Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στο παναθηναικο, δεν ΄΄κατσαν΄΄ τα τριποντα. ολα ηταν δουλεμενα συστηματα απο παικτες με μεγαλα ποσοστα. ειναι μερος του παιχνιδιου της ομαδας τα 3ποντα. και συνηθως, πιανουν.

οταν ο παο γυρισε το παιχωιδι, ολα τελειωσαν. ουτε τις δυνατοτητες ουτε τα @@ ειχαν οι γαβροι να επανελθουν.

to 7/7 σου κάθεται...
στα πρώτα 15 λεπτά είχες σκορ μόνο από βολές και τρίποντα.
δεν είχες διαδρόμους για 2ποντο.
εάν είχες 3 ή 4 στα 7 θα είχε ξεφύγει ο γάβρος με 20 πόντους κι άντε γεια μετά.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
αν δεν πεταχτεις μαλακακο δεν αντεχεις.....ναι ρε βλαχακο να πεσουν στην Α2 του χαντμπολ,χαζοβιολη
Με αυτό το σκεπτικό, όλα τα επεισόδια θα γίνονται στο βόλεϊ γυναικών. :uglystupid:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ούτως ή αλλως εκεί δεν γίνονται;
εκεί δεν πέθανε ο φιλόπουλος;
Εκεί νομίζω. Μα λέγονται αυτά, να τιμωρηθεί η ομάδα χάντμπολ;;;
Αφού οι κάφροι είναι κοινοί σε όλα τα τμήματα κάθε συλλόγου (πως είναι οι κοινόχρηστοι φάκελοι στα κουμπιούτερ ένα πράμα)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εκεί νομίζω. Μα λέγονται αυτά, να τιμωρηθεί η ομάδα χάντμπολ;;;
Αφού οι κάφροι είναι κοινοί σε όλα τα τμήματα κάθε συλλόγου (πως είναι οι κοινόχρηστοι φάκελοι στα κουμπιούτερ ένα πράμα)
shared φλόμπες ένα πράμα ε;

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Πηγαν   να  κανουν   καραγκιοζιλικια   τυπου  Ριζουπολης    τα  μουνοπανα........ξεχασαν  ομως  κατι  σημαντικο........οτι  ειχαν να  κανουν  με  την  μεγαλυτερη  ομαδα  μπασκετ  ολων  των  εποχων  και  τον  προπονητη  του  αιωνα.........το  πρωταθλημα   αυτο  εχει μεγαλυτερη  αξια  κι  απο  αυτο  του  1999  μεσα  στο  ΣΕΦ   με  τον Ντεγιαν  να  τους  ξεφτιλιζει.......

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
ετσι σας γαμαει ο βαζελος πουτανακια

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
ετσι σας γαμαει ο βαζελος πουτανακια

.....εβλεπες  χτες  τον  ΠΑΟ  και  νομιζες    οτι  και  βομβες  νετρονιου να πεταγαν τα μουνοπανα ,  παλι  νικητης  θα  εβγαινε  μεσα  απο  τις  σταχτες  και τα  συντριμια........respect  στον μεγαλυτερο  προπονητη  ολων των εποχων  ,  τον  Αρχοντα  Ζοτς  ,  για  αυτην  την  υπερομαδα  που  εχει  φτιαξει...

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Βαλτε  την  διαιτησια  στον  κωλο  σας  και  βγαλτε  τον  σκασμο  μπροστα  στην  μεγαλυτερη  ομαδα  ολων  των  εποχων  :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τραβα γαμισου μωρη πσολαρπαχτρα χιλιοχυμενη καριολα

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
`

.....ετσουξε  πολυ την  κωλοτρυπιδα  σου  το  χτεσινο  , ετσι ? 

Κανε την ομαδα  παλι  πρωτη  , Μπαναωτη , Μπαναωτη !!  :2funny: :2funny:

Υποταγη  στον  αιωνιο  γαμια/δυναστη  σου  μωρη  πουτανα , φερε  και  τον Lebron James  ,  μια  ζωη  θα  σε  γαμαμε.......τραβα  να  κλαφτεις  μωρη  για  την  διαιτησια.......ο  Βασιλακοπουλος  σου  εφταιγε  και  χτες  :2funny: :2funny:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

...μωρη    ξεφτιλισμενη  ,  φερε   και τον  Μεσινα   τωρα  που  απετυχε  στην  Ρεαλ ,  αλλος  πελατη  του  Ζελικο απο'κει....... παλι  θα  σε    γαμαμε   και  παλι  θα  σου  φταιει ο  Βασιλακοπουλος :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• derbysports.jpg
    derbysports.jpg
    22,8 KB · Εμφανίσεις: 18
  • eksedra_1.jpg
    eksedra_1.jpg
    28 KB · Εμφανίσεις: 17

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
...μωρη    ξεφτιλισμενη  ,  φερε   και τον  Μεσινα   τωρα  που  απετυχε  στην  Ρεαλ ,  αλλος  πελατη  του  Ζελικο απο'κει....... παλι  θα  σε    γαμαμε   και  παλι  θα  σου  φταιει ο  Βασιλακοπουλος :2funny: :2funny:
εχω δει πουτανες και πουτανες αλλα σαν και σενα καμμια.....
εγω αυτον που με γαμαει τον σεβομαι ρε αρχιδι και του βγαζω το καπελο....τον ζελικο παιζει να τον σεβομαι πιο πολυ και απο σενα....
εσυ δεν σεβεσαι τους γαμιαδες σου ...μην αρχισω να λεω τωρα ποιοι ειναι...ρωτα την κωλοτρυπιδα σου τους ξερει καλα :2funny: :2funny: :2funny:
αυτη ειναι η διαφορα μας ρε παλιοτραβεστω.... ;)
οτι υπαρχει ενα γαμημενο σαθρο κυκλωμα απο βασιλοκαπουλαιοσυριγοβορεαδοσκουντηδες ειναι γεγονος.....
αλλα εχω τα αρχιδια να αναγνωριζω την μαγκια του αλλουνου ασχετα αν οι οσφυοκαμπτες προσφερουν απλοχερα τις υπηρεσιες τους....
που να τα πιασεις μωρη βιζιτα αυτα.....εσυ εισαι ο κλασσικος μαλακας που τον νοιαζουν μονο οι τιτλοι....
αν (λεμε)επαιρνα εγω αυριο τον ζοτςεσυ θα ησουνα απεναντι του....ενω εγω τωρα που ειναι αντιπαλος του βγαζω το καπελλο(και παντα ο εκανα ανεξαρτητα αν γκρινιαζα για το γαμοσυστημα)
αντε και γαμισου τωρα και κρατα τα λεφτα για παρτη σου....δεν θελω μια σημερα παλιοκαριολα

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
εχω δει πουτανες και πουτανες αλλα σαν και σενα καμμια.....
εγω αυτον που με γαμαει τον σεβομαι ρε αρχιδι και του βγαζω το καπελο....τον ζελικο παιζει να τον σεβομαι πιο πολυ και απο σενα....
εσυ δεν σεβεσαι τους γαμιαδες σου ...μην αρχισω να λεω τωρα ποιοι ειναι...ρωτα την κωλοτρυπιδα σου τους ξερει καλα :2funny: :2funny: :2funny:
αυτη ειναι η διαφορα μας ρε παλιοτραβεστω.... ;)
οτι υπαρχει ενα γαμημενο σαθρο κυκλωμα απο βασιλοκαπουλαιοσυριγοβορεαδοσκουντηδες ειναι γεγονος.....
αλλα εχω τα αρχιδια να αναγνωριζω την μαγκια του αλλουνου ασχετα αν οι οσφυοκαμπτες προσφερουν απλοχερα τις υπηρεσιες τους....
που να τα πιασεις μωρη βιζιτα αυτα.....εσυ εισαι ο κλασσικος μαλακας που τον νοιαζουν μονο οι τιτλοι....
αν (λεμε)επαιρνα εγω αυριο τον ζοτςεσυ θα ησουνα απεναντι του....ενω εγω τωρα που ειναι αντιπαλος του βγαζω το καπελλο(και παντα ο εκανα ανεξαρτητα αν γκρινιαζα για το γαμοσυστημα)
αντε και γαμισου τωρα και κρατα τα λεφτα για παρτη σου....δεν θελω μια σημερα παλιοκαριολα

....ετσι   σκουξε    κι   αλλο.........αλλα   κανεις   δεν  σ' ακουει......ολα  εδω  πληρωνονται........μετα   τον  αχυρανθρωπο  του πρακτωρα  Γκαγκατση  ,  τον  μπινε  τον  Ιωαννιδη  ,  και  τα  καφριλικια της  Ριζουπολης  και  τα  χτεσινα ,  βγηκες  να  μιλησεις.......και  τι  να  πεις  μωρη   καριολα ?   Γελανε   και  οι   πετρες  μαζι  σου  και  με  τα  υπολοιπα    ζωα   που   διωχνουν  παραγοντες  σαν τους  Αγγελοπουλους.

Βγαλε  τον  σκασμο   τωρα   και  αν  εχεις  αρχιδια(που να τα βρεις, αλλα λεμε τωρα....)  επεδειξε  ακομα κι αυτην την υστατη  στιγμη   στοιχειωδη  σεβασμο   στην  καλυτερη  ομαδα  ολων των εποχων  :rockon:   που  ανεδειξε  το  ελληνικο  μπασkετ !

Συνημμένα

• goalnews.jpg
    goalnews.jpg
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 16
  • prasini.jpg
    prasini.jpg
    22,1 KB · Εμφανίσεις: 15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom