Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
ρε το εχεις χασει τελειως;;;;;θες να πεις τα δικα σου και αμολας μαλακιες;;;;
αν εχω αρχιδια η αν μπορω να τα βρω φαινεται απο αυτα που γραφω....εχω βαρεθει να δειχνω τον σεβασμο μου και να το λεω εστω και αν ειναι ο αιωνιος εχθρος μου....το οτι τον ευνοει η τον γουσταρει τοσυστημα δεν σημαινει οτι δεν εχει αξια και δεν εχει περασει στην ιστορια σαν η μεγαλυτερη ομαδα στο μπασκετ....εσυ που να βρεις μωρη παλιοπουτανα τα αρχιδια να πεις τα ιδια....παλι για γκαγκατηδες και αρχιδια μυξοκλαις καριολακι.....
πουτανααααααααααααααααααααααα
μαθε να σεβεσαΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΤΣΙΛΑΕΙ ΜΩΡΗ ΒΙΖΙΤΑ

οσο νυχτωνει η [size=10pt][size=10pt]ΠΟΥΤΣΑ[/size][/size] μεγαλωνει. . .  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Παίζει αύριο καμιά φιέστα στο ΟΑΚΑ? Ξέρει κανείς τίποτα? :think:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εισιτήρια - προσκλήσεις? Έχεις κανα link?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου καλαθοσφαιριστή Μάριου Παλάλα.

Αιωνία σου η μνήμη Μάριε και ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.

Μάλιστα - έπεσες μέσα μάγκα. Respect. :thumbsup:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου καλαθοσφαιριστή Μάριου Παλάλα.

Αιωνία σου η μνήμη Μάριε και ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.

Μάλιστα - έπεσες μέσα μάγκα. Respect. :thumbsup:

Να το εκλαβω ως απειλη?  :boobies:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

«Παναθηναϊκός χωρίς Ζοτς; Αδύνατον!»
Online 15:30 8/6
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Αρχηγική εμφάνιση από τον Δημήτρη Διαμαντίδη που στέλνει σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, μέσω του επίσημου blog του στη Wind, εκφράζει την επιθυμία όλης της ομάδας για παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία, ενώ για πρώτη φορά αναφέρεται στο περιστατικό με τον Μίλος Τεόντοσιτς.
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Παναθηναϊκός χωρίς Ζοτς; Αδύνατον!»
Ολη η Ευρώπη θέλει «Ζοτς»!
Σάρας: «Είμαστε καλύτεροι»
Νίκολας: «Ισως δεν αξίζει...»
Το δυσκολότερο πρωτάθλημα!
Ο γρίφος του Ομπράντοβιτς
Η επόμενη μέρα η πιο δύσκολη
Φιέστα και απονομή την Τετάρτη
«Θέλω να μείνει»
«Θέλω να μείνει»
ΣΧΕΤΙΚΑ

* Ολη η Ευρώπη θέλει «Ζοτς»!
    * Ο γρίφος του Ομπράντοβιτς
    * Σάρας: «Είμαστε καλύτεροι»
    * Νίκολας: «Ισως δεν αξίζει...»
    * Το δυσκολότερο πρωτάθλημα!
    * Η επόμενη μέρα η πιο δύσκολη
    * Φιέστα και απονομή την Τετάρτη

Ο Διαμαντίδης αναφέρεται ακόμη στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, στην Εθνική ομάδα, ενώ κάνει μια μίνι αναδρομή στη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Είναι μάλιστα εντυπωσιακό το γεγονός ότι δεν χαρακτηρίζει «απόλυτα επιτυχημένη» τη σεζόν, παρότι η ομάδα του κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο.

Αναλυτικά τι έγραψε ο διεθνής γκαρντ:

«Οταν κατακτάς ένα πρωτάθλημα και μάλιστα στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου, του Ολυμπιακού δεν μπορείς παρά να μην είσαι ευτυχισμένος. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά που νιώθουμε όλοι στην ομάδα. Ηταν μία περίεργη χρονιά, επειδή δυστυχώς χάσαμε το κύπελλο και δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Ηταν όμως πετυχημένη χρονιά; Το θέμα αυτό σηκώνει κουβέντα. Κατ’ αρχήν ποτέ δεν μπορείς να τα κερδίζεις όλα κάθε χρόνο. Στον αθλητισμό δεν υπάρχουν εγγυήσεις για επιτυχία. Για μένα ήταν η πρώτη φορά από τότε που ήρθα στον Παναθηναϊκό, δηλαδή εδώ και έξι χρόνια, όπου τελειώνουμε τη χρονιά μόνο μ’ έναν τίτλο, το πρωτάθλημα. Ομως παίζουν κι άλλες ομάδες και όχι μόνοι μας. Οπότε θα έλεγα πως η φετινή σεζόν δεν είναι ούτε απολύτως επιτυχημένη, ούτε απολύτως αποτυχημένη. Απλά ο τελευταίος τίτλος, χρονικά, που είναι το πρωτάθλημα, σου εγγυάται ένα ήρεμο καλοκαίρι.

Πιστεύω ότι μεγάλο ρόλο στην απώλεια του κυπέλλου και στον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα, έπαιξαν οι τραυματισμένοι στο χρονικό σημείο, όπου κατά παράδοση δεν παίζουμε καλά. Ηταν δηλαδή στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος. Είμαστε εκτός ρυθμού και κάθε άλλο παρά πλήρεις.

Θεωρώ πως η σεζόν άλλαξε όταν αποκλειστήκαμε από την Ευρωλίγκα και για δύο εβδομάδες, όντες πλήρεις, κάναμε μία μίνι προετοιμασία, αφού πλέον είχαμε ένα μόνο παιχνίδι την εβδομάδα. Τότε πιάσαμε ρυθμό, αρχίσαμε να παίζουμε καλά και ανεβάσαμε πολύ την απόδοσή μας. Παίξαμε σαν Παναθηναϊκός. Από τότε και μέχρι το τελευταίο παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Το γεγονός ότι νικήσαμε πέρυσι στην έδρα του Ολυμπιακού, για να επανακτήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας και φέτος για να πάρουμε το ματς που μας έδωσε το πρωτάθλημα, λέει πολλά για το χαρακτήρα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα είναι ποτισμένη με αυτοπεποίθηση την οποία μπορεί και βγάζει μέσα σε δύσκολες έδρες όπως είναι το ΣΕΦ.

Θέλω όμως να σταθώ σε αυτό που έγινε με τον Τεόντοσιτς στο τρίτο ματς στο ΟΑΚΑ. Σαφώς και η αντίδρασή μου δεν ήταν σωστή. Αλλά ήταν αντίδραση σε δράση που προηγήθηκε. Ολοι φυσικά έκραξαν εμένα, γιατί εμένα έδειξε η τηλεόραση κι έτσι έπρεπε να γίνει. Κανείς όμως δεν έψαξε να δει τι έγινε πριν και αν εγώ προκλήθηκα. Είναι εκτός χαρακτήρα αυτό που έγινε και στενοχωριέμαι επειδή το είδαν μικρά παιδιά, που παρακολουθούσαν τον αγώνα. Δεν ήταν σωστό.

Αύριο έχουμε τη φιέστα στο ΟΑΚΑ και θα ήθελα όλον τον κόσμο μας να έρθει και να πανηγυρίσει μαζί μας. Ξέρω ότι το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό έχει λήξει, αλλά είμαι δεμένος με την ομάδα. Υπάρχει θέληση για να μείνω. Αποτελεί επιθυμία μου και μόλις ξεκουραστούμε λίγο θα κάτσουμε κάτω να μιλήσουμε ήρεμα και ωραία.

Βεβαίως δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μου είναι αδύνατον να το σκεφτώ. Πιστεύω και θέλω, όχι μόνο εγώ αλλά άπαντες, να μείνει. Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ την ομάδα χωρίς τον Ομπράντοβιτς στον πάγκο.

Μετά τη φιέστα θα ξεκουραστώ. Θα φροντίσω να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Την Εθνική δεν την έχω τώρα στο μυαλό μου. Αυτό θα γίνει όταν έρθει η ώρα. Θα είμαι κανονικά στην προετοιμασία, αλλά τώρα προέχει η ξεκούραση».

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ελα ρε ζελικο :rockon:

Συνημμένα

• zots.jpg
    zots.jpg
    46,5 KB · Εμφανίσεις: 33

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δε φευγει ο ζοτς

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Μόλις ανακοίνωσε ο Θανάσης ότι Ζοτς μένει για άλλα 2 χρόνια...
και βλέπουμε μετά πάλι
ααααααχαχαχαχαχα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μόλις ανακοίνωσε ο Θανάσης ότι Ζοτς μένει για άλλα 2 χρόνια...
και βλέπουμε μετά πάλι
ααααααχαχαχαχαχα
για καμια μεταγραφη δεν ειπε τιποτα τυπε
πολυ σφικτο τον ειδα σε αυτο

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
"...........
'Φίλοι μου αγαπημένοι, έχω να σας πω μία ευχάριστη είδηση. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι στον Παναθηναϊκό', η ανακοίνωση του Θανάση Γιαννακόπουλου!"

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
ΝΟ 1 στις καρδιές μας για πάντα...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ε ρε γλέντιαααα.....ο αρχιγαμιάς άλλα 2 χρόνια...........και............

κλάαααααααμαααααααααα........
πίιιιιιιιιικραααααααα.......

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ωραια....ευχαριστουμε ζοτς που μας δινεις την ευκαιρια να σε δουμε ηττημενο.....
αν εφευγες νικητης θα ηταν αρρωστεια....τωρα επειδη οι τελευταιες εντυπωσεις παντα μενουν ευτυχως η δυστυχως θα φυγεις ηττημενος....
ευχαριστουμε που ανανεωσες....να εισαι καλα.....πολυ ωραιο δωρο μας εκανες.....εμπρος αγγελοπουλαιοι....να η ευκαιρια να αποκαθηλωσετε ενα ειδωλο  :rockon: :rockon: :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ωραια....ευχαριστουμε ζοτς που μας δινεις την ευκαιρια να σε δουμε ηττημενο.....
αν εφευγες νικητης θα ηταν αρρωστεια....τωρα επειδη οι τελευταιες εντυπωσεις παντα μενουν ευτυχως η δυστυχως θα φυγεις ηττημενος....
ευχαριστουμε που ανανεωσες....να εισαι καλα.....πολυ ωραιο δωρο μας εκανες.....εμπρος αγγελοπουλαιοι....να η ευκαιρια να αποκαθηλωσετε ενα ειδωλο  :rockon: :rockon: :rockon:
υα βράδυα κάνει ψύχρα.....να σκεπάζεσαι λιγάκι........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom