Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    375

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ρετάλια του ίδιου βάζελου ήταν......

Τουλάχιστον ανατρέψανε 2 φορές σκορ...
Κι ο γαύρος δεν είχε τα τωρινά χάλια...
Από τότε, ΤΙΠΟΤΑ, ούτε καν στο 3-1 του τελικού του 2004 δεν έπεισαν...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τυπε συμφωνω για το τζιγγερ
γιαυτο αν διαβασες πριν το παιχνιδι που μου λεει ενας αν παω στο παιχνιδι και του απαντω οσο εχει και 1% μετοχες η οικογενεια δεν παταω

έτσι ακριβώς αδερφέ.

μίκρυνε πολύ ο βάζελας τα τελευταία 5 χρόνια....
ο Παοκ του Νότου έχει γίνει.....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Γεγονος ειναι οτι χρονα τωρα, ο Παναθηναικος, δεν ειναι ομαδα με "ψυχη" και "τσαμπουκα".

Το πρωταθλημα θα το παρει, αλλα εμενα δεν με ικανοποιει αυτο.
Η ομαδα θελει αλλαγη νοοτροπιας και οχι τοσο προσωπων, οχι οτι αυτους που εχει ειναι κορυφαιοι...........
Ειναι ομαδα που δεν της εχεις εμπιστοσυνη, μην σας πω οτι καπου το περιμενα οτι θα εχανε.
Ακριβως το αντιθετο απο την ομαδα στο μπασκετ.

Το καλο ειναι οτι εχω παψει να στεναχωριεμαι με το ποδοσφαιρο.........

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Νιόπλιας: "Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος"
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη τύπου τόνισε ότι καλύτερος δεν είναι αυτός που κερδίζει ένα ή δύο ματς αλλά που έχει περισσότερη σταθερότητα σε όλο το πρωτάθλημα
σχολιάστε 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Για εξήντα λεπτά και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ και να είχαμε πάρει το παιχνίδι. Θα γινόταν διαφορετικό παιχνίδι, όπως κι έγινε από τη στιγμή που έβαλε το γκολ ο Ολυμπιακός. Όταν μπαίνει σε τέτοια χρονική στιγμή το γκολ, λογικό είναι να ανοίξει το παιχνίδι.
Θεωρώ ότι μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο, βάσει της απόδοσης που είχαμε.
Δημιουργήσαμε ικανοποιητικό  αριθμό ευκαιριών, μας έλειπε το γκολ. Μήπως πρέπει να δημιουργούμε μία και να την βάζουμε, εδώ που φτάσαμε. Δεν ξέρω μήπως είναι καλύτερο αυτό..."
Για τις αλλαγές: "Μπήκε το γκολ και  αλλάξαμε τον Σιμάο. Δεν θα ήμουν τόσο αφελής να αλλάξω τον Σιμάο, αλλά δεχθήκαμε το γκολ και έπρεπε να ρισκάρουμε. Χάσαμε και μία αλλαγή με τον Σεϊταρίδη, ο οποίος ήταν πολύ καλός, αλλά σίγουρα έχει ένα ταβάνι χρόνου που μπορεί να αγωνιστεί μετά από τέτοια αποχή"
Για τις ήττες στα ντέρμπι: "Άλλες φορές ο  Παναθηναϊκός δεν έπαιρνε το πρωτάθλημα και έχανε από Ξάνθη, Εργοτέλη, Ατρόμητο, Τρίπολη. Αν είναι γραφτό να πάρουμε το πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε νικήσει σε ντέρμπι, ας γίνει έτσι. Δεν ήμασταν χειρότεροι σε κανένα ντέρμπι. Καλύτεροι ήμασταν σε όλα, αλλά δεν νικήσαμε"
Για την τακτική της ομάδας του:  "Πολλές φορές  βγήκαμε και από Σαλπιγγίδη και  από Λέτο. Αν δεν ανοίξει ένα  παιχνίδι, πρέπει να πας από τα πλάγια. Αν ανοίξει θα μπορέσεις να παίξεις και κάθετα. Κάποιες φορές πέφτει το βάρος δεξιά, άλλοτε αριστερά, καλό είναι να μοιράζεται. Επειδή ο Σαλπιγγίδης είναι φορ, ενώ ο Λέτο παίκτης γραμμής, είναι καλύτερα να βγεις από αριστερά γιατί έτσι έχεις δύο παίκτες που πατούν περιοχή"
Για τον κόσμο που έφυγε απογοητευμένος: "Όλοι φεύγουν  απογοητευμένοι, όχι μόνο ο κόσμος. Μετράει πολύ το αποτέλεσμα και το μόνο που μπορώ να τους πω είναι  ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε  το πρωτάθλημα, για να τους δώσουμε  χαρά"
Για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν: "Είμαι εδώ τρεις  μήνες και δεν έχω βγει να μιλήσω. Δεν είναι καλό να μιλάς. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα και με ρωτήσουν ποιος πρέπει να μείνει, ποιος πρέπει να φεύγει, τότε θα απαντήσω για όλα.
Δεν ξεκίνησα με την ομάδα, έπρεπε να την μάθω μέσα από  τα παιχνίδια"
Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει άγχος πλέον: "Άγχος δεν πρέπει να υπάρχει. Είμαστε τέσσερις βαθμούς μπροστά και θέλουμε δύο νίκες για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να αγχωθώ όταν βλέπω ότι δεν έχουμε πρόβλημα αγωνιστικό, αλλά ήρθαν έτσι τα πράγματα σε κάποια παιχνίδια που δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε.
Ποιος δεν θέλει  να κερδίζει; Ο παίκτης; Ο προπονητής; Κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια της επαρχίας και δεν κερδίσαμε ντέρμπι πλην εκείνου με την ΑΕΚ που ήταν ο μίστερ (Τεν Κάτε) εδώ. Ο πρωταθλητής βγαίνει από ένα σύνολο αγώνων και όχι από κάποια παιχνίδια. Θεωρώ ότι στο σύνολο του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος"

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
το ντοπάρισμα της ψυχολογίας των παικτών ξεκινάει απ  τ αποδυτήρια......άμα εκεί τους κάνεις τούρμπο βγαινουν και γαμούν....αλλά που τέτοια σε εμάς......και ποιός να τα κάνει?....ο νιόπλιας?......δεν γαμιόμαστε λέω.....

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θέμα φανέλας, ΤΕΛΟΣ!

Δεν μπορείς να νικήσεις τον γαύρο. Απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ! Δεν μπορείς ΠΙΑ δηλαδή. Όπως και να είναι, ό,τι και να κάνει, όσες και ελλείψεις να έχει μας γαμάει μέσα έξω. Δεν έχουμε ψυχη. Ας πάρουμε τουλάχιστον το νταμπλ να γράψει η ιστορία διότι κι εκεί ΠΙΣΩ είμαστε.

Ρε πούστη μου μαζευόμαστε κάθε φορά και ξενερώνουμε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τουλάχιστον ανατρέψανε 2 φορές σκορ...
Κι ο γαύρος δεν είχε τα τωρινά χάλια...
Από τότε, ΤΙΠΟΤΑ, ούτε καν στο 3-1 του τελικού του 2004 δεν έπεισαν...

είχε αρχίσει ο καρκινοπουστας την αποδόμηση........

εγώ κάβλωνα που έβλεπα παίκτες που κάβλωναν με το ποδόσφαιρο.
που είναι ο Λύμπε;
που είναι ο Μύνχ;
που είναι ο Βαζέχα;
που είναι ο Μιχαλάκης;
που είναι ο Μανωλάκης;

που είναι οι παίκτες που μίλαγαν με την εξέδρα που ανέβαιναν κάγκελα και έκαναν κωλοδάχτυλα;
ΟΕΟ;

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
Θέμα φανέλας, ΤΕΛΟΣ!

Δεν μπορείς να νικήσεις τον γαύρο. Απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ! Δεν μπορείς ΠΙΑ δηλαδή. Όπως και να είναι, ό,τι και να κάνει, όσες και ελλείψεις να έχει μας γαμάει μέσα έξω. Δεν έχουμε ψυχη. Ας πάρουμε τουλάχιστον το νταμπλ να γράψει η ιστορία διότι κι εκεί ΠΙΣΩ είμαστε.

Ρε πούστη μου μαζευόμαστε κάθε φορά και ξενερώνουμε

πες τα χρυσόστομε...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
είχε αρχίσει ο καρκινοπουστας την αποδόμηση........

εγώ κάβλωνα που έβλεπα παίκτες που κάβλωναν με το ποδόσφαιρο;
που είναι ο Λύμπε;
που είναι ο Μύνχ;
που είναι ο Βαζέχα;
που είναι ο Μιχαλάκης;
που είναι ο Μανωλάκης;

που είναι οι παίκτες που μίλαγαν με την εξέδρα που ανέβαιναν κάγκελα και έκαναν κωλοδάχτυλα;
ΟΕΟ;

ποιος μιχαλακης και γομαρακης ρε αγορι μου....
συνελθε ρε περσονα
η μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη απατη
η βαζελα γαζωθηκε απο τοτε που ο τζιγγερ διελυσε την ομαδα της ριζουπολης η οποια εκανε  φοβερες πορειες σε ουεφα και τσαμπιονς λινγκ( νικη με μπαρτσελονα και αποκλεισμος στο φιναλε...διπλο μεσα σε φενερκτλ)
τωρα που θα το ξανασηκωσετε ισως να καταφερει να φτιαξει μια δυναστεια

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Να ξεμπαναριστεί άμεσα ο αντονιονι, να ξεσπαθώσει κατά των Βυντροκαντέδων. :tickedoff:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
συνελθε ρε περσονα
η βαζελα γαζωθηκε απο τοτε που ο τζιγγερ διελυσε την ομαδα της ριζουπολης η οποια εκανε  φοβερες πορειες σε ουεφα και τσαμπιονς λινγκ( νικη με μπαρτσελονα και αποκλεισμος στο φιναλε...διπλο μεσα σε φενερκτλ)
Γιατη οταν το πηρε το 2004 εκανε τιποτα?

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
το γαμιά δεν βλέπω......θύμησέ μου από πότε έχεις να κερδίσεις ντέρμπυ με το βαζελο....

ΠΕΡΣΟΝΑ γλυκό μου πουτανάκι που είσαι>??????

και στα είχα πει ρε ξεκολιάρη πως σε περιμένει πούτσα..

και τώρα πάρε όλο το πρωτάθλημα και βάλτο στην κωλάρα σου καραγκιόζη

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Γιατη οταν το πηρε το 2004 εκανε τιποτα?
τωρα αλλαξαν τα κοζια
η βαζελα ειναι πιο δυνατη εξωαγωνιστικα
ενω ο γαυρος με την απουσια κοκαλη στα ποδοσφαιρικα τεκτενομενα δειχνει αδυναμος....
θα δουμε του χρονου

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
dunasteiaqf0.gif

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
6
Γεγονος ειναι οτι χρονα τωρα, ο Παναθηναικος, δεν ειναι ομαδα με "ψυχη" και "τσαμπουκα".

Το πρωταθλημα θα το παρει, αλλα εμενα δεν με ικανοποιει αυτο.
Η ομαδα θελει αλλαγη νοοτροπιας και οχι τοσο προσωπων, οχι οτι αυτους που εχει ειναι κορυφαιοι...........
Ειναι ομαδα που δεν της εχεις εμπιστοσυνη, μην σας πω οτι καπου το περιμενα οτι θα εχανε.
Ακριβως το αντιθετο απο την ομαδα στο μπασκετ.

Το καλο ειναι οτι εχω παψει να στεναχωριεμαι με το ποδοσφαιρο.........

Στο μπάσκετ έχετε μια ομάδα 10 χρόνια πρωταθλήτρια και δεμένη πλέον. Ο Ολυμπιακός φτιάχνει επίσης πολύ καλή ομάδα τώρα αλλά ακόμα τρώει σφαλιάρες. Δένει όμως η ομάδα μας ώστε να πάρει τα σκήπτρα σιγά σιγά. Το ίδιο ίσως να γίνεται στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί η ομάδα σας να αποκτήσει με την μία τόση ομοιογένεια και νοοτροπία νικητή ώστε να κοπανάει τον επί 12 χρόνια πρωταθλητή. Αλλά, αν κρατηθούν οι καλοί σας παίχτες και έρθουν ακόμα κάποιοι, θα στρώσει και η νοοτροπία τους σιγά σιγά του χρόνου. Λογικά είναι αυτά. Εκτός κι ο Ολυμπιακός σταματήσει αυτή την κατρακύλα του και με την απόκτηση παικτών συνεχίσει να σας σπάει τον τσαμπουκά. Αλλά, δυστυχώς, είμαι απαισιόδοξος στο ότι θα κάνει κινήσεις το καλοκαίρι ο θείος, οπότε πιστεύω ότι σιγά σιγά θα βρείτε τον δρόμο σας ώστε να μας κερδίζετε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
συνελθε ρε περσονα
η βαζελα γαζωθηκε απο τοτε που ο τζιγγερ διελυσε την ομαδα της ριζουπολης η οποια εκανε  φοβερες πορειες σε ουεφα και τσαμπιονς λινγκ( νικη με μπαρτσελονα και αποκλεισμος στο φιναλε...διπλο μεσα σε φενερκτλ)

στη μπάλλα δεν ισχύει αυτό που πιστεύεις αλλά αυτό που ισχύει....

δες τι έκανε σήμερα ο μιχαλάκης με τάκη προπονητή και μάθε μπαλλιτσα.

26η αγ.: Προβάδισμα τίτλου με Κωνσταντίνου η Ομόνοια

Με γκολ του Μιχάλη Κωνσταντίνου στο 89’ η Ομόνοια πήρε το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και γίνεται το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί στο θρόνο του πρωταθλητή, μετά το τέλος της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα Κύπρου.

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής δεν είχε γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά στις λυκαυγές της επανάληψης ο Παπαθανασίου έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς, με το σκόρερ να έχει αντικαταστήσει στο 33’ τον Μιροσάβλιετιτς. Η Ομόνοια δεν πτοήθηκε και ισοφάρισε ένα τέταρτο μετά με τον Αλωνεύτη να παίρνει την μπαλιά του Ρενσίφο και να την μετατρέπει σε γκολ. Οι γηπεδούχοι αναζήτησαν το γκολ της νίκης και το πλήρωσαν στο 89’ με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα και να χαρίζει μεγάλη νίκη στο «τριφύλλι».

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πουτανα κοινωνια..... τι μας εκανες σημερα!!!!!!!!!!! Ο πονος μου ειναι μεγαλος...γιατι εχασα απο ανυπαρκτους και πεθαμενους, που τους αναστησαν οι δικοι μας!!!!!!!!!!!Μας κλεψανε την νικη και διολου απιθανο να μας κλεψουν με το τσαμπουκα τους και το πρωταθλημα!!!!!!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
στη μπάλλα δεν ισχύει αυτό που πιστεύεις αλλά αυτό που ισχύει....

δες τι έκανε σήμερα ο μιχαλάκης με τάκη προπονητή και μάθε μπαλλιτσα.

26η αγ.: Προβάδισμα τίτλου με Κωνσταντίνου η Ομόνοια

Με γκολ του Μιχάλη Κωνσταντίνου στο 89’ η Ομόνοια πήρε το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και γίνεται το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί στο θρόνο του πρωταθλητή, μετά το τέλος της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα Κύπρου.

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής δεν είχε γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά στις λυκαυγές της επανάληψης ο Παπαθανασίου έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς, με το σκόρερ να έχει αντικαταστήσει στο 33’ τον Μιροσάβλιετιτς. Η Ομόνοια δεν πτοήθηκε και ισοφάρισε ένα τέταρτο μετά με τον Αλωνεύτη να παίρνει την μπαλιά του Ρενσίφο και να την μετατρέπει σε γκολ. Οι γηπεδούχοι αναζήτησαν το γκολ της νίκης και το πλήρωσαν στο 89’ με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα και να χαρίζει μεγάλη νίκη στο «τριφύλλι».
καλα ρε συγκρινεις το κυπριακο πρωταθλημα με το ελληνικο
ρε συ..... :headbang:
αυτον το διωξαν και απο την σατανογρια....

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6

Περσόνα κρύβεσαι ρε πουτανάκι? πές μου τι έλεγες πως θα κάνεις σήμερα?

Σου άρεσε η φιέστα?

ΒΑΛΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom