You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
κρατα και πισινη...περι βαθμων!!!εμείς θα συνεχίσουμε να φέρνουμε βαθμούς στην Ελλάδα αυτό σίγουρα, τα χανούμια αν στρώσουν κάτι μπορεί να γίνει καλά οι γαύροι έχουν αρχίσει από τώρα τα τάματα στην Παναγιά στον Άγιο Ραφαήλ την Αγία Ειρήνη και τα λοιπά ας τους ευλογήσω από τώρα να αναπαυθούν σε τόπο χλοερό σε τόπο δροσερό σε τόπο αναπαύσεως.
ποιά ημερομηνία είναι το 2ο παιχνίδι σας?κρατα και πισινη...περι βαθμων!!!
και εγώ σας απάντησα τέκνον μου στο άλλοσου απαντησα στο αλλο θρεντ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρέιντζερς ε;;;άνετα -2 νικούλες μέσα-έξω.όπως κ η ΑΕΚΑΡΑ με τον Μέγα Τόνι Σαβέφσκι που τους το πετάξαμε μέσα στο μπουρδέλο τους.
Ηαλήθεια είναι ότι μας χαμογέλασε η τύχη κ στους 2.
κοιτάξετε να στρώσετε λίγο όχι κραιπάλες τώρα τα Χριστούγεννα προσευχή και νηστεία για να έχετε την ευχή μου.Ρέιντζερς ε;;;άνετα -2 νικούλες μέσα-έξω.όπως κ η ΑΕΚΑΡΑ με τον Μέγα Τόνι Σαβέφσκι που τους το πετάξαμε μέσα στο μπουρδέλο τους.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εχεις λιγοτερο απο 2 ωρες που μπηκες στο σαιτ και εχεις κανει 20 ποστ.κοιτάξετε να στρώσετε λίγο όχι κραιπάλες τώρα τα Χριστούγεννα προσευχή και νηστεία για να έχετε την ευχή μου.
προσεχε μη σουρώσεις..
χικ
και μαλιστα στα αθλητικα...εγω οταν πρωτογραφτηκα...το τελευταιο πραγμα που πηρα χαμπαρι εδω μεσα οτι υπαρχειηταν τα αθλητικα...εχεις λιγοτερο απο 2 ωρες που μπηκες στο σαιτ και εχεις κανει 20 ποστ.
προσεχε μη σουρώσεις..
χικ
διαβαζα με τις ωρες κριτικες για ρδελα χωρις να βλεπω καν τα λοιπα θεματα....
καποιον μου θυμιζει ειδικα με το μακακας που το βαλε σε υπογραφη ενας σημερα κατω απ το αβαταρ!!!
..... και 2 ώρες ήτο η βασιλεία του.εχεις λιγοτερο απο 2 ωρες που μπηκες στο σαιτ και εχεις κανει 20 ποστ.
προσεχε μη σουρώσεις..
χικ
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ΒΑΖΕΛΙΑ..ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΟΥΓΕΝΝΑ..νάμαστε καλά,να περάσουμε καλά,να έχουμε υγεία πάνω απ όλα.....και προσοχή στους δρόμους....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ......και στην ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ......άντε και καλή ανάσταση με την σωφεράντζα όξω απο εδώ.....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ......και στην ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ......άντε και καλή ανάσταση με την σωφεράντζα όξω απο εδώ.....
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Καλά Χριστούγεννα σε συμπαθούντες και μη.
Υγεία & Ευτυχία σε όλους και όλες.
Εύχομαι το Σωτήριο Φως του Πατέρα να πλημμυρίσει τα σπιτικά σας.
Από εμένα, εις το επανειδήν. Ευχαριστώ για την φιλοξενία. Over & Out.
Υγεία & Ευτυχία σε όλους και όλες.
Εύχομαι το Σωτήριο Φως του Πατέρα να πλημμυρίσει τα σπιτικά σας.
Από εμένα, εις το επανειδήν. Ευχαριστώ για την φιλοξενία. Over & Out.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ρέιντζερς ε;;;άνετα -2 νικούλες μέσα-έξω.όπως κ η ΑΕΚΑΡΑ με τον Μέγα Τόνι Σαβέφσκι που τους το πετάξαμε μέσα στο μπουρδέλο τους.
Η αλήθεια είναι ότι μας χαμογέλασε η τύχη κ στους 2.
η τυχη μπορει να χαμογελασε,αλλα εχω την αισθηση οτι με αυτες τις ομαδες που εχουν φετος ΠΑΟ-ΑΕΚ πιο πιθανο ειναι να περασει ο ολυμπιακος την τσελσι παρα αυτοι οι 2 τους "στα μετρα" αντιπαλους που τους εβγαλε η κληρωτιδα!
συμφωνω απολυτα μαζι σου vasos.ειδικα εμεις με τον παππου να υποτιμα εντελως τη διοργανωση εχουμε πολυ λιγες πιθανοτητες να περασουμε.η τυχη μπορει να χαμογελασε,αλλα εχω την αισθηση οτι με αυτες τις ομαδες που εχουν φετος ΠΑΟ-ΑΕΚ πιο πιθανο ειναι να περασει ο ολυμπιακος την τσελσι παρα αυτοι οι 2 τους "στα μετρα" αντιπαλους που τους εβγαλε η κληρωτιδα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K