Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

zefuros

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η περιγραφή του αγώνα σε εικονογραφημένα...

:humpleg: :knockinb: :humpleg: :jerking:
:s&m_2: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_2:
:pipa2: :pipa2: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :tits2: :kissass2:
:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
κατσε να δουμε την τιμωρια τους πρωτα τυπε

....τιποτα  δεν  θα  γινει....θα  παρει την μιζα του ο αθλητικος  δικαστης   απο  τον  ΟΣΦΠ  και  θα  δωσει  ποινη  χαδι........αλλη  μια  αιτια  της  βιας  ειναι  η  ατιμωρησια.........

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
....τιποτα  δεν  θα  γινει....θα  παρει την μιζα του ο αθλητικος  δικαστης   απο  τον  ΟΣΦΠ  και  θα  δωσει  ποινη  χαδι........αλλη  μια  αιτια  της  βιας  ειναι  η  ατιμωρησια.........
θες να πεις ότι ο Ολυμπιακός είναι διαπλεκόμενος???

Συνημμένα

• kokkalis-xristoforakos.jpg
    kokkalis-xristoforakos.jpg
    37,3 KB · Εμφανίσεις: 17

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ποιός ήταν ο συναγωνιστής που είπε ότι δε θ' ανοίξει μύτη στο ΣΕΦ σήμερα; Της Πόπης γίνεται ανάμεσα στους επιστήμονες -που έκαναν ντου να μπουν χωρίς εισητήριο- και τους μπάτσους.

Εγω. καλησπερες  :sunglasses:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
περιμένω με αγωνία την τοποθέτηση του gastr13, με τον πηγαίο λόγο του περιμένω την ανάλυσή του για τον 4ο τελικό

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Zots, EPA Sport, τώρα!

Και 2 μαχαίρια ("ανοιχτά") έπεσαν μέσα.

Πριν ο Σκούνι Πεν έδοσε συγχαρητήρια σε μας. Μπράβο του!

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Όπως και το 1999, ο Παναθηναϊκός  πανηγύρισε μέσα στο ΣΕΦ την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» φόρεσαν τα απαραίτητα μπλουζάκια και δόνησαν τα αποδυτήρια με το σύνθημα «οε οε οε Πρωτάθλημα μεσ' στο Παλέ!».

Μόλις οι διαιτητές διέκοψαν οριστικά την αναμέτρηση, η αποστολή του «τριφυλλιού» φόρεσε σε χρόνο... dt τα t-shirts με το «Παναθηναϊκός, Πρωταθλητής 2010» και ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Δημήτρη Ιτούδη, μάλιστα, πήγαν στη συνέντευξη Τύπου φορώντας τα μπλουζάκια των πρωταθλητών!

Εκτός από το ««οε οε οε Πρωτάθλημα μεσ' στο Παλέ!», που θύμισε 1999, οι «πράσινοι» φώναξαν και «Κάνε την ομάδα πάλι πρώτη, Παναγιώτη», κλωτσώντας και την πόρτα για να ανοίξει και να ακουστούν σε όλο το φαληρικό στάδιο!

ετσι λενε τα δικα μας  συνθηματα οι παικταραδες μας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απειλείται με «βαριά» τιμωρία ο Ολυμπιακός
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010, 02:33

Με ποινή αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και τιμωρία δύο αγωνιστικών απειλείται ο Ολυμπιακός, μετά από όσα έλαβαν χώρα σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπεί του αγώνα.

Αυτό προβλέπει ο κανονισμός στην περίπτωση που κάποια ομάδα μηδενιστεί και χάσει το παιχνίδι με 20-0.

Εκτός από αυτή την ποινή οι «ερυθρόλευκοι» θα τιμωρηθούν με επιπλέον ποινή για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα μέχρι και που αυτό διεκόπη.

Συνολικά οι αστυνομία προχώρησε σε περισσότερες από 18 συλλήψεις αλλά και 10 προσαγωγές, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
για πιο πράγμα είχε καταδικαστεί ο ομπράντοβιτς όταν ήταν μικρός;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• obradovicd.jpg
    obradovicd.jpg
    33,2 KB · Εμφανίσεις: 18

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Ναι. Και βγήκε από τη στενή για να παίξει με την εθνική Γιούγκων.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στην αρχική του τοποθέτηση, ο "Ζοτς" είπε: "Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και να τους ευχαριστήσω για τη συνεργασία και την εξαιρετική χρονιά. Αισθάνομαι υπέροχα όταν συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους. Σε μία χρονιά που είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, κατορθώσαμε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και να κλείσουμε επιτυχημένα τη σεζόν και γι' αυτό το κατόρθωμα αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες".

"Εμείς ήρθαμε εδώ και συζητήσαμε μεταξύ μας λέγοντας ότι για να κατακτήσουμε τον τίτλο απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, θα έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αναμφίβολα κάτω από τέτοιες συνθήκες είναι δύσκολο να είσαι συγκεντρωμένος και να παίζεις ωραίο μπάσκετ. Κατορθώσαμε να ξεπεράσουμε οποιεσδήποτε αντιξοότητες και να κερδίσουμε δίκαια αυτό το Πρωτάθλημα".

"Όσοι είμαστε στον Παναθηναϊκό θέλαμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αν πετούν μέσα κέρματα, μπουκάλια, πέτρες, δύο ανοιχτά μαχαίρια, τι άλλο μπορεί να κάνει κάποιος. Να πούμε ότι αυτός είναι ο στόχος, πετύχετέ με; Τα 11 χρόνια που είμαι εδώ, λέω ότι ο χρόνος που πρέπει να συζητηθούν οι συνθήκες ενόψει του επόμενου Πρωταθλήματος, είναι το καλοκαίρι, ώστε να μην ξανασυμβεί".

"Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν αυτά. Έγινε με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, έγινε στη Νέα Σμύρνη, συμβαίνει πολλές φορές. Άρα αυτό το καλοκαίρι πρέπει να κάτσουμε να συζητήσουμε. Έχω δύο παιδιά σαν τους παίκτες μας και του Ολυμπιακού. Αν θυμάστε, είπα πριν τους τελικούς ότι δεν πρέπει να γίνουν αυτά. Νιώθω ότι είναι και δική μου χώρα η Ελλάδα".

Στη συνέχεια μίλησε για τους λόγους που συνέβησαν όλα αυτά απόψε: "Ποιος το προετοίμασε αυτό, ποιος ώθησε τον κόσμο να το κάνει; Αυτή είναι η διαφορά. Όλοι ξέρουν τι έγινε εδώ".

Για τις πιθανές λύσεις είπε: "Η γνώμη μου είναι απλή: Στο ζέσταμα από την αρχή, με το πρώτο κέρμα να φεύγουν όλοι. Μετά 100.000 πρόστιμο. Έχω παίξει παιχνίδια σε Ισπανία, Ιταλία με Ρεάλ και Μπένετον αντίστοιχα. Είναι πάντα ξεχωριστό να παίζεις ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, όχι όμως έτσι. Πόσο δύσκολο είναι να τα σταματήσουν; Ξέρετε τι έγινε στην Αγγλία. Όλοι ξέρουν τη λύση. Γιατί δεν έχουμε αυτό το πρόβλημα στην Ευρωλίγκα και δεν γίνεται πουθενά στην Ελλάδα κάτι σε ευρωπαϊκούς αγώνες".

Αναφερόμενος στους τίτλους που έχει κατακτήσει, τόνισε: "Κάθε τίτλος απέναντι στον Ολυμπιακό είναι κάτι ξεχωριστό. Αυτός ήταν ο 20ος τίτλος σε 24 τελικούς από τότε που έχω έρθει στην Ελλάδα. Κάποιοι προσπαθούν να μιλήσουν για κάτι άλλο. Εγώ απαντάω έτσι: 20 στα 24. Αν κάποιος έχει να πει κάτι άλλο μπορούμε να συζητάμε για 3 χρόνια".

Απαντώντας σε δημοσιογράφο που του είπε με αφορμή την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, πως θα φανταζόταν ένα Πρωτάθλημα χωρίς τους "ερυθρόλευκους", είπε: "Αυτή είναι ερώτηση που πρέπει να κάνετε στον Ολυμπιακό. Εμείς θέλουμε να παίζουμε εναντίον του. Είναι μεγάλη ομάδα και είμαι περήφανος γιατί έχω φίλους σε αυτή την ομάδα, τουλάχιστον έτσι πιστεύω από την πλευρά μου. Είναι απλά ένα παιχνίδι και μετά τον τελικό Κύπελλο το οποίο είχαν κατακτήσει, τους είχα δώσει συγχαρητήρια. Είχαν παίξει καλύτερα και είχαν νικήσει δίκαια".

Από πλευράς παικτών τοποθετήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης: "Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για το Πρωτάθλημα. Όπως είπαν και οι κόουτς είναι μεγάλη μονομαχία αυτή ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Εμείς μετά το 1-0 παίξαμε καλά στο τρίτο παιχνίδι μόνο στα τελευταία λεπτά. Ήρθαμε εδώ σκεπτόμενοι ότι δεν υπάρχει άλλος αγώνας. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην αντίπαλη έδρα. Ξέφυγε ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα λόγω της ατμόσφαιρας, αλλά μετά πιάσαμε υψηλή απόδοση, μείναμε συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη".

Για το μέλλον του είπε: "Προέχει να ξεκουραστούμε και μετά να δούμε τι θα γίνει. Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και γιορτάζουμε. Δεν είναι μόνο στο χέρι μου", ενώ για τα επεισόδια είπε: "Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται αίσχη και συμβαίνουν σε όλα τα αθλήματα. Περιμένουμε να γίνει κάτι για να αλλάξουμε κάποιους κανόνες. Όπως είπε κι ο κόουτς με το παραμικρό που πέφτει κάτω να σηκωνόμαστε να φεύγουμε. Υπάρχει πολύς κόσμος από όλες τις ομάδες που θέλει να δει τα ματς. Έχουμε μεγαλώσει έτσι, είμαστε λίγο μαζόχες νομίζω. Δεν θέλω από τη χώρα μου. Θέλω να μείνω για να αλλάξουμε αυτά που γίνονται. Έχουμε οικογένειες και παιδιά, μπαίνουμε στο γήπεδο και ρισκάρουμε".

"Στο Βερολίνο δεν έγινε κάτι. Με το που πέφτει κάτι να σηκωνόμαστε να φεύγουμε. Είμαστε φίλοι με τα παιδιά του Ολυμπιακού, θα είμαστε μαζί στην Εθνική. Δεν θα είμαστε εμείς που θα κάνουμε πίσω, είναι ευχή και τιμή να έχει η Ελλάδα τέτοιες ομάδες".

Δηλώσεις δεν έκανε ουσιαστικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης που αρκέστηκε να πει: "Αισθάνομαι πολύ φορτισμένος και λυπάμαι για το ελληνικό μπάσκετ. Έτσι όπως αισθάνομαι δεν μπορώ να δεχθώ και κάποια ερώτηση".

Τέλος, ο Σκούνι Πεν παραδέχθηκε με νόημα: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το Πρωτάθλημα. Λυπάμαι για ότι έγινε εδώ και για το ελληνικό μπάσκετ. Παίζω όλη μου τη ζωή και αυτό που έγινε εδώ είναι μία καταστροφή".

Για το τι συζητήθηκε μεταξύ των παικτών, τόνισε: "Συζητήσαμε διάφορα, δεν είπαμε ότι χάσαμε για τους διαιτητές. Αν χάνεις όσο δύσκολο κι αν είναι πρέπει να το παραδέχεσαι και να είσαι άντρας".

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τραβηξε η συζητηση μεχρι πρωιας

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Υποδοχή ηρώων στο ΟΑΚΑ!

* 07/06/2010, 03:18 | Διαβάστηκε 8920 φορές
    * Αποστολή
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

Get Adobe Flash player
Υποδοχή ηρώων στο ΟΑΚΑ!

Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν την αποστολή της ομάδας στο ΟΑΚΑ για να αποθεώσουν παίκτες και τεχνική ηγεσία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παρά το προχωρημένο της ώρας οι «πράσινοι» το γιόρτασαν με τον κόσμο τους, ενώ η διοίκηση της ΚΑΕ θα προγραμματίσει τις επόμενες ημέρες μια φιέστα στο ΟΑΚΑ για την απομονή του 31ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom