ξερεις εσυ στον γαυρο πχ τωρα να υπαρχει κανεις που να βριζει τον λεμονη η καποιον παιχτη?δεν ειναι διχασμενος ολος ο κοσμος σε ολες τις ομαδες....και μιλαω για μια ορισμενη περιοδο....αλλωτε συμβαινει και σε μας κι αλλοτε δεν συμβαινει σε εσας....απλα τωρα σε εσας και στην αεκ υπαρχει διχονια...Φίλε, λάθος κάνεις. Αυτό το έχουν οι οπαδοί όλων των ομάδων. Αν δεν το παραδέχεσαι, εθελοτυφλείς.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
το ξαναγραφω γιατι δεν ειδα σχολιο απο τους "βαζελαρες" που μου την πεφταν κατα τη διαρκεια του αγωνα.....
επειδη δεν ειμαι κοτα εχω να δηλωσω τα εξης:
1ον)Ο βαζελος ηταν σαφως ανωτερος σημερα απο εμας οι οποιοι αν παιξουμε ετσι με την τσελσι η καποτε 7αρα θα ειναι μικρη στα οσα θα φαμε....
2ον)Αφου δεν κερδισατε ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Ολυμπιακο ειστε αξιοι της μοιρας σας.
3ον)Την τεταρτη νομιζω οτι δεν θα μαστε σε τοσο χαλια κατασταση ουτε εσεις σε τοσο κολη...
4ον)Το σκορ εγραψε 1-1 ενω θα επρεπε πχ 1-3
5ον)Η πραγματικοτητα ειναι ομως οτι βαλατε ενα καλπικο γκολ κι εμεις ενα κανονικο....
Ο Μιχος ειναι μεγαλος καραγκιοζης κι ο δικος σας ο χαλιας που ηταν εκει δεν πηγε πισω..εκραζε σαν ζωο και δεν μπορουσε να βαλει 3 λεξεις κοντα να σχηματισει προταση!!!
1ον)Ο βαζελος ηταν σαφως ανωτερος σημερα απο εμας οι οποιοι αν παιξουμε ετσι με την τσελσι η καποτε 7αρα θα ειναι μικρη στα οσα θα φαμε....
3ον)Την τεταρτη νομιζω οτι δεν θα μαστε σε τοσο χαλια κατασταση ουτε εσεις σε τοσο κολη...
5ον)Η πραγματικοτητα ειναι ομως οτι βαλατε ενα καλπικο γκολ κι εμεις ενα κανονικο....
Ο Μιχος ειναι μεγαλος καραγκιοζης κι ο δικος σας ο χαλιας που ηταν εκει δεν πηγε πισω..εκραζε σαν ζωο και δεν μπορουσε να βαλει 3 λεξεις κοντα να σχηματισει προταση!!!
παντως, μαλακιες για τον πεσειρο δεν θελω ν' ακουω απο συν-βαζελους.
περα απο το σημερινο παιχνιδι που κατεβασε πολυ καλα την ομαδα, μηπως ξεχνατε το συστημα γιομα και αγιος ο θεος του παναθηναικου τα τελευταια χρονια με αλλους προπονητες??
τουλαχιστο φετος, η ομαδα εχει ενα συστημα, παιζει την μπαλλα κατω και σε πολλα παιχνιδια κατεβαινει αρκετα διαβασμενη..
περα απο το σημερινο παιχνιδι που κατεβασε πολυ καλα την ομαδα, μηπως ξεχνατε το συστημα γιομα και αγιος ο θεος του παναθηναικου τα τελευταια χρονια με αλλους προπονητες??
τουλαχιστο φετος, η ομαδα εχει ενα συστημα, παιζει την μπαλλα κατω και σε πολλα παιχνιδια κατεβαινει αρκετα διαβασμενη..
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
παλι πρωτος!καληνυχτα λαγοι
Εχουμε πολυ δρομο ακομη ΧΑΝΟΥΜΙ Η ΧΑΜΟΥΝΙ οπως θελετε
?το ξαναγραφω γιατι δεν ειδα σχολιο απο τους "βαζελαρες" που μου την πεφταν κατα τη διαρκεια του αγωνα.....
...τι να πουμε ρε φιλε , εγω συμφωνω 100% με αυτα που γραφεις...βεβαια στην μεταδοση ο εφιαλτης θα ηταν να ειχε τον Σαργκανη ο οποιος προχτες ελεγε σε μια εκπομπη οτι ηταν γαυρος απο 5 χρονων...καποιοι ανθρωποι γεννιουνται ρεντικολα , δεν ξερουν την εννοια της λεξης "αξιοπρεπεια.."
Κόψτε τις γκρίνιες και τις μαλακίες. Ο Παύλος και ο ΤΖίγγερ να πάνε να γαμηθούνε. Τέτοιες μαλακίες κάνουμε χρόνια τώρα. Γκρινιάζουμε για την ομάδα μας. Έχουν καταφέρει να μας κάνουν να μυζεριάζουμε! Σήμερα τους γαμήσαμε αλλά η πουτάνα ως γνωστόν έχει μεγάλο κώλο!
Και μην ακούω μαλακίες και γκρίνιες. Άντε στο διάολο βαρέθηκα τόσα χρόνια
Και μην ακούω μαλακίες και γκρίνιες. Άντε στο διάολο βαρέθηκα τόσα χρόνια
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Κατι μεγαλο γεννιεται,αγγαλιαστε το γαμω τη πουτανα μου!Μην βαζετε,καποιοι,την εχθρα σας προς τους βαρδινογιαννηδες πανω απο την αγαπη για την ομαδα μας!Ποτε ξανα να γιουχαρουν ατομα στη Λεωφορο να χαθει γκολ απο παικτη μας!Ειναι ντροπη!
Αν χασουμε το πρωταθλημα,θα το χασουμε μεσα στην εδρα μας,θυμηθειτε το αυτο...
Επαναλμβανω...
Κατι καινουριο γεννιεται,αγκαλιαστε το ρε βαζελαρες γαμω το φελεκι μου!
Επαναλμβανω...
Πέστα και εσύ ρε KARALIAKOURA. Γιατί υπάρχουν πολλοί που γουστάρουν να σπέρνουν τη διχόνια. Χάνει κερδίζει η ομάδα. Εγώ το ανέφερα γιατί είδα κάτι σχόλια του στυλ "Παύλο θέε" και γκρίνιες για κάποιους παίκτες και τον προπονητή.
tallAthens
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2006
- Κριτικές
- 14
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1.997
Κατι μεγαλο γεννιεται,αγγαλιαστε το γαμω τη πουτανα μου!Μην βαζετε,καποιοι,την εχθρα σας προς τους βαρδινογιαννηδες πανω απο την αγαπη για την ομαδα μας!Ποτε ξανα να γιουχαρουν ατομα στη Λεωφορο να χαθει γκολ απο παικτη μας!Ειναι ντροπη!
Επαναλμβανω...
Συμφωνώ 100%....Δεν είμαι Τζίγγερ, Παναθηναϊκός είμαι!
Πεοκρούστης
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μπράβο σε όλους που συνέβαλαν να ντροπιάσουμε τους γάβρους....
Η συνέχεια την τετάρτη με πιο πολύ σεξ......
Η συνέχεια την τετάρτη με πιο πολύ σεξ......
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μαγκιά ρε μεγάλε...στο γήπεδο σας σας πατήσαμε,απο τύχη δεν φάγατε 3 γκόλ και λές τέτοια,σκέψου πόσα [περίμενες να φάτε και αφού την γλύτωσες πανηγυ ρίζεις...τι να πωΟλο λόγια , λόγια .... η ουσία είναι μια βάζελοι :
Μας κλάσατε τα παπάρια.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ξερεις εσυ στον γαυρο πχ τωρα να υπαρχει κανεις που να βριζει τον λεμονη η καποιον παιχτη?δεν ειναι διχασμενος ολος ο κοσμος σε ολες τις ομαδες....και μιλαω για μια ορισμενη περιοδο....αλλωτε συμβαινει και σε μας κι αλλοτε δεν συμβαινει σε εσας....απλα τωρα σε εσας και στην αεκ υπαρχει διχονια...
Μα και σε μας, δεν συμβαίνει μόνιμα. Σήμερα, αν το ματς έληγε 1-3 όπως είπαν πολλοί, όλοι θα τον απωθέωναν τον Πεσέιρο. Σε σας δεν συμβαίνει τώρα γιατί είστε με τη χαρά της Ευρώπης ακόμη. Κάτσε να δούμε μετά τα παιχνίδια με Τσέλσι.
πιστευεις οτι αν χασουμε απ την τσελσι θα βρεθει κανεις που θα τα βαλει με τον Λεμονη η τους παιχτες?Μα και σε μας, δεν συμβαίνει μόνιμα. Σήμερα, αν το ματς έληγε 1-3 όπως είπαν πολλοί, όλοι θα τον απωθέωναν τον Πεσέιρο. Σε σας δεν συμβαίνει τώρα γιατί είστε με τη χαρά της Ευρώπης ακόμη. Κάτσε να δούμε μετά τα παιχνίδια με Τσέλσι.
ε οχι ρε φιλε μου ημαρτον!!!
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Την Τεταρτη πιστευω πως δεν θα γλιτωσουν.Αν και με την επιστροφη τον Ματος-Στολτιδη-Λεντεσμα δεν νομιζω να παιχτει τοσο ανοιχτο ματς,θα ναι της λεπτομερειας.Παντως ειναι μια ευκαιρια να τον τσακισουμε τον γαυρο,ηδη τον καρπαζωσαμε και ερχεται και η Τσελσυ οπου να 'ναι..Πουτσα μαυρη δηλαδη!
moynitsokinigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Πολύ καλύτερος ο Παναθηναικός σήμερα.Πολύ πιο δεμένος και πιο διαβασμένος. Αντίθετα η ομάδα μας ήταν σε κακή αγωνίστική και ψυχολογική κατάσταση. Αδικο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός πρέπει να αλλάξει πολλά μέχρι την Τετάρτη αν θέλει να βρεθεί στην επόεμνη φάση του Κυπέλλου. Αν και τα δύο ματς είναι διαφορετικά ο τομέας της ψυχολογίας παίζει μεγάλο ρόλο. Και αυτήν την στιγμή πρέπει όλοι να στηρίξουμε την ομαδα και τον προπονητή. Συγχαρητήρια στον Παναθηναικό.Την Τετάρτη η συνέχεια...
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
κατσε ρε ψωριαρη ρε παιξαμε καλυτερα?εισαι ικανοποιημενος με το χ?δικαρινω ηττοπαθεια η οχι??
Γιατί να είμαι ικανοποιημένος ? Που η ομάδα κατέβηκε χαλαρά σε στυλ προπόνησης για το ματσάκι της Τετάρτης και εκανε πλάκα με τους βάζελους που δεν μπορούν να βάλουν την μπάλλα στο πλεκτό ??
Ας πρόσεχαν οι βάζελοι , με τα λόγια δεν νικάς τον Γαυρο.
ρε καραλιακουρα στο μπλοκ που εχεις υπογραφη εσυ εισαι ο συγγραφεας?Την Τεταρτη πιστευω πως δεν θα γλιτωσουν.Αν και με την επιστροφη τον Ματος-Στολτιδη-Λεντεσμα δεν νομιζω να παιχτει τοσο ανοιχτο ματς,θα ναι της λεπτομερειας.Παντως ειναι μια ευκαιρια να τον τσακισουμε τον γαυρο,ηδη τον καρπαζωσαμε και ερχεται και η Τσελσυ οπου να 'ναι..Πουτσα μαυρη δηλαδη!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K