Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
νομίζεις ότι έχω τέτοια κολλήματα.
χίλιες φορές το μουρίνιο ρε μαλάκα ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ και να μιλάω για μπάλλα.
ααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε τριμάλακα περσόνα, δεν ξέρεις καθόλου ελληνικά; τόση ώρα αυτό θες να πεις; ότι φταίει το οξύθυμο του χαρακτήρα του;;; και γράφεις για σωματότυπους και παπαριές!

τετραμαλάκας παρακαλώ.

στη μπάλλα (που προφανώς δεν έχεις παίξει ποτέ) όταν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΛΟΓΩ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Οπως εκείνα τα ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΤΑΚΛΙΝ ΤΟΥ ΕΚΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΟΤΑΝ ο ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ είχε την ποδοσφαιρική έμπνευση ιδιοφυίας να βάζει παίκτη χωρίς σέντρα και μακρινή πασα και μόνο κάθετη μπαλλιά να παίζει πίσω απο τη σέντρα αμυντικό χαφ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΕΤΡΑΜΑΛΑΚΑΣ ΑΜΠΑΛΛΕ;

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ρε κοκοβιέ ούτε να ασχοληθώ δεν κάνω κέφι με λοφούς σαν και σένα.
άσε μας τώρα να μιλήσουμε για μπάλλα. τράβα στο γκομενάκι σου το μαρτάκι.

μάγκα μου επειδή σε παρακολούθώ καιρό..εσύ δε μιλάς για μπάλα....να επιβάλλεις την λανθασμένη άποψη σου προσπαθείς...κι όποιος δε την ακολουθεί τον λές λοφο μαλάκα κ.λ.π. Ειρωνεύεσαι και το παίζεις ο γαμιάς του σιτε. Στο χω ξαναπεί εντελώς φιλικά μάγκα μου..

[size=10pt]GET A LIFE
[/size]

38406 posts βγές και λίγο έξω και συμπεριφέρσου όπως εδώ κι αν δε σε ταράξουν στη σφαλιάρα εμένα να με χέσεις...

τελικά μάγκα μου τώρα καταλαβαίνω γιατί σε βρίσκω όλη μέρα μέσα στο bou. και συμπεριφέρεσαι έτσι..ούτε οι φίλοι δε σε άντεξαν..και σου βγαίνει το κόμπλεξ εδώ...

σ'αφήνω τώρα αγορίνα μου πάω για καφεδάκι με τα φιλαράκια μου και τις κοπελιές μας...σου εύχομαι τουλάχιστον και τώρα μην απαντήσεις ξανά με ειρωνία..

φιλικά.. ;) :sunglasses:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Και κάπου εδώ θα ξεκινήσουν οι γαμωμάνες... :cussing: :cussing: :cussing:
Κρίμα που πρέπει να την κάνω. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αφήστε τα post μέχρι το βράδυ κ.κ. Μοντεράτορες. :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τετραμαλάκας παρακαλώ.

στη μπάλλα (που προφανώς δεν έχεις παίξει ποτέ) όταν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΛΟΓΩ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Οπως εκείνα τα ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΤΑΚΛΙΝ ΤΟΥ ΕΚΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΟΤΑΝ ο ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ είχε την ποδοσφαιρική έμπνευση ιδιοφυίας να βάζει παίκτη χωρίς σέντρα και μακρινή πασα και μόνο κάθετη μπαλλιά να παίζει πίσω απο τη σέντρα αμυντικό χαφ.
αυτο για αρχη..οταν μαλιστα δεν εχεις την ποδοσφαιρικη παιδεια για να μαρκαρεις τοτε το πραγμα χειροτερευει...
τραβηγματακια,ατσαλα κλωτσιδια και τακλιν επιπεδου γιωργαρου ανατωλακη που στην περιοχη μπορει να μη σφυριζονται ευκολα αλλα στο κεντρο σφυριζονται πριν ακομα αρχισει η τσουλιθρα στο χορτο..
αλλα εκει που ολοκληρωνεται το εργο ειναι αν σε ολα τα παραπανω προσθεθει ο χαρακτηρας του λετο,που σε καταστασεις ντερτι τοκινγκ και "ακουσιων" χτυπηματων,θα χει φυγει οφ στο τεταρτο..

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
στρογγυλή με περιφέρεια 70 εκατοστά σαν την περίμετρο της τρύπας σου

καλά με σένα δε ασχολούμαι καν...απλά σε λυπάμαι φίλε μου...ελπίζω τουλάχιστον να σαι ΠΙΚΠΑ να χεις το άλλοθι

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τετραμαλάκας παρακαλώ.

χαχαχα... ρε τι μαλακίες διαβάζουμε εδώ. δηλαδή το καταλαβαίνει ο ίδιος ότι θα κάνει μαλακία αν μαρκάρει και γι' αυτό δεν γυρνάει ε; ή μήπως του λέει ο προπονητής να μην γυρνάει γιατί τον φοβάται μην κάνει μαλακία; και γιατί στα κόρνερ των αντιπάλων δεν είναι ποτέ μέσα στην περιοχή του μπας και διώξει που είναι και ψηλός; κι εκεί φοβάται μην κάνει μαλακία.  

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
O Λέτο είναι απλά ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ,τι ψάχνετε τα υπόλοιπα? Ποτέ δε θα πάει παραπάνω,δεν έχει το μυαλό,ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΞ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτο για αρχη..οταν μαλιστα δεν εχεις την ποδοσφαιρικη παιδεια για να μαρκαρεις τοτε το πραγμα χειροτερευει...
τραβηγματακια,ατσαλα κλωτσιδια και τακλιν επιπεδου γιωργαρου ανατωλακη που στην περιοχη μπορει να μη σφυριζονται ευκολα αλλα στο κεντρο σφυριζονται πριν ακομα αρχισει η τσουλιθρα στο χορτο..
αλλα εκει που ολοκληρωνεται το εργο ειναι αν σε ολα τα παραπανω προσθεθει ο χαρακτηρας του λετο,που σε καταστασεις ντερτι τοκινγκ και "ακουσιων" χτυπηματων,θα χει φυγει οφ στο τεταρτο..

ρε μαλάκα γενικά στη μπάλλα όταν έπαιζα δεν έπαιρνα κάρτες.
όταν όμως αριστερά με έκαναν γιογιό κάτι μπακ πιτσιρίκια πέντ έξι φορές τα παιρνα κράνα και έκανα τις απίστευτες μαλακίες λόγω αδρεναλίνης.
μια φορά θυμάμαι τον κυνηγούσα από την άμυνα όλη τη γραμμή και έλεγα ρε πούστη θα σε εξουθενώσω πάνω κάτω.
Μεχρι που τα παιξα και άρχισα τα τάκλιν πριν ξεκινήσει ο πουσταράς το κατοστάρι.
Εφαγα μια ξεγυρισμένη κόκκινη και στο τέλος του ζήτησα και συγγνώμη όταν τέλεψε το παίγνιον.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

για εξήγησέ μου αυτό που γράφω και στον περσόνα: γιατί σε κόρνερ αντιπάλου δεν είναι μέσα στην περιοχή να διώξει; φοβάται μην ρίξει αγκωνιά;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
O Λέτο είναι απλά ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ,τι ψάχνετε τα υπόλοιπα? Ποτέ δε θα πάει παραπάνω,δεν έχει το μυαλό,ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΞ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ.
Αλλωστε σε πρωτάθλημα ελλάδας γίνεσαι άριστα ΔΕΚΑΡΙ ΕΘΝΙΚΗΣ όταν εισαι ο Τσιάρτας.
στην Ιταλία την Αγγλία, ή την Ισπανία ο Τσιάρτας θα πήγαινε να αγοράζει τσίχλες στον τσίχλα και σάντουιτς στον αντσελότι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για εξήγησέ μου αυτό που γράφω και στον περσόνα: γιατί σε κόρνερ αντιπάλου δεν είναι μέσα στην περιοχή να διώξει; φοβάται μην ρίξει αγκωνιά;

να τον ρωτήσουμε.

ήξερες από την αρχή τι αγόρασες. δεν τον έβλεπες στο γιουτιουμο.
ενα χρόνο στο γάβρο ακριβώς την ίδια συμπεριφορά είχε.
και τώρα τον κατηγορεις επειδή είναι αυτό που ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΓΝΙΟ αλλά τον αγόρασες.
Και κατά τα λοιπά ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο        Τ..........Σ..........Ι...........Α..........Ρ...........Τ............Α........Σ  :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
να τον ρωτήσουμε.

ήξερες από την αρχή τι αγόρασες. δεν τον έβλεπες στο γιουτιουμο.
ενα χρόνο στο γάβρο ακριβώς την ίδια συμπεριφορά είχε.
και τώρα τον κατηγορεις επειδή είναι αυτό που ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΓΝΙΟ αλλά τον αγόρασες.
Και κατά τα λοιπά ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ.

κατ' αρχήν το γιουτιούμπ. είναι για τους άμπαλλους. έχεις δει ποτέ βίντεο να δείχνει την αμυντική συμπεριφορά επιθετικού παίχτη; μόνο ντρίπλες και γκολ βλέπεις εκεί.
2ον δεν τον αγόρασα εγώ.
3ον δεν σημαίνει ότι δεν τον θέλω στην ομάδα
4ον αν είχες προπονητή με αρχίδια να του πει ''ή γυρνάς και πίσω ή σε τρώει ο πάγκος'' θα σου έλεγα μετά που θα πήγαινε ο οξύθυμος χαρακτήρας του

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
α ναι. τι να ρωτήσουμε; είναι η κλασσική νοοτροπία του παίχτη-βεντέτα ''εγώ είμαι για να κάνω ντρίπλες και να βάζω γκολ. παίξτε εσείς άμυνα''

αυτόν πήρες ρε μάγκα.
καλώς ή κακώς άλλον αριστεροπόδαρο στην Ελλάδα με τις ικανότητες της επιθετικές που έχει δε θα βρεις.
δε θα αλλάξει ποτέ χαρακτήρα. Μπορεί να συμπεριφερθεί διαφορετικά ίσως εάν στον πάγκο ήταν ο Κούπερ ή ο Μαντσίνι.
Με τον λουξότικα δεν έχεις τύχη.
στη μπάρτσα οταν ρωτησαν τον πέπε γιατί δεν τα χώνει στους παίκτες που έχασαν απο τους χερκουλάδες απάντησε:
Τι να πω σε παίκτες που τα χουν πάρει όλα; να τους κάνω ντα;
Ο τσίχλας θα απαντούσε:
Προπονητής στη μάντζεστερ είμαι εγώ. Οταν θα έρθετε εσείς θα συμπεριφέρεστε όπως νομίζετε (το έχει πει έτσι ακριβώς)

Κάνε τις αναγωγές σου.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε μαλάκα γενικά στη μπάλλα όταν έπαιζα δεν έπαιρνα κάρτες.
όταν όμως αριστερά με έκαναν γιογιό κάτι μπακ πιτσιρίκια πέντ έξι φορές τα παιρνα κράνα και έκανα τις απίστευτες μαλακίες λόγω αδρεναλίνης.
μια φορά θυμάμαι τον κυνηγούσα από την άμυνα όλη τη γραμμή και έλεγα ρε πούστη θα σε εξουθενώσω πάνω κάτω.
Μεχρι που τα παιξα και άρχισα τα τάκλιν πριν ξεκινήσει ο πουσταράς το κατοστάρι.
Εφαγα μια ξεγυρισμένη κόκκινη και στο τέλος του ζήτησα και συγγνώμη όταν τέλεψε το παίγνιον.
:2funny: :2funny: :2funny:
αυτο ακριβως ειναι ψυχολογια παικτη που δεν εχει μαθει να αμυνεται..
αφηνει το θυμο και το πεισμα να τον οδηγησει,με αποτελεσμα να μην αποδιδει ουτε αυτα που μπορει...
ο κοουτσ μας το παρομοιαζε με τη ψυχολογια του σκυλιου που καταδιωκει τ'αμαξι...
τα παντα ειναι θεμα ποδοσφαιρικης παιδειας...
εσυ ως εξτρεμ δεν ειχες τη ψυχολογια του μαρκαρισματος γιατι δεν σου καλλιεργηθηκε....
εγω επαιζα αριστερο στοπερ με δεξι ποδι,επειδη εστριβα αρκτετα καλα και απο την αδυναμη πλευρα μου..
πισω απο τη σεντρα ολα μια χαρα...ειχα ομως τη δυνατοτητα να χασω γκολ και στ'αδειο τερμα :2funny:

υ.γ.εξυπακουεται βεβαια οτι παιχτες υψηλοτερου επιπεδου ξερουν να ανταποκρινονται σε ολες τις αναγκες του παιχνιδιου..
μη σε παω πολυ μακρια΄βλεπε γκοβου,ξερει ΚΑΙ να μαρκαρει...
για αυτο επαιζε ημιτελικο τσ.λ,ενω ο λετο θα παιζει το πουλακι του.
για μενα ο λετο στα κορνερ σωστα δε γυριζει στην αμυνα..
εκτος του οτι 3 χρονια δεν τον εχω δει να σταυρωνει κεφαλια ακομα και στα κορνερ της επιθεσης,θεωρω οτι αυτος και ο γκοβου ειναι οι μονοι που πρεπει να μενουν εκτος περιοχης σας για να φυγουν στην κοντρα..με το διασκελισμο που χει ειναι οτι πρεπει..
μη ξεχναμε οτι το κορνερ ειναι ευκαιρια και για τις δυο ομαδες να σκοραρουν.. ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny:
αυτο ακριβως ειναι ψυχολογια παικτη που δεν εχει μαθει να αμυνεται..
αφηνει το θυμο και το πεισμα να τον οδηγησει,με αποτελεσμα να μην αποδιδει ουτε αυτα που μπορει...
ο κοουτσ μας το παρομοιαζε με τη ψυχολογια του σκυλιου που καταδιωκει τ'αμαξι...
τα παντα ειναι θεμα ποδοσφαιρικης παιδειας...
εσυ ως εξτρεμ δεν ειχες τη ψυχολογια του μαρκαρισματος γιατι δεν σου καλλιεργηθηκε....
εγω επαιζα αριστερο στοπερ με δεξι ποδι,επειδη εστριβα αρκτετα καλα και απο την αδυναμη πλευρα μου..
πισω απο τη σεντρα ολα μια χαρα...ειχα ομως τη δυνατοτητα να χασω γκολ και στ'αδειο τερμα :2funny:

υ.γ.εξυπακουεται βεβαια οτι παιχτες υψηλοτερου επιπεδου ξερουν να ανταποκρινονται σε ολες τις αναγκες του παιχνιδιου..
μη σε παω πολυ μακρια΄βλεπε γκοβου,ξερει ΚΑΙ να μαρκαρει...
για αυτο επαιζε ημιτελικο τσ.λ,ενω ο λετο θα παιζει το πουλακι του.για μενα ο λετο στα κορνερ σωστα δε γυριζει στην αμυνα..
εκτος του οτι 3 χρονια δεν τον εχω δει να σταυρωνει κεφαλια ακομα και στα κορνερ της επιθεσης,θεωρω οτι αυτος και ο γκοβου ειναι οι μονοι που πρεπει να μενουν εκτος περιοχης σας για να φυγουν στην κοντρα..με το διασκελισμο που χει ειναι οτι πρεπει..
μη ξεχναμε οτι το κορνερ ειναι ευκαιρια και για τις δυο ομαδες να σκοραρουν.. ;)
τα ίδια λέμε.
γι αυτό πάρε το νικ μου να μην κουράζομαι στο ποστάρισμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom