Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ξεχνάς όμως μια βασική λεπτομέρεια....ότι αυτοί οι ¨κακοί ή μέτριοι ή ή..." παίκτες του ολυμπιακού είναι καλύτερης ποιότητας από αυτούς του παναθηναικού...ποιό είναι το βάθος του παναθηναικού?ο γκαλίνοβιτς?ο καντέ?ο μπίαρσμιρ?ο λάζαρος?ο ρουκάβινα? είναι αυτοί παίκτες για σπουδαία πράγματα?συμφωνώ ότι με αυτούς μπορεί να πάρει πρωτάθλημα,αλλά θα το πάρει επειδή είναι μόνο 2 οι διεκδικητές άρα έχει 50% πιθανότητες....το πρόβλημα είναι ότι ο παναθηναικός δεν παράγει ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια και έχει χαλάσει απίστευτα η αμυντική του τετράδα....

η πορεία σου συνολικά προδιαγεγραμμένη. Λυών λέγεται το αντίστοιχο μαγαζί.
η μέγιστη παπαριά που είπες είναι ότι ο βάζελος δεν έχει βάθος......
ακόμα και αυτοί που έχουν αποκλειστεί τελείως απο τον τεντά όσο είχες 2-3 τραυματισμούς βασικοί θα έπεζαν στο γάβρο......

χώρια του ότι γηράσκεις σε θέσεις κλειδιά χωρίς αντικαταστάτες.
Που ναι ο νέος Νικοπολίδης, ο νέος Τζόλε ο νέος γεωργάτος ο νέος Αντζας ΟΕΟ;

ο Παναθηναικός είναι για το πούτσο γιατί η διοίκηση είναι για τον πούτσο.
η ομάδα ροστερικά έχει πολύ καλό υλικό.
Αλλού είναι το πρόβλημα
Στο λέω αλλιώς για να το καταλάβεις.
Το ίδιο ρόστερ με τη φανέλα του γάβρου θα ήταν ήδη πρωταθλητές.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ξεχνάς όμως μια βασική λεπτομέρεια....ότι αυτοί οι ¨κακοί ή μέτριοι ή ή..." παίκτες του ολυμπιακού είναι καλύτερης ποιότητας από αυτούς του παναθηναικού...ποιό είναι το βάθος του παναθηναικού?ο γκαλίνοβιτς?ο καντέ?ο μπίαρσμιρ?ο λάζαρος?ο ρουκάβινα? είναι αυτοί παίκτες για σπουδαία πράγματα?συμφωνώ ότι με αυτούς μπορεί να πάρει πρωτάθλημα,αλλά θα το πάρει επειδή είναι μόνο 2 οι διεκδικητές άρα έχει 50% πιθανότητες....το πρόβλημα είναι ότι ο παναθηναικός δεν παράγει ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια και έχει χαλάσει απίστευτα η αμυντική του τετράδα....
φιλε μου γελανε και οι τελειες στο ποστ που εβαλες.ακου εχουν καλυτερη ποιοτητα οι παιχτες του οσφπ.ρε ακομη και απο της αεκ χειροτεροι ειναι.αν δεν ειχε την κωλοφαρδια ο οσφπ στους αγωνες με εργοτελη,καβαλα,αστερα,αεκ,και αλλους,τωρα θα εισασταν κοντα στην ζωνη υποβιβασμου.και αντι γιαυτο εισαστε και στους 16 του τσου λου!!ποιος,ο παντος με τον ντομι και τον οσκαρ και τον μητρογλου!!!για ονομα του θεου και της παναγιας δηλαδη.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η πορεία σου συνολικά προδιαγεγραμμένη. Λυών λέγεται το αντίστοιχο μαγαζί.
η μέγιστη παπαριά που είπες είναι ότι ο βάζελος δεν έχει βάθος......
ακόμα και αυτοί που έχουν αποκλειστεί τελείως απο τον τεντά όσο είχες 2-3 τραυματισμούς βασικοί θα έπεζαν στο γάβρο......

χώρια του ότι γηράσκεις σε θέσεις κλειδιά χωρίς αντικαταστάτες.
Που ναι ο νέος Νικοπολίδης, ο νέος Τζόλε ο νέος γεωργάτος ο νέος Αντζας ΟΕΟ;

ο Παναθηναικός είναι για το πούτσο γιατί η διοίκηση είναι για τον πούτσο.
η ομάδα ροστερικά έχει πολύ καλό υλικό.
Αλλού είναι το πρόβλημα
Στο λέω αλλιώς για να το καταλάβεις.
Το ίδιο ρόστερ με τη φανέλα του γάβρου θα ήταν ήδη πρωταθλητές.

από αυτά που είπες το μόνο λογικό που συμφωνώ και κρατώ είναι για τους αντικαταστάτες....το ότι ο παναθηναικός έχει βάθος όταν δεν έχει στη βασική ομάδα αξιόλογους παίκτες είναι Η ΠΑΠΑΡΙΑ!επίσης για ποιά λυών μιλάς και ποιό αντίστοιχο μαγαζί,πλάκα κάνεις?τί σχέση έχει η λυών με την "επιστημονική" ομάδα?μάλλον πλάκα μου κάνεις χριστουγεννιάτικα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φιλε μου γελανε και οι τελειες στο ποστ που εβαλες.ακου εχουν καλυτερη ποιοτητα οι παιχτες του οσφπ.ρε ακομη και απο της αεκ χειροτεροι ειναι.αν δεν ειχε την κωλοφαρδια ο οσφπ στους αγωνες με εργοτελη,καβαλα,αστερα,αεκ,και αλλους,τωρα θα εισασταν κοντα στην ζωνη υποβιβασμου.και αντι γιαυτο εισαστε και στους 16 του τσου λου!!ποιος,ο παντος με τον ντομι και τον οσκαρ και τον μητρογλου!!!για ονομα του θεου και της παναγιας δηλαδη.

γιατί πρέπει πάντα ένας αεκτζής να γαμάει τελείως τη συζήτηση;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ναι,ναί...εχεις εσύ καλύτερους απο τους τοροσίδη,μέλμπεργκ,αβρραμ,ραούλ μπράβο,νικοπολίδη,γκαλέτι,ζαιρί,μήτρογλου,ντουντού,μαρεσκα,γκαλίτσιο....

αχαχαχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
από αυτά που είπες το μόνο λογικό που συμφωνώ και κρατώ είναι για τους αντικαταστάτες....το ότι ο παναθηναικός έχει βάθος όταν δεν έχει στη βασική ομάδα αξιόλογους παίκτες είναι Η ΠΑΠΑΡΙΑ!επίσης για ποιά λυών μιλάς και ποιό αντίστοιχο μαγαζί,πλάκα κάνεις?τί σχέση έχει η λυών με την "επιστημονική" ομάδα?μάλλον πλάκα μου κάνεις χριστουγεννιάτικα....

πάνε φτιάξε κάνα ρόστερ και δώσε και τα μυστικά στον μπακαλόγατο γιατί σε βλέπω να καταρρέεις πολύ σύντομα....
Με δεκανίκια πας ακόμα...
αμα σπάσουν κι αυτά τέλος...
Πού πας ρε Καραμήτρογλου με Ντομί, Οσκαρ, Παπαδόπουλος Σοιλέδη και Φετφατζίδη για 8 τσου λου;
ΠΟΥ ρε;
Μπορεί εγώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ να πρεοτιμώ να έχω κερδίσει στο καραισκάκη κι ας είμαι και 5 πόντους πίσω.
Είσαι 1 πόντο μπροστά με το ντέρμπυ τίτλου στο σπίτι μου.
η ζωή είναι πουτάνα και η ιστορία (ριζούπολη) επαναλαμβάνεται.........

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ναι,ναί...εχεις εσύ καλύτερους απο τους τοροσίδη,μέλμπεργκ,αβρραμ,ραούλ μπράβο,νικοπολίδη,γκαλέτι,ζαιρί,μήτρογλου,ντουντού,μαρεσκα,γκαλίτσιο....

αχαχαχαχαχαχαχαχα
μελμπεργκ,γκαλετι,μαρεσκα..
οι αλλοι για να πουλανε πασατεμπο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειδε που το καθυστερουσα και ειπε να αναλαβει δραση.. :2funny: :2funny:

μαλάκα έχουν χάσει τελείως ορισμένοι την επαφή με την πραγματικότητα..
σε λίγο θα μας μιλάνε και για ντεμΗράζ τίτλου.......

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πάνε φτιάξε κάνα ρόστερ και δώσε και τα μυστικά στον μπακαλόγατο γιατί σε βλέπω να καταρρέεις πολύ σύντομα....
Με δεκανίκια πας ακόμα...
αμα σπάσουν κι αυτά τέλος...
Πού πας ρε Καραμήτρογλου με Ντομί, Οσκαρ, Παπαδόπουλος Σοιλέδη και Φετφατζίδη για 8 τσου λου;
ΠΟΥ ρε;
Μπορεί εγώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ να πρεοτιμώ να έχω κερδίσει στο καραισκάκη κι ας είμαι και 5 πόντους πίσω.
Είσαι 1 πόντο μπροστά με το ντέρμπυ τίτλου στο σπίτι μου.
η ζωή είναι πουτάνα και η ιστορία (ριζούπολη) επαναλαμβάνεται.........

να,βλέπεις?μου αναφέρεις τους μοναδικούς παίκτες που ό βαζέλας μπορεί να παρατάξει κάποιους έστω ισάξιους... γιατί και από τον σοιλέδη καλύτερο δεν νομίζω να έχετε...στον παγκο...και τί σχέση έχει το ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα και με ποιόν τρόπο στην κουβέντα αυτή?εγώ δεν εξετάζω ποιός είναι πρώτος ή δεύτερος...εγώ εξετάζω τί ικανότητες έχουν οι ποδοσφαιριστές...

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

αχαχαχαχαχαχαχαχα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: να σαι καλα ρε ανθρωπε.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Τι σου κάνανε μπουλάκο?Βγάλε τον γαύρο που κρύβεις μέσα σου!  :rockon:
Το πολύ πολύ να τους χαζεύεις στον δεύτερο γύρο που θα κάνουν τον γύρο του θριάμβου στο σπίτι σου! :2funny:
Ντεμάκι,σάλτα γαμήσου πρωϊ πρωϊ...

Ο πρόεδρος του ΠΑΟ και της ΣΚΟΥΠΡΟΛΙΓΚΑΣ δήλωσε για το ντου...

"Όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι [size=20pt]αγνά παιδιά[/size] και από εκεί και πέρα [size=20pt]προκλήθηκαν από τους φιλάθλους του ΠΑΣ[/size]. Το σημαντικό δεν είναι αυτό, αλλά ότι κερδίσαμε". :jerking: :jerking: :jerking:
Ετσι,εμείς τα χουλιγκάνια που όπου πάμε μια ζωή δημιουργούμε επεισόδια και προκαλούμε με αποτέλεσμα να αντιδράσουν τα ΑΓΝΑ ΠΑΙΔΙΑ και να ανέβουν στο πάνω διάζωμα πετώντας καθίσματα και φωτοβολίδες...

Σιγά το πράγμα μωρέ,κάτι φωτοβολίδες τους πετάξαμε δεν ήταν δα και αεροβόλο... :jerking: :jerking: :jerking:

Τα ΑΓΝΑ ΠΑΙΔΙΑ επίσης περιμένανε πριν την έναρξη του αγώνα τους "χουλιγκάνους" παγουράδες έξω από το ΟΑΚΑ και τους υποδέχτηκαν με πέτρες... :jerking: :jerking: :jerking:

Δεν πειράζει,υπάρχει και δέυτερος γύρος... :cool2:

Από σήμερα και επισήμως γαμάω πουστράκια...

Υ.Γ. Ωραίο πέναλτυ...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ντεμάκι,σάλτα γαμήσου πρωϊ πρωϊ...

Υ.Γ. Ωραίο πέναλτυ...
Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :2funny:
Υ.Γ.μΙα απορια θα μου λυσεις παγουρα??γιατι επαιξες τοσο ψηλα αμυνα στο β'??Σε ετρωγε η σουφρα σου?? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom