τι και πως εγινε ρε τυπε?
Δεν ήμουν εκεί τύπε. Τα ταυρίσια λόγια σχολιάζω. Φαντάζομαι τίποτα μαλακισμένα την έπεσαν στους φιλοξενούμενους...
Κάποιοι δικοί μας ΔΥΧΤΥΧΩΣ φέρονται σαν ........ .
τι και πως εγινε ρε τυπε?
Δεν ήμουν εκεί τύπε. Τα ταυρίσια λόγια σχολιάζω. Φαντάζομαι τίποτα μαλακισμένα την έπεσαν στους φιλοξενούμενους...
Κάποιοι δικοί μας ΔΥΧΤΥΧΩΣ φέρονται σαν ........ .
καλα ρε μαλακες με τετοιους παιχτες,με τετοια ομαδα,πως εχετε καταφερει να ειστε πισω απο τον ψοφογαυρο.αν ειναι δυνατον δηλαδη.
ποιούς παίχτες ρε?ρεεεεεεεεεεεε ξυπνάτε εκεί πέρα στα βόρεια.....οι παίκτες που έχει ο βάζελος είναι της πλάκας....μήν κοιτάτε τα σκόρ....την τετάρτη αν είχατε αντίπαλο καμμιά γαλατά θα τρώγατε 5 παστελάκια πάλι....απλά μέχρι τώρα με όποιο σοβαρό αντίπαλο παίξατε ρουφήξατε πράμα....γαλατά μέσα έξω,ατλετικο μέσα έξω,καραισκάκη....
ασε μας ρε γαλατα
έτσι..μέσα και εσύ..κρυουλιάρη
1. Ολο το πάνω διάζωμα είχε μόνο οπαδούς του ΠΑΣ,στην 20Β όχι στην 32 που γράφει η δημοσιογραφάρα...Επεισόδια στο ΟΑΚΑ
Επεισόδια έλαβαν χώρα στο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα
[size=20pt]Οι φίλοι του ΠΑΣ μετακινήθηκαν από τις θέσεις τους και προκάλεσαν με διάφορες χειρονομίες τους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βγήκαν έξω από το γήπεδο και μπήκαν στη θύρα 32, όπου βρίσκονταν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων. [/size]
καλα τους κανανε τα ηθελε ο κωλος τους
Ποιος θα σταματησει τον ΓΑΜΙΑ αυτον που εχει ξεκινησει και γαμαει οτι βρισκει μπροστα του???????????????Δειτε τον.
Μόνο που ξεκίνησε τα γαμήσια μετά το Καραϊσκάκη
Τι σου κάνανε μπουλάκο?Βγάλε τον γαύρο που κρύβεις μέσα σου!Κάνετε μαγκίτσες ζέλες???
Ελάτε στον 2ο γύρο πάνω και θα τα πούμε...
Εγώ προσωπικά όποιο πουστροβαζέλα πετύχω θα του γαμήσω του μουνί που τον γλίστραγε!!!!
τα αφεντικα τουΠοιος θα σταματησει τον ΓΑΜΙΑ αυτον που εχει ξεκινησει και γαμαει οτι βρισκει μπροστα του???????????????Δειτε τον.
καλα τους κανανε τα ηθελε ο κωλος τους