Επισκέπτης
το καταλαβα..Αεκάρα είμαι ρε χουλιγκανοπρεζάκι.Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια γουστάρουμε.Σόρρυ για οφ τόπικ φίλοι βάζελοι.
γαμω το πουστοθρεντ σας σιχαμενοι βαζελοι..
το καταλαβα..Αεκάρα είμαι ρε χουλιγκανοπρεζάκι.Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια γουστάρουμε.Σόρρυ για οφ τόπικ φίλοι βάζελοι.
μωρη βρωμοπουσταρα και στους βαζελους τριβεσαι μπας και βρεις κανεναν να σε γαμησει;το καταλαβα..
το καταλαβα..
άστον αυτόν...ακόμα ακονίζει τ κέρατα μπας και κοντύνουν......
δώσε ένα φιλάκι στον...πρώην φόρ σας μπας και ηρεμήσει.....Το αλάνι ακόμα τρίβει το παπάρι του Φύσσα, μπας και μεγαλώσει λίγο.
Κοινώς, αφού μια ομάδα κερδίζει ΚΑΘΑΡΑ από τυχη, αυτή που χάνει χάνει ΚΑΘΑΡΑ από τύχη.
Κι ας λέει όλη η ποδοσφαιρική υφήλιος ότι 3 4 γκολ διαφορά αντικατοπτρτίζουν συνολική ποδοσφαιρική διαφορά ποιότητας ή/και απόδοσης τουλάχιστον στο συγκεκριμένο παίγνιο.
Καθαρά από τύχη κέρδισε και η Μπάγιερν την Γιούβε 1-4
Καθαρά από τύχη κέρδισε η Μπάρτσα τη Ρεάλ πέρσυ 2-6
Καθαρά από τύχη κέρδισε η ΑΕΚ τον γάβρο 4-0
Καθαρά από τύχη κέρδισε ο γάβρος τον βάζελο 4-1
Ολα στη μπάλλα ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ τα μεγάλα σκορ είναι ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΥΧΗ.....
ααααααααααααααααααχχααχαχχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχαχα
Ξέρεις γιατί η πούτσα του Μήτρογλου είναι κυρτή σαν τη μύτη του;;δώσε ένα φιλάκι στον...πρώην φόρ σας μπας και ηρεμήσει.....
παιδιά η ρεάλ θα το πάρει φέτος στο μπάσκετ
ποντάρετέ το
έχει καλό προπονητή
καλούς παίκτες
και παίζει με 8 όχι με 5
ο Παναθηναικός πολύ πίσω σε σχέση με πέρισυ απλά
είδες πως έσβησε ο Λαβρίνοβιτς ότι 4αρι βάλαμε??.....εμφανες προβλημα στην θεση 3.......δεν μπορεις να στηριζεσαι στον Περπερογλου , δεν το συνειδητοποιησαν απο περσι αυτο ? Βεβαια θα γυρισει να σου πει , χωρις 3αρι περσι οτι σου πηρε triplε crown....τι να του πεις μετα ??
Οσο για τον Τσαρτσαρη τα εχουμε πει.........ειναι εδω και χρονια μακρια απο τον καλο του εαυτο........
Μέγαλη απώλεια και για την εθνική ο Τσαρτσαρής........εμφανες προβλημα στην θεση 3.......δεν μπορεις να στηριζεσαι στον Περπερογλου , δεν το συνειδητοποιησαν απο περσι αυτο ? Βεβαια θα γυρισει να σου πει , χωρις 3αρι περσι οτι σου πηρε triplε crown....τι να του πεις μετα ??
Οσο για τον Τσαρτσαρη τα εχουμε πει.........ειναι εδω και χρονια μακρια απο τον καλο του εαυτο........
Το μόνο 3άρι που έχει απομείνει στην Ελλάδα είναι ο Βαιλειάδης τελικά;;
τυπε δεν εχουν σχεση οι 2 αυτοι παιχτεςείδες πως έσβησε ο Λαβρίνοβιτς ότι 4αρι βάλαμε??
κι ύστερα θέλαμε Τέπιτς
Εννοώ σουτέρ-killer. Ο Βασιλόπουλος έχει αξιοπρεπές σουτ, αλλά καμιά σχέση με Τσαρτσαρή-Βασιλειάδη....μηπως θες να πεις ο Βασιλοπουλος ?
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχχχχχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαΜόλις κάνουμε και γήπεδο σε καμιά δεκαριά χρόνια θα χέζεστε πάνω σας γαμιολάκια.
οι μαγκιες πληρωνονται......Και ρωταω εγω........μηπως το χτεσινο σφαγειο εχει να κανει με τις καταγγελιες του Ζοτς και το ξεσπασμα του μετα τον Τελικο στο Βερολινο οπου οι αλητες πηγαν με το ζορι να γυρισουν το παιχνιδι υπερ ΤΣΣΚΑ......θυμαστε που ο Θανασης πηγε και πεταξε λεφτα στα μουτρα του Μπερτομεου ? Για μενα αυτη η διαιτησια χτες ηταν μηνυμα....
Τρομερες καταγγελιες απο τον Ζελικο για τους καθηγητες χειρουργικης που εδωσαν χτες την νικη στην Ρεαλ......
«Είναι πολύ δύσκολο να πω κάτι για το παιχνίδι, γιατί, απλά, δεν έγινε παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε οκτώ παίκτες από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η διαιτησία ήταν καθαρά εναντίον του Παναθηναϊκού. Απολύτως διαφορετικά κριτήρια για την μία και την άλλη πλευρά. Το λέω αυτό γιατί παρακολουθήσαμε τώρα στα αποδυτήρια (σ.σ. πράγματι καθυστέρησε περίπου 30 λεπτά να φτάσει στην αίθουσα Τύπου) τα πρώτα οκτώ λεπτά του αγώνα, κατοχή με κατοχή. Αυτό είπα και στους διαιτητές».
«Ξέρω τι ήρθαν να κάνουν»...
«Είμαι 19 χρόνια προπονητής και είναι πολύ εύκολο να καταλάβω τι ήρθαν να κάνουν σε αυτό το παιχνίδι. Από την δεύτερη επίθεση μας υπήρχε φάουλ εναντίον μας που δεν δόθηκε και ο διαιτητής μου είπε ότι έχω δίκιο, αλλά μόνο στην πρώτη φάση υπήρχε φάουλ και δεν το έδωσα. Να μου λέει ότι έχω δίκιο; Και γιατί δεν το σφύριξε; Κάτι δείχνει αυτό. Είπα στους παίκτες στο ημίχρονο ότι με τέτοια διαιτησία ας προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Είναι δύσκολο να αγωνιστούν. Και πάλεψαν και είμαι ευχαριστημένος για το γεγονός ότι οι φίλαθλοί μας κατάλαβαν τι συνέβαινε στο γήπεδο. Και μόνο που τους χειροκροτούσαν τόσο έντονα ειρωνικά ήταν ένα δείγμα ότι όλοι όσοι ήταν στο ΟΑΚΑ απόψε είχαν καταλάβει τι ήρθαν να κάνουν αυτοί οι διαιτητές» δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός των «πράσινων» και συνέχισε:
«Από τα πρώτα τους σφυρίγματα φάνηκε. Από την τεχνική ποινή στα πρώτα πέντε λεπτά. Έγινε καθαρό φάουλ και οι παίκτες είχαν μια φυσιολογική αντίδραση από αυτές που γίνονται 100 τέτοιες σε κάθε ματς. Πρώτα κοίταξε την μπάλα, μετά εμάς και έδωσε τεχνική ποινή. Στο 5ο λεπτό αυτό! Ενώ κανονικά θα έπρεπε αν έβλεπε ότι υπήρχαν διαμαρτυρίες από τον πάγκο να έρθει και να κάνει συστάσεις, να μου πει να μην ξανασηκωθεί κανείς. Φαίνεται από αυτό, τι ήθελαν να κάνουν σήμερα. Να πούμε για το αντιαθλητικό φάουλ που σφύριξαν στον Σπανούλη; Αυτό σημαίνει κατοχή της μπάλας και βολές. Και σε εσκεμμένο φάουλ του Πριτζιόνι δεν δόθηκε. Ας έρθει όποιος θέλει να δούμε μαζί το τι έγινε».
....Και ρωταω εγω........μηπως το χτεσινο σφαγειο εχει να κανει με τις καταγγελιες του Ζοτς και το ξεσπασμα του μετα τον Τελικο στο Βερολινο οπου οι αλητες πηγαν με το ζορι να γυρισουν το παιχνιδι υπερ ΤΣΣΚΑ......θυμαστε που ο Θανασης πηγε και πεταξε λεφτα στα μουτρα του Μπερτομεου ? Για μενα αυτη η διαιτησια χτες ηταν μηνυμα....
εσυ κλαψε και οταν φτασεις τα 5 αστερια τα ξαναλεμε, πελατακοκλάααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεε
έχεις καλομάθει απο τις αβαντες τόσα χρόνια στο ελλ πρωταθλημα απο τα κοράκια.....
εσυ κλαψε και οταν φτασεις τα 5 αστερια τα ξαναλεμε, πελατακο