Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
η γκαστρωμενη ψωλα τι εστιν?!!!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

καλα ποιος τον ματιασε τον τεντα? :2funny:

ετριζε η καρεκλα του τελικα...  :2funny: :2funny:

τελικα αυτος ο σισε ποσο αμπαλος ειναι ρε παιδια?  ηταν μονος του για σουτ στην αντεπιθεση

που υποτιθεται ετσι μπορει να σκοραρει...

και βγηκε με την μπαλα εξω... :2funny:

ποσο ατεχνος ποδοσφαιριστης..6.000.000 ευρω :headbang:

αναπροσαρμογη συμβολαιου και χρημα σε πετρο-σαλπι χρειαζεται.. ;)

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ορίστε και οι βάζελοι που κόπτονται για το καλό της ομάδας... :jerking: :jerking: :jerking:
Και επιστρατεύουν και τους κλώνους τους φυσικά... :rolleyes:
Πιο πολύ νοιάζομαι εγώ μου φαίνεται.(Έχω και βλέψεις για προπονητής σας!!! :2funny: :2funny:)
Ο 2ος είναι το κλωνάρι, με 2 post μέχρι τώρα.

Καταλάβετέ το: Κουβάς ξε-κουβάς, ο Σαλπιγγίδης τη στέλνει στο πλεκτό, οπότε καλώς απαιτεί παραπάνω λεφτά.

Μεγαλεφαντος,εισαι επικινδυνα μαλακας.

Καταρχην,ποια εισαι εσυ μωρη λουμπινα που θα μου πεις αν κοπτομαι για το καλο της ομαδας μου?Τα γραπτα μενουν κ ευκολα μπορει να διαπιστωσει κανεις το κατα ποσο ''κοπτομαι''.

Επιστρατευσα τους κλωνους μου,ε?Για ποιο λογο ρε τρυπα?Για να ''επιβεβαιωθω'' σ'αυτο που εγραψα?
Ποιος σου ειπε οτι με νοιαζει το ποσοι θα συμφωνησουν μαζι μου?Μην κρινεις απο τον εαυτο σου.Εγω δεν ασχολουμαι.Στα παπαρια μου.Επισης ουτε με κλωνους ασχολουμαι,πηγαινοντας κοντρα στην μοδα του σαιτ.Μην κρινεις απο τον εαυτο σου και παλι. ;)

Ο Athens13 ειναι κλωνος μου,επειδη συμφωνησε μαζι μου.Μαλιστα.
Πιο κατω απο το ποστ μου για τον Σαλπιγγιδη υπηρξε κιαλλος που συμφωνησε μαζι μου.Μηπως ο pathos gia ta temachia ειναι κ αυτος κλωνος μου? :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking:
Η λογικη σου μπαζει απο 1000 τρυπες.
Ο,τι να,ναι. :jerking:
Οποιος εχει κατω απο 100 ποστ,εχει το ''13'' στο νικ του και συμφωνει μαζι μου,ειναι κλωνος μου. :jerking:

Ετσι για την κουλτουρα να σ'ενημερωσω οτι εγω δεν θα αποκαλουσα ποτε κλοουν τον Τζιμπριλ,ουτε θα μιλαγα τοσο υποτιμητικα για τον Χενκ(οπως εκανε ο Athens).
Δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι για να αποδειξω οτι δεν εχω κλωνους.Αν εχεις μπαρμπα κανενα mod τραβα ρωτα.Ισως να εχουν βρει καμια μοντα για να ανακαλυπτουν τους κλωνους και να μπορει να σ'ενημερωσει. ;)

Τελος,για τον Σαλπιγγιδη,δεν προκειται να γραψω σεντονι και να κανω κουβεντα με σενα τον αποδεδειγμενο μυρωδια για το αν και κατω απο ποιες συηνθηκες θα πρεπει να ανανεωσει ή οχι.

ΥΓ:Πανο,ευχαριστω για την υποστηριξη αλλα δεν χρειαζοταν αδελφε.Ο τυπος ειναι γραφικος.
ΥΓ1:Δεν χρειαζεται να κλαψομουνιαζουμε επειδη δεν παιζουμε μπαλα.Δεν πρεπει παντα να βρισκουμε εναν λογο για να γκρινιαζουμε στον Παναθηναικο.Ειμαστε πρωτοι με 5 στα 5,η ομαδα εχει ταλεντο(και επιτελους ψυχη απ'οτι φαινεται) και το μονο που χρειαζεται ειναι να την στηριξουμε ολοι για τον αυτοσκοπο που λεγεται πρωταθλημα.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Κλάαααψεεεεεε Σουηδέ!!!! :'( :'(
Δε λέω κάποιον που έχει κάτω από 100 ποστ, αλλά κάτω από 3(δηλ 2!!!)
και όλως τυχαίως επαναλαμβάνει ότι λες σε κάτι που οι πάντες διαφωνούν,
για το αν πρέπει ο Σαλπιγγίδης να έχει καλύτερο συμβόλαιο.

Δεν καταλαβαίνεις γιατί αρκετοί συμφωνούν με μένα, ενώ με σένα μόνο οι κλώνοι;;
Δεν είμαι ούτε ο Φέργκιουνσον, ούτε ο Μουρίνιο.
Απλώς εγώ γράφω αυτό που βλέπω, ενώ εσύ γράφεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι ή διαβάζεις σε φυλλάδες...

Ωχ τώρα θα δεχθώ ομαδικά πυρά...  :2funny: :2funny:

matrix_revolutions_bourdela3.jpg

CloneOfTheAttack.jpg

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

Απλώς εγώ γράφω αυτό που βλέπω, ενώ εσύ γράφεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι ή διαβάζεις σε φυλλάδες...

CloneOfTheAttack.jpg

κανετε και οι δυο σα μωρα.

νομιζω οτι δεν πρεπει να στε πανω απο 22 χρονων.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16

CloneOfTheAttack.jpg

Ποιος κλαιει ρε φλωρα?
Πλεζουρα αρχισε να παιρνεις φραγκα για το copyright.
Τιποτα αλλο εκτος απο το ''κλαψε'' εχεις να πεις?

Σου ξαναλεω.Και ο παθος για τα τεμαχια συμφωνησε.Αρα κιαυτος κλωνος μου,ε?Οταν λεω εγω οτι εισαι για το πεος οσο δεν παει,δεν παιρνεις χαμπαρι.

Αντε να λεμε παλι τα ιδια.Δεν μενδιαφερει ρε παπαρα ποιος συμφωνει μαζι μου και ποιος οχι.Δεν γραφω για να παιρνω τα +1 απο κατω και να συμφωνουν μαζι μου.Την γνωμη μου λεω μονο.Το καταλαβαινεις?

Τελος,μαλλον εχεις προβλημα στο να κατανοησεις αυτα που διαβαζεις.Για πες μου ποτε εγραψα οτι ο Σαλπιγγιδης δεν πρεπει να εχει καλυτερο συμβολαιο?Απο τα 600-700 χιλιαρικα που παιρνει,τα 900 δεν συνιστουν αυξηση? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ΞΥΠΝΑ.

ΥΓ:Για τους κλωνους παραμιλα οσο θες.Ουτως ή αλλως αοριστες μαλακιες πετας.
Σου ειπα και πριν τραβα ρωτα κανα mod μπας και σου δωσει την απαντηση.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

ΠΑΟ: Μειώθηκε η ποινή του Σισέ

Από τρεις αγωνιστικές σε δύο συν μία με αναστολή μειώθηκε η τιμωρία του Τζιμπρίλ Σισέ από την UEFA, μετά την έφεση που άσκησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό σημαίνει ότι ο Γάλλος επιθετικός θα απουσιάσει από το ματς της προσεχούς Πέμπτης απέναντι στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, αλλά θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο κόντρα στη Στουρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ. Στην Ελβετία, όπου εκδικάστηκε η έφεση του Παναθηναϊκού, το «παρών» έδωσε και ο ίδιος ο Σισέ μαζί με τον β' αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Βεκρή.

οχι ρε γαμωτο!!! :2funny:

ποτε θα επιστρεψεις ρε πετρογκολ?????????

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
παιδια υπαρχει καποιο λινκ

που μπορουμε να δουμε ολο το χθεσινο ντερμπι?
:huh:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αμα μου εδιναν τα μουνακια,1 ευρω για το "κλαψε" & για το "δεν γαμαω πουστρακια",καθε φορα που το χρησιμοποιουν,θα ειχα χεστει στα ευρα..

Ποτε δεν ειναι αργα,αρχισε απο τωρα.Κανε κατι επειδη εχει ξεφυγει το σκηνικο.

Εντωμεταξυ,τι θυμηθηκα ρε μαλακα?Περσι τετοια εποχη ειχαμε κανει μια κουβεντα για γυναικειο βολει και για τα μουνακια που κυκλοφορουν στο αθλημα.Κ σου ειχα πει για την Χατζηνικολαου που επαιζε σ'εσας.
Μετα απο ενα χρονο ηρθε στην Παναθα το Μαρακι.Τρελα γουστα στον Χολαργο φετος. :rockon: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ποσο καμενος μπορει να ειναι καποιος για να δει το χθεσινο ματς  :idiot:

καποιος που θελει να ξαναδει τα χορευτικα του λετο ισως?

το πεντοζαλι που χορευε σε 5 παικτες της αεκ?

αυτος ο παικτης κοβει απο μονος του εισητηρια. ;)

οποιος εχει λινκ με ολο το ματς ας το αναφερει.

αλλιως να σωπασει για παντα. ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
φτου κακα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ποτε δεν ειναι αργα,αρχισε απο τωρα.Κανε κατι επειδη εχει ξεφυγει το σκηνικο.

Εντωμεταξυ,τι θυμηθηκα ρε μαλακα?Περσι τετοια εποχη ειχαμε κανει μια κουβεντα για γυναικειο βολει και για τα μουνακια που κυκλοφορουν στο αθλημα.Κ σου ειχα πει για την Χατζηνικολαου που επαιζε σ'εσας.
Μετα απο ενα χρονο ηρθε στην Παναθα το Μαρακι.Τρελα γουστα στον Χολαργο φετος. :rockon: :2funny:

αχ πλεζουρα τι μου θυμισε ο σουηδος  :smitten: :smitten:  :pipa3: :tits:

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
και για όλα αυτά που έγραψες ειναι η μεγάλη σου αδυναμία..... κυρίως για τις διαρκείς λάθος πάσες...

Γι αυτό τόσα χρόνια δεν παίρνουμε πρωτάθλημα. Οπαδοί που δε γνωρίζουν το τόπι αποθεώνουν μέτρια παιχτάκια.

Υ.Γ.1
ο καλύτερος παίκτης που έχεις αυτή τη στιγμή είναι ο Κατσουράνης.
Ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί (αν και αμυντικό χαφ) να βγάλει ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ κάθετη πάσα στο σέντερ φορ..
Ελλείψει δεκαριού, χωρίς αυτόν είσαι τελειωμένος. Ποιός Σάλπι και ποιός Γκίδης...
Δες ποιός του εκανε την πάσα, δεν ποιός σου έχει χαρίσει 3 πόντους που δε δικαιούσαι και τα ξαναλέμε.
Στο κάτω κάτω τον Σάλπι τον πληρώνεις τόσα για να τη βάζει στο μπακλαβά. Τελεία.
Υ.Γ. 2
Σταματείστε να μου ζαλίζετε τα πελέ με τον Καραγκούνη. Σταματάει το ρυθμό της ομάδας και κόβει την ταχύτητά της.
Υ.Γ.3
Επίσης σταματείστε να μου ζαλίζετε τα πελέ με τον Νίνη. Αδύναμος, άχρωμος, μαρκάρει με τα μάτια. Σας τον βάζει ο Τεντάς για να μην τον διώξετε. Αλλα από άμπαλλους τι περιμένεις;
Συμφωνώ για Κατσουράνη και Καρά, διαφωνώ για Νίνη. Έχει πολλά περιθώρια, αν ΄γίνει βασικός και έχει παιχνίδια στα πόδια του.

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
ΥΓ1:Δεν χρειαζεται να κλαψομουνιαζουμε επειδη δεν παιζουμε μπαλα.Δεν πρεπει παντα να βρισκουμε εναν λογο για να γκρινιαζουμε στον Παναθηναικο.Ειμαστε πρωτοι με 5 στα 5,η ομαδα εχει ταλεντο(και επιτελους ψυχη απ'οτι φαινεται) και το μονο που χρειαζεται ειναι να την στηριξουμε ολοι για τον αυτοσκοπο που λεγεται πρωταθλημα.
+1000

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
καποιος που θελει να ξαναδει τα χορευτικα του λετο ισως?

το πεντοζαλι που χορευε σε 5 παικτες της αεκ?
Κάθε φορά που το λες προσθέτεις +1 παίκτη.
Στο 11 να θυμηθείς να σταματήσεις, ΟΚ;;; :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom