Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
249
Πόντοι
281
Tον Μπακατσια, τον Σιγαλα, τον Φασουλα δεν τους θυμασαι ε? Λιγο σ'εχουνε γαμησει?

Έπαιζε και ο Φασούλας????? Δεν το θυμάμαι για εκείνο το παιχνίδι. ΑΑΑΑ ναι μωρέ.....ήταν Ευρωπαϊκό και ήταν από νωρίς με 5 φάουλ στον πάγκο. Όσο για τον Θύμιο η αδυναμία μου. Ειδικά τα καλοκαίρια γούσταρα να βλέπω γαύρο. Τρομερό air condition τα αυτιά του.

ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ...λίγο με γάμησαν.....μόλις 4 χρόνια. Τι είναι 4 μπροστά στα 14 που σε έχουν ξεσκίσει στα ψωλοχύματα ένα κάρο παίκτες...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΧ.

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Έπαιζε και ο Φασούλας????? Δεν το θυμάμαι για εκείνο το παιχνίδι. ΑΑΑΑ ναι μωρέ.....ήταν Ευρωπαϊκό και ήταν από νωρίς με 5 φάουλ στον πάγκο. Όσο για τον Θύμιο η αδυναμία μου. Ειδικά τα καλοκαίρια γούσταρα να βλέπω γαύρο. Τρομερό air condition τα αυτιά του.

ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ...λίγο με γάμησαν.....μόλις 4 χρόνια. Τι είναι 4 μπροστά στα 14 που σε έχουν ξεσκίσει στα ψωλοχύματα ένα κάρο παίκτες...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΧ.

Για δες πως αρχιζεις να θυμασαι...

Εγω σχολιασα την μαλακια που ειπες περι μη ελληνικης ομαδας κι εσυ μου αραδιαζεις κομπλεξικες ατακες για τ' αυτια του Μπακατσια και πουτσες μπλε.

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
249
Πόντοι
281
Για δες πως αρχιζεις να θυμασαι...

Εγω σχολιασα την μαλακια που ειπες περι μη ελληνικης ομαδας κι εσυ μου αραδιαζεις κομπλεξικες ατακες για τ' αυτια του Μπακατσια και πουτσες μπλε.

Πούτσες πράσινες....που καταβροχθίζετε χρόνια τώρα. Και άσε...μην αρχίσω και θυμάμαι και πριν την 4ετία του Ιωαννίδη, γιατί ούτε εκεί θα σε συμφέρει.....Κολοκυθάς, Κόντος, Κέφαλος, Στεργάκος, Βίδας κλπ λοιποί γαμιάδες του κόκκινου θιάσου.....

ΑΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ. ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΣ.

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Τελευταια προσπαθεια μπας και τελικα καταλαβεις, γιατι εισαι και λιγο αργοστροφος απ'οτι φαινεται....

Σου απαντησα σε κατι συγκεκριμενο (περι μη ελληνικης ομαδας) και τιποτε παραπανω. Δεν αμφισβητησα πουθενα την κυριαρχια σας στο μπασκετ μικρε κομπλεξικε μου φιλε.

Γκεκε η' θα μας αραδιασεις παλι σεντονια με  γηπεδικες-καφενειακες μαλακιες?

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Πούτσες πράσινες....που καταβροχθίζετε χρόνια τώρα. Και άσε...μην αρχίσω και θυμάμαι και πριν την 4ετία του Ιωαννίδη, γιατί ούτε εκεί θα σε συμφέρει.....Κολοκυθάς, Κόντος, Κέφαλος, Στεργάκος, Βίδας κλπ λοιποί γαμιάδες του κόκκινου θιάσου.....

ΑΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ. ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΣ.
αφού δεν έχουμε θάλασσα στην αθήνα
στον πειραιά έχουνε

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
249
Πόντοι
281
Τελευταια προσπαθεια μπας και τελικα καταλαβεις, γιατι εισαι και λιγο αργοστροφος απ'οτι φαινεται....

Σου απαντησα σε κατι συγκεκριμενο (περι μη ελληνικης ομαδας) και τιποτε παραπανω. Δεν αμφισβητησα πουθενα την κυριαρχια σας στο μπασκετ μικρε κομπλεξικε μου φιλε.

Γκεκε η' θα μας αραδιασεις παλι σεντονια με  γηπεδικες-καφενειακες μαλακιες?

Επειδή είμαι όντως πολύ μικρός στην ηλικία (ουχααχχααχαχαα) και σίγουρα αργόστροφος, αν θεωρείς βασική πεντάδα αυτούς που αναφέρεις......τότε να πάρεις κανένα βιντεάκι της εποχής να χαζέψεις.....Στην Γλυφάδα τότε....θυμάμαι που όταν βγαίνανε οι κόκκινες μπασκετμπαλλίστριες στο ΤΕΡΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΆΜΠΟΛ,  δεν φωνάζαμε ούτε Γαμιέται Ο Θρήνος και ο Πειραίας, ούτε παρεμφερή συνθήματα....ένα δονούσε την ατμόσφαιρα....

ΕΛΛΑΣ...ΕΛΛΛΑΣ....ΕΛΛΛΑΣ

ΥΓ Όπως είδες και η τελευταία σου προσπαθεια να με κάνεις γαύρο απέτυχε.

ΥΓ2 να σου θυμίσω και την πεντάδα???? Τόμιτς, Νάκιτς, Πασπαλι, Τάρλατς, Τάρπλεϋ. Γεμάτη έλληνες.....τεσπά σαν 12αδα είχε και τον Ελληνιάδη, τον Μπακατσιά, τον Παραγιό και κάτι άλλους απίθανους. Α ναι και την αράχνη ουχαχαχαχαχαχαα...την αράχνη του κόλου, που έκατσε να χάσει στο ΣΕΦ να βγείτε δεύτεροι εσείς και πρώτοι εκείνοι να αποφύγετε όλοι τον Άρη και του χρόνου να τα παίρνει από τον Κόκκαλη. Δες και σε βίντεο την πεντάδα στο ματς με τον Λιμόζ με την γραμμή του Ζάρκο.......

ΩΡΙΜΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• f9c39948c.jpg
    f9c39948c.jpg
    21,1 KB · Εμφανίσεις: 11

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
τσιμπάτε τώρα και κλάφτε
είχε δεν είχε ο σωφέρ μου έκοψε την ενασχόληση πλέον με τη μπάλα

Πρόεδρος ο Κωνσταντόπουλος στον Παναθηναϊκό

Ο άλλοτε πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Βαρδινογιάννη για την προεδρεία στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
σχολιάστε

Ο 68χρονος δικηγόρος, ο οποίος έχει αποσυρθεί από τα πολιτικά δρώμενα της χώρας τα τελευταία χρόνια, φαίνεται ότι είναι το πρόσωπο κοινής αποδοχής που κρατούσε κρυφό όλο αυτό τον καιρό ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Κωνσταντόπουλος είναι προσωπικός φίλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη όπως και του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να πάει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μαζί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Επειδή είμαι όντως πολύ μικρός στην ηλικία (ουχααχχααχαχαα) και σίγουρα αργόστροφος, αν θεωρείς βασική πεντάδα αυτούς που αναφέρεις......τότε να πάρεις κανένα βιντεάκι της εποχής να χαζέψεις.....Στην Γλυφάδα τότε....θυμάμαι που όταν βγαίνανε οι κόκκινες μπασκετμπαλλίστριες στο ΤΕΡΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΆΜΠΟΛ,  δεν φωνάζαμε ούτε Γαμιέται Ο Θρήνος και ο Πειραίας, ούτε παρεμφερή συνθήματα....ένα δονούσε την ατμόσφαιρα....

ΕΛΛΑΣ...ΕΛΛΛΑΣ....ΕΛΛΛΑΣ

ΥΓ Όπως είδες και η τελευταία σου προσπαθεια να με κάνεις γαύρο απέτυχε.

ΥΓ2 να σου θυμίσω και την πεντάδα???? Τόμιτς, Νάκιτς, Πασπαλι, Τάρλατς, Τάρπλεϋ. Γεμάτη έλληνες.....τεσπά σαν 12αδα είχε και τον Ελληνιάδη, τον Μπακατσιά, τον Παραγιό και κάτι άλλους απίθανους. Α ναι και την αράχνη ουχαχαχαχαχαχαα...την αράχνη του κόλου, που έκατσε να χάσει στο ΣΕΦ να βγείτε δεύτεροι εσείς και πρώτοι εκείνοι να αποφύγετε όλοι τον Άρη και του χρόνου να τα παίρνει από τον Κόκκαλη. Δες και σε βίντεο την πεντάδα στο ματς με τον Λιμόζ με την γραμμή του Ζάρκο.......

ΩΡΙΜΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ

:jerking:

Τελικα, δεν ειναι καθολου τυχαιο το χρωματακι  σ'αυτο το εμοτικον.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
:rolleyes:
για γελια ή για κλαματα... ή απλα για το μπουτσο

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
καλά ρε τον κωνσταντόπουλο;;;;... τι να πω.... προφανώς ο τζίγγερ την έχει ψιλογραμμένη την επιχείρηση παναθηναϊκός και τον νοιάζει να πιέσει για το γήπεδο με τον κυρνίκο να είναι πρόεδρος γλάστρα κατά τα άλλα... αυτό δηλαδή που δεν ήθελε να είναι ο πατέρας

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
κωνσταντόπουλος???
αν είναι δυνατόν....

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και του χρόνου θα σας φέρει τη Δαμανάκη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
καλά ρε τον κωνσταντόπουλο;;;;... τι να πω.... προφανώς ο τζίγγερ την έχει ψιλογραμμένη την επιχείρηση παναθηναϊκός και τον νοιάζει να πιέσει για το γήπεδο με τον κυρνίκο να είναι πρόεδρος γλάστρα κατά τα άλλα... αυτό δηλαδή που δεν ήθελε να είναι ο πατέρας

Στην επιχειρηματική φιλοσοφία των Βαρδινογιαννηδων δεν υπάρχει χωρος για ανωτατο στελεχος με πλήρη εξουσια. Έχουν τεχνοκρατες με know how για να τρεχουν σωστα τα operational στις δουλειες (πετρελαια, τραπεζες, καραβια κλπ) αλλά δεν κάνουν ούτε βημα αν δεν πάρουν εκγριση απο τα αφεντικα΄. Για ολα. Αυτη ειναι η business culture της οικογενειας.

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
249
Πόντοι
281

Τελικά όσο ευχάριστες και αν είναι οι αντιπαραθέσεις με τους απογόνους του ΣΤΟΛΟΥ (που είναι πρώτοι στο Πόλο γιατί οι μπαμπάδες τους, τους πέταγαν μωρά από τις φρεγάτες στην θάλλασα), πρέπει κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε.

ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ, ΣΤΟ ΔΣ, Η ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΙΤΛΟ Η ΟΧΙ. ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΦΕΡ ΚΑΙ ΓΚΑΡΑΖΙΕΡΙΔΕΣ,ΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΔΙΑ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 11 ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΧΑΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom