gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Άντε να χαρούνε λίγο και οι γαύροι!σεβιγια -κιτρινα βαλβερουποβρυχια 3-2
Άντε να χαρούνε λίγο και οι γαύροι!σεβιγια -κιτρινα βαλβερουποβρυχια 3-2
τους γαμησε ο χεσους ναβας ρε τυπεΆντε να χαρούνε λίγο και οι γαύροι!
Μάλλουν τους έχεσε τύπε!τους γαμησε ο χεσους ναβας ρε τυπε
ετσι διαβασα τυπεΜάλλουν τους έχεσε τύπε!
Τόσο καλός ήταν?
Πάλεψε η Βιγιαρεάλ, έχασε στην ΣεβίλληΜάλλουν τους έχεσε τύπε!
Τόσο καλός ήταν?
Καλημερα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.....
Καλημερα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.....
έπεσα από την καρέκλα μόλις το είδα.
να σαι καλά ρε λεφτέρη με τις πλάκες σου
πρέπει να χάσει ο γάυρος στο καραϊσκάκη και για λογους αέρα. Να τους κοπεί το είμαστε διορισμένοι και κάνουμε ότι θέλουμε.Ρε παιδια τι γκολ ηταν κι εκεινο που εχασε ο Τζιμπριλ ?
Ειναι δυνατον να χανεται αυτο το γκολ και να μπαινει το γκολ του Λουκα ? μπαλα σου λεει μετα.. παλιοπουτανα.
στον πουτσο μου ας χασουμε στο καραισκακη, γινεται να κερδιζουμε ολους τους λεβαδειακους,ξανθες,ηρακλειδες,εργοτεληδες και να το παρουμε? σταρχιδια μου για το γαυρο.
ο γαυρος ειναι φετος ανυπαρκτος και δεν μου λεει τιποτα να τον κερδισω.τιποτα απολυτως.αν ειναι να τρωει στην εδρα του πουτσες απο κατι καβαλες και κατι ηρακλειδες,τι να το κανω να τον κερδισω.. πρωταθλημα θελω.
πρέπει να χάσει ο γάυρος στο καραϊσκάκη και για λογους αέρα. Να τους κοπεί το είμαστε διορισμένοι και κάνουμε ότι θέλουμε.
sorry δικε μου που στο λεω αλλα πρωταθλητες "μεσα Νοεμβρη" εισαι μεχρι τωρα ;)...του χειμωνα.
Πως λεμε ....χειμερινοι πρωταθλητες.
sorry δικε μου που στο λεω αλλα πρωταθλητες "μεσα Νοεμβρη" εισαι μεχρι τωρα ;)
Απο Μαη ΠΙΤΣΑ ΠΑΛΙ ,ΠΙΤΣΑ ΠΑΛΙ, ΟΕΟΕΟΕ
Υ.Γ. βαζω μεσα νοεμβρη γιατι προς το τελος 29 νομιζω αλλοσ θα ειναι το αφεντικο
αν ο μπακαλογατος καταιβει με αξονα μαρεσκα-ντουντου,θα παει +6με+8.....άστους ρε περσόνιε....θα πάμε στο ντέρμπυ με 4-5 βαθμούς διαφορά.......
Και για πες μας εσυ ρε Μουνινιο (αυτος βεβαια εδω μεσα ειναι αλλος...Ξερει αυτος!! χα χα χα χα χα χα!!) Ποιους αλλους εχει για να βαλει και ποιοτικα και ποσοτικα...?? Για να εχουμε και καλο ερωτημα?αν ο μπακαλογατος καταιβει με αξονα μαρεσκα-ντουντου,θα παει +6με+8.....