Στα αρχίδια μου ρε αρχίδωφ.Ας παίξουν και με τον Κύψελο Κορίνθου.Θα πάω να παίξω και εγώ μπάλα όταν πέσουμε Δ.Και μετά μόλις ανέβουμε Α ξανά θα σου χιλιοχύσουμε την κωλοτρυπίδα.
...τοσα χρονια παρακολουθω μπασκετ , τετοια αλητεια διαιτητικη δεν εχω ξαναδει.......80-20 υπερ της Ρεαλ μεσα στο ΟΑΚΑ , μιλαμε για απιστευτα πραγματα .......ολες οι αμφισβητουμενες φασεις υπερ τους......ειδικα ο αραπης το κορακι μας καθαρισε στεγνα σημερα αλλα κι ο Γιουγκεμπραντ δεν πηγε πισω.....χειροκροτημα στο τελος στους παικταραδες του Ζοτς απο μια καταπληκτικηη εξεδρα και τρελλη γιουχα για το διαιτητικο χειρουργειο......επισης σημερα χαρηκα για την συνθεση της κερκιδας.......πολλα πιτσιρικια , πολλες οικογενειες , ειχα καιρο να το δω αυτο......
Στα αρχίδια μου ρε αρχίδωφ.Ας παίξουν και με τον Κύψελο Κορίνθου.Θα πάω να παίξω και εγώ μπάλα όταν πέσουμε Δ.Και μετά μόλις ανέβουμε Α ξανά θα σου χιλιοχύσουμε την κωλοτρυπίδα.
Στο έργο "Γαμήστε τον έφηβο:Χύσια και βαπόρια".Ναός και τα παπάρια μου κουνιούνται.Μόλις κάνουμε και γήπεδο σε καμιά δεκαριά χρόνια θα χέζεστε πάνω σας γαμιολάκια.
Στο έργο "Γαμήστε τον έφηβο:Χύσια και βαπόρια".Ναός και τα παπάρια μου κουνιούνται.Μόλις κάνουμε και γήπεδο σε καμιά δεκαριά χρόνια θα χέζεστε πάνω σας γαμιολάκια.
Φίλε η ΑΕΚάρα με νοιάζει να υπάρχει τότε και για τους άλλους δεν δίνω δεκάρα.Θα υπάρχει όσα χρέη και να έχουν γιατί έχουν πολύ λαό.Απλά τσιγκλάω λίγο τον τραμπούκο τον πλέζουρα που ξέρω ότι του αρέσουν οι πολιτισμένοι διάλογοι.
τον ναο των gay;ρε περσονα-βασω-και ποσα αλλα νικ εχεις κοιμηθηκε ο θεος και δεν εχασες απο ηρακλη,καβαλα,εργοτελη,αστερα,και κουνιεσαι;ποιο κατω και απο εμας επρεπε να ησουν αν δεν ειχες τον κωλο σουρωτηρι.ξερεις τι πιπες εχεις να παρεις στον δευτερο γυρο;