Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
να στε καλα που τον αφηνετε ετσι...!!!να μπαινει και να βριζει σπιτια  σε post ποθ στην ουσια δεν τον ενδιαφερει...
έχεις δίκιο τον αφήνουμε...

"Ακάποτε.... γρήγορα σπίτι... θα σε φωνάξει ο μπαμπάς σου".

ο ακαπωτος καβαλαρης πρεπει να banaristei. δεν του φταινε σε τιποτα τα σπιτια των αλλων
με την ίδια λογική
και εσύ πρέπει να μπανιαριστείς... γιατί μας ζαλίζεις τα αρχίδια ώρες ώρες

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Akapotos Kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το καλτσον προσεχε μην σκισεις κλωνε  :2funny: :2funny: :2funny:
το καλτσον δεν ξερω αλλα τον κωλαρακο σου σιγουρα
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
να!καμαρώνουν τώρα για τον πράσινο μαύρο αμπρέου!χαχα :2funny:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
σβηστος και ειναι πρωτος σκορερ του πρωταθληματος ;)
ο "Φιογκο" αληθεια τι γινεται ?? :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
δεν τα εχεις μαθει? παιζει η βλαχοφατσα ο μητρογλου στην θεση του ντιογκο

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

μα σβηστός είναι έτσι και αλλιώς.Αυτό είναι το προσόν για τον οποίο τον πληρώσατε.Να βάζει τα γκόλ που βάζει και η γιαγιά του φετφατζίδη! :2funny:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
ενω ο Φιογκο ε? γαμαει με 2 γκολ απο περσι το Γεναρη :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ομπράντοβιτς: “Θα επέστρεφα στην Ισπανία, αλλά είμαι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό”
Δημοσίευση: 07 Νοεμβρίου 2009 18:46

PrintShare3 Μοιράσου το Για τη Ρεάλ Μαδρίτης και το μέλλον του στον πάγκο του Παναθηναϊκού μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα tubasket.com αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται να φύγει από τον Παναθηναϊκό, αφού είναι πραγματικά ευτυχισμένος στον πράσινο πάγκο.
Αρχικά ο “Ζοτς” τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την υποδοχή. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ήμουν προπονητής στην Ρεάλ, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που θυμάμαι. Τους ευχαριστώ όλους και ήταν τιμή για μένα να είμαι προπονητής στη Ρεάλ σε τόσο νεαρή ηλικία”

Ένα σχόλιό για τη φετινή Ρεάλ...
“Η Ρεάλ είναι ακόμα ένας σημαντικός σύλλογος στην Ευρώπη. Έχει κερδίσει τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης οκτώ φορές, περισσότερες από κάθε άλλο σύλλογο.
Φέτος κάνει τη δική της προσπάθεια να επανέλθει στην κορυφή. Πρώτα πήρε τον Ετόρε (σ.σ Μεσίνα) στον πάγκο και δεύτερον απέκτησε σπουδαίους παίκτες. Πιστεύω ότι αυτή τη χρονιά θα καταφέρει να φτάσει στο Φάιναλ Φορ. Έχω πολλούς φίλους εδώ και τους εύχομαι τα καλύτερα για τη Ρεάλ".

Πολλοί θεωρούν ότι η Ρεάλ έφτιαξε την καλύτερη ομάδα από τότε που εσείς ήσασταν στον πάγκο συμφωνείτε με αυτό;
“Αυτό θα μπορέσει να φανεί μόνο στο τέλος της χρονιάς”

Το σχόλιο σας για το παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα σας και την Ρεάλ;
“Οι παίκτες της Ρεάλ έπαιξαν πολύ αποφασιστικά και επιθετικά. Το κλειδί της αναμέτρησης ήταν ότι εμείς χάσαμε πολλές μπάλες. Για αυτό κέρδισε η Ρεάλ και πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα”.

Για πόσο καιρό ακόμα θα συνεχίζετε να είστε προπονητής;
“Θα συνεχίσω να κάνω αυτή τη δουλειά όσο εξακολουθώ να την απολαμβάνω. Κάθε μέρα, κάθε προπόνηση, κάθε παιχνίδι, το απολαμβάνω πραγματικά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τους παίκτες μου, με τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ, με τους φιλάθλους μας και φυσικά με τη διοίκηση".

Σκέφτεστε την επιστροφή στο Ισπανικό Πρωτάθλημα;
“Ναι, θα μπορούσα να επιστρέψω στην Ισπανία, αλλά είμαι πραγματικά ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό. Ποτέ δεν έχω μιλήσει με κανένα, έχω συμβόλαιο και αισθάνομαι φανταστικά στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει λόγος να φύγω και να αλλάξει αυτό”.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ομπράντοβιτς: “Θα επέστρεφα στην Ισπανία, αλλά είμαι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό”
Δημοσίευση: 07 Νοεμβρίου 2009 18:46

PrintShare3 Μοιράσου το Για τη Ρεάλ Μαδρίτης και το μέλλον του στον πάγκο του Παναθηναϊκού μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα tubasket.com αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται να φύγει από τον Παναθηναϊκό, αφού είναι πραγματικά ευτυχισμένος στον πράσινο πάγκο.
Αρχικά ο “Ζοτς” τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την υποδοχή. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ήμουν προπονητής στην Ρεάλ, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που θυμάμαι. Τους ευχαριστώ όλους και ήταν τιμή για μένα να είμαι προπονητής στη Ρεάλ σε τόσο νεαρή ηλικία”

Ένα σχόλιό για τη φετινή Ρεάλ...
“Η Ρεάλ είναι ακόμα ένας σημαντικός σύλλογος στην Ευρώπη. Έχει κερδίσει τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης οκτώ φορές, περισσότερες από κάθε άλλο σύλλογο.
Φέτος κάνει τη δική της προσπάθεια να επανέλθει στην κορυφή. Πρώτα πήρε τον Ετόρε (σ.σ Μεσίνα) στον πάγκο και δεύτερον απέκτησε σπουδαίους παίκτες. Πιστεύω ότι αυτή τη χρονιά θα καταφέρει να φτάσει στο Φάιναλ Φορ. Έχω πολλούς φίλους εδώ και τους εύχομαι τα καλύτερα για τη Ρεάλ".

Πολλοί θεωρούν ότι η Ρεάλ έφτιαξε την καλύτερη ομάδα από τότε που εσείς ήσασταν στον πάγκο συμφωνείτε με αυτό;
“Αυτό θα μπορέσει να φανεί μόνο στο τέλος της χρονιάς”

Το σχόλιο σας για το παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα σας και την Ρεάλ;
“Οι παίκτες της Ρεάλ έπαιξαν πολύ αποφασιστικά και επιθετικά. Το κλειδί της αναμέτρησης ήταν ότι εμείς χάσαμε πολλές μπάλες. Για αυτό κέρδισε η Ρεάλ και πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα”.

Για πόσο καιρό ακόμα θα συνεχίζετε να είστε προπονητής;
“Θα συνεχίσω να κάνω αυτή τη δουλειά όσο εξακολουθώ να την απολαμβάνω. Κάθε μέρα, κάθε προπόνηση, κάθε παιχνίδι, το απολαμβάνω πραγματικά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τους παίκτες μου, με τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ, με τους φιλάθλους μας και φυσικά με τη διοίκηση".

Σκέφτεστε την επιστροφή στο Ισπανικό Πρωτάθλημα;
“Ναι, θα μπορούσα να επιστρέψω στην Ισπανία, αλλά είμαι πραγματικά ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό. Ποτέ δεν έχω μιλήσει με κανένα, έχω συμβόλαιο και αισθάνομαι φανταστικά στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει λόγος να φύγω και να αλλάξει αυτό”.

.....ας  ονειρευεται  ο  Περεζ    αφου  δεν  ξερει  με  ποιους  εμπλεξε.......οσα  και  να  δωσει  στον    Ζοτς  ,    ο    θεος-Παυλος    θα  τα  κανει  double......και  δεν  νομιζω  να  υπαρχει  κανεις  που    να  διαφωνει  με  αυτο , ετσι ??

Υ.Γ.......εκπληκτικο  το  παιχνιδι  που  εδειξε  ο ΣΚΑΙ  στο  ντερμπυ  της  Μαδριτης.....οι  ανθρωποι  απλα  σε  κανουν  να βλεπεις  το ποδοσφαιρο  ως  ψυχαγωγια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom