Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Σωστά.Ο Άντζας θα δίνει πίπα στο αλάνι και μετά στα αποδυτήρια θα φέρει τη γυναίκα του για μια γύρα με τους συμπαίχτες του αφού τους τσιμπουκώσει.

Επισκέπτης
Σωστά.Ο Άντζας θα δίνει πίπα στο αλάνι και μετά στα αποδυτήρια θα φέρει τη γυναίκα του για μια γύρα με τους συμπαίχτες του αφού τους τσιμπουκώσει.
εσυ μωρη λουγκρα τελικα τι εισαι???
λαγος ή κατατρεγμενη προσφυγοπουλα???

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Προσφυγοπούλα είμαι ρε καριολογαμιόλη.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Στα αρχίδια μου ρε αρχίδωφ.Ας παίξουν και με τον Κύψελο Κορίνθου.Θα πάω να παίξω και εγώ μπάλα όταν πέσουμε Δ.Και μετά μόλις ανέβουμε Α ξανά θα σου χιλιοχύσουμε την κωλοτρυπίδα.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
με 7 πόντους ή 8.....

...τοσα  χρονια   παρακολουθω  μπασκετ ,  τετοια  αλητεια  διαιτητικη   δεν  εχω  ξαναδει.......80-20   υπερ  της  Ρεαλ  μεσα   στο  ΟΑΚΑ , μιλαμε  για  απιστευτα  πραγματα :headbang:.......ολες  οι  αμφισβητουμενες  φασεις  υπερ  τους......ειδικα  ο   αραπης  το  κορακι  μας  καθαρισε  στεγνα  σημερα   αλλα  κι ο  Γιουγκεμπραντ δεν πηγε πισω.....χειροκροτημα  στο  τελος   στους  παικταραδες  του  Ζοτς    απο   μια  καταπληκτικηη  εξεδρα   και  τρελλη  γιουχα   για  το   διαιτητικο χειρουργειο......επισης  σημερα  χαρηκα   για την  συνθεση  της   κερκιδας.......πολλα  πιτσιρικια  ,   πολλες  οικογενειες  ,  ειχα  καιρο  να  το δω  αυτο......

Επισκέπτης
Στα αρχίδια μου ρε αρχίδωφ.Ας παίξουν και με τον Κύψελο Κορίνθου.Θα πάω να παίξω και εγώ μπάλα όταν πέσουμε Δ.Και μετά μόλις ανέβουμε Α ξανά θα σου χιλιοχύσουμε την κωλοτρυπίδα.
σε ποιο εργο???
η νεα χρονια ανοιγει με τσοντα στον ναο..

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Στο έργο "Γαμήστε τον έφηβο:Χύσια και βαπόρια".Ναός και τα παπάρια μου κουνιούνται.Μόλις κάνουμε και γήπεδο σε καμιά δεκαριά χρόνια θα χέζεστε πάνω σας γαμιολάκια.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στο έργο "Γαμήστε τον έφηβο:Χύσια και βαπόρια".Ναός και τα παπάρια μου κουνιούνται.Μόλις κάνουμε και γήπεδο σε καμιά δεκαριά χρόνια θα χέζεστε πάνω σας γαμιολάκια.
αυτες θα υπαρχουν νομιζεις σε 10 χρονια;80 μυρια χρωστανε ηδη.και δεν ειναι σαν τα δικα μας που το 80% ηταν χρεη προς ενικ και νετμεντ.

Επισκέπτης
κατσε να κανει πρωτα ο σιχαμενος..
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΒΑΖΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Φίλε η ΑΕΚάρα με νοιάζει να υπάρχει τότε και για τους άλλους δεν δίνω δεκάρα.Θα υπάρχει όσα χρέη και να έχουν γιατί έχουν πολύ λαό.Απλά τσιγκλάω λίγο τον τραμπούκο τον πλέζουρα που ξέρω ότι του αρέσουν οι πολιτισμένοι διάλογοι.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σε ποιο εργο???
η νεα χρονια ανοιγει με τσοντα στον ναο..
τον ναο των gay;ρε περσονα-βασω-και ποσα αλλα νικ εχεις κοιμηθηκε ο θεος και δεν εχασες απο ηρακλη,καβαλα,εργοτελη,αστερα,και κουνιεσαι;ποιο κατω και απο εμας επρεπε να ησουν αν δεν ειχες τον κωλο σουρωτηρι.ξερεις τι πιπες εχεις να παρεις στον δευτερο γυρο;

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
κατσε να κανει πρωτα ο σιχαμενος..
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΒΑΖΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

Αεκάρα είμαι ρε χουλιγκανοπρεζάκι.Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια γουστάρουμε.Αυτοί ας αράξουν ΟΑΚΑ.Σόρρυ για τα οφ τόπικ φίλοι βάζελοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom