Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
υα βράδυα κάνει ψύχρα.....να σκεπάζεσαι λιγάκι........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αϋπνίες τους έχει δημιουργήσει κι εφιάλτες άσχημους :2funny:
URL]]

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ωραια....ευχαριστουμε ζοτς που μας δινεις την ευκαιρια να σε δουμε ηττημενο.....
αν εφευγες νικητης θα ηταν αρρωστεια....τωρα επειδη οι τελευταιες εντυπωσεις παντα μενουν ευτυχως η δυστυχως θα φυγεις ηττημενος....
ευχαριστουμε που ανανεωσες....να εισαι καλα.....πολυ ωραιο δωρο μας εκανες.....εμπρος αγγελοπουλαιοι....να η ευκαιρια να αποκαθηλωσετε ενα ειδωλο  :rockon: :rockon: :rockon:

Και ο Σουμάχερ το έχασε την τελευταία χρονιά. Δε μειώθηκε η φήμη του ούτε στο ελάχιστο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τα Πράσινα Νέα είναι στην αίθουσα Τύπου και όλοι περιμένουμε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς...
Ο Ζοτς πήρε την θέση του και δίπλα του, όπως πάντα ο Δημήτρης Ιτούδης.
"Καλησπέρα. Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ τον Δημήτρη Ιτούδη που μας νίκησε σήμερα. Έπαιξαν πολύ σοβαρά και με μεγάλο σεβασμό και νομίζω ότι είχε περισσότερους οπαδούς στην εξέδρα. Αυτή την εντύπωση έχω. Ίσως το δικό του στυλ να ήταν πιο φρέσκο από το δικό μου", είπε χιουμοριστικά.
"Σοβαρά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για το πρωτάθλημα, σε μία χρονιά που ήταν πολύ δύσκολη, αλλά πιστεύω ότι έπαιξαν καλό μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω και όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ και βέβαια ευχαριστώ και τους αδελφούς Γιαννακόπουλους, γιατί  είναι άνθρωποι που κάνουν τα πάντα για να ήμαστε εδώ. Ευχαριστώ και όλους όσους διοργάνωσαν αυτή τη γιορτή. Βέβαια ευχαριστώ και τους φιλάθλους που πάντα είναι πολύ σημαντικοί.
Φέτος ειδικά μας υποστήριξαν σε πολύ δύσκολες περιόδους και μας έδωσαν δύναμη. Νομίζω και αυτοί όπως και εγώ απόλαυσαν αυτή την θαυμάσια γιορτή", τόνισε και τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Ιτούδης...
"Είχαμε προετοιμαστεί σοβαρά γιατί ξέραμε ότι οι παίκτες του Ζοτς ήταν μέχρι τις 6 έξω χθες το βράδυ", είπε αρχικά και συμπλήρωσε "Ήταν μία πολύ καλή βραδιά και με την σειρά μου δίνω συγχαρητήρια σε όλους, γιατί ήταν για όλους μας μία μεταβατική περίοδο, μιας και η πληθώρα των παικτών είναι διεθνείς και χρειάζονται ξεκούραση"
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ρωτήθηκε για την ανακοίνωση του Θανάση Γιαννακόπουλου: "Ας τα πάρουμε από την αρχή. Σήμερα ήμουν με τον Θανάση, τον Δημήτρη Ιτούδη και το Μάνο Παπαδόπουλογια να μιλήσουμε για τη νέα σεζόν, το μέλλον του Παναθηναϊκού και το δικό μας μέλλον.
Ξεκινήσαμε με το τι συνέβη φέτος και ποιο θα είναι το επόμενο βήμα.
Ο κύριος Θανάσης μου είπε ότι θέλει να δει ως προπονητή για την επόμενη σεζόν και του είπα και γω ότι θέλω να συνεχίσω και αρχίσαμε την κουβέντα.
Για μένα το πιο σημαντικό είναι να διατηρηθεί η ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες που έχω τώρα, γιατί έχουν και ποιότητα και είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και απολαμβάνω την κάθε μέρα μαζί τους.

Συνημμένα

• 680148.jpg
    680148.jpg
    26,3 KB · Εμφανίσεις: 10

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τυπε εσυ εισαι και μπασκετικος,πως και δεν πηγες φιεστα?
μηπως τις βαρεθηκες και συ? :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εσυ εισαι και μπασκετικος,πως και δεν πηγες φιεστα?
μηπως τις βαρεθηκες και συ? :2funny: :2funny: :2funny:
σιγα μην παω τυπε
και βαριομουν αλλα γινοταν χαμος
πολυ καπνα
ουτε ο κινεζοκυπριος δεν αντεχει τοση :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σιγα μην παω τυπε
και βαριομουν αλλα γινοταν χαμος
πολυ καπνα
ουτε ο κινεζοκυπριος δεν αντεχει τοση :2funny:
στο κλειστο η κατασταση με το γαμωτσιγαρο δεν παλευεται..
ειχα παει περσυ στο οσφπ-παο στους τελικους με το ερμπολ του σπανουλη στο τελος αν θυμασαι,και το ντουμανι ειχε θολωσει την ατμοσφαιρα....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στο κλειστο η κατασταση με το γαμωτσιγαρο δεν παλευεται..
ειχα παει περσυ στο οσφπ-παο στους τελικους με το ερμπολ του σπανουλη στο τελος αν θυμασαι,και το ντουμανι ειχε θολωσει την ατμοσφαιρα....
ναταν μονο το τσιγαρο τυπε
σημερα γαμηθηκαν στο καπνογονο
δεν λεει

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Τα δίνει όλα για Σπανούλη ο Ολυμπιακός

* 10/06/2010, 08:28 | Διαβάστηκε 1187 φορές
    * Αποστολή
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

Get Adobe Flash player
Τα δίνει όλα για Σπανούλη ο Ολυμπιακός

Η φημολογία περί σοβαρού ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Βασίλη Σπανούλη ολοένα και εντείνεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Μάλιστα σύμφωνα με τη «Sportday», οι Περαιώτες φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν περίπου 2.5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στον «Kill-Bill» ώστε να τον ντύσουν στα «ερυθρόλευκα».

Το συμβόλαιο του 28χρονου γκαρντ με τον Παναθηναϊκό έληξε και οι Κυπελλούχοι Ελλάδος φαίνεται πως θέλουν να κάνουν το μεγάλο κόλπο του φετινού καλοκαιριού και να τον αποκτήσουν.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
:2funny: