Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
το καταλαβα..
γαμω το πουστοθρεντ σας σιχαμενοι βαζελοι..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!Παλιοπούστη μια μέρα θα στην κάνουμε την κωλοτρυπίδα ναααααααααααααααααααααααα με το συμπάθειο.Πάω στο θρεντ της αδεκάρας,γαμώ τους πούστηδες που την κατάντησαν έτσι.

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά η ρεάλ θα το πάρει φέτος στο μπάσκετ
ποντάρετέ το
έχει καλό προπονητή
καλούς παίκτες
και παίζει με 8 όχι με 5
ο Παναθηναικός πολύ πίσω σε σχέση με πέρισυ απλά

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Κοινώς, αφού μια ομάδα κερδίζει ΚΑΘΑΡΑ από τυχη, αυτή που χάνει χάνει ΚΑΘΑΡΑ από τύχη.
Κι ας λέει όλη η ποδοσφαιρική υφήλιος ότι 3 4 γκολ διαφορά αντικατοπτρτίζουν συνολική ποδοσφαιρική διαφορά ποιότητας ή/και απόδοσης τουλάχιστον στο συγκεκριμένο παίγνιο.
Καθαρά από τύχη κέρδισε και η Μπάγιερν την Γιούβε 1-4
Καθαρά από τύχη κέρδισε η Μπάρτσα τη Ρεάλ πέρσυ 2-6
Καθαρά από τύχη κέρδισε η ΑΕΚ τον γάβρο 4-0
Καθαρά από τύχη κέρδισε ο γάβρος τον βάζελο 4-1

Ολα στη μπάλλα ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ τα μεγάλα σκορ είναι ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΥΧΗ.....

ααααααααααααααααααχχααχαχχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχαχα

και οι κωλοτουμπες του περσονα συνεχιζονται..

να θυμηθουμε πως κερδισαμε ατρομητο? αρη? ηρακλη?

δεν φθανει που πηρε τα φλοκια στη μαπα μετα την απολυση τεν κατε. :pipa2:

δεν φθανει που ο καινουριος προπονητης θελει καινουριο σοβαρο αμυντικο.

δεν φθανει που ολες οι εφημεριδες,δημοσιογραφοι,απλοι φιλαθλοι του παναθηναικου βλεπουν τα ρεζιλικια μας

στην αμυνα..αυτος επιμενει στη μαλακια.. :2funny:

ειναι γραφικη περιπτωση πια..ας τον δουλεψουμε. ;)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
δώσε ένα φιλάκι στον...πρώην φόρ σας μπας και ηρεμήσει..... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ξέρεις γιατί η πούτσα του Μήτρογλου είναι κυρτή σαν τη μύτη του;;
Για να φτάνει καλύτερα στα πίσω δόντια σας!! :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa3: :pipa3:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
παιδιά η ρεάλ θα το πάρει φέτος στο μπάσκετ
ποντάρετέ το
έχει καλό προπονητή
καλούς παίκτες
και παίζει με 8 όχι με 5
ο Παναθηναικός πολύ πίσω σε σχέση με πέρισυ απλά

.....εμφανες  προβλημα  στην  θεση  3.......δεν  μπορεις  να  στηριζεσαι   στον  Περπερογλου , δεν το συνειδητοποιησαν απο περσι αυτο ?    Βεβαια   θα  γυρισει να σου πει , χωρις  3αρι  περσι   οτι  σου  πηρε   triplε crown....τι να του πεις μετα ??
     Οσο    για  τον    Τσαρτσαρη  τα  εχουμε  πει.........ειναι εδω και χρονια μακρια απο τον καλο του εαυτο........

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
.....εμφανες  προβλημα  στην  θεση  3.......δεν  μπορεις  να  στηριζεσαι   στον  Περπερογλου , δεν το συνειδητοποιησαν απο περσι αυτο ?    Βεβαια   θα  γυρισει να σου πει , χωρις  3αρι  περσι   οτι  σου  πηρε   triplε crown....τι να του πεις μετα ??
     Οσο    για  τον    Τσαρτσαρη  τα  εχουμε  πει.........ειναι εδω και χρονια μακρια απο τον καλο του εαυτο........
είδες πως έσβησε ο Λαβρίνοβιτς ότι 4αρι βάλαμε??
κι ύστερα θέλαμε Τέπιτς

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μέγαλη απώλεια και για την εθνική ο Τσαρτσαρής... :headbang:
Το μόνο 3άρι που έχει απομείνει στην Ελλάδα είναι ο Βασιλειάδης τελικά;;
Που φυσικά στο Μπαναώτη δεν έκανε και τώρα σουτάρει βαράει τρίποντα ο Τσίλντρες. :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
είδες πως έσβησε ο Λαβρίνοβιτς ότι 4αρι βάλαμε??
κι ύστερα θέλαμε Τέπιτς
τυπε δεν εχουν σχεση οι 2 αυτοι παιχτες
οντως ο λαβρινοβιτς ηταν πολυ καλος σημερα,απεναντι στον πεκοβιτς

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μόλις κάνουμε και γήπεδο σε καμιά δεκαριά χρόνια θα χέζεστε πάνω σας γαμιολάκια.
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχχχχχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
νέος Ζαν Κλώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωντ...
μπράααααααααααααβοοοοοοοοο
και πάνω που έλεγα πως θα χάσω το λόγο να γελάω....
τελικά οι μπαγλαμάδες δεν τελειώνουνε ποτέ σε αυτή την ΑΕΚ...
χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Τρομερες  καταγγελιες  απο  τον  Ζελικο  για    τους  καθηγητες  χειρουργικης  που    εδωσαν  χτες  την  νικη στην Ρεαλ......

«Είναι πολύ δύσκολο να πω κάτι για το παιχνίδι, γιατί, απλά, δεν έγινε παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε οκτώ παίκτες από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η διαιτησία ήταν καθαρά εναντίον του Παναθηναϊκού. Απολύτως διαφορετικά κριτήρια για την μία και την άλλη πλευρά. Το λέω αυτό γιατί παρακολουθήσαμε τώρα στα αποδυτήρια (σ.σ. πράγματι καθυστέρησε περίπου 30 λεπτά να φτάσει στην αίθουσα Τύπου) τα πρώτα οκτώ λεπτά του αγώνα, κατοχή με κατοχή. Αυτό είπα και στους διαιτητές».

«Ξέρω τι ήρθαν να κάνουν»...

«Είμαι 19 χρόνια προπονητής και είναι πολύ εύκολο να καταλάβω τι ήρθαν να κάνουν σε αυτό το παιχνίδι. Από την δεύτερη επίθεση μας υπήρχε φάουλ εναντίον μας που δεν δόθηκε και ο διαιτητής μου είπε ότι έχω δίκιο, αλλά μόνο στην πρώτη φάση υπήρχε φάουλ και δεν το έδωσα. Να μου λέει ότι έχω δίκιο; Και γιατί δεν το σφύριξε; Κάτι δείχνει αυτό. Είπα στους παίκτες στο ημίχρονο ότι με τέτοια διαιτησία ας προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Είναι δύσκολο να αγωνιστούν. Και πάλεψαν και είμαι ευχαριστημένος για το γεγονός ότι οι φίλαθλοί μας κατάλαβαν τι συνέβαινε στο γήπεδο. Και μόνο που τους χειροκροτούσαν τόσο έντονα ειρωνικά ήταν ένα δείγμα ότι όλοι όσοι ήταν στο ΟΑΚΑ απόψε είχαν καταλάβει τι ήρθαν να κάνουν αυτοί οι διαιτητές» δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός των «πράσινων» και συνέχισε:

«Από τα πρώτα τους σφυρίγματα φάνηκε. Από την τεχνική ποινή στα πρώτα πέντε λεπτά. Έγινε καθαρό φάουλ και οι παίκτες είχαν μια φυσιολογική αντίδραση από αυτές που γίνονται 100 τέτοιες σε κάθε ματς. Πρώτα κοίταξε την μπάλα, μετά εμάς και έδωσε τεχνική ποινή. Στο 5ο λεπτό αυτό! Ενώ κανονικά θα έπρεπε αν έβλεπε ότι υπήρχαν διαμαρτυρίες από τον πάγκο να έρθει και να κάνει συστάσεις, να μου πει να μην ξανασηκωθεί κανείς. Φαίνεται από αυτό, τι ήθελαν να κάνουν σήμερα. Να πούμε για το αντιαθλητικό φάουλ που σφύριξαν στον Σπανούλη; Αυτό σημαίνει κατοχή της μπάλας και βολές. Και σε εσκεμμένο φάουλ του Πριτζιόνι δεν δόθηκε. Ας έρθει όποιος θέλει να δούμε μαζί το τι έγινε».

....Και ρωταω εγω........μηπως το χτεσινο  σφαγειο  εχει  να  κανει  με τις  καταγγελιες  του  Ζοτς  και  το  ξεσπασμα  του  μετα  τον  Τελικο  στο  Βερολινο οπου  οι  αλητες πηγαν  με  το  ζορι  να  γυρισουν  το  παιχνιδι  υπερ  ΤΣΣΚΑ......θυμαστε που  ο  Θανασης πηγε και πεταξε  λεφτα στα μουτρα του Μπερτομεου ?  Για μενα αυτη η διαιτησια  χτες  ηταν  μηνυμα....

Επισκέπτης
....Και ρωταω εγω........μηπως το χτεσινο  σφαγειο  εχει  να  κανει  με τις  καταγγελιες   του  Ζοτς  και  το  ξεσπασμα  του  μετα  τον  Τελικο  στο  Βερολινο οπου  οι  αλητες πηγαν  με  το   ζορι  να  γυρισουν  το  παιχνιδι  υπερ  ΤΣΣΚΑ......θυμαστε που  ο  Θανασης πηγε και πεταξε  λεφτα στα μουτρα του Μπερτομεου ?   Για μενα αυτη η διαιτησια  χτες  ηταν  μηνυμα....
οι μαγκιες πληρωνονται..
επειδη εχουν ασυλια οι κοντορεβυθουληδες στο μπουρδελακι μας,θα εχουν παντου???
τοσα εκατομμυρια βλεπει το final4..
που πας ρε καραμητρο???

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.115
Πόντοι
42.697
Τρομερες  καταγγελιες   απο  τον   Ζελικο   για    τους  καθηγητες   χειρουργικης   που    εδωσαν  χτες  την  νικη στην Ρεαλ......

«Είναι πολύ δύσκολο να πω κάτι για το παιχνίδι, γιατί, απλά, δεν έγινε παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε οκτώ παίκτες από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η διαιτησία ήταν καθαρά εναντίον του Παναθηναϊκού. Απολύτως διαφορετικά κριτήρια για την μία και την άλλη πλευρά. Το λέω αυτό γιατί παρακολουθήσαμε τώρα στα αποδυτήρια (σ.σ. πράγματι καθυστέρησε περίπου 30 λεπτά να φτάσει στην αίθουσα Τύπου) τα πρώτα οκτώ λεπτά του αγώνα, κατοχή με κατοχή. Αυτό είπα και στους διαιτητές».

«Ξέρω τι ήρθαν να κάνουν»...

«Είμαι 19 χρόνια προπονητής και είναι πολύ εύκολο να καταλάβω τι ήρθαν να κάνουν σε αυτό το παιχνίδι. Από την δεύτερη επίθεση μας υπήρχε φάουλ εναντίον μας που δεν δόθηκε και ο διαιτητής μου είπε ότι έχω δίκιο, αλλά μόνο στην πρώτη φάση υπήρχε φάουλ και δεν το έδωσα. Να μου λέει ότι έχω δίκιο; Και γιατί δεν το σφύριξε; Κάτι δείχνει αυτό. Είπα στους παίκτες στο ημίχρονο ότι με τέτοια διαιτησία ας προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Είναι δύσκολο να αγωνιστούν. Και πάλεψαν και είμαι ευχαριστημένος για το γεγονός ότι οι φίλαθλοί μας κατάλαβαν τι συνέβαινε στο γήπεδο. Και μόνο που τους χειροκροτούσαν τόσο έντονα ειρωνικά ήταν ένα δείγμα ότι όλοι όσοι ήταν στο ΟΑΚΑ απόψε είχαν καταλάβει τι ήρθαν να κάνουν αυτοί οι διαιτητές» δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός των «πράσινων» και συνέχισε:

«Από τα πρώτα τους σφυρίγματα φάνηκε. Από την τεχνική ποινή στα πρώτα πέντε λεπτά. Έγινε καθαρό φάουλ και οι παίκτες είχαν μια φυσιολογική αντίδραση από αυτές που γίνονται 100 τέτοιες σε κάθε ματς. Πρώτα κοίταξε την μπάλα, μετά εμάς και έδωσε τεχνική ποινή. Στο 5ο λεπτό αυτό! Ενώ κανονικά θα έπρεπε αν έβλεπε ότι υπήρχαν διαμαρτυρίες από τον πάγκο να έρθει και να κάνει συστάσεις, να μου πει να μην ξανασηκωθεί κανείς. Φαίνεται από αυτό, τι ήθελαν να κάνουν σήμερα. Να πούμε για το αντιαθλητικό φάουλ που σφύριξαν στον Σπανούλη; Αυτό σημαίνει κατοχή της μπάλας και βολές. Και σε εσκεμμένο φάουλ του Πριτζιόνι δεν δόθηκε. Ας έρθει όποιος θέλει να δούμε μαζί το τι έγινε».

....Και ρωταω εγω........μηπως το χτεσινο  σφαγειο  εχει  να  κανει  με τις  καταγγελιες   του  Ζοτς  και  το  ξεσπασμα  του  μετα  τον  Τελικο  στο  Βερολινο οπου  οι  αλητες πηγαν  με  το   ζορι  να  γυρισουν  το  παιχνιδι  υπερ  ΤΣΣΚΑ......θυμαστε που  ο  Θανασης πηγε και πεταξε  λεφτα στα μουτρα του Μπερτομεου ?   Για μενα αυτη η διαιτησια  χτες  ηταν  μηνυμα....

κλάααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεε
έχεις καλομάθει απο τις αβαντες τόσα χρόνια στο ελλ πρωταθλημα απο τα κοράκια.....

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
κλάααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεε
έχεις καλομάθει απο τις αβαντες τόσα χρόνια στο ελλ πρωταθλημα απο τα κοράκια.....
εσυ κλαψε και οταν φτασεις τα 5 αστερια τα ξαναλεμε, πελατακο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom