Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.117
Πόντοι
42.697
το καταλαβαμε,οτι εισαι κουραδομηχανη, μην μας το δειχνεις κ με φωτογραφιες

το χεσιμο είναι υγεία
ασε που ειχα φάει γιγαντες με λουκανικα καιπιπεριες χθες και με πειραξαν

Επισκέπτης
"Δεν με εμπιστευόταν ο Τεν Κάτε"18/12/2009 10:26:00 πμΗ έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του από τον Χενκ Τεν Κάτε ήταν ο λόγος για τον οποίο αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι ο Αντρέας Ιβανσιτς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αυστριακός μέσος σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "sportal.de".

Ο "Ιβ" τόνισε ότι χρειαζόταν μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, δήλωσε χαρούμενος για την επιλογή του να πάει στην Bundesliga και να αγωνιστεί στη Μάιντς και εξήγησε από πού προήλθε το προσωνύμιό του "πράσινος Μότσαρτ"...

"Στα πρώτα δύο χρόνια μου στον Παναθηναϊκό όλα πήγαιναν καλά και είχα αγωνιστικό ρυθμό. Μετά ήρθε η αλλαγή προπονητή και με τον Τεν Κάτε δεν ήμουν στην ομάδα", τόνισε αρχικά ο 26χρονος μέσος.

Ο Ιβανσιτς μίλησε επίσης για την επόμενη σελίδα στην καριέρα του: "Οταν το πράγμα δεν προχωρά και ο προπονητής σου δεν σε εμπιστεύεται, τότε απλώς πρέπει να ψάξεις μία αλλαγή και μία νέα πρόκληση. Χαίρομαι πολύ με την απόφασή μου να πάω στη Μάιντς. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική και αισθάνομαι πολύ καλά".

Ο διεθνής αυστριακός, εξήγησε, πώς προήλθε το προσωνύμιο "πράσινος Μότσαρτ", λέγοντας: "Μάλλον έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό. Μου το κόλλησαν οι Ελληνες, επειδή η ομάδα φορά πράσινα και επειδή έπαιζα στη Σάλτσμπουργκ, την πατρίδα του Μότσαρτ".

Επισκέπτης
"Δεν με εμπιστευόταν ο Τεν Κάτε"18/12/2009 10:26:00 πμΗ έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του από τον Χενκ Τεν Κάτε ήταν ο λόγος για τον οποίο αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι ο Αντρέας Ιβανσιτς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αυστριακός μέσος σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "sportal.de".

Ο "Ιβ" τόνισε ότι χρειαζόταν μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, δήλωσε χαρούμενος για την επιλογή του να πάει στην Bundesliga και να αγωνιστεί στη Μάιντς και εξήγησε από πού προήλθε το προσωνύμιό του "πράσινος Μότσαρτ"...

"Στα πρώτα δύο χρόνια μου στον Παναθηναϊκό όλα πήγαιναν καλά και είχα αγωνιστικό ρυθμό. Μετά ήρθε η αλλαγή προπονητή και με τον Τεν Κάτε δεν ήμουν στην ομάδα", τόνισε αρχικά ο 26χρονος μέσος.

Ο Ιβανσιτς μίλησε επίσης για την επόμενη σελίδα στην καριέρα του: "Οταν το πράγμα δεν προχωρά και ο προπονητής σου δεν σε εμπιστεύεται, τότε απλώς πρέπει να ψάξεις μία αλλαγή και μία νέα πρόκληση. Χαίρομαι πολύ με την απόφασή μου να πάω στη Μάιντς. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική και αισθάνομαι πολύ καλά".

Ο διεθνής αυστριακός, εξήγησε, πώς προήλθε το προσωνύμιο "πράσινος Μότσαρτ", λέγοντας: "Μάλλον έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό. Μου το κόλλησαν οι Ελληνες, επειδή η ομάδα φορά πράσινα και επειδή έπαιζα στη Σάλτσμπουργκ, την πατρίδα του Μότσαρτ".
ρε πουστακι, το βαζελο παρακολουθεις ;

χου μωρη καριολα !

φάκιου !

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
.....η  απολυτη  ξεφτιλα  για  την  Ευρωλιγκα........στο  επισημο  site  δεν  παρουσιαζουν  τις  δηλωσεις  του  Ζελικο  που  αναφερεται  στο  χειρουργειο της  δεκαετιας.......

..ρε  καργιολια , οσο  πολεμο  και  να  μας  κανετε    ,  στο  Παρισι  παλι  εμεις  θα  το  σηκωσουμε !!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Με την (Β)ρομα ο Βρωμιαρης! :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.194
Πόντοι
22.785
φύγαμε για ΙΤΑΛΙΑ.......ΡΟΜΑ.

Τελευταια επισκεψη φύγαμε μέ νικη έπι τής Ιντερ!!!!!!!

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
αντε να δουμε και τον τοτι στην ελλαδα μονο αυτο
του χρονου παλι μαγκες 2 εδω και 3 εξω θα φαμε

kompe

Μέλος