Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.446
Πόντοι
266
Στον "κόσμο" του ο Τζιγκερ!
Ο κακομαθημένος ραλίστας (της πλάκας ραλίστας δλδ)
πρότεινε για πρόεδρο-γλάστρα για τον Παναθηναικό τον απίθανο Κωνσταντόπουλο!
Άσχετο παντελώς με το ποδόσφαιρο..
μπουαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στον "κόσμο" του ο Τζιγκερ!
Ο κακομαθημένος ραλίστας (της πλάκας ραλίστας δλδ)
πρότεινε για πρόεδρο-γλάστρα για τον Παναθηναικό τον απίθανο Κωνσταντόπουλο!
Άσχετο παντελώς με το ποδόσφαιρο..
μπουαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα
θα ηταν ο κοινα αποδεκτος προεδρος τυπε :2funny:
ελα ρε τζιγγερ τυπε :rockon:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.446
Πόντοι
266

Συνημμένα

• Konstantopoulos_genoa.jpg
    Konstantopoulos_genoa.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 16

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.446
Πόντοι
266
αλά υπάρχει έστω και ένας φίλαθλος του ΠΑΟ που να πιστεύει ότι ο Ν.Κωνσταντόπουλος ως πρόεδρος του ΠΑΟ θα...κοντράρει τον Βαγγέλη Μαρινάκη(δεν εννοούμε οικονομικά); Δείτε τις φάτσες τους ρε παιδιά και ο ένας είναι λες και βγήκε από το Κολωνάκι και ο άλλος από την...Σικελία. Ο ένας έχει γραβάτα μέχρι τον λαιμό και κινδυνεύει να ...πνιγεί και ο άλλος έχει ανοιχτό το πουκάμισο και μόνο η ...χρυσή αλυσίδα του λείπει για να σου δείξει ότι δεν ...μασάει.
Άντε τώρα ρε συ Κωνσταντόπουλε πήγαινε με τον τόμο του Ποινικού Κώδικα και τις αγορεύσεις να εξηγείς ότι ένα γκολ ήταν οφσάιντ όταν ο λιμανιώτης θα σου τραγουδάει το "Περαία μου, Περαία μου με τον σαρωνικό σου".
Πάρτυ έχουν στήσει στο...

πασαλιμάνι ο Μαρινάκης και η παρέα του. Τι γκάφα ήταν αυτή που έκανε ο Τζίγγερ; Μέχρι και ο Πατέρας δεν το περίμενε αυτό. Θα έχει πέσει από τα σύννεφα. Άγαλμα θα του κάνουν του Πατέρα.
Στην ΕΠΟ θα γίνονται εθιμοτυπικά ραντεβού με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όταν ο Μαρινάκης θα μιλάει με τους προέδρους των ΠΑΕ στα τηλέφωνα.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
αλά υπάρχει έστω και ένας φίλαθλος του ΠΑΟ που να πιστεύει ότι ο Ν.Κωνσταντόπουλος ως πρόεδρος του ΠΑΟ θα...κοντράρει τον Βαγγέλη Μαρινάκη(δεν εννοούμε οικονομικά); Δείτε τις φάτσες τους ρε παιδιά και ο ένας είναι λες και βγήκε από το Κολωνάκι και ο άλλος από την...Σικελία. Ο ένας έχει γραβάτα μέχρι τον λαιμό και κινδυνεύει να ...πνιγεί και ο άλλος έχει ανοιχτό το πουκάμισο και μόνο η ...χρυσή αλυσίδα του λείπει για να σου δείξει ότι δεν ...μασάει.
Άντε τώρα ρε συ Κωνσταντόπουλε πήγαινε με τον τόμο του Ποινικού Κώδικα και τις αγορεύσεις να εξηγείς ότι ένα γκολ ήταν οφσάιντ όταν ο λιμανιώτης θα σου τραγουδάει το "Περαία μου, Περαία μου με τον σαρωνικό σου".
Πάρτυ έχουν στήσει στο...

πασαλιμάνι ο Μαρινάκης και η παρέα του. Τι γκάφα ήταν αυτή που έκανε ο Τζίγγερ; Μέχρι και ο Πατέρας δεν το περίμενε αυτό. Θα έχει πέσει από τα σύννεφα. Άγαλμα θα του κάνουν του Πατέρα.
Στην ΕΠΟ θα γίνονται εθιμοτυπικά ραντεβού με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όταν ο Μαρινάκης θα μιλάει με τους προέδρους των ΠΑΕ στα τηλέφωνα.

....ελα  μωρε  με  το  τρωκτικο........εχει  ξεπεσει  ,  εχει  καταντησει  η  απολυτη  μαλακια...........παλια  εβγαζε  παρασκηνιακες  ειδησεις  απο  ρεπορταζ    ,  τωρα  εχει  εχει  καταντησει  espresso  και  gossip-tv

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ, ΣΤΟ ΔΣ, Η ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΙΤΛΟ Η ΟΧΙ. ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΦΕΡ ΚΑΙ ΓΚΑΡΑΖΙΕΡΙΔΕΣ,ΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΔΙΑ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 11 ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΧΑΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ.

Θα συμφωνήσω, ειδικά με τη δεύτερη παράγραφο 1000%.
Νομίζω ότι η επιλογή Κων/πουλου έχει να κάνει με το να τρέξει τα του γηπέδου, ενώ η επιστροφή του Τζίγκερ στο ΔΣ δείχνει ποιός θα διοικεί ουσιαστικά την ομάδα, έχοντας εξασφαλισμένη 100% την υποστήριξη Γιαννακόπουλων. Πέταξε και τη σπόντα-πρόσκληση στους άλλους μετόχους να πάρουν τις θέσεις τους αυτοπροσώπως κι όχι δι αντιπροσώπων στο ΔΣ και τους περιμένει με τα γάντια φορεμένα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Νταξ,μακρια και αγαπημενοι
 Και μην περιμενετε διαρκειας απο μενα
 Θα πα να βαλω μπλιμπλικια στο μοτοσακο

Ρε σεις ο Κωνσταντο δεν ηταν που δεν συμφωνουσε με το γηπεδο στον Ελαιωνα ή εχω λαθος
 λογω τσεων;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Έτσι όπως πάει θα χορτάσουμε τσάρκα φέτο..

να΄σαι σιγουρος
 οι κυριακες θα ειναι η γιορτη μας λεμεεεε

χαλαστηκα πολυ ρε πουστη μου και μου κοπηκε και η διαθεση για μπαναγιες και γαμωσταυριδια
 δεν πα να γαμηθουνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom