Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
1 νταμπλ δεν φέρνει την άνοιξη :2funny:
έτσι να στεγνώνουμε εν όψει παραλίας :dancing:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
με πήγαινες [size=36pt]ΑΠΟΛΥΜΕΝΕ[/size]..
αυτό δεν έχεις καταλάβει..
φορ δε τάιμ μπίινγκ βρες προπονητή πρώτα.
ααααααααααααααααααααααααχχχαχααχαχαχχαχααχαχα
Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΛΑΡΑ ΜΟΥ.........σε πηγαινα σε εχω παει σε εχω σκισει σε ειχα στα τεσσερα  οπως θες πεστο......
το ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ειναι γεγονος......
οταν θα το κανεις αυτο και εσυ πουτανα μου τα ξαναλεμε......αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
παραδεχεσαι οτι ειμαι ο γαμιας σου και παρολα αυτα δεν με σεβεσαι οπως θα επρεπε να σεβεται η πουτανα τον γαμια της και αυθαδιαζεις.....
εγω σε πηγαινα γαμιοντας και πιθανα θα σε ξαναπαω......εσυ;;;;;;ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μιλα τωρα με την λαμπα.......

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

...Εχουν το  θρασος να  μιλανε για  διαιτησια.......ποιοι ? οι  αχρηστοι......που  ειχαν  διαφορα  14 ποντων  και την εχασαν  απο  τον  πιο  αδυναμο  μπασκετικο  ΠΑΟ  της  τελευταιας  δεκαετιας.......κανουνε  μαθημα  ηθικης  αυτοι  που  επαιρναν  πρωταθληματα  με    τις  αλητικες  μεθοδους  του  Ιωαννιδη........

Οσο  για το φτυσιμο  του  Μητσαρα - σαφως δεν το επικροτω - , ημουν  σιγουρος πριν δω αυτο το βιντεο οτι κατι  εγινε......ημουν  σιγουρος  1000% οτι  αυτο  το  μουνοπανο  τον  προκαλεσε  ,  φανταστηκα  οτι  θα  του  εβρισε καμια  μανα..........ομως  προσεξτε  την  τελευταια  φαση , την κινηση  που  κανει  ο  Τεοντοσιτς !!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μπουνιά στο στομάχι και μάλιστα με πούστικο τρόπο για να μην πάρει χαμπάρι κανείς. :tickedoff:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλαρακο σιγα μονο μην παθεις κανα εμφραγμα, ναι?
angrywomanwithcomputeroj8.gif

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Καθόλου μεγάλε - αδερφός μου είναι ο Διαμαντίδης? ;)

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια αυριο θα τελειωσει το παιχνιδι? :S :think:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω λεω οτι δεν θα ανοιξει ρουθουνι παντως  :sunglasses:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω λεω οτι η μεγαλυτερη βρωμα και βρωμια ειναι απο τις εφημεριδες κοκκινοπρασινες
οι μεν λενε δε θα τελειωσει το παιχνιδι (λες και φοβουνται στα αληθεια )
η δε φτιαχνουν ενα κλιμα οπου ο καθε κουτος πιτσιρικας γαυρος μολις δει τον βαζελο να του πιει το αιμα.οχι οτι τωρα ξυπνησα αλλα εβλεπα τα πρωτοσελιδα το πρωι και σιχαθηκα λεμε
οταν καταφερουμε να κλεισουμε τους γαυρους και τις πρασινες ισως καποια στιγμη καταφερουμε να πηγαινουμε και σε αλλα γηπεδα να βριζομαστε με την ησυχια μας .

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Εννοώ αυτό που είδα στο βίντεο - τι άλλο να προσθέσω? :dunno:
από κοντά που το είδα έγιναν και άλλα
προφανώς δεν τα έδειξαν οι κάμερες
(κλέιζα σε τσαρτσαρή για παράδειγμα)
το θέμα είναι ότι πάλι έμειναν εκεί που τους βολεύει
δλδ το φτύσιμο στη λούγκρα τον τεόντοσιτς

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
εγω λεω οτι η μεγαλυτερη βρωμα και βρωμια ειναι απο τις εφημεριδες κοκκινοπρασινες

οταν καταφερουμε να κλεισουμε τους γαυρους και τις πρασινες ισως καποια στιγμη καταφερουμε να πηγαινουμε και σε αλλα γηπεδα να βριζομαστε με την ησυχια μας .
Εδώ βγαίνουν καινούργιες εν μέσω κρίσης. :jerking: Για να γίνει αυτό που λες και να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από το χουλιγκανισμό, πρέπει πρωτίστως να θέλουν οι διοικήσεις. Αυτοί είναι οι χειρότεροι χούλιγκανς - άρρωστοι πραγματικά και έχουν κι ένα λόγο παραπάνω, γιατί ρίχνουν λεφτά.

Μην ψάχνεις μακριά να βρεις το δολοφόνο - έχει ονοματεπώνυμο.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Εδώ βγαίνουν καινούργιες εν μέσω κρίσης. :jerking: Για να γίνει αυτό που λες και να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από το χουλιγκανισμό, πρέπει πρωτίστως να θέλουν οι διοικήσεις. Αυτοί είναι οι χειρότεροι χούλιγκανς - άρρωστοι πραγματικά και έχουν κι ένα λόγο παραπάνω, γιατί ρίχνουν λεφτά.

Μην ψάχνεις μακριά να βρεις το δολοφόνο - έχει ονοματεπώνυμο.
το ιδιο πραμα λεμε. εφημεριδες=διοικηση.
ειδικα αυτος ο γαυρος .τον πηρα πρωτη μερα να δω τι ψαρια ποιανει (οχι οτι δεν φανταζομουν)
και την ξεφυλιζω λιγο και τσουπ βλεπω αυτον τον χαρο της 7 και εχει στηλη στην αφημεριδα. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

εγω προσωπικα διαβαζω sport-day οχι οτι ειναι η υπεραντικειμενικη.απλα μπορεις να τη διαβασεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΛΑΡΑ ΜΟΥ.........σε πηγαινα σε εχω παει σε εχω σκισει σε ειχα στα τεσσερα  οπως θες πεστο......
το ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ειναι γεγονος......
οταν θα το κανεις αυτο και εσυ πουτανα μου τα ξαναλεμε......αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
παραδεχεσαι οτι ειμαι ο γαμιας σου και παρολα αυτα δεν με σεβεσαι οπως θα επρεπε να σεβεται η πουτανα τον γαμια της και αυθαδιαζεις.....
εγω σε πηγαινα γαμιοντας και πιθανα θα σε ξαναπαω......εσυ;;;;;;ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μιλα τωρα με την λαμπα.......

πάρτο όπως είναι μωρή χαμούρα το ποστ και βάλτο τούμπαλιν για το μπάσκετ.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εγω φταιω ρε καραγκιοζη αν εσυ βαζεις μια φαση που βασει κανονισμων ειναι φαουλ ενω εσ υποστηριζεις οτι δεν ειναι;;;;;;

παπαράκο, η συγκεκριμένη επαφή είναι ανεπαίσθητη και εδώ και 30 χρόνια δεν σφυρίζεται φάουλ από κανέναν διαιτητή, πουθενά στον κόσμο. για να δεις πώς εφαρμόζονται οι κανονισμοί πρέπει να καθίσεις να δεις κανέναν αγώνα. για σένα έχω καταλάβει ότι δεν βλέπεις καν τους αγώνες. απλώς διαβάζεις τα γαυρο-σάιτ και τις γαυρο-εφημερίδες και βλέπεις Τσουκαλά

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παπαράκο, η συγκεκριμένη επαφή είναι ανεπαίσθητη και εδώ και 30 χρόνια δεν σφυρίζεται φάουλ από κανέναν διαιτητή, πουθενά στον κόσμο. για να δεις πώς εφαρμόζονται οι κανονισμοί πρέπει να καθίσεις να δεις κανέναν αγώνα. για σένα έχω καταλάβει ότι δεν βλέπεις καν τους αγώνες. απλώς διαβάζεις τα γαυρο-σάιτ και τις γαυρο-εφημερίδες και βλέπεις Τσουκαλά

ρε απαντάς σοβαρά στον ΑΠΟΛΥΜΕΝΟ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom