Σου δινω δικιο...οποτε γραφω εδω μεσα για τον Παναθηναικο....στραβωνει η δουλεια.
Δεν με ακούς ρε παιχτούρα...δεν με ακούς... :S :S :S :S
Σου δινω δικιο...οποτε γραφω εδω μεσα για τον Παναθηναικο....στραβωνει η δουλεια.
ζελέδες βάζελοι
μια ζωη κομπλεξικά τελειωμένα πουστρακια θα είστε
σημερα προσκυνησατε για ακόμη μια φορά τον ισόβιο βιαστη σας
πηγαινετε να κρυφτειτε τώρα
Κερδισατε.....διχως να εισαστε καλυτεροι....η ομορφια του ποδοσφαιρου ειναι αυτη...δεν μετανοιωνω που πιστεψα στην ομαδα μου...απλα πρεπει αυτοι που κανουν κουμαντο στον Παναθηναικο να μεταδωσουν στους Παιχτες το φιλοτιμο και το γοητρο...γιατι σημερα δεν παιζαμε μεν για το πρωταθλημα αλλα διολου απιθανο να το χασουμε...... οταν καποιοι ποδοσφαιριστες μας δεν εχουν το παθος για την φανελλα!!!!! Σε καθε περιπτωση συγχαρητηρια για την νικη της ομαδος σου...διχως αυτο να σημαινει οτι σας παραδεχομαι, γιατι πιστευω οτι παιξαμε καλυτερα σημερα!!!!!!!!Δεν με ακούς ρε παιχτούρα...δεν με ακούς... :S :S :S :S
Ναι,γιατι περιεργο σου φαινεται...?επαιξες 1000ρικο στο 2πλο?
ζελέδες βάζελοι
μια ζωη κομπλεξικά τελειωμένα πουστρακια θα είστε
σημερα προσκυνησατε για ακόμη μια φορά τον ισόβιο βιαστη σας
πηγαινετε να κρυφτειτε τώρα
Όποιος είδε το παιχνίδι ξέρει ποια ομάδα άξιζε τη νίκη.....
....πουστρακο , σε παραπεμπω στις δηλωσεις Βγενο μετα το ματς.......αληθεια ο πρακτωρας που ειναι , ακομα να πουλησει στον Λαυρεντη ??![]()
Κακομοιρογλου , ετοιμασου για τα πετρινα χρονια που ερχονται....
Δεχομαι το πειραγμα σου, εφοσον κερδισατε...σε καλη μερια τα κερδη σου..εγω πιστευω να ξελασπωσω την σημερινη ηττα μου...... με ενα στοιχημα διαρκειας που εχω τον Παναθηναικο πρωταθλητη!!!!ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ
Ετσι μουνακια ο κοκκινος βιαστης που σας εχει στην φαπα!!!!
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ!!!!
Και κατω με τον γαμια τον ΑΓΓΛΟ!!!!
Τον περσονα μην τον πειραζετε!! Το εχει δηλωσει οτι στο καβλι του το πρωταθλημα εαν δεν κερδιζε το Ολυμπιακο στο οακα!!!
Οποτε αφηστε τον στην πικρα του τον ανθρωπο...
Παιχτουρα.... ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!
Ελπιζω να καταλαβες και σημερα, ποιος ειναι ο ποδοσφαιρικος γαμιας του τοπου μας....!!!!
Εαν θελεις,ελα για δανεικα ρε, σε αντιθεση με εσενα δωξα το θεο ρε μαστορα εμενα τα 1000 γινανε... 4000!!!
Πουστράκι λουστράκο, σας έκανε η μπάλα το χατήρι και βγάζεις γλώσσα.
Όποιος είδε το παιχνίδι ξέρει ποια ομάδα άξιζε τη νίκη.....
και στην επομενη εκανε 2 τα τερματα ο σαλπιΓια μια στιγμή είδα τα δίχτυα του τέρματος του Θρύλου μας να κουνιούνται.Πάει λέω,ισοφάρισαν οι λαγοί,αλλά δεν πανηγύριζε κανένας.Κοιτάω καλύτερα και τι να δώ:είχε μπει γκολ ο Σαλπιγγίδης αχα!χα!χα!χα!χα!χα!χα!χα!χα!σούργελαααααα! ! ! !![]()
Η ιστορία όμως γράφεται με κούπες.Τον περσονα μην τον πειραζετε!! Το εχει δηλωσει οτι στο καβλι του το πρωταθλημα εαν δεν κερδιζε το Ολυμπιακο στο οακα!!!
ελα βαζελάκι
είσαι και εσυ ενα απο τους 60,000 μπανιστριρτζίδες που πήγαν να δούν απο κοντά πως γαμάει φλωροκωλαράκια ο Πειραιας????
τόσο πολύ σου αρέσει να το βλέπεις???
ή μηπως σου αρέσει και να το νοιωθεις?
μολόγα μωρη φλωρέτα![]()