pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ΟΛΟΙ καλυτεροι ειναι απο τους δικους σας τους παπαρες.
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...να σαι καλά!
ΟΛΟΙ καλυτεροι ειναι απο τους δικους σας τους παπαρες.
απαντα στο ρασπουτιν..καλά κρασά....άλλα σου λέω,άσχετα μου απαντάς....τέσπα...πάω να την κάνω.τα λέμε μεταγενέστερα..
τι να σου απαντήσω ρε σουρουκλεμέ;καλά κρασά....άλλα σου λέω,άσχετα μου απαντάς....τέσπα...πάω να την κάνω.τα λέμε μεταγενέστερα..
σολιεδης τι ειναι υπαρχει τετοιο πραγμα στον γαυρο;τι να σου απαντήσω ρε σουρουκλεμέ;
μου λες ποιόν έχω στον πάγκο καλύτερο απ το σοιλέδη;
έλεος δλδ.......Ακόμα και ο Κλέιτον πιο χρήσιμος για αριστερά θα σας ήταν στον πάγκο....
μαζι με την αλλη την ταλενταρα το φετφατζιδη κρυβουν τη μπαλασολιεδης τι ειναι υπαρχει τετοιο πραγμα στον γαυρο;
Πραγματικά η διμοιρία των ΜΑΤ παρουσιάστηκε την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ στην θύρα μας.
Σκέφτηκα πως λίγο ακόμα να αργούσε ,θα είχαμε συμπλοκές σώμα με σώμα.
Ενα απο τα αγνά παιδιά, κρατούσε αλυσίδα,δεν ξέρω και γω ποσο πάχους, στα χέρια..........
Αλλο αγνό παιδί εκτόξευε φωτοβολίδες με πιστόλι...........
Αλλο αγνό παιδί με σφεντόνα, εκτόξευε βίδες και πέτρες...
Ενα άλλο ,κράτουσε ρόπαλο...
ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ...ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ....
Είπα πως ,αν περάσουν ακόμα 3 λεπτά,
πλέον θα έβγαιναν αγνά μαχαίρια και αγνές πεταλούδες,σε μάχες σώμα με σώμα....
Πήγα με την γυναίκα μου και τα αδέρφια μου, σήμερα στο γήπεδο,
και διαπίστωσα ακόμα μια φόρα, πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ...
Δυστυχώς....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ...ΟΥΤΕ ΘΕΣΜΟΙ...ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...
Η τρομοκρατία και η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο.
Γύρω μου,πρόσωπα φοβισμένα, τρομοκρατημένα...δεν ήξερες τι να τους πείς ...
πως να τους προστατέψεις...και πως να αντιδράσεις !!
Να αντιμετωπίσω με τα χέρια ποιόν??? Αυτόν που οπλοφορεί???
Μπάλα πήγα να δώ, δεν πήγα για πόλεμο...
Όσοι δε, απαντούσαν στις τρομοκρατίες,
έθεταν αυτόματα σε απίστευτο κίνδυνο, όσους είχαν μαζευτεί στην γωνιά του πετάλου για να προστατευτούν....
Μια φωτοβολίδα πέτυχε εναν σύνταυρο στην πλάτη...έναν άλλο στο πόδι..
Μια άλλη περασε πανω απο το κεφάλι μου...
Ακομα και τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ φωναξαν το απίστευτο:
''Φίλαθλοι του ΠΑΟ, μην αντιδράτε στις προκλήσεις των φιλοξενούμενων....''
ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
-Κι όλα αυτά για έναν ...''αγνό'',
που πήρε ύπουλα πανό απο την εξέδρα μας,
και χάρις σε εναν σεκιούριτι ,το πηραμε πίσω....
Ίσως η φοβερη εξέδρα μας στο α ημιχρονο και η πολυ καλη παρουσια του ΠΑΣ,να τους προκάλεσαν....
και αποχωρησα....
Καλά έκανες συνταυρε .Αυτό επρεπε να ειχα κανει και γω.
Και όλα αυτά ,σε ένα γήπεδο που ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ.....
Το μάτς και η ήττα ,μπροστά σε αυτά που έγιναν, μπαίνουν σε 2η μοίρα.
Το μόνο που με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει, είναι να γυρίσουμε όλοι στα σπίτια μας σώοι...
Καλη επιστροφη στα παιδια...
Υ.Γ. Ωραίο πέναλτυ...
πώς το κατάλαβες ρε φίλε ότι ήταν οφσάιντ; η ΝΟΒΑ με τη γραμμή που έβγαλε έδειξε ότι καλυπτόταν. για πάτα το pause κάπου στο 2.23 με 2.24 και πες μου τι βλέπειςτο πεναλτυ ηταν κανονικοτατο,οφσαιντ ομως ηταν το 4ο γκολ.
τζαβελας...ο σπυρόπουλος μπορεί να παίξει όλη τη γραμή. Με 2 καλά σέντερ μπακ θα τραβάτε τις κοτσίδες σας..
Αλλά όταν είσαι άμπαλλος και χρεώνεις τα λάθη άλλων σε άλλους είναι λογικό να καταλήγεις σε λανθασμένα συμπεράσματα....
Βρε μου ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ αριστερό μπακ στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή μετά το Γρηγόρη να μπορεί ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΝΤΡΑ και ΝΤΡΙΜΠΛΑ και ξανακάνουμε συζήτηση.
Εσύ έλα πάνω στον 2ο γύρο και θα σε περιποιηθώ αυτοπροσώπως....ρε σκατόγαυρε..για άνοιξε τη πόρτα να δείς έρχομαι??Εγώ ήμουνα στο γήπεδο....και είδα πολύ καλά ποιοί αρχίσανε πρώτοι γι αυτό σκάσε....τσίμπα τ αρχίδι το χθεσινό και τσίμπα κι άλλο ένα σημερινό απ τον Άρη και μη μιλάς.
Α και κοίτα να συμμαζέψεις τα αεροβόλα απ το Καραϊσκάκη σου και μετά λέγε πίπες...γιατί έχω βρεί και πόστ σου που μιλάς και υπέρ του γαύρου..
άντε γεια.... 2on1 zfuck
ρε σκατόγαυρε..για άνοιξε τη πόρτα να δείς έρχομαι??Εγώ ήμουνα στο γήπεδο....και είδα πολύ καλά ποιοί αρχίσανε πρώτοι γι αυτό σκάσε....τσίμπα τ αρχίδι το χθεσινό και τσίμπα κι άλλο ένα σημερινό απ τον Άρη και μη μιλάς.
Α και κοίτα να συμμαζέψεις τα αεροβόλα απ το Καραϊσκάκη σου και μετά λέγε πίπες...γιατί έχω βρεί και πόστ σου που μιλάς και υπέρ του γαύρου..
άντε γεια.... 2on1 zfuck
................
μαθε να διαβαζεις..μεσα ειμουν ..το ποστ που εκανα ειναι απο εναν βλαχο απο τα γιαννενα
δηλαδη για να καταλαβω.γραφουν ποιοι,οι γαυροι,η ντροπη και το αισχος του ελληνικου ποδοσφαιρου,για διαιτησια;οτι ευνοησε καποια αλλη ομαδα;μας δουλευουν.έχω σχεδόν πειστεί ότι ο Χρηστίδης γράφει στα πρωτοσέλιδα του ''ΦΩΣ'':
1.Μάθε να κάνεις παραθέσεις
2.Βλάχο να πεις τον κώλο σου που θα σου τον γεμίσω κρέας πουστράκι...