Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
φαντάζεσαι να φέρει τον τσίπρα και να είναι υπέρ του γηπέδου στο βοτανικό?
Θαυμάσιε σύντροφε, αν φέρει τον Τσίπρα σας βλέπω με γήπεδο στα Οινόφυτα.
φαντάζεσαι να φέρει τον τσίπρα και να είναι υπέρ του γηπέδου στο βοτανικό?
άμα γίνουμε και σύντροφοι γάμησέ ταΘαυμάσιε σύντροφε, αν φέρει τον Τσίπρα σας βλέπω με γήπεδο στα Οινόφυτα.
Στην επιχειρηματική φιλοσοφία των Βαρδινογιαννηδων δεν υπάρχει χωρος για ανωτατο στελεχος με πλήρη εξουσια. Έχουν τεχνοκρατες με know how για να τρεχουν σωστα τα operational στις δουλειες (πετρελαια, τραπεζες, καραβια κλπ) αλλά δεν κάνουν ούτε βημα αν δεν πάρουν εκγριση απο τα αφεντικα΄. Για ολα. Αυτη ειναι η business culture της οικογενειας.
και το λεω εγω που τον Παυλαρα τον εχω εικονισμα...
.....ενω ο Κοκκαλης , οι Γιαννακοπουλοι και οι υπολοιπες επιχειρηματικες οικογενειες διακρινονται για το corporate culture με το οποιο τρεχουν τις επιχειρησεις τους ......ασε μας ρε φιλε με αυτην την εμμονη στον Τζιγγερ......δεν καταλαβαινετε οτι εχετε καταντησει γραφικοι με αυτην την κλαψα και την μιζερια......ειδικα οι 2 πρωτοι που ανεφερα ουτε στα παιδια τους δεν δινουν εξουσια.....
γκουχου-γκουχου..η κατάσταση εξελίσσεται κόπυ πάστ του 2004....
Αλλος ένας αποτυχημένος στην επαγγελματική ζωή και άσχετος με το αντικείμενο θα οδηγήσει θεωρώ σε απείρου κάλλους καταστάσεις το βάζελο. Μόνο κριτήριο; Το τσατσιλίκι, το ευγενές αυτό γνώρισμα που ζητά πάντα η οικογένεια από όλα τα μισθοφοράκια της.
η ντροπή στη χώρα έχει χάσει πλέον το νόημά της σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής.
να τον κόψετε και νόμισμα να κάνετε συναλλαγές μεταξύ σας.
το ξύλο πάντως θα το φάνε/φάτε ομαδικά.
στο μπασκετ κατσε να δεις οτι θα χουμε προβλημα...οι γιαννακοπουλοι λογω οικονομικων δεν βλεπω να τα σκανε φετος.........ο Καιμακογλου στα πρασινα......
...καλη και ουσιαστικη προσθηκη....περσι ειδικα εκανε τρομερο πρωταθλημα....
κάποιοι βάζελοι σέβονται και θα ήθελαν ένα Κόκκαλη........δεν το καταλαβα αυτο....για ριξε επεξηγηση......ειναι καποιοι που αξιζουν σεβασμο ανεξαρτητως οπαδικων προτιμησεων........εγω ξερω γαβρους που τους παραδεχονται......για πχ εγω σεβομαι απεριοριστα τον Ιβκοβιτς........ακομα και τους Αγγελοπουλους.........
και όχι μόνο.. έκανε και άλλα όμορφα σαδομαζό...γκουχου-γκουχου..
να θυμισω οτι ο συγκεριμμενος πολιτικος ανηρ,σαπιζε(κυριολεκτω) κατ επαναλλειψη την γυναικα του στο ξυλο..
κατσε να δουμε την τελικη ομαδα τυπεστο μπασκετ κατσε να δεις οτι θα χουμε προβλημα...οι γιαννακοπουλοι λογω οικονομικων δεν βλεπω να τα σκανε φετος...
ηδη εφυγαν 2 απ τους καλυτερους παιχτες μας
ξεφτιλατυποι μου
δεν μπορω τιποτα αλλο
ο μονος που θα χαρηκε για αυτον τον προεδρο θαναι ο παπιας
βγαλε φωτο παπια με φανελα σισεξεφτιλα τυποι μου
δεν μπορω τιποτα αλλο
ο μονος που θα χαρηκε για αυτον τον προεδρο θαναι ο παπιας