Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εκείνο που περιμένω να δω είναι αν θα παρουσιάσετε και το υπόλοιπο της ασθένειάς σας, δηλαδή να αρχίσει να τρώγεται η ομάδα σας μετά από την ήττα. Μήπως φέτος τα καταφέρετε και σταθείτε όρθιοι και συνεχίσετε; Ίδωμεν...
Δε μου λες, τι Long live είναι αυτό; Πέθανε ο Dio και του κάνεις αφιερώσεις;

Πιθανολογώ ότι είσαι γύρω στα εικοσιπέντε και δεν θυμάσαι πριν από το 1996. Τότε υπήρχε ένα άλλος πρόεδρος λοιπόν που τα έδινε. Και ήταν στην απ' εδώ πλευρά. Σου συνιστώ να έχεις υπομονή διότι κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσει το φύλλο και από ό,τι καταλαβαίνω εσύ, και γενικώς η γενιά που έχει δει τον Ολυμπιακό μόνο πρωταθλητή και τίποτε άλλο θα τραβήξει ΓΕΡΟ ξενέρωμα. Δεν θυμάσαι τον Ολυμπιακό να τερματίζει 4ος, 5ος και 8οος. Δεν τον θυμάσαι να βολοδέρνει στο άνω μέσο της βαθμολογίας για αυτό λες ό,τι λες. Δεν σε κατηγορώ καθώς κι εγώ μεγάλωσα με το γαύρο να κάνει 9 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα και μετά τράβηξα τα ίδια.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΜΗΝ κρίνεις την ιστορία όλη από την τελευταία δεκαπενταετία. Αυτό επειδή είπες ότι θα χρειαστούμε 113 χρόνια να να καταλάβουμε ότι ο Κόκκαλης μονο δίνει πρωταθλήματα.

ΥΓ: Όσον αφορά στο DIO, δεν πέθανε αλλά παρουσίασε καρκίνο του στομάχου σε πρώιμα στάδια. Δες εδώ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Πιθανολογώ ότι είσαι γύρω στα εικοσιπέντε και δεν θυμάσαι πριν από το 1996. Τότε υπήρχε ένα άλλος πρόεδρος λοιπόν που τα έδινε. Και ήταν στην απ' εδώ πλευρά. Σου συνιστώ να έχεις υπομονή διότι κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσει το φύλλο και από ό,τι καταλαβαίνω εσύ, και γενικώς η γενιά που έχει δει τον Ολυμπιακό μόνο πρωταθλητή και τίποτε άλλο θα τραβήξει ΓΕΡΟ ξενέρωμα. Δεν θυμάσαι τον Ολυμπιακό να τερματίζει 4ος, 5ος και 8οος. Δεν τον θυμάσαι να βολοδέρνει στο άνω μέσο της βαθμολογίας για αυτό λες ό,τι λες. Δεν σε κατηγορώ καθώς κι εγώ μεγάλωσα με το γαύρο να κάνει 9 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα και μετά τράβηξα τα ίδια.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΜΗΝ κρίνεις την ιστορία όλη από την τελευταία δεκαπενταετία. Αυτό επειδή είπες ότι θα χρειαστούμε 113 χρόνια να να καταλάβουμε ότι ο Κόκκαλης μονο δίνει πρωταθλήματα.

ΥΓ: Όσον αφορά στο DIO, δεν πέθανε αλλά παρουσίασε καρκίνο του στομάχου σε πρώιμα στάδια. Δες εδώ
εγω τα εχω ζησει ολα...και τα μεν και τα δε...δεν μας λες κατι επι της ουσιας...
και ο παο εχει πρωταθληματα και η αεκ και ο παοκ και λαρισα...και;;;
η λεξη πρωταθλημα στην ελλαδα αυτοματως σε παραπεμπει στον θρυλο...αυτη ειναι η αληθεια,πως να το κανουμε;;;;
λες να βλεπουμε μονο την τελευταια 15ετια;;;
δεν χωρανε αδερφε 38 κομματια σε 15 χρονια... ;) ;) ;)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εγω τα εχω ζησει ολα...και τα μεν και τα δε...δεν μας λες κατι επι της ουσιας...
και ο παο εχει πρωταθληματα και η αεκ και ο παοκ και λαρισα...και;;;
η λεξη πρωταθλημα στην ελλαδα αυτοματως σε παραπεμπει στον θρυλο...αυτη ειναι η αληθεια,πως να το κανουμε;;;;
λες να βλεπουμε μονο την τελευταια 15ετια;;;

Το επιχείρημα μου είναι ότι κάποιοι δεν έχουν ζήσει κάτι άλλο από αυτό που γίνεται τώρα. Για αυτό και λέει ότι ο μόνος πρόεδρος που δίνει πρωταθλήματα είναι ο Κόκκαλης. ΕΣΥ δεν θα το έλεγες ποτέ αυτό. Διότι εσύ έχεις ζήσει και Βαρδινογιάννη και θα ήσουν αμνήμων εάν έλεγες κάτι τέτοιο.
Όσο για τη λέξη πρωτάθλημα σε παραπέμπει όντως στο γαύρο από το 1996 και μετά. ΤΩΡΑ έγινε η ζημια. Δεν πιστεύω να θυμάσαι τον εαυτό σου το 88 που τερμάτισες όγδοος, το 90 τέταρτος, ή το 95 και το 96 που τερμάτιζες δεκαπέντε και είκοσι βαθμούς πίσω από εμάς να έχεις την ομάδα σου σαν συνώνυμη του πρωταθλήματος; Θα ήταν κουτό άλλωστε.

ΥΓ: Προσοσχή δεν διαφωνώ ότι τελευταία έχει βαρύνει η φανέλα σου επικίνδυνα σε σχέση με τη δική μου ούτε ότι είσαι κυρίαρχος. Διαφωνώ με την ισοπέδωση που κάνουν οι άνθρωποι που έχουν ζήσει μόνο αυτό που γίνεται τώρα και δεν ξέρουν ούτε και λαμβάνουν υπ' όψιν τίποτε άλλο.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6

Εντάξει, πλάκα σου κάνω όπως προείπα αλλά δεν έπεσες μέσα στην ηλικία. Να σου πω μόνο ότι θυμάμαι τον Ολυμπιακό επί Υβ Τριαντάφυλλου και Λοσάντα και ότι πήγαινα στο γήπεδο και στην 7 κάποιες φορές επί Νταιφά, καπετάνιου και Μπάρλου.Επί συναυλιών του Gallagher κλπ. Αχ, πέρασαν τα χρόνια...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Τοσο σπρωξιμο δεν εχω ξαναδει ρε μαλακες!!!  Για το μπασκετ μιλαω...

Κανουν τα αδυνατα δυνατα οι κορακες με το στανιο να παρει το ματς ο βαζελος!!   Χα χα χα χα χα χα!!  

Ουτε τα προσχηματα δεν κρατανε οι πουσταραδες.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Κανουν τα αδυνατα δυνατα οι κορακες με το στανιο να παρει το ματς ο βαζελος!!   Χα χα χα χα χα χα!!  

Το βλέπω και εγώ τύπε.
Καλός ο ΠΑΟΚ.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εντάξει, πλάκα σου κάνω όπως προείπα αλλά δεν έπεσες μέσα στην ηλικία. Να σου πω μόνο ότι θυμάμαι τον Ολυμπιακό επί Υβ Τριαντάφυλλου και Λοσάντα και ότι πήγαινα στο γήπεδο και στην 7 κάποιες φορές επί Νταιφά, καπετάνιου και Μπάρλου.Επί συναυλιών του Gallagher κλπ. Αχ, πέρασαν τα χρόνια...

Συγγνώμη για το :offtopic:

Πες μου ότι έχεις πάει εκεί:
Αυτό πες μου μόνο ΤΕΛΛΛΟΣ!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

Και βεβαια συνεχιστηκε και στη τελευταια φαση με πολλαπλο φαουλ πανω στον Παπαδοπουλο, και ανυπαρκτο φαουλ στον Διαμαντιδη, δυο βολες και τελος...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Καλα υπαρχει περιπτωση να μην ειναι φαουλ αυτο?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Καλα υπαρχει περιπτωση να μην ειναι φαουλ αυτο?

Τώρα το ξαναείδα.
Με τα χέρια δεν ήταν σίγουρα, με το σώμα παίζεται.
Περισσότερο σαν λάθος του ίδιου μου φάνηκε, βιάστηκε πολύ να κατεβάσει τη μπάλα ενώ είχε 10 δευτερόλεπτα.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Συγγνώμη για το :offtopic:

Πες μου ότι έχεις πάει εκεί:
Αυτό πες μου μόνο ΤΕΛΛΛΟΣ!
:-) Όχι, δυστυχώς έγινε μαλακία τελευταία στιγμή και δεν πήγα και έρχονταν μετά τα φιλαράκια μου και μου έκαναν μαγκιές μετά :-) Πάντως είχε γίνει καλό νταβαντούρι με επεισόδια.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Το επιχείρημα μου είναι ότι κάποιοι δεν έχουν ζήσει κάτι άλλο από αυτό που γίνεται τώρα. Για αυτό και λέει ότι ο μόνος πρόεδρος που δίνει πρωταθλήματα είναι ο Κόκκαλης. ΕΣΥ δεν θα το έλεγες ποτέ αυτό. Διότι εσύ έχεις ζήσει και Βαρδινογιάννη και θα ήσουν αμνήμων εάν έλεγες κάτι τέτοιο.
Όσο για τη λέξη πρωτάθλημα σε παραπέμπει όντως στο γαύρο από το 1996 και μετά. ΤΩΡΑ έγινε η ζημια. Δεν πιστεύω να θυμάσαι τον εαυτό σου το 88 που τερμάτισες όγδοος, το 90 τέταρτος, ή το 95 και το 96 που τερμάτιζες δεκαπέντε και είκοσι βαθμούς πίσω από εμάς να έχεις την ομάδα σου σαν συνώνυμη του πρωταθλήματος; Θα ήταν κουτό άλλωστε.

ΥΓ: Προσοσχή δεν διαφωνώ ότι τελευταία έχει βαρύνει η φανέλα σου επικίνδυνα σε σχέση με τη δική μου ούτε ότι είσαι κυρίαρχος. Διαφωνώ με την ισοπέδωση που κάνουν οι άνθρωποι που έχουν ζήσει μόνο αυτό που γίνεται τώρα και δεν ξέρουν ούτε και λαμβάνουν υπ' όψιν τίποτε άλλο.
σωστος εισαι...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τώρα το ξαναείδα.
Με τα χέρια δεν ήταν σίγουρα, με το σώμα παίζεται.
Περισσότερο σαν λάθος του ίδιου μου φάνηκε, βιάστηκε πολύ να κατεβάσει τη μπάλα ενώ είχε 10 δευτερόλεπτα.
θα μας τρελλανεις μου φαινεται...αφου πηγε για να κανει φαουλ...ειναι δυνατον να ειναι τοσο μαλακας και να μην καταφερε να το κανει;;;;
σε αυτες τις περιπτωσεις παιζει το να ειναι αντιαθλητικο (που αυτο δεν ηταν ) η οχι...
οχι αν ηταν φαουλ...γιατι το φαουλ στον διαμαντιδη ηταν;;; παπαρια,δωρο 2 ποντοι απο την γραμμη της φιλευσπλαχνιας

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

μην κλαις γιατί για σας δουλεύουν: να πάρει ο βάζελος το πλεονέκτημα έδρας για να μην αναγκαστεί να σας ξεβρακώσει πάλι στο ΣΕΦ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

τι να πουμε κ εμεις οι καημενοι....παιξαμε οσο μπορουμε αλλα για να παιρνουμε κ την διαιτησια δεν εχουμε ακομα ομαδα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
για να γυρίσουμε στα ποδοσφαιρικά, αυτή η άμυνα είναι εντελώς για το μπούτσο. με το γαύρο έφαγε ένα γκολ από γιόμα στο 45' που πρέπει να βάλεις την μπάλα στο γκώλο σου και μετά άλλο ένα με 6 αμυντικούς μέσα στην περιοχή να ψωλοβαράνε. σήμερα κι εγώ να ήμουν επιθετικός του Ατρόμητου, που δεν πηδάω ούτε εφημερίδα, 4-5 κεφαλιές θα τις έπαιρνα άνετα (όπως τις πήραν και οι Ατρόμητοι δηλαδή). τι στο μπούτσο κάνουν στην προπόνηση ήθελα να 'ξερα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

στο χω ξαναπεί και στο ξαναλέω.....

τα ερασιτεχνικά τα μετράς μόνο και μόνο γιατί είσαι μικροψώλης καραγκιόζης....
όσες κούπες και να μαζέψεις η μόνη που αξίζει είναι μία.
και αυτή επειδή είσαι πολύ μικρός ως άντρας κάτι σαν κοκόρι ούτε να τη διεκδικήσεις δεν κατάφερες ούτε και θα καταφέρεις ποτέ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για να γυρίσουμε στα ποδοσφαιρικά, αυτή η άμυνα είναι εντελώς για το μπούτσο. με το γαύρο έφαγε ένα γκολ από γιόμα στο 45' που πρέπει να βάλεις την μπάλα στο γκώλο σου και μετά άλλο ένα με 6 αμυντικούς μέσα στην περιοχή να ψωλοβαράνε. σήμερα κι εγώ να ήμουν επιθετικός του Ατρόμητου, που δεν πηδάω ούτε εφημερίδα, 4-5 κεφαλιές θα της έπαιρνα άνετα (όπως τις πήραν και οι Ατρόμητοι δηλαδή). τι στο μπούτσο κάνουν στην προπόνηση ήθελα να 'ξερα

θέμα σωματικών προσόντων είναι...
έχω ξαναπεί...
χωρίς ένα τουλάχιστον σέντερ φορ πάνω από 1.90 ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ....
ίδια μαλακία κάνει και η πουτάνα της καταλονίας χρόνια τώρα...........
ο βάζελος από τη στιγμή που έφυγε ο κυργιάκος δεν έχει σταυρώσει ένα σέντερ φορ με προσόντα για να καθαρίζει στημένες φάσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom