"Δεν με εμπιστευόταν ο Τεν Κάτε"18/12/2009 10:26:00 πμΗ έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του από τον Χενκ Τεν Κάτε ήταν ο λόγος για τον οποίο αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι ο Αντρέας Ιβανσιτς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αυστριακός μέσος σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "sportal.de".
Ο "Ιβ" τόνισε ότι χρειαζόταν μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, δήλωσε χαρούμενος για την επιλογή του να πάει στην Bundesliga και να αγωνιστεί στη Μάιντς και εξήγησε από πού προήλθε το προσωνύμιό του "πράσινος Μότσαρτ"...
"Στα πρώτα δύο χρόνια μου στον Παναθηναϊκό όλα πήγαιναν καλά και είχα αγωνιστικό ρυθμό. Μετά ήρθε η αλλαγή προπονητή και με τον Τεν Κάτε δεν ήμουν στην ομάδα", τόνισε αρχικά ο 26χρονος μέσος.
Ο Ιβανσιτς μίλησε επίσης για την επόμενη σελίδα στην καριέρα του: "Οταν το πράγμα δεν προχωρά και ο προπονητής σου δεν σε εμπιστεύεται, τότε απλώς πρέπει να ψάξεις μία αλλαγή και μία νέα πρόκληση. Χαίρομαι πολύ με την απόφασή μου να πάω στη Μάιντς. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική και αισθάνομαι πολύ καλά".
Ο διεθνής αυστριακός, εξήγησε, πώς προήλθε το προσωνύμιο "πράσινος Μότσαρτ", λέγοντας: "Μάλλον έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό. Μου το κόλλησαν οι Ελληνες, επειδή η ομάδα φορά πράσινα και επειδή έπαιζα στη Σάλτσμπουργκ, την πατρίδα του Μότσαρτ".