Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    375

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τυπε με πηρε ενας φιλος που ειχε παει γηπεδο και ηταν σκασμενος

Και ποιος δεν είναι ρε συ??? Ας κάνουν φιέστα μόνοι τους. Δεν με νοιάζει για τον ζμπάοκ ούτε για τα χαουμάκια τόσο όσο με τους γαύρους. Να φτύσουν αίμα κ να πάρουν το παιχνίδι και ας έχουν και 20 δοκάρια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τοχεις πει τυπε αλλα η εμφανιση δεν ηταν οπως του πρωτου γυρου
επρεπε να κερδισουμε να τελειωσουν ολα απο σημερα

μάγκα εγώ βλέπω ότι υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας.......
ο γάβρος παίζει πολλά παίγνια για την κάβλα του.
στο βάζελο βλέπω ένα τσούρμο μαλάκες που το μονο που τους ενδιαφέρει είναι τα μύρια του τσου λου.

προσωπικά την Τετάρτη είδα το γάβρο που προσπαθεί και ένας νορμάλ άνθρωπος που αγαπάει τη μπάλλα υποστηρίζει αυτή την προσπάθεια.
αυτό είδα και σήμερα, μια τελειωμένη ομάδα που όμως έδωσε ότι είχε και δεν ασχολήθηκε διαδικαστικά με το παίγνιο.
έχω πάρα πολλά χρόνια να δω το βάζελο να έχει παίκτες που ματώνουν όχι για τα φράγκα αλλά για την τιμή των όπλων.
Η τελευταία που θυμάμαι είναι με την Μπάρτσα και προπονητή τον Μαρκαριάν.

Υ.Γ.
ο μόνος που σήμερα είχε καταλάβει με ποιόν παίζει ήταν ο Λέτο. Προφανώς επειδή έχει ζήσει διαφορετική φιλοσοφία αποδυτηρίων.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
6
Εχω την υποχρεωση να γραψω, γιατι στη ζωη δεν κρυφτηκα ποτε μου και ειδικα σε κατι που δεν καθοριζω και δεν συμμετεχω εγω!!!!!!!!!!!! Αδελφια Παναθηναικοι,ψηλα το κεφαλι και οχι γκρινιες.... δεν μου λεει τιποτα το αποτελεσμα, εφοσον ειμαι Πρωταθλητης και ειδικα εφοσον σημερα παιξαμε καλυτερα απο αυτους!!!!!!!(ΤΡΙΑ ΔΟΚΑΡΙΑ, πολλες φασεις και καλα στημενη η ομαδα απο τον Νομπλια, αν και το πρωι εγραψα οτι ανεξαρτητα αποτελεσματος δεν κανει ουτε αυτος για τον Παναθηναικο...διχως να του ριχνω ευθυνη σημερα ουτε σε αυτον αλλα ουτε και σε κανενα ποδοσφαιριστη για το αποτελεσμα)!!!!!!!!Τους βγηκε ενα γκολ και το βαλανε....μπραβο τους...ας συνεχισουν να κοιτανε τις πλατες μας και να σταματησουν να λενε οτι μας κερδισαν μεσα-εξω...γιατι τους υπενθυμιζω οτι και εμεις πριν τρια-τεσσερα χρονια που πηραν αυτοι το πρωταθλημα..τους κερδισαμε μεσα-εξω!!!!Σε καθε περιπτωση εχω χρεος απεναντι στα μελη εδω μεσα που ειναι Ολυμπιακοι να τους ξαναδωσω συγχαρητηρια(οπως εκανα και στο πρωτο γυρο) για το αποτελεσμα..διχως ομως να τους αναγνωριζω τιποτα αλλο!!!!!!Υ.Σ....Η μεγαλη πλακα ειναι οτι την ομαδα μου δεν μπορω να την πιασω, ποτε στο στοιχημα!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Παίχτουρα, είσαι σωστός που δίνεις συγχαρητήρια στον θρύλο για τη νίκη του αλλά.... μέχρι το απόγευμα μιλούσες για την πούτσα του Σισσέ, για γαμήσια, για πορνό, για χύσια κλπ. Αν θέλεις να είσαι συνεπής στις απόψεις σου (μιας και λες για τα συγχαρητήρια όπως και στον πρώτο γύρο) να είσαι συνεπής και στο ύφος σου. Να λες, λοιπόν, συγχαρητήρια στον θρύλο για το γαμήσι, για την πούτσα του Άγγλου, για τα χύσια που τα πήρα κλπ. Όχι και στους δύο γύρους να μας λες άλλα πριν το ματς και μετά την ήττα σου να το παίζεις gentleman. Σωστά;

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
γιατί δείχνει ο Νταρμπισάιρ μετά το γκολ μπροστά το σορτσάκι του? αναρωτιέμαι αν έχει να κάνει με το περιεχόμενο...

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Παίχτουρα, είσαι σωστός που δίνεις συγχαρητήρια στον θρύλο για τη νίκη του αλλά.... μέχρι το απόγευμα μιλούσες για την πούτσα του Σισσέ, για γαμήσια, για πορνό, για χύσια κλπ. Αν θέλεις να είσαι συνεπής στις απόψεις σου (μιας και λες για τα συγχαρητήρια όπως και στον πρώτο γύρο) να είσαι συνεπής και στο ύφος σου. Να λες, λοιπόν, συγχαρητήρια στον θρύλο για το γαμήσι, για την πούτσα του Άγγλου, για τα χύσια που τα πήρα κλπ. Όχι και στους δύο γύρους να μας λες άλλα πριν το ματς και μετά την ήττα σου να το παίζεις gentleman. Σωστά;

Χαχαχα σωστος ο φιλος.Αλλα μαλλον ο παιχτουρας θα ειναι κ αυτος μπουκωμενος γι αυτο δεν μπορει να πει πολλα χαχα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Mεγαλη πικρα οι βαζελοι

Πρωτα αποκλειστικαν απο το καφενειο της στανταρ που ο γαυρος ειχε στειλει στο UEFA επειτα απο το γαμησι που της εριξε στο Champions League

Και τωρα η δευτερη πουτσα μεσα στο σπιτι τους με τον χειροτερο ολυμπιακο των τελευταιων 14 χρονων!!!
αν αυτος ηταν ο χειροτερος ολυμπιακος των 14 χρονων θελω να δω απο του χρονου τι θα λες.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μια κάθετη πάσα στον σισσέ δεν έδωσαν...όλο μακρινές μπαλλιές......κουτσοι είναι γαμώ το καντήλι τους?........η άμυνα του γαύρου έμπαζε και εμείς παίζαμε με  ΕΝΑΝ επιθετικό περιοχής......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στο βάζελο βλέπω ένα τσούρμο μαλάκες που το μονο που τους ενδιαφέρει είναι τα μύρια του τσου λου.

προσωπικά την Τετάρτη είδα το γάβρο που προσπαθεί και ένας νορμάλ άνθρωπος που αγαπάει τη μπάλλα υποστηρίζει αυτή την προσπάθεια.
αυτό είδα και σήμερα, μια τελειωμένη ομάδα που όμως έδωσε ότι είχε και δεν ασχολήθηκε διαδικαστικά με το παίγνιο.
έχω πάρα πολλά χρόνια να δω το βάζελο να έχει παίκτες που ματώνουν όχι για τα φράγκα αλλά για την τιμή των όπλων.

Υ.Γ.
ο μόνος που σήμερα είχε καταλάβει με ποιόν παίζει ήταν ο Λέτο. Προφανώς επειδή έχει ζήσει διαφορετική φιλοσοφία αποδυτηρίων.
:rockon:

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1

ΘΕΟΣ    :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Βγενόπουλος: "Ας χαρούν οι Ολυμπιακοί για τη νίκη, αλλά θα παίξουν πλέι-οφ
Δεν με νοιαζει και να το παρουν τωρα μου αρκει που τους γαμησαμε μεσα στο σπιτακι τους!!

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb: :pipa3: :pipa3:
:pipa1: :pipa1: :pipa1:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

αδερφέ η μπάλλα είναι περίεργο τρένο. δεν είναι μονο φράγκα.
ειναι κάβλα, ειναι αλλη φάση...
προσωπικά θεωρώ ότι τη ζημιά που έκανε ο τζίγγερ στην ομάδα θα πε΄ρασουν πολλά χρόνια να την διορθώσεις.
ένας μαλάκας μπάσταρδος που δεν έχει καμμιά αγαπη για τη μπάλλα μετέτρεψε το βάζελο σε απλή ΑΕ και κατάργησε την ποδοσφαιρική της σημασία.
Το τελευταίο πρωτάθλημα που πήρες ήταν για γέλια (όπως και το φετινό).
Δυστυχώς χωρίς ποδοσφαιρική νοοτροπία στην ΠΑΕ δε θα πάρεις ποτέ τίποτα παραπάνω.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.691
Πόντοι
5.565
Κρίμα που ο Μπάοκ τα σκάτωσε πάνω.
Θα ήταν πολύ ροκ η Δευτέρα, σαιντουτσάτο...με κωλολίπανση.

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.576
Πόντοι
21.585
Παρτε την Τζουλια στον Παναθηναικο....να φερουμε τον ΑΓΓΛΟ...να γυρισουμε ΠΟΡΝΟ...!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Υ.Γ.

Εγώ τον θυμάμαι και λίγο μετά το βάζελο να βγάζει πάθος...
Το 2002-03, στο 3-2 με το γαύρο στη Λεωφόρο, με Κόλκα κλπ...
Εκεί έδειξε φανέλα...

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
ποια φανελα δεν υπαρχει φανελα μονο στα τοπικα υπαρχει φανελα και αγαπη για την ομαδα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αδερφέ η μπάλλα είναι περίεργο τρένο. δεν είναι μονο φράγκα.
ειναι κάβλα, ειναι αλλη φάση...
προσωπικά θεωρώ ότι τη ζημιά που έκανε ο τζίγγερ στην ομάδα θα πε΄ρασουν πολλά χρόνια να την διορθώσεις.
ένας μαλάκας μπάσταρδος που δεν έχει καμμιά αγαπη για τη μπάλλα μετέτρεψε το βάζελο σε απλή ΑΕ και κατάργησε την ποδοσφαιρική της σημασία.
Το τελευταίο πρωτάθλημα που πήρες ήταν για γέλια (όπως και το φετινό).
Δυστυχώς χωρίς ποδοσφαιρική νοοτροπία στην ΠΑΕ δε θα πάρεις ποτέ τίποτα παραπάνω.
τυπε συμφωνω για το τζιγγερ
γιαυτο αν διαβασες πριν το παιχνιδι που μου λεει ενας αν παω στο παιχνιδι και του απαντω οσο εχει και 1% μετοχες η οικογενεια δεν παταω

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
και ειδικα εφοσον σημερα παιξαμε καλυτερα απο αυτους!!!!!!!(ΤΡΙΑ ΔΟΚΑΡΙΑ, πολλες φασεις και καλα στημενη η ομαδα απο τον Νομπλια
Ξέχασες το γκολ του Σαλπιγγίδη. :dancing:
Κόντεψε να σκίσει τα δίχτυα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εγώ τον θυμάμαι και λίγο μετά το βάζελο να βγάζει πάθος...
Το 2002-03, στο 3-2 με το γαύρο στη Λεωφόρο, με Κόλκα κλπ...
Εκεί έδειξε φανέλα...

ρετάλια του ίδιου βάζελου ήταν......

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αδελφια Βαζελοι ειμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ..... οι Ολυμπιακοι εχουν καταλαβει καλα οτι σημερα ηταν μια προσωρινη χαρα γι αυτους!!!!!!!!!!!!!!!! Τουδε και στο εξης ο κοσμος του Παναθηναικου θα εχει χαρες και πρωταθληματα..ας αναρωτηθουν οι ακατανομαστοι ποτε θα ξαναδουν πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο!!!!!!!! Ο Βγενοπουλος ειναι αποφασισμενος να φερει κι αλλους ποδοσφαιριστες και να ξοδεψει χρημα!!!!!!Αυτοι τι θα κανουν???????? Σε καθε περιπτωση.... ας συνεχισουν να νομιζουν οτι με την νικη τους σημερα καταφεραν κατι!!!!!!!!! Κανει καλο στην πεσμενη ψυχολογια τους!!!!!!!!!Κατι παραξενα πραγματα ομως σημερα????????? Εχασε ο Παναθηναικος και ο Π.Α.Ο.Κ σημερα!!!!!!!!!!( Ο Π.Α.Ο.Κ εκει που πηγαινε τραινο ξαφνικα δυο συνεχομενες ηττες!!!!)Τελικα τυχεροι οι ακατανομαστοι!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom