αυτο ακριβως ειναι ψυχολογια παικτη που δεν εχει μαθει να αμυνεται..
αφηνει το θυμο και το πεισμα να τον οδηγησει,με αποτελεσμα να μην αποδιδει ουτε αυτα που μπορει...
ο κοουτσ μας το παρομοιαζε με τη ψυχολογια του σκυλιου που καταδιωκει τ'αμαξι...
τα παντα ειναι θεμα ποδοσφαιρικης παιδειας...
εσυ ως εξτρεμ δεν ειχες τη ψυχολογια του μαρκαρισματος γιατι δεν σου καλλιεργηθηκε....
εγω επαιζα αριστερο στοπερ με δεξι ποδι,επειδη εστριβα αρκτετα καλα και απο την αδυναμη πλευρα μου..
πισω απο τη σεντρα ολα μια χαρα...ειχα ομως τη δυνατοτητα να χασω γκολ και στ'αδειο τερμα
υ.γ.εξυπακουεται βεβαια οτι παιχτες υψηλοτερου επιπεδου ξερουν να ανταποκρινονται σε ολες τις αναγκες του παιχνιδιου..
μη σε παω πολυ μακρια΄βλεπε γκοβου,ξερει ΚΑΙ να μαρκαρει...
για αυτο επαιζε ημιτελικο τσ.λ,ενω ο λετο θα παιζει το πουλακι του.για μενα ο λετο στα κορνερ σωστα δε γυριζει στην αμυνα..
εκτος του οτι 3 χρονια δεν τον εχω δει να σταυρωνει κεφαλια ακομα και στα κορνερ της επιθεσης,θεωρω οτι αυτος και ο γκοβου ειναι οι μονοι που πρεπει να μενουν εκτος περιοχης σας για να φυγουν στην κοντρα..με το διασκελισμο που χει ειναι οτι πρεπει..
μη ξεχναμε οτι το κορνερ ειναι ευκαιρια και για τις δυο ομαδες να σκοραρουν.. ;)