Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε απαντάς σοβαρά στον ΑΠΟΛΥΜΕΝΟ;

προσπαθώ να του ανοίξω τα μάτια. ο τύπος πρέπει να είναι σαν μερικούς που έχουν πάει σε εκατοντάδες αγώνες, αλλά δεν έχουν δει ούτε έναν, γιατί κάθονται με πλάτη προς το τερέν

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προσπαθώ να του ανοίξω τα μάτια. ο τύπος πρέπει να είναι σαν μερικούς που έχουν πάει σε εκατοντάδες αγώνες, αλλά δεν έχουν δει ούτε έναν, γιατί κάθονται με πλάτη προς το τερέν
θυμάσαι τη συζήτηση που είχαμε πριν καιρό για το οφσάιντ του Μήτρογλου;
Μέχρι και φωτό από τις οδηγίες της ΟΥΕΦΑ είχα βάλει με ακριβώς την ίδια φάση.......
ααααααααααααααααααααααααχααχαχχαχαχαχααχχααχχαχααααααααααχαχαχαχαχαχαχα

ρε κάτι νουμερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μέχρι και φωτό από τις οδηγίες της ΟΥΕΦΑ είχα βάλει με ακριβώς την ίδια φάση.......

ναι ρε, τη θυμάμαι. με αφορμή εκείνες τις συζητήσεις τού έγραψα και τότε αλλά και τώρα ότι έχω καταλάβει πως δεν βλέπει αγώνες. περισσότερο κι από τις οδηγίες της ΟΥΕΦΑ, όλα αυτά πρέπει να καθίσεις να τα δεις στην πράξη. αν παίζεις και μπάλα ή μπάσκετ ακόμα καλύτερα γιατί οι διαιτητές τα εφαρμόζουν και πάνω σου, οπότε τα μαθαίνεις αναγκαστικά. αν και υπάρχουν κάτι γίδια ποδοσφαιριστές που έχουν άγνοια των κανονισμών παρότι παίζουν χρόνια

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
γίδια ποδοσφαιριστές
πιπέρι... :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν και υπάρχουν κάτι γίδια ποδοσφαιριστές που έχουν άγνοια των κανονισμών παρότι παίζουν χρόνια

υπάρχουν εγκέφαλοι που δεν έχουν αρκετή φαια να κατανοήσουν πώς λειτουργεί το παθητικό οφσάιντ. είναι πολύπλοκη εγκεφαλική ανάλυση....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πάρτο όπως είναι μωρή χαμούρα το ποστ και βάλτο τούμπαλιν για το μπάσκετ.
ρε μαλακα μιλας σε μενα που εχω παραδεχτει 100000000000000ν φορες οτι εισαι ο γαμιας στο μπασκετ;;;;;
ξερεις εγω να μασαω τα λογια μου;;;;;περα απο οσες ενστασεις μπορει να εχω για το παρασκηνιο φυσικα και αποδεχομαι οτι αυτο που ειμαι εγω στην μπαλλα εισαι εσυ στο μπασκετ.....

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ρε μαλακα μιλας σε μενα που εχω παραδεχτει 100000000000000ν φορες οτι εισαι ο γαμιας στο μπασκετ;;;;;
ξερεις εγω να μασαω τα λογια μου;;;;;περα απο οσες ενστασεις μπορει να εχω για το παρασκηνιο φυσικα και αποδεχομαι οτι αυτο που ειμαι εγω στην μπαλλα εισαι εσυ στο μπασκετ.....
και μετά από τους δυό μας υπάρχει το χάος

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παπαράκο, η συγκεκριμένη επαφή είναι ανεπαίσθητη και εδώ και 30 χρόνια δεν σφυρίζεται φάουλ από κανέναν διαιτητή, πουθενά στον κόσμο. για να δεις πώς εφαρμόζονται οι κανονισμοί πρέπει να καθίσεις να δεις κανέναν αγώνα. για σένα έχω καταλάβει ότι δεν βλέπεις καν τους αγώνες. απλώς διαβάζεις τα γαυρο-σάιτ και τις γαυρο-εφημερίδες και βλέπεις Τσουκαλά
ρε αρχιδομπεη διαμαρτυρεσαι δηλαδη για μια φαση που ειναι με το γραμμα του κανονισμου παραβαση αλλα ''δεν σφυριζεται'';;;
στο εχω ξαναπει...στην περιπτωση σου η σιωπη ειναι χρυσος....βουλωσε το και μπορει να το σωσεις....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

ναι και απο τοτε ρε καραγκιοζη εχουν μπει τουλαχιστον 10 γκολ πανομοιοτυπα και εχουν μετρησει ΟΛΑ.....
το ενα μαλιστα ηταν σε παιχνιδι της γιουναιτεντ.....αιντε ρομπαααααααααααααααααααααααα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ναι ρε, τη θυμάμαι. με αφορμή εκείνες τις συζητήσεις τού έγραψα και τότε αλλά και τώρα ότι έχω καταλάβει πως δεν βλέπει αγώνες. περισσότερο κι από τις οδηγίες της ΟΥΕΦΑ, όλα αυτά πρέπει να καθίσεις να τα δεις στην πράξη. αν παίζεις και μπάλα ή μπάσκετ ακόμα καλύτερα γιατί οι διαιτητές τα εφαρμόζουν και πάνω σου, οπότε τα μαθαίνεις αναγκαστικά. αν και υπάρχουν κάτι γίδια ποδοσφαιριστές που έχουν άγνοια των κανονισμών παρότι παίζουν χρόνια
ενταξει οι δυο αρχιμαλακες;;;;;ολα καλα;;;;τα βρηκατε;;;;συμφωνησατε;;;;
ε ρε νουμερααααααααα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε αρχιδομπεη διαμαρτυρεσαι δηλαδη για μια φαση που ειναι με το γραμμα του κανονισμου παραβαση αλλα ''δεν σφυριζεται'';;;
στο εχω ξαναπει...στην περιπτωση σου η σιωπη ειναι χρυσος....βουλωσε το και μπορει να το σωσεις....
ρε συ δεν εχεις καταλαβει οτι ο συγκεκριμενος ξερει τα παντα ολα;; εδω εβγαζε αχρηστο τον κουκοτς, και την ποπ84 που 6 παιχτες της επαιξαν Ν.Β.Α ομαδουλα, μην ασχολεισαι...

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχα ρε τον πουστη τον κουκοτς τι μας εχει κανει

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε συ δεν εχεις καταλαβει οτι ο συγκεκριμενος ξερει τα παντα ολα;; εδω εβγαζε αχρηστο τον κουκοτς, και την ποπ84 που 6 παιχτες της επαιξαν Ν.Β.Α ομαδουλα, μην ασχολεισαι...
εσυ τι λες οτι δεν ξερω τι μαλακας ειναι;;;;;προσπαθω να τον βοηθησω να αποδειξει οτι μπορει να γινει ακομα μεγαλυτερος..... ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και τον αβανταρει και η αλλη η καριολα  και τον μπριζωνει.....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

χαχαχαχαχα... τελικά είσαι πιο βλάκας απ' ό,τι νόμιζα.
ο κανονισμός ρε ηλίθιε λέει ότι η επαφή είναι φάουλ όταν ο παίχτης που τη δέχεται πραγματικά παρεμποδίζεται λόγω αυτής. λέει επίσης ότι αυτό το κρίνει ο διαιτητής. χιλιάδες διαιτητές σε όλον τον κόσμο έχουν κρίνει εδώ και χρόνια ότι αυτή η επαφή είναι τόσο ανεπαίσθητη που δεν είναι φάουλ. δες όλους τους τελικούς και θα διαπιστώσεις ότι και παίχτες της ομάδας σου κάνουν τέτοιες επαφές και δεν σφυρίζεται φάουλ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

διαγωνισμό ηλιθιότητας κάνετε ρε; στα έχω γράψει 100 φορές και πάλι τα ίδια εσύ; για βρες μου το ποστ όπου έβγαλα τον Κούκοτς άχρηστο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
χαχαχα ρε τον πουστη τον κουκοτς τι μας εχει κανει

ζωρζέτο, να τους χαίρεστε. κάτι τέτοιοι ηλίθιοι αμαυρώνουν την εικόνα των οπαδών σας με την ασχετοσύνη και τις παπαριές τους. (όχι ότι δεν έχουμε και εμείς μπόλικους, αλλά τούτοι εδώ είναι είναι οι κορυφαίοι σας)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
χαχαχαχαχα... τελικά είσαι πιο βλάκας απ' ό,τι νόμιζα.
ο κανονισμός ρε ηλίθιε λέει ότι η επαφή είναι φάουλ όταν ο παίχτης που τη δέχεται πραγματικά παρεμποδίζεται λόγω αυτής. λέει επίσης ότι αυτό το κρίνει ο διαιτητής. χιλιάδες διαιτητές σε όλον τον κόσμο έχουν κρίνει εδώ και χρόνια ότι αυτή η επαφή είναι τόσο ανεπαίσθητη που δεν είναι φάουλ. δες όλους τους τελικούς και θα διαπιστώσεις ότι και παίχτες της ομάδας σου κάνουν τέτοιες επαφές και δεν σφυρίζεται φάουλ
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

κ. διαιτητά, σε θέματα κανονισμών, εσάς ΔΕΝ σας θεωρώ τόσο άσχετο όσο τον Παπαρίδη. πείτε μου, λοιπόν, αν θέλετε, χωρίς οπαδικές παρωπίδες: η επαφή του Σάρας στον Μίλος που δόθηκε φάουλ ήταν ή δεν ήταν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom