You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι οπαδοί κλαίγανε για τα χάλια που έβλεπαν, τα δακρυγόνα είναι δικαιολογίες
δεν εχεις κι αδικο.
υγ.υπαρχει και θανασης καραγκουνης στον ατρομητο.μπαινει αλλαγη!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
boys and girls and the others, ο Προεδρος μας, σε μας θα δωσει το πρωταθλημα.Εσεις πρωταθλημα θα παρετε του Αγιου............ανημερα παλι.Παντως μην το παρετε κατακαρδα.
boys and girls and the others, ο Προεδρος μας, σε μας θα δωσει το πρωταθλημα.Εσεις πρωταθλημα θα παρετε του Αγιου............ανημερα παλι.Παντως μην το παρετε κατακαρδα.
μ'αρεσει η αυτοπεποιθηση σου.. ;)
πρεπει να σε βαλουμε στην εξεδρα.επρεπε να πας γηπεδο.
υγ.νινης στρωνει στον σισε.... και ο γαλλος κανει ασχημο κοντρολ ..και χανει μια τεραστια ευκαιρια..
ερε με τους αμπαλους που μπλεξαμε για 4 χρονια.. τι παλτο ειναι αυτο ρε γαμωτο το κερατο του..
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Ένας είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ που δίνει πρωταθλήματα, φίλε!!!! Πόσα χρόνια ακόμα θέλεις για να το μάθεις; 113;;;;
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μου αρέσει που βάζεις το "πάλι" στο τέλος; γιατί πότε το ξαναπήρατεboys and girls and the others, ο Προεδρος μας, σε μας θα δωσει το πρωταθλημα.Εσεις πρωταθλημα θα παρετε του Αγιου............ανημερα παλι.Παντως μην το παρετε κατακαρδα.
σε ποια χώρα ζεις... όλο ο γαύρος το παίρνει το πρωτάθλημα γιατί απλά οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι.
τουλάχιστον ας σε μαζέψουν οι υπόλοιποι εδώ μέσα γιατί τους εκθέτεις αφάνταστα...
Ένας είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ που δίνει πρωταθλήματα, φίλε!!!! Πόσα χρόνια ακόμα θέλεις για να το μάθεις; 113;;;;
αντε παμε για εμφραγματα και μεις απο τον ατρομητο..
οπως ο γαυρος χθες στο 81.. κωλοφαρδοι..
παπαλα και ο νινης...γυρισε αστραγαλο.
αντιο ζωη..
αρχισαν οι τραυματισμοι και για τον παο. μετα τους λετο ,καραγκουνη στο ντερμπι. ηρθε και ο τραυματισμος του σαλπι.
και τωρα ηρθε και του νινη..
αντε γαμω την τυχη μας, ειχαμε δεν ειχαμε ,γιναμε νοσοκομειο και εμεις.
αντιο ζωη..
αρχισαν οι τραυματισμοι και για τον παο. μετα τους λετο ,καραγκουνη στο ντερμπι. ηρθε και ο τραυματισμος του σαλπι.
και τωρα ηρθε και του νινη..
αντε γαμω την τυχη μας, ειχαμε δεν ειχαμε ,γιναμε νοσοκομειο και εμεις.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
σ αυτό το χωράφι που πάιζουν τι περιμένεις........παπαλα και ο νινης...γυρισε αστραγαλο.
αντιο ζωη..
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
boys and girls and the others,καλο θα ειναι να συνηθιζετε την ιδεα, σιγα-σιγα.Τωρα αν σωνει και καλα θελετε να παρετε κατι,θα παρετε το τριτο και το μακρυτερο.Ετσι θα πηγαινετε σαν
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Eισαι βλακας η τον παριστανεις ρε μαστορα? Τοση ωρα βλεπω τις μαλακιες που γραφεις και γελαω πραγματικα!!!boys and girls and the others,καλο θα ειναι να συνηθιζετε την ιδεα, σιγα-σιγα.Τωρα αν σωνει και καλα θελετε να παρετε κατι,θα παρετε το τριτο και το μακρυτερο.Ετσι θα πηγαινετε σαν
Φερνεις λιγο σε αντονιονι η αληθεια ειναι...Χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
boys and girls and the others,σημερα 6/12/09 σας λεω οτι το πρωταθλημα ειναι πρασινο.Πηγαινετε τουλαχιστον να το πονταρετε να παρετε κανενα φραγκο.
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
χαχαχαχα. Και το χειρότερο όλων είναι ότι σε αυτό το thread δεν τελειώνει ευγενικά "Μετά τιμής ο παίχτουρας". Πορώνεται εδώ αλλά βρήκε κι αυτός θέμα να πορώνεται... τον Παναθηναικό στο ποδόσφαιρο! Έλεος παίχτουρα !
I love brunettes
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Mounakiasgr Πόσων ετών είσαι; Από πότε θυμάσαι;
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Mounakiasgr Πόσων ετών είσαι; Από πότε θυμάσαι;
Χαχαχα. 6 ετών είμαι και γι αυτό δε θυμάμαι τον μαυρούκο και τον Κυράστα. Πλάκα κάνω. Δεν λέω ότι έχετε να το πάρετε 13 χρόνια. Λέω ότι μόνο ο δικός μας δίνει πρωταθλήματα. Ο Πατέρας θέλει ψωμιά ακόμα για να τον φτάσει
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Λέω ότι μόνο ο δικός μας δίνει πρωταθλήματα.
Και εγώ για αυτό ακριβώς ρωτάω από πότε θυμάσαι. Για το μόνο ο δικός σας δίνει πρωταθλήματα που είπες. Και καλοπροαίρετα πάντα, ε;
mounakiasgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
χαχα. Εκτός από σένα, και ο θείος πάντα καλοπροαίρετα τα παίρνει και τα δίνει. Εσείς τον παρεξηγείτε και τον κακολογείτε! Τέλος πάντων, εγώ ήμουν σίγουρος ότι η ομάδα σας θα την παρουσιάσει την ασθένειά της μέσα στο Καραισκάκη και φυσικά θα το παίρναμε το ματσάκι όπως όλα όσα καιγόμαστε να τα πάρουμε με αντίπαλο τον Παναθηναικό. Εκείνο που περιμένω να δω είναι αν θα παρουσιάσετε και το υπόλοιπο της ασθένειάς σας, δηλαδή να αρχίσει να τρώγεται η ομάδα σας μετά από την ήττα. Μήπως φέτος τα καταφέρετε και σταθείτε όρθιοι και συνεχίσετε; Ίδωμεν...
Δε μου λες, τι Long live είναι αυτό; Πέθανε ο Dio και του κάνεις αφιερώσεις;
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καλά πού ζείς ρε?ο ντίο είναι άρρωστος λενε οι πληροφορίες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K