Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.446
- Πόντοι
- 266
την δευτερη αγωνιστικη σας περιμενουμε τζουτζουκες :-*
ταφρο vol2
ταφρο vol2
ενώ μπέρδεψε δύο φορές τον Παναθηναϊκό με τον... Συνασπισμό!
αυτό είναι το μεγαλύτερο ερώτημαδεύτερη απορία....
με τη ΝΟΠΟ τη θα γίνει τώρα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α, ασχολουμαστε δηλαδη ε ?
Εμενα δεν μου ερχεται να πω κατι ! Πληρως ξενερωμενος και αηδιασμενος.
ΑΠΛΑ ΤΙΠΟΤΑ !
Εκει που ο μουσατος (ο οριτζιναλ οχι ο μαιμουδακης) κραταγε τον εφηβο απο τα μαλλια ετοιμος να τον αποκεφαλισει με το ακονισμενο τριφυλλι,
ερχεται η Γαυρουλα και του λεει εεεεπ τι κανεις εδω ? δικο μου , δικο μου ειναι θα κανω οτι θελω εγω!
Σαν να βλεπω απο τωρα τον βγενοπουλο ετοιμο να κατασπαραξει το γιαννακη.. οι αντιβιοτικοι προφανως το χανουν τα τελευταια 2 χρονια λογω γηρατειων.
Εκει το καταφερε η γιαννια και δεν αφησε τον Παυλαρα να γινει εστω για μια φορα προεδρος στην ΠΑΕ..
Περαστικα μας παιδια
Προβλεπω πετρινα χρονια παλι με τον μαλακα σωφερ ....
για να λες οτι βγηκες απο τα πετρινα χρονια χρειαζεσαι τουλαχιστον 2 πρωταθληματα...
Να σημειώσω ότι νιώθω μία παγωμάρα και δεν φταίει το air condition. Να σημειώσω επίσης ότι πριν το φετινό νταμπλ και όταν άκουσα πρόεδρος στον ΠΑΟ ο Νικόλας Πατέρας, λέω αυτός δεν ήταν που ήταν πρόεδρος στον Εθνικό πριν πολλά χρόνια? Μετά τα κότερα δε κλπ συνέχΥσα να αναρωτιέμαι. Τελικά όμως....άλλα μας έδειξε.
Τι να πω.....τι να γράψω......δεν ξέρω......Πάντως θεωρώ ότι ο Σωφέρ θέλει να αποδείξει ένα πράγμα το οποίο είναι τελικά ίσως και να αποδειχθεί καλό. Τα πρωταθλήματα τα παίρνουν τα λεφτά που χώνεις κάποιος και οι ομάδες. Και όχι οι πρόεδροι. Για να δούμε....
τι θα κάνει....και τι θα πει μετά........
ΜΟΝΟ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ.
Προτείνω να στηρίξουμε την ομάδα λαι να αφήσουμε τα πάθη με τα πρόσωπα. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει πάντα. Πέρα από πρόσωπα, πάικτες προέδρους προπονητές.
Συμφωνω ... Αλλα πηραμε νταμπλ !!!
Ποσο πιο πετυχημενο θα μπορουσε να ηταν το come back ?
& το 4 παλι νταμπλ ειχες παρει..Αλλα πηραμε νταμπλ !!!
Κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
& το 4 παλι νταμπλ ειχες παρει..
μετα ομως παλι πιπα-κωλο σε ειχα..
& το 4 παλι νταμπλ ειχες παρει..
μετα ομως παλι πιπα-κωλο σε ειχα..
Υ.Γ τοτε με ειχες κερδισει & στον τελικο του κυπελλου..
φετος σε γαμευσα ανευ σιελου 2 φορες..
κλαψτε..
ε τοτε τι γραφεις στα οπαδικα ρε παιχτη???Οποτε μην μου λες τιποτα για οπαδικα γιατι δεν με νοιαζουν αυτα....
Γιατι να πληρωσω για να δω καποιους που ειναι επαγγελματιες ?
Απλα....ε τοτε τι γραφεις στα οπαδικα ρε παιχτη???
Αυτοι πληρωνουν να ερθουν να με δουν να δουλευω ?
Γιατί δεν ξεκινάς να δουλεύεις σε τσίρκο για να πληρώσουν να σε δουν;
Αν κρίνω από την ικανότητά σου στην κωλοτούμπα, θα κάνεις θραύση!