχίδιασμα του γκαλέττι και το πιασοκώλιασμα του Αναστόπουλου από επαγγελματίες γίνανε.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
το άθλημα το ίδιο είναι.
και το κροσέ του καρεμπέ, η κεφαλιά του ζιντάν, το κωλοδάκτυλο του ολισαντέμπε, το πιασαρχίδιασμα του γκαλέττι και το πιασοκώλιασμα του Αναστόπουλου από επαγγελματίες γίνανε.

σταγόνες στον ωκεανό μπροστά σε αυτά που γίνονται στο ερασιτεχνικό. εκεί οι παιχτες παίζουν μόνο για τη φανέλα γι' αυτό και φανατίζονται πιο πολύ. άσε που υπάρχει και το άλλο: δεν ξέρω τι γινόταν εκεί που έπαιζες εσύ, αλλά εγώ έχω παίξει σε αγώνα και τιμωρημένος ακόμη. κι όχι μόνο εγώ. το έχουν κάνει πολλοί. στον έναν αγώνα είχα φάει κόκκινη, στον άλλο πήγα κι έπαιξα με αλλουνού δελτίο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σταγόνες στον ωκεανό μπροστά σε αυτά που γίνονται στο ερασιτεχνικό. εκεί οι παιχτες παίζουν μόνο για τη φανέλα γι' αυτό και φανατίζονται πιο πολύ. άσε που υπάρχει και το άλλο: δεν ξέρω τι γινόταν εκεί που έπαιζες εσύ, αλλά εγώ έχω παίξει σε αγώνα και τιμωρημένος ακόμη. κι όχι μόνο εγώ. το έχουν κάνει πολλοί. στον έναν αγώνα είχα φάει κόκκινη, στον άλλο πήγα κι έπαιξα με αλλουνού δελτίο

καλά έχω παίξει και χωρίς δελτίο με άλλο επώνυμο..
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχα
το θέμα είναι ότι ο φανατισμός είναι ο ίδιος απλά η εγκράτεια είναι μέρος της προπόνησης και των προστίμων.

Μη ξεχνάς ότι στο ερασιτεχνικό πολλοί πάνε και για να βγάλουν τα κόμπλεξ και τα προβλήματα της καθημερινής τους ζωής.
Εγώ έπαιζα για τη κάβλα μου. Μια φορά ένας μαλάκας πήγε να με στείλει νοσοκομείο επειδή επαιζα δυνατά. Κοινώς με περίμενε κάνα τέταρτο να με στείλει για σπίρτα.
Σηκώθηκα με τα αίματα και τον πήρα στο κυνήγι.
Από πίσω όλη η ομάδα να με κυνηγάει που τον κυνήγαγα.
Τον φτάνω τον ρίχνω κάτω με τάκλιν και τον αρχίζω στις ψιλές. Αμόκ με είχε πιάσει.
Εχουν πέσει από πάνω μας οι συμπάικτες μου και αυτού. Ενας από τους δικούς τους με τραβάει και μόλις μας χωρίζουν εγώ δεν ηρεμούσα θα τον πήγαινα κωλοφεράτζα μέχρι το σπίτι του για την μπινιά αλητεία που είχε κάνει.
Προσπαθεί να με ηρεμήσει και μου λέει το αμίμητο. Ρε συ ξεκόλλα προχθές έπιασε τη γυναίκα του σπίτι στο κρεβάτι με τον κολλητό του και έχουν ένα παιδάκι 3 μηνών. Μετά ξενέρωσα και του αγόρασα ο μαλάκας και λούκοζειντ

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
το θέμα είναι ότι ο φανατισμός είναι ο ίδιος απλά η εγκράτεια είναι μέρος της προπόνησης και των προστίμων.

Μη ξεχνάς ότι στο ερασιτεχνικό πολλοί πάνε και για να βγάλουν τα κόμπλεξ και τα προβλήματα της καθημερινής τους ζωής.
Εγώ έπαιζα για τη κάβλα μου. Μια φορά ένας μαλάκας πήγε να με στείλει νοσοκομείο επειδή επαιζα δυνατά. Κοινώς με περίμενε κάνα τέταρτο να με στείλει για σπίρτα.
Τον φτάνω τον ρίχνω κάτω με τάκλιν και τον αρχίζω στις ψιλές. Αμόκ με είχε πιάσει.
Εχουν πέσει από πάνω μας οι συμπάικτες μου και αυτού. Ενας από τους δικούς τους με τραβάει και μόλις μας χωρίζουν εγώ δεν ηρεμούσα θα τον πήγαινα κωλοφεράτζα μέχρι το σπίτι του για την μπινιά αλητεία που είχε κάνει.
Προσπαθεί να με ηρεμήσει και μου λέει το αμίμητο. Ρε συ ξεκόλλα προχθές έπιασε τη γυναίκα του σπίτι στο κρεβάτι με τον κολλητό του και έχουν ένα παιδάκι 3 μηνών. Μετά ξενέρωσα και του αγόρασα ο μαλάκας και λούκοζειντ
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

σίγουρα τα πρόστιμα, οι προπονήσεις κ.λπ. είναι πρωτεύοντες παράγοντες.
και όντως, όποιος είναι κωλοχαρακτήρας, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να βγάλει τα απωθημένα του. έχω γίνει κι εγώ μάρτυρας σε άπειρα απίστευτα, τραγικά, τραγελαφικά και κωμικοτραγικά περιστατικά.
γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΣΦΠ, από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν βγει, που έχει παίξει και στο εξωτερικό, όταν έπαιζε στο ερασιτεχνικό σε μικρή ηλικία, εκτός έδρας δεν πήγαινε σχεδόν ποτέ. του την είχαν φυλαγμένη όλοι. αυτός ο κωλοχαρακτήρας του εξάλλου δεν του επέτρεψε να γίνει παιχταράς

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Υπονοείτε ότι ο μπουλάκος θα είναι και του χρόνου στην Βήτα Κατηγορία?Αν το διαβάσει την πουτσίσατε!  :2funny:

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
μας τάπωσες τώρα. μέσα από το γιουτιούμπ μας ξεδίπλωσες όλες τις αμυντικές αρετές του τσιάρτα.
δεν ηταν δουλεια του να μαρκαρει....και λογο ταλεντου καλυπτε τις αδυναμιες που ειχε σε ταχυτητα και μαρκαρισμα.
θελω να τονισω οτι στην ελλαδα που βλεπουμε συνεχεια ''φανταστικο'' ποδοσφαιρο με ''τεχνικους'' παικτες..προτιμαμε τους τρεχαλαντζηδες τσολιαδες..
εδω ο Τζιοβαννι οι εγκριτοι δημοσιογραφοι πηγαν να τον βγαλουν αχρηστο γιατι δεν ετρεχε και παικτη παλιου στυλ...λες και το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι πλαισιομενο με ρομπεν σναιντερ κλτ και μας χαλανε τετοιοι παικτες.
ο λετο ειναι τελειωμενη υποθεση εχει θεμα στον εγκεφαλο..οπως και αλλοι ταλαντουχοι παικτες λογω μυαλου τους εφαγε η μαρμαγκα..Ορτεγα...Αιμαρ...Σαβιολα..Νταλεσαντρο

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
ο λετο ειναι τελειωμενη υποθεση εχει θεμα στον εγκεφαλο..

Τι εννοείς , δεν θα τον αγοράσει η Μπενφίκα για δέκα εκατομ. δηλ ?
scratch-1.gif

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ηταν δουλεια του να μαρκαρει....και λογο ταλεντου καλυπτε τις αδυναμιες που ειχε σε ταχυτητα και μαρκαρισμα.
θελω να τονισω οτι στην ελλαδα που βλεπουμε συνεχεια ''φανταστικο'' ποδοσφαιρο με ''τεχνικους'' παικτες..προτιμαμε τους τρεχαλαντζηδες τσολιαδες..
εδω ο Τζιοβαννι οι εγκριτοι δημοσιογραφοι πηγαν να τον βγαλουν αχρηστο γιατι δεν ετρεχε και παικτη παλιου στυλ...λες και το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι πλαισιομενο με ρομπεν σναιντερ κλτ και μας χαλανε τετοιοι παικτες.
ο λετο ειναι τελειωμενη υποθεση εχει θεμα στον εγκεφαλο..οπως και αλλοι ταλαντουχοι παικτες λογω μυαλου τους εφαγε η μαρμαγκα..Ορτεγα...Αιμαρ...Σαβιολα..Νταλεσαντρο

συμφωνάμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom