Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
καναμε καλη αρχη σημερα, κερδισαμε το παραρτημα των γαυρων, σειρα τωρα εχει ο ψευτοπρωταθλητης και το ξεσκισμα του ,μεσα στο γηπεδο του, απο τον σκυλαραπα τον σισε.αυτος θελω να σκοραρει, ο σκυλαραπας, θα τους πονεσει ο κωλος περισσοτερο

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σε λίγο στην ΝΕΤ θα κλάινε πα΄ρεα.....ε ρε γλέντια και γέλια που θα κάνω........

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
καναμε καλη αρχη σημερα, κερδισαμε το παραρτημα των γαυρων, σειρα τωρα εχει ο ψευτοπρωταθλητης και το ξεσκισμα του ,μεσα στο γηπεδο του, απο τον σκυλαραπα τον σισε.αυτος θελω να σκοραρει, ο σκυλαραπας, θα τους πονεσει ο κωλος περισσοτερο
Πιστευω πως αν σκοραρει ο Λετο θα πονεσει περισότερο......

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
[size=20pt]Πούτσα ΠΡΑΣΙΝΗ καί στόν πειραιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Τεν Κάτε: «Είμαστε πρώτοι. Τι άλλο να θέλουμε»;   :) :) :) :)

Ευχαριστημένος με τη συνολική εικόνα της ομάδας του και φυσικά τη νίκη που τους έφερε πάλι μόνους πρώτους στην κορυφή του πρωταθλήματος έμεινε ο Χενκ Τεν Κάτε. Με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο προπονητής του Παναθηναϊκού απέμεινε τα εύσημα στους παίκτες του και ξεκαθάρισε ότι από την μέχρι τώρα πορεία των «πρασίνων» δεν υπάρχει κάτι που θα ήθελε να αλλάξει, θεωρώντας ότι ο πρώτος στόχος- δηλαδή η κορυφή- έχει επιτευχθεί.

«Σε παιχνίδια σαν το σημερινό πρέπει να είσαι τυχερός για να σκοράρεις νωρίς. Αν το κάνεις όλα γίνονται εύκολα. Αν δεν το έχεις αυτό, που δεν το είχαμε, τότε ξέρεις ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα κόντρα σε μια πολύ αμυντική ομάδα σε έναν μικρό αγωνιστικό χώρο, όπου είναι ευκολότερο να αμυνθεί κανείς. Ο αγωνιστικός χώρος δεν το επιτρέπει να παίξεις γρήγορα. Στο δεύτερο έπρεπε να ρισκάρουμε. Για αυτό μπήκε ο Σαλπιγγίδης. Ο Γιούρκας αισθάνεται ενοχλήσεις και για αυτό βγήκε. Η ομάδα τα πήγε εξαιρετικά στο δημιουργικό κομμάτι, έκανε φάσεις και φυσικά βάλαμε δύο γκολ. Είμαι ευχαριστημένος με την ομαδική προσπάθεια και φυσικά με την νίκη».

Αμυντική αστάθεια σήμερα. Που αποδίδεται αυτό;   >:( >:(

«Είναι λογικό αν δει κανείς το παιχνίδι. Στο κέντρο ο Κατσουράνης και ο Νίνης προωθούνται συνεχώς. Έτσι κάποιες φορές έχεις έναν παίκτη λιγότερο και πρέπει να σημειώσουμε ότι και ο Γκάμπριελ δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα σήμερα. Ακόμα και μετά το 2-0 κυκλοφορούσαμε την μπάλα και ο Λεβαδειακός δεν έβγαινε μπροστά. Μια ομάδα άξιζε την νίκη και αυτή ήταν ο Παναθηναϊκός».

Που οφείλονται οι αλλαγές στην ενδεκάδα;

«Την Πέμπτη έπρεπε να τα δώσουμε όλα, γυρίσαμε τα ξημερώματα της Παρασκευής και ο Γκάμπριελ είχε τρια ματε σερί. Για αυτό ο Γιούρκας ξεκίνησε. Ήταν η συντήρηση. Για λόγους τακτικής έμεινε ο Σαλπιγγίδης στον πάγκο. Ο Νίνης κλείνει προς τα μέσα και θα ήθελα το πλεονέκτημα στην μεσαία γραμμή γιατί κλείνει προς στα μέσα».

Σκέφτεστε κάτι για το γεγονός ότι θα φύγουν διεθνείς; Τι σκέφτεστε να κάνετε;

«Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Πρέπει να παίξουν, να ταξιδέψουν και να ξοδέψουν ενέργεια. Ας ελπίσουμε ότι το ρόστερ μας ειναι βαθύ να αλλάξουμε κάποιους. Βοηθάει ότι το ματς είναι εντός. Θα το δούμε. Ωστόσο το ποτήρι σου είναι μισογεμάτο. Το δικό μου μισογεμάτο γιατί θέλω να το βλέπω θετικα».

Τι θα θέλατε να κρατήσετε από τις πρώτες δέκα και τι να πετάξετε;

«Δεν έχω πολλά να αλλάξω. Να κρατήσω τους 28 βαθμούς και να είχαμε σκοράρει πιο πολλά γκολ. Αν δείτε σε 10 ματς πρωταθλήματος και 4 στο Europa έχουμε 12 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα. Τι άλλο να θέλει κανείς»; ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ωπα..ο πουπουρούπου απο την στεναχώρια του ...ξύρισε το κεφάλι...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
απο  gazzetta.gr

" Στον Ολυμπιακό βράζουν τις τελευταίες ώρες με την διαιτησία του αγώνα με τον Ηρακλή. Παρόλα αυτά οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα βγει ανακοίνωση κατά αυτής. Ωστόσο ενδέχεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης ν'... αναλάβει δράση και ν' επισκεφθεί εκ νέου τα γραφεία της ΕΠΟ προκειμένου να διαμαρτυρηθεί εντόνως " .....

.....μιλαμε   για   τον   απολυτο   ξεπεσμο.......ο   αλλοτε   πανισχυρος  Κοκκαλης  να  πηγαινει   στα   γραφεια  του  Πιλαβιου  να    κλαιγεται   για   την   διαιτησια.......αν  το   δουμε  κι  αυτο.......

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
απο  gazzetta.gr

" Στον Ολυμπιακό βράζουν τις τελευταίες ώρες με την διαιτησία του αγώνα με τον Ηρακλή. Παρόλα αυτά οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα βγει ανακοίνωση κατά αυτής. Ωστόσο ενδέχεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης ν'... αναλάβει δράση και ν' επισκεφθεί εκ νέου τα γραφεία της ΕΠΟ προκειμένου να διαμαρτυρηθεί εντόνως " .....

.....μιλαμε   για   τον   απολυτο   ξεπεσμο.......ο   αλλοτε   πανισχυρος  Κοκκαλης  να  πηγαινει   στα   γραφεια  του  Πιλαβιου  να    κλαιγεται   για   την   διαιτησια.......αν  το   δουμε  κι  αυτο.......

παιδι μου τετοιο κλαμα  απο τα πετρινα χρονια..... :2funny: :2funny:

να παρει ο κροκους τον μεγαλεφαντο και να πανε μαζι στο γραφειο του πιλαβιου να κλαφτουνε μαζι... :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ΥΓ. ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ [size=13pt]ΑΠΕΚΡΟΥΣΗ[/size] ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΕΠΟΧΕΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΒΑΝΤΖΙΚ
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΖΟΡΒΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ

Ο Τάκης ο Γκώνιας είσαι ρε;

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ε πιστευω οτι τωρα θα ανεβουν και τα ποσοστα αυτων που πιστευουν οτι ο ΠΑΟ θα παρει το πρωταθλημα..

εκτος αν μπουν οι γαυροι μαζικα και ψηφισουν οχι απο την πικρα τους.. :2funny: :2funny: :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Λυων-Μαρσειγ 5-5!!!  :o :o :o  τι ματς θεε μου το καλυτερο που εχω δει στην ζωη μου  :o :o

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Κανει κρυο πολυ εδω πανω... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories