Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,1%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
για να μην ξεχναμε την χρονια με το dvd ηρθε η βαζελα στο ναο, προηγηθηκε με ανυπαρκτο πεναλτι μπροστα απο την 7, και μετα ειχε πιπα παλι
τελικο σκορ 3-2...
ηταν την σεζον που πηραμε και τα 4 ντερμπυ μεσα εξω

πελατες...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Για να τελειώνουν τα παραμύθια με τη διαιτησία του γάβρου στο μπάσκετ
χαχαχαχα τι πλακα εχετε;;;;στη φαση του μογγολου ειναι καθαρο φαουλ ...τον παει γαμιοντας με το σωμα σπρωχνοντας και τα χερια ΔΕΝ ειναι στην κατακορυφη.....στο αουτ η μπαλλα βρισκει πεντακαθαρα στον ωμο του νικολας και εκει το φαουλ του μαυροκεφαλιδη εινα στην φαντασια σας (ετσι και αλλοιως το καλαθι ΚΑΚΩΣ μετρησε αρα που ευνοηθηκαμε;;;;)και στις επιθεσεις που δειχνετε φαινεται πεντακαθαρα αυτο που εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω...ο σπανουλης πεφτει 2 φορες πανω στον τεοντοσιτς κανοντας πεντακαθαρο φαουλ που δεν σφυριζονται και φυσικα τον οδηγου σε πεταμα της μπαλλας για να φυγει απο τα χερια του.....
τι μαλακες εισαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ουτε ψεμματα δεν ξερετε να πειτε..... :2funny: :2funny: :2funny:
μου αρεσει που το βιντεο ειναι και το τελος των παραμυθιων του γαυρου....αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ρε αυτα τα βηματα που κανει ο γιασικεβιτσιους ειναι το πιο αβανταδορικο μη σφυριγμα που ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ του μπασκετ....κατσε και δες το 100 φορες...κανει βηματα σε τρεις χρονους τρεις φορες.....ειναι αδυνατον τρεις διαιτητες και να μην το ειδε κανενας.....ηταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ επιλογη να μν τα σφυριξουν.....
οτι αλλο και να συζητησουμε θα λεμε μαλακιες......

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πουλάκι μου.........είχες εξαφανιστεί κάτι μηνες με την πούτσα στο τόπι που φάγατε και τώρα με την σπυριάρα νάτος πάλι.....μην ξαναεξαφανιστείς μετά τη τσαπού που θα αρπάξετε......θα πέσει πολύ κράξιμο....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
πουλάκι μου.........είχες εξαφανιστεί κάτι μηνες με την πούτσα στο τόπι που φάγατε και τώρα με την σπυριάρα νάτος πάλι.....μην ξαναεξαφανιστείς μετά τη τσαπού που θα αρπάξετε......θα πέσει πολύ κράξιμο....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μαλάκα, ο τύπος έχει δικιά του ερμηνεία των κανονισμών. είναι λες και δεν έχει ξαναδεί αγώνα. ανοίγει το βιβλίο κανονισμών, διαβάζει και πάει μετά και κάνει ερμηνεία. τα ίδια έλεγε και στο ποδόσφαιρο. διάβασε εδώ και γέλα:

στη φαση του μογγολου ειναι καθαρο φαουλ ...τον παει γαμιοντας με το σωμα σπρωχνοντας και τα χερια ΔΕΝ ειναι στην κατακορυφη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρέι ακόμα με τους ληγμένους ασχολείστε;

είπαμε.... ας προσφύγουν στο ΔΝΤ..
εμείς ΔενΝιώθουμεΤύψεις και θα τους γαμάμε με κάθε τρόπο.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
χαχαχαχα τι πλακα εχετε;;;;στη φαση του μογγολου ειναι καθαρο φαουλ ...τον παει γαμιοντας με το σωμα σπρωχνοντας και τα χερια ΔΕΝ ειναι στην κατακορυφη.....στο αουτ η μπαλλα βρισκει πεντακαθαρα στον ωμο του νικολας και εκει το φαουλ του μαυροκεφαλιδη εινα στην φαντασια σας (ετσι και αλλοιως το καλαθι ΚΑΚΩΣ μετρησε αρα που ευνοηθηκαμε;;;;)και στις επιθεσεις που

Αν βρήκε στον ώμο του Νίκολας, με τίποτα δεν είναι πεντακάθαρο.

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί τον Μπέβερλυ, τον Πεν και τον Βασιλόπουλο τους έχουμε μόνο για άμυνα και αυτό το θεωρούμε απόλυτα φυσιολογικό;;; Δηλαδή όταν είναι μέσα Πεν και Μπέβερλυ ταυτόχρονα η ομάδα επιτίθεται με 3 τις περισσότερες φορές. :headbang: Άσε τον Μπέβερλυ που είναι γρήγορος να κάνει ντράιβ όποτε έχει ευκαιρία, έτσι ανοίγουν οι άμυνες και βγαίνουν αμαρκάριστα σουτ.

Ή γιατί διώξαμε τον καλύτερο σουτέρ μας, το Γκριρ για να φέρουμε τον ανισόρροπο τον Πεν και τώρα κλαίμε που δεν έχουμε σουτέρ της προκοπής πέρα από Μίλος-Λίνας. (και ο Μπουρούσης έχει καλό τρίποντο από την κορυφή, αλλά αν δε μπει έχουμε χαρίσει το ριμπάουντ χωρίς σέντερ στη ρακέτα)

Επισκέπτης

πιαστηκες τοσα χρονια στα 4 και με το που σ'αφησα να σηκωθεις λιγακι να ξεπιαστεις εβγαλες γλωσσιτσα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε μαλάκα, ο τύπος έχει δικιά του ερμηνεία των κανονισμών. είναι λες και δεν έχει ξαναδεί αγώνα. ανοίγει το βιβλίο κανονισμών, διαβάζει και πάει μετά και κάνει ερμηνεία. τα ίδια έλεγε και στο ποδόσφαιρο. διάβασε εδώ και γέλα:
εγω φταιω ρε καραγκιοζη αν εσυ βαζεις μια φαση που βασει κανονισμων ειναι φαουλ ενω εσ υποστηριζεις οτι δεν ειναι;;;;;;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

επειδη το παιζεις μαγκιτης και αρχιδατος και γαμικουλεν πες μου ρε κατι πολυ απλο και χωρις υπεκφυγες.....
15 χρονια στην μπαλλα σε παω ΝΑΙ η ΟΧΙ γαμιοντας με ολες τις στασεις που χωραει ανθρωπινος νους......
λεγε μωρη καριολα να δω τα αρχιδια σου......λεγε ρε μαγκα ιχθυοσκαλιωτη της πουτσας .....

Επισκέπτης
τα πέτρινά σου χρονια τα θυμάσαι ή είσαι μικρούλης?

μικρουλης σιγουρα δεν ειμαι αλλά λογω ηλικιας δεν τα θυμαμαι και καλα δεδομενου οτι εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε.
και ολα αυτα τα χρονια αλλος ζουσε τα δικα του πετρινα χρονια.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
μικρουλης σιγουρα δεν ειμαι αλλά λογω ηλικιας δεν τα θυμαμαι και καλα δεδομενου οτι εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε.
και ολα αυτα τα χρονια αλλος ζουσε τα δικα του πετρινα χρονια.
:woldman:
:priest: ok
να ανάψουμε ένα κερί στον άγιο σωκράτιο τότε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επειδη το παιζεις μαγκιτης και αρχιδατος και γαμικουλεν πες μου ρε κατι πολυ απλο και χωρις υπεκφυγες.....
15 χρονια στην μπαλλα σε παω ΝΑΙ η ΟΧΙ γαμιοντας με ολες τις στασεις που χωραει ανθρωπινος νους......
λεγε μωρη καριολα να δω τα αρχιδια σου......λεγε ρε μαγκα ιχθυοσκαλιωτη της πουτσας .....

με πήγαινες [size=36pt]ΑΠΟΛΥΜΕΝΕ[/size]..
αυτό δεν έχεις καταλάβει..
φορ δε τάιμ μπίινγκ βρες προπονητή πρώτα.
ααααααααααααααααααααααααχχχαχααχαχαχχαχααχαχα

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
το κερι το αναβουμε καθημερινα.
καποιοι βεβαια περιμεναν πως και πως αυτη τη στιγμη να βγαλουν τη χολη τους αλλα ετσι ειναι αυτα.
κακώς
εγώ πιστεύω ότι τα μόνα σοβαρά σωματεία στην Ελλάδα είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός
και όταν κάποιος κερδίζει με την αξία του πρέπει να το λέμε
αλλά μάλλον είμαι παλαιάς κοπής :woldman:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
τα πέτρινά σου χρονια τα θυμάσαι ή είσαι μικρούλης?

τα πετρινα ηταν 9 ομως, οχι 12-13 και απο αυτα δεν τα πηρε ολα ο αιωνιος μας αντιπαλος... πηρατε νταμπλ και ακομα το φυσατε και δεν κρυωνει το πακετο που φαγατε απο τον σωκρατη  :kissass:

Επισκέπτης
κακώς
εγώ πιστεύω ότι τα μόνα σοβαρά σωματεία στην Ελλάδα είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός
και όταν κάποιος κερδίζει με την αξία του πρέπει να το λέμε
αλλά μάλλον είμαι παλαιάς κοπής :woldman:

καλα τα λες αλλα αυτο για τη χολη δεν πηγαινε σε σας.
ειναι κατι δικοι μας τζιμανια που ανακαλυψαν οτι για μια χαμενη χρονια φταιει αυτος που μας εφερε τοσα σερι πρωταθληματα.
αθανατη ελλαδαρα θα μου πεις.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
καλα τα λες αλλα αυτο για τη χολη δεν πηγαινε σε σας.
ειναι κατι δικοι μας τζιμανια που ανακαλυψαν οτι για μια χαμενη χρονια φταιει αυτος που μας εφερε τοσα σερι πρωταθληματα.
αθανατη ελλαδαρα θα μου πεις.
όντως

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
τα πετρινα ηταν 9 ομως, οχι 12-13 και απο αυτα δεν τα πηρε ολα ο αιωνιος μας αντιπαλος... πηρατε νταμπλ και ακομα το φυσατε και δεν κρυωνει το πακετο που φαγατε απο τον σωκρατη  :kissass:
7 ήταν όχι 12-13
:offtopic:
υγ το θρεντ του γυμναστηρίου θάφτηκε μαν,δεν κουνιέται φύλλο :(

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
7σερι+5σερι με διαλειμμα 1 χρονιας.