Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ρε παιδια τι γκολ ηταν κι εκεινο που εχασε ο Τζιμπριλ ?

Ειναι δυνατον να χανεται αυτο το γκολ και να μπαινει το γκολ του Λουκα ? μπαλα σου λεει μετα.. παλιοπουτανα.

στον πουτσο μου ας χασουμε στο καραισκακη, γινεται να κερδιζουμε ολους τους λεβαδειακους,ξανθες,ηρακλειδες,εργοτεληδες και να το παρουμε? σταρχιδια μου για το γαυρο.

ο γαυρος ειναι φετος ανυπαρκτος και δεν μου λεει τιποτα να τον κερδισω.τιποτα απολυτως.αν ειναι να τρωει στην εδρα του πουτσες απο κατι καβαλες και κατι ηρακλειδες,τι να το κανω να τον κερδισω.. πρωταθλημα θελω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μάλλουν τους έχεσε τύπε! :2funny:
Τόσο καλός ήταν?
Πάλεψε η Βιγιαρεάλ, έχασε στην Σεβίλλη

Η Βιγιαρεάλ "πάλεψε" στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", αλλά ηττήθηκε με 2-3 από την Σεβίλλη σε ένα εντυπωσιακό ματς.

Δύο μεγάλες ανατροπές έγιναν στην αναμέτρηση, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λουΐς Φαμπιάνο στο 9' και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Πιρές στο 29' για να προηγηθούν με τον Ντάβιντ Φούστερ στο 59'.

Ο Λουΐς Φαμπιάνο σκόραρε εκ νέου στο 61' για να ολοκληρώσει την δική της ανατροπή η Σεβίλλη στο 66' με τον Φρεντερίκ Κανουτέ και να διατηρηθεί έτσι στην 3η θέση.

Οι συνθέσεις

ΣΕΒΙΛΛΗ: Παλόπ, Σέρχιο Σάντσεθ, Σκιλασί, Εσκουντέ, Φερνάντο Ναβάρο (57' Αντριάνο), Ρενάτο, Ζοκορά, [size=10pt][glow=red,2,300]Χεσούς Νάβας[/glow][/size], Περότι, Λουΐς Φαμπιάνο (85' Λόλο), Νεγκρέδο (61' Κανουτέ).
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Χάβι Βέντα, Γκοντίν, Μαρκάνο, Καπντεβίλα, Μπρούνο (86' Γκουγιόν), Εγκουρέν, Κάνι (73' Ζονάταν Περέιρα), Πιρές, Φούστερ (79' Εσκουδέρο), Τζουζέπε Ρόσι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και μιας και φτάσαμε στην 10η αγωνιστική ας κάνουμε έναν απολογισμό

1.
να φύγει ο δεκαπούστης.
2.
πάρτε σέντερ μπακ για το πρωτάθλημα γιατί με μισό γκόλ άμυνα και 2 επίθεση κατά μέσο όρο θα χάσουμε το πρωτάθλημα λόγω άμυνας....
3.
ο κατσουράνης είναι λούζερ.
4.
ο γάβρος έχει καλύτερη ομάδα.

Σήμερα θ ασχοληθώ με όλους τους μαλάκες βάζελους, τις κλαψομούνες εκείνες που δεν έχουν αφήσει έναν προπονητή να κάνει τη δουλειά του όπως έκανε αλλού......
Αυτούς που γκρίνιαζαν γιατί από την πρώτη χρονιά δεν έκανε σουίπ σε όλα και γκέλαρε.
αυτούς που βλέπουν ότι ο βάζελος του σήμερα με αυτόν του τεσσέιρο είναι ισα βάρκα ίσα νερά.
Να φύγετε να πάτε αλλού.
Δεν είστε άξιοι ποδοσφαιρικά για πρωτάθλημα. Γιατί οι γαβροι σας έχουν καταντήσει το μυαλό ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Ρε παιδια τι γκολ ηταν κι εκεινο που εχασε ο Τζιμπριλ ?

Ειναι δυνατον να χανεται αυτο το γκολ και να μπαινει το γκολ του Λουκα ? μπαλα σου λεει μετα.. παλιοπουτανα.

στον πουτσο μου ας χασουμε στο καραισκακη, γινεται να κερδιζουμε ολους τους λεβαδειακους,ξανθες,ηρακλειδες,εργοτεληδες και να το παρουμε? σταρχιδια μου για το γαυρο.

ο γαυρος ειναι φετος ανυπαρκτος και δεν μου λεει τιποτα να τον κερδισω.τιποτα απολυτως.αν ειναι να τρωει στην εδρα του πουτσες απο κατι καβαλες και κατι ηρακλειδες,τι να το κανω να τον κερδισω.. πρωταθλημα θελω.
πρέπει να χάσει ο γάυρος στο καραϊσκάκη και για λογους αέρα. Να τους κοπεί το είμαστε διορισμένοι και κάνουμε ότι θέλουμε.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Πατέρας: "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί"

Αιχμές για όσα λέγονται περί διαιτησίας από την πλευρά του Ολυμπιακού αλλά και την ικανοποίησή του για την εικόνα του Παναθηναϊκού που έχει περιθώρια βελτίωσης εξέφρασε ο Νικόλας Πατέρας. Στο περιθώριο του ΔΣ της "πράσινης" ΠΑΕ, το απόγευμα της Δευτέρας, ο πρόεδρος του συλλόγου μίλησε για την πορεία του "τριφυλλιού", το ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο αλλά και διαιτησία.

Τα όσα έχουν ειπωθεί από την πλευρά του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα δεν έμειναν ασχολίαστα από την διοίκηση του "τριφυλλιού" και κυρίως από τον πρόεδρο του συλλόγου.

"Σας έχω ξαναπεί ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Ο Παναθηναϊκός ήταν τόσα χρόνια κρεμασμένος. Αφήστε τον Πιλάβιο και την ΚΕΔ να κάνουν τη δουλειά τους. Ας κοιτάξει ο καθένας την ομάδα του. Εμείς επιλέξαμε τον κ. Πιλάβιο και είναι λογικό να του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη."

Η εξαιρετική πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν έμεινε ασχολίαστη επίσης από τον "ισχυρό άνδρα" του Παναθηναϊκού, ο οποίος τόνισε: "Είμαι ευχαριστημένος για την πρώτη θέση, ωστόσο η ομάδα έχει περιθώρια να βελτιωθεί ακόμα".

Τέλος, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού απάντησε σε ερώτηση για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τόνισε:"Είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσει ο καλύτερος"

ΠΕΣΤΑ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ  :rockon: :rockon: :rockon:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
...του χειμωνα.

Πως λεμε  ....χειμερινοι πρωταθλητες. :2funny:
sorry δικε μου που στο λεω αλλα πρωταθλητες "μεσα Νοεμβρη" εισαι μεχρι τωρα  ;)
              Απο Μαη ΠΙΤΣΑ ΠΑΛΙ ,ΠΙΤΣΑ ΠΑΛΙ, ΟΕΟΕΟΕ
Υ.Γ. βαζω μεσα νοεμβρη γιατι προς το τελος 29 νομιζω αλλος θα ειναι το αφεντικο :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
sorry δικε μου που στο λεω αλλα πρωταθλητες "μεσα Νοεμβρη" εισαι μεχρι τωρα  ;)
              Απο Μαη ΠΙΤΣΑ ΠΑΛΙ ,ΠΙΤΣΑ ΠΑΛΙ, ΟΕΟΕΟΕ
Υ.Γ. βαζω μεσα νοεμβρη γιατι προς το τελος 29 νομιζω αλλοσ θα ειναι το αφεντικο :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

φορ δε τάιμ μπίινγκ......

κλάααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άστους ρε περσόνιε....θα πάμε στο ντέρμπυ με 4-5 βαθμούς διαφορά.......

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
αν ο μπακαλογατος καταιβει με αξονα μαρεσκα-ντουντου,θα παει +6με+8.....
Και για πες μας εσυ ρε Μουνινιο (αυτος βεβαια εδω μεσα ειναι αλλος...Ξερει αυτος!!  χα χα χα χα χα χα!!)  Ποιους αλλους εχει για να βαλει και ποιοτικα και ποσοτικα...??  Για να εχουμε και καλο ερωτημα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom