ρε καρντασι προχτες τσακονομασταν οτι δεν εσχολησαι με διαιτησια.
anyway εγω θελω να φυγουν οι προεδροι μας να ξανακυλησουμε και να παρακαλαμε να μας αγορασει καποιος με τους βρωμιαριδες που πανε αμα τους ρωτησεις να σου πουν 5 παιχτες της ομαδας τους δε ξερουν.
ρε φιλαρακι πιστευω σου απεδειξα οτι δε σκεφτομαι σα καφρος πιστευω.
εσυ δηλαδη μετα απο οοοοολο αυτο το μπουρδελο που ειδες σημερα ειχες να πεις οτι 1'' πριν τελειωσει δεν εδωσε αντιαθλητικο ενω περνεις σιγουρα το πρωταθλημα. ρε φιλε οι διαητες αν τα ειχαν χαμενα τωρα.και εχω και τους καραγκιοζιδες του σκαι που μου λενε τωρα οτι εκτος συγκλονιστικου απροοπτου ο παο ειναι πρωταθλητης.
ρε φιλαρακι πιστευω σου απεδειξα οτι δε σκεφτομαι σα καφρος πιστευω.
εσυ δηλαδη μετα απο οοοοολο αυτο το μπουρδελο που ειδες σημερα ειχες να πεις οτι 1'' πριν τελειωσει δεν εδωσε αντιαθλητικο ενω περνεις σιγουρα το πρωταθλημα. ρε φιλε οι διαητες αν τα ειχαν χαμενα τωρα.και εχω και τους καραγκιοζιδες του σκαι που μου λενε τωρα οτι εκτος συγκλονιστικου απροοπτου ο παο ειναι πρωταθλητης.
Εντάξει ρε - εντάξει, τι να σου πω τώρα τέτοια ώρα. Δες αύριο τη φάση - δε λέω ότι δε θα κοιμηθώ που δεν το έδωσε. Σημασία έχει ότι δεν τελειώνει αυτό το κακό - θα μας έχει στο CNN αύριο, είμαι σίγουρος.