Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
πόσο ήρθε το φιλικό του Γαύρου με τη Ξάνθη σήμερα?
2-0,δυο γκολ ο μητρογλινιο.πόσο ήρθε το φιλικό του Γαύρου με τη Ξάνθη σήμερα?
Sconda Ξάνθη 0-1!!!
Τζάμπα φίλησες έναν ακόμη κώλο.
Και όπως πάντα κλάαααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεε!!!! :'( :'(
Ψόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοφααααααααααααααααααα!!!!!
έχει το σώστό όνομα για την ομάδα που αγωνίζεται. ;)τωρα συγνωμη, αυτος που ειναι στην ενδεκαδα νέων του παναθηναικου και λέγεται Λαγός
περιμένει να κανει καριερα αργοτερα στην ομαδα των αντρων του παναθηναικου?
χέστον ρε και εσύ!, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση!!
προσπαθει να πάρει τηλ την συμφοιτητρια του να της πει καλυνήχτα και η άλλη το έχει κλειστό , γιατί την παρτουζώνει παλι ο πλέζουρας με τον δωρητη...
Θα γίνει και αρχηγός λογικά, θα διαδεχτεί τον μεγάλο [size=8pt]Καραγκούνη.[/size]τωρα συγνωμη, αυτος που ειναι στην ενδεκαδα νέων του παναθηναικου και λέγεται Λαγός
περιμένει να κανει καριερα αργοτερα στην ομαδα των αντρων του παναθηναικου?
Θα γίνει και αρχηγός λογικά, θα διαδεχτεί τον μεγάλο [size=8pt]Καραγκούνη.[/size]
http://[URL unfurl="true"]www.techdigest.tv/assets_c/2009/04/jackalope-thumb-287x388-87512.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μεγαλέφα, είσαι εκτός θέματος. αυτή η φωτο ταιριάζει στον Άντζα
και εγω το ιδιο... κατι μου λεει οτι θα γκελαρουμε και οτι ο Ολλανδος δεν θα κανει γιορτες στο Ελλαντασήμερα ...γκέλα οσμίζομαι....κανα χου καραμπινάτο.....
Ρε παναθιναικαρες τι μαλακίες λέτε , γιατί να γελαρουμε , συνέλθετε ρε εσείς , πάνω απολα η ομάδα .Ρε τον πούστη τον Κατσουράνη να γαμήσετε , που με τον γαύρο σερνόταν .Ξεκολλάτε επιτέλους από προπονητή .και εγω το ιδιο... κατι μου λεει οτι θα γκελαρουμε και οτι ο Ολλανδος δεν θα κανει γιορτες στο Ελλαντα
Δεν λέω ότι είναι καλή η άμυνα η καλός ο Παναθηναϊκός .Με νοιάζει να παίζει μπάλα και να πάρω τους τρεις βαθμούς .Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι μια ήττα ακόμα το πρωτάθλημα κάνει φτερά ."ΦΤΟΥ" ΣΟΥ , ΤΙ ΣΤΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΕπολυ καλη η αμυνα σημερα
μόλις μίλησες τύπε το αρπάξαμε....άνετα σαν σε προπόνηση......τα σεντερμπάκια έπιναν καφέ.....πολυ καλη η αμυνα σημερα
2 φορες ηταν μονοι τους στο πεναλτυ τυπεμόλις μίλησες τύπε το αρπάξαμε....άνετα σαν σε προπόνηση......τα σεντερμπάκια έπιναν καφέ.....
πλακα εκανε ρε τυπεμόλις μίλησες τύπε το αρπάξαμε....άνετα σαν σε προπόνηση......τα σεντερμπάκια έπιναν καφέ.....
εγω θελω προπονητη περσονα και βοηθο αντονοτομαζι τυπεαμάν να φύγει...τον μπούλο μπας και πάρουμε την κούπα........βάλτε τον περσόνα προπονητή ρεεεεεεε....και αν δεν θέλει τον ρότσα....