Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά κρασά....άλλα σου λέω,άσχετα μου απαντάς....τέσπα...πάω να την κάνω.τα λέμε μεταγενέστερα..
τι να σου απαντήσω ρε σουρουκλεμέ;
μου λες ποιόν έχω στον πάγκο καλύτερο απ το σοιλέδη;
έλεος δλδ.......Ακόμα και ο Κλέιτον πιο χρήσιμος για αριστερά θα σας ήταν στον πάγκο....

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι να σου απαντήσω ρε σουρουκλεμέ;
μου λες ποιόν έχω στον πάγκο καλύτερο απ το σοιλέδη;
έλεος δλδ.......Ακόμα και ο Κλέιτον πιο χρήσιμος για αριστερά θα σας ήταν στον πάγκο....
σολιεδης τι ειναι υπαρχει τετοιο πραγμα στον γαυρο;

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
να δούμε άμα φύγει ο κρόκους από του χρόνου πως θα ξαναγίνουν όλοι επιστήμονες...

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Πραγματικά η διμοιρία των ΜΑΤ παρουσιάστηκε την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ στην θύρα μας.
Σκέφτηκα πως λίγο ακόμα να αργούσε ,θα είχαμε συμπλοκές σώμα με σώμα.

Ενα απο τα αγνά παιδιά, κρατούσε αλυσίδα,δεν ξέρω και γω ποσο πάχους, στα χέρια..........
Αλλο αγνό παιδί εκτόξευε φωτοβολίδες με πιστόλι...........
Αλλο αγνό παιδί με σφεντόνα, εκτόξευε βίδες και πέτρες...
Ενα άλλο ,κράτουσε ρόπαλο...
ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ...ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ....
Είπα πως ,αν περάσουν ακόμα 3 λεπτά,
πλέον θα έβγαιναν αγνά μαχαίρια και αγνές πεταλούδες,σε μάχες σώμα με σώμα....

Πήγα με την γυναίκα μου και τα αδέρφια μου, σήμερα στο γήπεδο,
και διαπίστωσα ακόμα μια φόρα, πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ...
Δυστυχώς....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ...ΟΥΤΕ ΘΕΣΜΟΙ...ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...
Η τρομοκρατία και η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο.

Γύρω μου,πρόσωπα φοβισμένα, τρομοκρατημένα...δεν ήξερες τι να τους πείς ...
πως να τους προστατέψεις...και πως να αντιδράσεις !!

Να αντιμετωπίσω με τα χέρια ποιόν??? Αυτόν που οπλοφορεί???
Μπάλα πήγα να δώ, δεν πήγα για πόλεμο...

Όσοι δε, απαντούσαν στις τρομοκρατίες,
έθεταν αυτόματα σε απίστευτο κίνδυνο, όσους είχαν μαζευτεί στην γωνιά του πετάλου για να προστατευτούν....

Μια φωτοβολίδα πέτυχε εναν σύνταυρο στην πλάτη...έναν άλλο στο πόδι..
Μια άλλη περασε πανω απο το κεφάλι μου...

Ακομα και τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ φωναξαν το απίστευτο:
''Φίλαθλοι του ΠΑΟ, μην αντιδράτε στις προκλήσεις των φιλοξενούμενων....''
ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

-Κι όλα αυτά για έναν ...''αγνό'',
που πήρε ύπουλα πανό απο την εξέδρα μας,
και χάρις σε εναν σεκιούριτι ,το πηραμε πίσω....

Ίσως η φοβερη εξέδρα μας στο α ημιχρονο και η πολυ καλη παρουσια του ΠΑΣ,να τους προκάλεσαν....

και αποχωρησα....

Καλά έκανες συνταυρε .Αυτό επρεπε να ειχα κανει και γω.
Και όλα αυτά ,σε ένα γήπεδο που ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ.....

Το μάτς και η ήττα ,μπροστά σε αυτά που έγιναν, μπαίνουν σε 2η μοίρα.
Το μόνο που με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει, είναι να γυρίσουμε όλοι στα σπίτια μας σώοι...
Καλη επιστροφη στα παιδια...

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Πραγματικά η διμοιρία των ΜΑΤ παρουσιάστηκε την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ στην θύρα μας.
Σκέφτηκα πως λίγο ακόμα να αργούσε ,θα είχαμε συμπλοκές σώμα με σώμα.

Ενα απο τα αγνά παιδιά, κρατούσε αλυσίδα,δεν ξέρω και γω ποσο πάχους, στα χέρια..........
Αλλο αγνό παιδί εκτόξευε φωτοβολίδες με πιστόλι...........
Αλλο αγνό παιδί με σφεντόνα, εκτόξευε βίδες και πέτρες...
Ενα άλλο ,κράτουσε ρόπαλο...
ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ...ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ....
Είπα πως ,αν περάσουν ακόμα 3 λεπτά,
πλέον θα έβγαιναν αγνά μαχαίρια και αγνές πεταλούδες,σε μάχες σώμα με σώμα....

Πήγα με την γυναίκα μου και τα αδέρφια μου, σήμερα στο γήπεδο,
και διαπίστωσα ακόμα μια φόρα, πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ...
Δυστυχώς....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ...ΟΥΤΕ ΘΕΣΜΟΙ...ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...
Η τρομοκρατία και η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο.

Γύρω μου,πρόσωπα φοβισμένα, τρομοκρατημένα...δεν ήξερες τι να τους πείς ...
πως να τους προστατέψεις...και πως να αντιδράσεις !!

Να αντιμετωπίσω με τα χέρια ποιόν??? Αυτόν που οπλοφορεί???
Μπάλα πήγα να δώ, δεν πήγα για πόλεμο...

Όσοι δε, απαντούσαν στις τρομοκρατίες,
έθεταν αυτόματα σε απίστευτο κίνδυνο, όσους είχαν μαζευτεί στην γωνιά του πετάλου για να προστατευτούν....

Μια φωτοβολίδα πέτυχε εναν σύνταυρο στην πλάτη...έναν άλλο στο πόδι..
Μια άλλη περασε πανω απο το κεφάλι μου...

Ακομα και τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ φωναξαν το απίστευτο:
''Φίλαθλοι του ΠΑΟ, μην αντιδράτε στις προκλήσεις των φιλοξενούμενων....''
ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

-Κι όλα αυτά για έναν ...''αγνό'',
που πήρε ύπουλα πανό απο την εξέδρα μας,
και χάρις σε εναν σεκιούριτι ,το πηραμε πίσω....

Ίσως η φοβερη εξέδρα μας στο α ημιχρονο και η πολυ καλη παρουσια του ΠΑΣ,να τους προκάλεσαν....

και αποχωρησα....

Καλά έκανες συνταυρε .Αυτό επρεπε να ειχα κανει και γω.
Και όλα αυτά ,σε ένα γήπεδο που ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ.....

Το μάτς και η ήττα ,μπροστά σε αυτά που έγιναν, μπαίνουν σε 2η μοίρα.
Το μόνο που με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει, είναι να γυρίσουμε όλοι στα σπίτια μας σώοι...
Καλη επιστροφη στα παιδια...

ρε σκατόγαυρε..για άνοιξε τη πόρτα να δείς έρχομαι??Εγώ ήμουνα στο γήπεδο....και είδα πολύ καλά ποιοί αρχίσανε πρώτοι γι αυτό σκάσε....τσίμπα τ αρχίδι το χθεσινό και τσίμπα κι άλλο ένα σημερινό απ τον Άρη και μη μιλάς.

Α και κοίτα να συμμαζέψεις τα αεροβόλα απ το Καραϊσκάκη σου και μετά λέγε πίπες...γιατί έχω βρεί και πόστ σου που μιλάς και υπέρ του γαύρου..

άντε γεια.... 2on1 zfuck

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
το πεναλτυ ηταν κανονικοτατο,οφσαιντ ομως ηταν το 4ο γκολ.
πώς το κατάλαβες ρε φίλε ότι ήταν οφσάιντ; η ΝΟΒΑ με τη γραμμή που έβγαλε έδειξε ότι καλυπτόταν. για πάτα το pause κάπου στο 2.23 με 2.24 και πες μου τι βλέπεις

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
ο σπυρόπουλος μπορεί να παίξει όλη τη γραμή. Με 2 καλά σέντερ μπακ θα τραβάτε τις κοτσίδες σας..

Αλλά όταν είσαι άμπαλλος και χρεώνεις τα λάθη άλλων σε άλλους είναι λογικό να καταλήγεις σε λανθασμένα συμπεράσματα....
Βρε μου ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ αριστερό μπακ στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή μετά το Γρηγόρη να μπορεί ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΝΤΡΑ και ΝΤΡΙΜΠΛΑ και ξανακάνουμε συζήτηση.
τζαβελας...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ρε σκατόγαυρε..για άνοιξε τη πόρτα να δείς έρχομαι??Εγώ ήμουνα στο γήπεδο....και είδα πολύ καλά ποιοί αρχίσανε πρώτοι γι αυτό σκάσε....τσίμπα τ αρχίδι το χθεσινό και τσίμπα κι άλλο ένα σημερινό απ τον Άρη και μη μιλάς.

Α και κοίτα να συμμαζέψεις τα αεροβόλα απ το Καραϊσκάκη σου και μετά λέγε πίπες...γιατί έχω βρεί και πόστ σου που μιλάς και υπέρ του γαύρου..

άντε γεια.... 2on1 zfuck

Εσύ έλα πάνω στον 2ο γύρο και θα σε περιποιηθώ αυτοπροσώπως....
Αυτό είχες μόνο να σχολιάσεις ρε πουστράκι???

Πες μας ότι σας προκαλέσαμε κιόλας... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Από σύνταυρο...

"Είμαι λίγο πιο ήρεμος σήμερα και θα πω το τι έγινε χθες:
Κατ`αρχάς να πω πως τα αγνά παιδιά του ''πατέρα'' τους, άρχισαν τα έκτροπα από το πρωί, αφού επιδώθηκαν σε σκοποβολή με ρίψεις πετρών στα λεοφωρεία των φιλάθλων του ΠΑΣ.
Στο ένα λεοφωρείο (στο οποίο είμουν και εγώ) και έξω από το Αγρίνιο, τέσσερα αγνά παιδιά με κουκούλες έριξαν πέτρες, χωρίς όμως (ευτυχώς) να βρούν στόχο....
Στο άλλο λεοφωρείο και μετά την γέφυρα του Ρίου, άλλα αγνά παιδιά επιδιδώμενοι στο ίδιο άθλημα ρίψης πετρών, κατάφεραν να σπάσουν ένα πλαινό παράθυρο του.....
Όταν κοντεύαμε να φτάσουμε στο ΟΑΚΑ, φίλαθλος του ΠΑΣ μας τηλεφώνησε και μας είπε πως έξω από την 20 θύρα,από την οποία και θα μπαίναμε στο γήπεδο, εθεάθησαν γύρω στα 30 με 40 (πιθανόν αρκετά περισσότερα) αγνά παιδιά του ''πατέρα'' τους, με πέτρες και περίμεναν τα λεωφορεία μας για να επιδοθούν στο γνωστό σε αυτούς άθλημα.
Ευτυχώς ειδοποιηθήκαμε γιατί αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία και τους απώθησε....
Αυτά τα λίγα για τα εκτός του γηπέδου και πριν τον αγώνα. (πιθανόν να έγιναν κι άλλα έκτροπα που δεν γνωρίζω).

Στα εντός του γηπέδου και στα γεγονότα του ημιχρόνου:
Αγνά παιδιά του ''πατέρα'' τους, με ύπουλο και πονηρό τρόπο προφανώς, πλησίασαν την εξέδρα μας και πήραν ένα πανό μας....
Φεύγοντας προς την μεριά τους, ευτυχώς οι άντρες της ασφάλειας του γηπέδου έκαναν σωστά την δουλειά τους (να τους διώξεις ''πατέρα'' δεν κάνουν για σένα αυτοί, εσύ μάλλον θέλεις από τους άλλους) και πήραν το πανό το οποίο και επέστρεψαν ξανά πίσω στους οπαδούς του ΠΑΣ.
Κάποιοι, ελάχιστοι μάλιστα, οπαδοί μας βλέποντας το όλο σκηνικό τρέξανε προς την μεριά των σωστών ανδρών ασφαλείας, πήραν το πανό και τρεις - τέσσερις τρέξανε άσκοπα προς το μέρος του αγνού παιδιού που είχε κλέψει το πανό, χωρίς βέβαια να κάνουν κάτι, αφού σταματήθηκαν από τους ίδιους σωστούς άντρες ασφάλειας.
Μέχρι εδώ όλα καλά....κλάπηκε ένα πανό, επιστράφηκε, λίγο άσκοπο κυνηγητό που σωστά σταμάτησε και όλα καλά....
Αμ δε.....
Το όλο σκηνικό ήταν η αφορμή η μισή θύρα 13 να μεταβεί στην δική μας εξέδρα θύρα 20....(πως άραγε?....έτσι ελεύθερα μπορεί να κινηθεί κάποιος μέσα στο ΟΑΚΑ?....δεν υπάρχουν ενδιάμεσα πόρτες κι αν ναι, δεν κλειδώνουν ? )
Τα αγνά παιδιά λοιπόν ήρθαν σε πολύ μικρή απόσταση από εμάς και επιδόθηκαν και πάλι στο γνωστό άθλημα με ρίψεις τώρα όχι μόνο πετρών, αλλά και καπνογόνων και επικύνδινων - θανατηφόρων (έχει υπάρξει θάνατος από τέτοιες) φωτοβολίδων που εκτοξεύονται με ειδικό μηχανισμό. (άραγε πως πέρασαν όλα αυτά μέσα στο ΟΑΚΑ?)
Ευτυχώς το αγνό παιδί που τις έριχνε δεν έχει εκπαιδευτεί στις ρίψεις αυτών των θανατηφόρων φωτοβολίδων, μάλλον δεν έχει πάει φαντάρος ακόμη.....!
Παρ`όλα αυτά, αν η ταχύτητα αυτών των φωτοβολίδων ήταν έστω και λίγο μεγαλύτερη, είμαι σίγουρος πως χθες θα είχαμε τραυματισμό, είτε βαρύ, είτε θανατηφόρο....
Ο ''πατέρας'' βλέποντας τι πάνε να κάνουν τα αγνά παιδιά του, πήγε να τα επαναφέρει στην τάξη (δεν τον είδα, αλλά κάπου έτσι διάβασα).....χωρίς εννοείται να καταφέρει και τίποτε αφού τα καπνογόνα, οι πέτρες και οι φωτοβολίδες εξακολουθούσαν να πέφτουν προς την μεριά μας.....και όχι μόνο αφού συνεχώς αυγάτεναν τα αγνά παιδιά (400, 500 δεν ξέρω), με σκοπό το ''ντου'' προς την μεριά μας....
Αξιοσημείωτο είναι πως στην εξέδρα μας βρέθηκε και ένα στιλέτο, το οποίο κι αυτό εκσφενδωνίστηκε από κάποιο αγνό παιδί, σίγουρα όχι ως δώρο, αλλά για να κάνει κακό και μόνο....
Ευτυχώς η αστυνομία με τα ΜΑΤ ήταν παρούσα και αφού έπεσε αρκετό ''ξύλο'' στα αγνά αυτά παιδιά, τελικά αποθήθηκαν και μετέβησαν στην θέση τους στην δικιά τους θύρα.
Είναι σίγουρο πως αν δεν υπήρχαν χθες τα ΜΑΤ στο ΟΑΚΑ, σήμερα πιθανόν να κλαίγαμε !....δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι το διαφορετικό.....!

Πατέρα, θα ήταν πολύ καλύτερα να σιωπούσες χθες και να μην έκανες δηλώσεις για αγνά παιδιά και για προκλήσεις προς το μέρος των.....
Δυστυχώς δεν πήρες χθες χαμπάρι πολλά πράματα, που αποδεικνύουν το αντίθετο....
Α και κάτι άλλο καλέ ''πατέρα'' που δεν υπολόγισες: Πρώτη φορά βλέπω εγώ τα ΜΑΤ να χτυπάνε αυτούς που προκλήθηκαν και όχι αυτούς που προκάλεσαν....!
Ε, τι λες κι εσύ.....?
Είσαι και πρόεδρος της λίγκας, τρομάρα σου...!!
Μακάρι να καταφέρεις κάτι στο έρμο αυτό Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν το βλέπω, αφού κι εσύ είσαι σαν όλους τους άλλους, για να μην πω και χειρότερος αφού κάφρους, ανεγκέφαλους και εγκληματίες, τους αποκαλείς '''αγνά παιδιά'''.......
Δυστυχώς για σένα, videos και φωτογραφίες απδεικνύουν τα αντίθετα από αυτά που δήλωσες....(τουλάχιστον για χθες στον αγώνα στο ΟΑΚΑ).
Βέβαια οι δικές σου κάμερες και φωτογραφίες δεν ξέρω τι θα δείξουν, (η'' μάλλον ξέρω), αλλά δυστυχώς για σένα υπήρχαν κι άλλες κάμερες και φωτογραφικές μηχανές που
λειτούργησαν...."

Bourdeliaris22,πες μου ότι θα ανέβεις Γιάννενα σε παρακαλώ...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
έχω σχεδόν πειστεί ότι ο Χρηστίδης γράφει στα πρωτοσέλιδα του ''ΦΩΣ'':

Συνημμένα

• full.jpg
    full.jpg
    14,4 KB · Εμφανίσεις: 18
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96

άντε γεια.... 2on1 zfuck

................
μαθε να διαβαζεις..μεσα ειμουν ..το ποστ που εκανα ειναι απο εναν βλαχο απο τα γιαννενα

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
1.Μάθε να κάνεις παραθέσεις
2.Βλάχο να πεις τον κώλο σου που θα σου τον γεμίσω κρέας πουστράκι...

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
έχω σχεδόν πειστεί ότι ο Χρηστίδης γράφει στα πρωτοσέλιδα του ''ΦΩΣ'':
δηλαδη για να καταλαβω.γραφουν ποιοι,οι γαυροι,η ντροπη και το αισχος του ελληνικου ποδοσφαιρου,για διαιτησια;οτι ευνοησε καποια αλλη ομαδα;μας δουλευουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom