bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
1 νταμπλ δεν φέρνει την άνοιξη
έτσι να στεγνώνουμε εν όψει παραλίας
έτσι να στεγνώνουμε εν όψει παραλίας
Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΛΑΡΑ ΜΟΥ.........σε πηγαινα σε εχω παει σε εχω σκισει σε ειχα στα τεσσερα οπως θες πεστο......με πήγαινες [size=36pt]ΑΠΟΛΥΜΕΝΕ[/size]..
αυτό δεν έχεις καταλάβει..
φορ δε τάιμ μπίινγκ βρες προπονητή πρώτα.
ααααααααααααααααααααααααχχχαχααχαχαχχαχααχαχα
Ρε παιδια αυριο θα τελειωσει το παιχνιδι? :S
εχεις πληροφορηση για το αντιθετο?
εννοείς κάτι τέτοιο??Μπουνιά στο στομάχι και μάλιστα με πούστικο τρόπο για να μην πάρει χαμπάρι κανείς.
Εννοώ αυτό που είδα στο βίντεο - τι άλλο να προσθέσω?εννοείς κάτι τέτοιο??
από κοντά που το είδα έγιναν και άλλαΕννοώ αυτό που είδα στο βίντεο - τι άλλο να προσθέσω?
Εδώ βγαίνουν καινούργιες εν μέσω κρίσης. Για να γίνει αυτό που λες και να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από το χουλιγκανισμό, πρέπει πρωτίστως να θέλουν οι διοικήσεις. Αυτοί είναι οι χειρότεροι χούλιγκανς - άρρωστοι πραγματικά και έχουν κι ένα λόγο παραπάνω, γιατί ρίχνουν λεφτά.εγω λεω οτι η μεγαλυτερη βρωμα και βρωμια ειναι απο τις εφημεριδες κοκκινοπρασινες
οταν καταφερουμε να κλεισουμε τους γαυρους και τις πρασινες ισως καποια στιγμη καταφερουμε να πηγαινουμε και σε αλλα γηπεδα να βριζομαστε με την ησυχια μας .
το ιδιο πραμα λεμε. εφημεριδες=διοικηση.Εδώ βγαίνουν καινούργιες εν μέσω κρίσης. Για να γίνει αυτό που λες και να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από το χουλιγκανισμό, πρέπει πρωτίστως να θέλουν οι διοικήσεις. Αυτοί είναι οι χειρότεροι χούλιγκανς - άρρωστοι πραγματικά και έχουν κι ένα λόγο παραπάνω, γιατί ρίχνουν λεφτά.
Μην ψάχνεις μακριά να βρεις το δολοφόνο - έχει ονοματεπώνυμο.
Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΛΑΡΑ ΜΟΥ.........σε πηγαινα σε εχω παει σε εχω σκισει σε ειχα στα τεσσερα οπως θες πεστο......
το ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ειναι γεγονος......
οταν θα το κανεις αυτο και εσυ πουτανα μου τα ξαναλεμε......αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
παραδεχεσαι οτι ειμαι ο γαμιας σου και παρολα αυτα δεν με σεβεσαι οπως θα επρεπε να σεβεται η πουτανα τον γαμια της και αυθαδιαζεις.....
εγω σε πηγαινα γαμιοντας και πιθανα θα σε ξαναπαω......εσυ;;;;;;ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μιλα τωρα με την λαμπα.......
εγω φταιω ρε καραγκιοζη αν εσυ βαζεις μια φαση που βασει κανονισμων ειναι φαουλ ενω εσ υποστηριζεις οτι δεν ειναι;;;;;;
παπαράκο, η συγκεκριμένη επαφή είναι ανεπαίσθητη και εδώ και 30 χρόνια δεν σφυρίζεται φάουλ από κανέναν διαιτητή, πουθενά στον κόσμο. για να δεις πώς εφαρμόζονται οι κανονισμοί πρέπει να καθίσεις να δεις κανέναν αγώνα. για σένα έχω καταλάβει ότι δεν βλέπεις καν τους αγώνες. απλώς διαβάζεις τα γαυρο-σάιτ και τις γαυρο-εφημερίδες και βλέπεις Τσουκαλά