Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Υπαρχει κανενας κανονισμος που το απαγορευει? Καλο σου βραδυ. :)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
πες της την αλλη φορά να έχει πλύνει καλυτερα τον κώλο της
καληνυχτα της ειπες σήμερα ή ησουν κακό παιδι?

πες εσυ καληνυχτα στο πρωταθλημα... ;)

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟΨΕ...

Το παρασκήνιο της εκλογής του Νικόλα Πατέρα και τα "κέρδη" της νίκης

Η εκλογή του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία της Superleague, αποτελεί δίχως αμφιβολία τη μεγαλύτερη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου, τα τελευταία 13 χρόνια. [/b]Στο διάστημα αυτό, αν υπήρχαν "πράσινες" νίκες ήταν μικρές και ασήμαντες και οι όποιες εντυπώσεις δημιουργούνταν αρχικά, γρήγορα εξανεμίζονταν.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτή ήταν μια ξεκάθαρη ήττα του Ολυμπιακού που στήριξε άλλον υποψήφιο, τον Απόστολο Παπουτσάκη, κόντρα στην υποψηφιότητα Πατέρα. Και η ήττα λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις, από τη στιγμή που το παρών στην εκλογική συνεδρίαση της διοργανώτριας, έδωσε αυτοπροσώπως και ο Σωκράτης Κόκκαλης. Το ειδικό βάρος της παρουσίας του, αυτή τη φορά δεν έπαιξε ρόλο.

Όχι πως η επικράτηση του προέδρου του Παναθηναϊκού έχει κάποια ουσία τη δεδομένη χρονική στιγμή, ή θα αλλάξει ριζικά το χάρτη του παρασκηνίου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η λίγκα άλλωστε δεν έχει σπουδαία θέματα να διαχειριστεί, τουλάχιστον τη φετινή σεζόν. Αν αναζητήσει κάποιος τα ουσιαστικά κέρδη του Παναθηναϊκού, θα τα βρει μονάχα στη συμμετοχή του Νικόλα Πατέρα στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, καθώς ο πρόεδρος της Superleague καταλαμβάνει εξ οφίτσιο και τη θέση του α' αντιπρόεδρου της ομοσπονδίας. Και η συμμετοχή στο δ.σ. της ΕΠΟ είναι σαφώς σημαντικότερη, καθώς εκεί είναι που λαμβάνονται οι σημαντικές αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην πραγματικότητα, όμως, το μεγάλο κέρδος έχει να κάνει με το γόητρο. Λίγες ημέρες μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη, ο Παναθηναϊκός παίρνει μια νίκη σε θεσμικό επίπεδο που μετριάζει τις εντυπώσεις. Και τα επικοινωνιακά κέρδη δεν είναι υπαρκτά απλώς και μόνο λόγω της ανάληψης της προεδρίας της Superleague από το Νικόλα Πατέρα. Αυτό θα μπορούσε να γίνει οποτεδήποτε. Είναι υπαρκτά διότι η νίκη αυτή ήρθε κόντρα σε υποψήφιο που στηρίχθηκε από τον Ολυμπιακό. Και όχι μόνο…

Η ΕΠΟ

Ο Απόστολος Παπουτσάκης ψηφίστηκε και από την ΕΠΟ! Ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας στο δ.σ. της λίγκας, Γιώργος Γκιρτζίκης, είπε στα υπόλοιπα μέλη πως θα ψηφίσει κατά συνείδηση και πως δεν έχει εξουσιοδοτηθεί από τον Σοφοκλή Πιλάβιο να προτιμήσει τον έναν από τους δύο υποψηφίους. Να σημειωθεί ότι σε παρόμοια διαδικασία αλλά και σε άλλα θέματα της διοργανώτριας, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ πάντα ψήφιζε λευκό ή απείχε. Και ηθικά, αυτή είναι και η ορθή στάση.

Αυτή τη φορά, η ΕΠΟ δια του εκπροσώπου της, εξέφρασε ευθέως προτίμηση: ψήφισε τον Απόστολο Παπουτσάκη και είπε "όχι" στην ανάληψη της προεδρίας από το Νικόλα Πατέρα. Η ενέργεια αυτή, προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια πολλών εκ των μελών του δ.σ. της λίγκας, οι οποίοι βγαίνοντας από το κτίριο της Αστροναυτών 1, μίλαγαν για "απαράδεκτη κίνηση" και για "μέγα θέμα ηθικής τάξης" το οποίο τίθεται.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης, αποχωρώντας από τη Superleague ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε: "Εγώ εκφράζω τον εαυτό μου. Η ψήφος είναι ατομική. Δεν έχει σχέση η ΕΠΟ. Νιώθω ότι εκφράζω και την επαρχία η οποία δικαιούται να υπάρχει. Οι μεγάλοι έχουν γίνει πρόεδροι στο παρελθόν. Έπρεπε να βγει και ένας μικρός". Είτε διαφωνεί, είτε συμφωνεί κάποιος με τον ταμία της ΕΠΟ, το βέβαιο είναι ένα: ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας στη λίγκα είναι προφανές ότι οφείλει να εκφράζει τις θέσεις της ΕΠΟ και όχι τις δικές του.

Επίθεση στον Γιώργο Γκριτζίκη εξαπέλυσε και ο Νικόλας Πατέρας στις πρώτες του δηλώσεις: "Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε ο κ. Γκιρτζίκης και μαζί μου συμφωνούν όλοι. Μας είπε ότι δεν έχει εξουσιοδότηση από τον κ. Πιλάβιο και ότι μόνος του αποφάσισε. Θεωρώ ότι σαν ΕΠΟ, η θέση της είναι λάθος".

Σύμφωνα, εξάλλου, με πληροφορίες του contra.gr, μέλη του δ.σ. της λίγκας επικοινώνησαν μετά τη συνεδρίαση με τον Σοφοκλή Πιλάβιο που βρίσκεται στη Νότιο Αφρική για την κλήρωση του Μουντιάλ και ο πρόεδρος της ΕΠΟ διαβεβαίωνε ότι δεν έδωσε ποτέ καμία εντολή για να ψηφιστεί ο Απόστολος Παπουτσάκης.

Η εκλογή

Μπαίνοντας στα γραφεία της διοργανώτριας, ο Νικόλας Πατέρας απάντησε "θα δούμε" στην ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος. Δεν είπε όμως την αλήθεια, καθώς μαζί του κουβαλούσε έξι επιστολές. Αυτές ήταν πανομοιότυπες: το μόνο που ουσιαστικά ανέφεραν ήταν το "προτείνουμε τον Νικόλα Πατέρα για την προεδρία της Superleague". Αυτό που άλλαζε στις επιστολές αυτές, ήταν η σφραγίδα-υπογραφή. Οι έξι επιστολές έφεραν τις υπογραφές της ΑΕΚ, του Άρη, του Ατρομήτου, του ΠΑΣ Γιάννινα, της Καβάλας, αλλά και του Πανθρακικού, που μέχρι την τελευταία στιγμή η προτίμηση του ήταν αδιευκρίνιστη.

Οι επιστολές παρουσιάστηκαν στο δ.σ. και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έθεσε έτσι την υποψηφιότητα του. Ήδη από την Τετάρτη το είχε κάνει και ο Απόστολος Παπουτσάκης. Ακολούθησε μεγάλη συζήτηση στην οποία τοποθετήθηκαν σχεδόν όλοι. Οι περισσότεροι άσκησαν κριτική για την κοκορομαχία Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και ζήτησαν να πάψει αυτό, να τα βρουν και να προχωρήσει η λίγκα ενωμένα. Ακόμη και ο διάλογος μεταξύ Πατέρα-Κόκκαλη ήταν σε σχετικά χαμηλούς τόνους και στο τέλος συμφώνησαν "ότι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε εκτός αγωνιστικού χώρου".

Παρά τη σχετικά έντονη αλλά με ενωτική κατεύθυνση συζήτηση που προηγήθηκε, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος υποψήφιος απέσυρε την υποψηφιότητα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόστολος Παπουτσάκης φέρεται να ήταν έτοιμος να αποσυρθεί, αλλά τον απέτρεψαν άλλοι από το να το κάνει. Ίσως για να μετρηθούν δυνάμεις…

Στη ψηφοφορία, ο Νικόλας Πατέρας ψηφίστηκε από τον εαυτό του φυσικά, από τις έξι ομάδες που τον υπέδειξαν και τις οποίες αναφέρουμε παραπάνω, καθώς και από τη Λάρισα και τον Ηρακλή. Τον πρόεδρο του Εργοτέλη ψήφισαν η ομάδα της Κρήτης και οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Λεβαδειακός και ΕΠΟ. Λευκή ψήφο προτίμησαν να ρίξουν ο Πανιώνιος και ο Αστέρας Τρίπολης. Ο πρώτος γιατί οι σχέσεις του με τον Παναθηναϊκό έχουν ψυχρανθεί τελευταία, ενώ δεν ήθελε και τον Παπουτσάκη, και ο δεύτερος (Μποροβήλος) γιατί προφανώς δεν στηρίχθηκε ο ίδιος για την προεδρία. Ο πρόεδρος της ομάδας της Τρίπολης παρέμεινε στη λίγκα ως αναπληρωτής πρόεδρος.

Οι αντιδράσεις

Ο πρώτος που αποχώρησε από το κτίριο της διοργανώτριας μετά την ψηφοφορία, ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης
. :fuck1: :zfuck:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρωτήθηκε αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και απάντησε χαμογελώντας "μια χαρά είναι το αποτέλεσμα". Ρωτήθηκε εκ νέου για τα συναισθήματα του που ανέλαβε την προεδρία ο "αιώνιος" αντίπαλος και απάντησε: "Δεν υπάρχει αιώνιος αντίπαλος" και αποχώρησε.

Ο Νικόλας Πατέρας είπε από την πλευρά του: "Μου ζητήθηκε από συναδέλφους να αναλάβω. Το έκανα διότι πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω. ;) ;)

Προσεχώς θα γίνουν συναντήσεις διότι έχουμε πολλά θέματα, όπως η φορολόγηση των ποδοσφαιριστών, η διαχείριση των χρημάτων από τα τηλεοπτικά και το 10% που δίνουμε στην αστυνομία". Όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει διχασμός στη Superleague, απάντησε με χιούμορ: "Διχασμός υπάρχει στο Αφγανιστάν, όχι στη λίγκα".

Ακολούθησε εγκάρδιος ασπασμός του Νικόλα Πατέρα με τον Απόστολο Παπουτσάκη, για να δηλώσει στη συνέχεια ο πρόεδρος του Εργοτέλη: "Εύχομαι στον κύριο Πατέρα καλή επιτυχία. Τα προβλήματα είναι πολλά και τώρα χρειάζεται ομοψυχία. Το αποτέλεσμα μπορεί να μην τη δείχνει αυτή την ομοψυχία, όμως πιστεύω ότι θα υπάρξει". Απαντώντας σε ερώτηση για τη στήριξη του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του, ο κ. Παπουτσάκης απάντησε: "Εγώ δεν είμαι ούτε με τον Ολυμπιακό ούτε με τον Παναθηναϊκό".

Να σημειωθεί ότι η θητεία του Νικόλα Πατέρα λήγει στις 30 Ιουνίου 2009.

ΧΥΣΙΜΟ ΣΤΗ μουρη σου και πολλες καληνυχτες zero... :2funny: :2funny: :2funny:

περαστικα.. ;) ;) ;) ;)

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Χαρηκες ε και το ποσταρες για να δουμε οτι τι ? Μονο ντροπη νιωθω που ο προεδρος μας ασχολειται με τετοια ...ειδα ποσο πολυ τον υπολογισαν σημερα οι παικτες. σιδερα ετρωγαν.. Οι ιδιοι ακριβως επαιζαν (Σισε ,Ζιλμπερτο,Σιμαο,Σπυροπουλος κλπ )

Μου αφιερωνω το "ποσο μαλακας εισαι" των going through επειδη σου απαντησα και ασχολουμαι με την παρτυ σου, καλος μαλακας ειμαι κι εγω!

Ελπιζω οτι τετοιοι μαλακες ανθρωποι και πουστο χαρακτηρες οπως εσυ κρυβουν πισω απ το πληκτρολογιο καποιο γεματο απωθημενα πιτσιρικι 14-15 ετων ...

Αλλιως Houston(χυστον τον μπινε τον αντονιονι) we got a problem...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.167
Πόντοι
42.697

[

τα πραγματικά Νεα βλαμμένο είναι οτι ο ΄Πράκτορας πάλι σου κάνει πλάκα και δεν το καταλαβάινεις. :sunglasses:
επίσης τα πραγματικά νεα ειναι οτι ο Ευρωπεοςπρεσβης δεν κατάφερε να νικησει σε 2 αγώνες την μ'ονη σοβαρη και αξιολογη ομαδα του ομίλου του (στο δε πρωτο αγωνα στο ΟΑΚΑ εγινε ρομπα)
επίσης τα πραγματικά καλά νεα είναι πως θα κρατησετε απο οτι φαινεται τον Τεντα
Το μοσχάρι ο ο Πατέρας ουτε διορισμενος πρόεδρος ομάδας δεν είναι άξιος,
Θέλει να γίνει και πρόεδρος της λινγκας :2funny: :2funny: :2funny:
πάρτυ θα κάνει ο Κροκους πάλι :2funny:

εδώ θα είμαστε το Μαιό :-*

πάω να με τσιμπουκώσει η συμφοιτητρια σου να ξεκινησει καλά η μέρα μου. Τα πίνει και κάνει και γαργάρα. :pipa2:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τύχη το γκολ του Τοροζίκο, τύχη οι σακούλες εμετού που μοίρασε ο Ζαϊρίμπο στο Σπυρόπουλο, τύχη το ψαλίδι αλά Αλέκος από τον Μητρογκόλ.
Και ατυχία το ότι Λέτο-Νίνης έχαναν τα κοντρόλ μόνοι τους και το ότι ο Τσισσέ σεν έβρισκε στόχο ούτε με τουφέκι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα μωρη σελεσαο... :humpleg: :humpleg: :humpleg:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• tzorvas-karaiskaki.jpg
    tzorvas-karaiskaki.jpg
    36,1 KB · Εμφανίσεις: 13

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
:rockon: :rockon: :rockon:

Bάζελε θεέ μου!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ε τι περιμενεις απο τουρκογαυρο..

το τουρκολιμανο γιορταζει σημερα.  γαυροι ειναι καταλαβετε τους.  ;)

ειπαμε. εθνικη ελλαδος = παναθηναικος   τουρκια,τουρκολιμανο = ολυμπιακος.

Ο Ζιλμπέρτο λοιπόν είναι προδότης, θυρωρός της κερκόπορτας που έβαλε το αυτογκόλ.
Θα μου πεις βέβαια ότι δεν είναι Έλληνας, μισθοφόρος σε ομάδα μισθοφόρων είναι.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Το παρασκήνιο της εκλογής του Νικόλα Πατέρα και τα "κέρδη" της νίκης
Πολύ σουρεαλιστική σκηνή. Ο Νικόλας Μπαμπάς να απονέμει την Κούπα στο Νικοπολίδη. :rockon: :rockon: :rockon:

Κρόκους, έδωσες ρέστα και πάλι. respect :thumbsup:

Akapotos Kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
λαγουδακια που κρυβεστε?σας αρεσε η πουτσα του μητρογλου?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ο Ζιλμπέρτο λοιπόν είναι προδότης, θυρωρός της κερκόπορτας που έβαλε το αυτογκόλ.
Θα μου πεις βέβαια ότι δεν είναι Έλληνας, μισθοφόρος σε ομάδα μισθοφόρων είναι.

μιλησε η ομαδα των μισθοφορων!!!

που για να ακουσεις ελληνικα κανεις ταμα... :2funny:

προσφατα μιλουσα με φιλο μου γαυρο.ειδαμε μαζι το ματς πολιτισμενα .

μου ελεγε παρολη την νικη οτι τα γκολ θα προτιμουσε να τα βαλει καποιος αλλος.

ο μητρογλου του φαινεται τοσο καραγκιοζης και βλαχακι. σαν αλητακι με παπακι που κανει κοντρες μου ειπε.

σαν αναποδο γαμωτο ειναι η φατσα του."

Αυτα ηταν τα λογια του.. :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δείξε μου το φίλο σου να σου πω τι μαλάκας είσαι...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ο μητρογλου του φαινεται τοσο καραγκιοζης και βλαχακι. σαν αλητακι με παπακι που κανει κοντρες μου ειπε.

δεν εχει και αδικο.Εγω θα έλεγα ότι είναι σαν γαμημένο τραπέζιο. :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Σου έμπηξε 2 γκολάκια Έλληνας και όχι μισθοφόρος τύπου Κώστα Κουτσομύτη και σε έτσουξε.

Τα λόγια της φοιτήτριας του παιδαγωγικού ήταν "καλά που ήρθατε οι 3 σας :2on1: (μαζί με δωρητή και zero εννοούσε),
γιατί με τον καληνυχτάκια που έμπλεξα..."

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δείξε μου το φίλο σου να σου πω τι μαλάκας είσαι...

γιατί νομίζεις ότι υπάρχει τέτοιος φίλος;
Μις Τζέκυλ Μίς Χάιντ είναι το συγκεκριμένο σενάριο..........

γιατί όπως γνωρίζεις άντρας στο παιδαγωγικό δεν υπάρχει...
Από αδερφές μέχρι γυναίκες διαθέτει το μαγαζί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom