Ομπράντοβιτς: “Θα επέστρεφα στην Ισπανία, αλλά είμαι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό”
Δημοσίευση: 07 Νοεμβρίου 2009 18:46
PrintShare3 Μοιράσου το Για τη Ρεάλ Μαδρίτης και το μέλλον του στον πάγκο του Παναθηναϊκού μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα tubasket.com αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται να φύγει από τον Παναθηναϊκό, αφού είναι πραγματικά ευτυχισμένος στον πράσινο πάγκο.
Αρχικά ο “Ζοτς” τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την υποδοχή. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ήμουν προπονητής στην Ρεάλ, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που θυμάμαι. Τους ευχαριστώ όλους και ήταν τιμή για μένα να είμαι προπονητής στη Ρεάλ σε τόσο νεαρή ηλικία”
Ένα σχόλιό για τη φετινή Ρεάλ...
“Η Ρεάλ είναι ακόμα ένας σημαντικός σύλλογος στην Ευρώπη. Έχει κερδίσει τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης οκτώ φορές, περισσότερες από κάθε άλλο σύλλογο.
Φέτος κάνει τη δική της προσπάθεια να επανέλθει στην κορυφή. Πρώτα πήρε τον Ετόρε (σ.σ Μεσίνα) στον πάγκο και δεύτερον απέκτησε σπουδαίους παίκτες. Πιστεύω ότι αυτή τη χρονιά θα καταφέρει να φτάσει στο Φάιναλ Φορ. Έχω πολλούς φίλους εδώ και τους εύχομαι τα καλύτερα για τη Ρεάλ".
Πολλοί θεωρούν ότι η Ρεάλ έφτιαξε την καλύτερη ομάδα από τότε που εσείς ήσασταν στον πάγκο συμφωνείτε με αυτό;
“Αυτό θα μπορέσει να φανεί μόνο στο τέλος της χρονιάς”
Το σχόλιο σας για το παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα σας και την Ρεάλ;
“Οι παίκτες της Ρεάλ έπαιξαν πολύ αποφασιστικά και επιθετικά. Το κλειδί της αναμέτρησης ήταν ότι εμείς χάσαμε πολλές μπάλες. Για αυτό κέρδισε η Ρεάλ και πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα”.
Για πόσο καιρό ακόμα θα συνεχίζετε να είστε προπονητής;
“Θα συνεχίσω να κάνω αυτή τη δουλειά όσο εξακολουθώ να την απολαμβάνω. Κάθε μέρα, κάθε προπόνηση, κάθε παιχνίδι, το απολαμβάνω πραγματικά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τους παίκτες μου, με τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ, με τους φιλάθλους μας και φυσικά με τη διοίκηση".
Σκέφτεστε την επιστροφή στο Ισπανικό Πρωτάθλημα;
“Ναι, θα μπορούσα να επιστρέψω στην Ισπανία, αλλά είμαι πραγματικά ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό. Ποτέ δεν έχω μιλήσει με κανένα, έχω συμβόλαιο και αισθάνομαι φανταστικά στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει λόγος να φύγω και να αλλάξει αυτό”.