Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ναι πιστευω οτι ειναι κλωναρι και πρεπει να τιμωρηθει.

στο θεμα μας. (πες μου που διαφωνεις)

Η απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Άλεξ Τζόρβας
Με τέτοιες εμφανίσεις θα καθιερωθεί σίγουρα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Σταθερότατος σε εξόδους και επεμβάσεις, είχε δύο σωτήριες αποκρούσεις, μία στο πρώτο και μία στο δεύτερο ημίχρονο. Κέρδισε σε αυτοπεποίθηση.

Λουκάς Βύντρα
Δεξί μπακ έπαιξε ο διεθνής αμυντικός και παρότι κάποιες φορές έχασε τη θέση του, η παρουσία του κρίνεται θετική. Τον βοήθησαν πολύ οι Σαλπιγγίδης-Νίνης.

Ματίας Μπιάρσμιρ
Ο Σουηδός ξέρει πολύ καλά τη θέση. Λίγη εμπειρία παραπάνω του λείπει για να εξελιχθεί στο... hummer που έψαχνε, αλλά δεν έβρισκε ο Παναθηναϊκός. Πάντα πρώτος στην μπάλα, έκοβε σε σωστό χρόνο και έδινε σίγουρα την μπάλα.

Γιόσου Σαριέγκι
Πήγε καλά πάνω στον Μπλάνκο και δεν τον άφησε να τροφοδοτηθεί. Πολλές φορές όμως τα διωξίματά του ήταν άτσαλα και έδινε νέες επιθέσεις στην ΑΕΚ.

Σεντρίκ Καντέ
Έπαιξε ως αριστερό μπακ που δεν είναι.εκανε λαθος μεταβιβασεις ομως. Με δεδομένο ότι η ΑΕΚ ήθελε να χτυπήσει από εκεί ανταποκρίθηκε αμυντικά. Ήταν αδύνατο όμως να στηρίξει τον Λέτο με επελάσεις. Σπανίως έβγαινε μπροστά. Στάθηκε άτυχος γιατί τραυματίστηκε.

Σιμάο Μάτε
Έπαιξε μετά από αρκετό καιρό βασικός σε ρόλο... εξολοθρευτή. Δεν άφησε την ΑΕΚ να αναπτυχθεί από τον άξονα, αλλά είχε πολλά λάθη στις πάσες του.

Ζιλμπέρτο Σίλβα
Είχε θετική παρουσία,
σωστές μεταβιβάσεις και μετέδιδε ηρεμία. Στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχώρησε και βοήθησε περισσότερο αμυντικά με καίριες τοποθετήσεις.

Κώστας Κατσουράνης
Εμφανώς τρακαρισμένος λόγω των συνθηκών. Είχε αρκετά λάθη στο ενεργητικό του. Ωστόσο ήταν εκείνος που τροφοδότησε τον Σαλπιγγίδη στη φάση του γκολ, ενώ ήταν ο μόνος που προσπάθησε με τις κάθετες μπαλιές του να "σπάσει" την άμυνα της ΑΕΚ. Όπως στο τετ-α-τετ του Σισέ.

Γιώργος Καραγκούνης
Χρησιμοποιήθηκε ως δεξιός μεσοεπιθετικός, αλλά δεν κράτησε τη θέση του. Έτρεχε πέρα δώθε και κέρδιζε φάουλ. Τα στημένα του δεν ήταν καλά. Λόγω τραυματισμού αντικαταστάθηκε νωρίς, αφού δεν μπορούσε να προσφέρει παραπάνω. επρεπε να παιξει ο νινης και οχι αυτος για μενα.

Σεμπαστιάν Λέτο
Ήθελε, αλλά οι προσπάθειές του ήταν ημιτελείς.Ηταν αρκετα καλος. Τουλάχιστον έδωσε βοήθειες αμυντικά, κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Χάθηκε μεταξύ Μαϊστόροβιτς και Γιάχιτς στο πρώτο ημίχρονο. Του έφτανε όμως μια ευκαιρία για να σκοράρει. Κοντρόλ και σουτ με το αριστερό για το γκολ που έκρινε το ματς. Ως δεξιός μέσοεπιθετικός βοήθησε πολύ αμυντικά.

Τζιμπρίλ Σισέ
Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ως αλλαγή και με το σκορ στο 0-1 έμεινε μόνος χωρίς στηρίγματα στην επίθεση. Είχε ένα καλό πλασέ από δύσκολη θέση, αλλά και ένα κακό τελείωμα λίγο πριν από το τέλος.τραγικος για μενα.

Σωτήρης Νίνης
Μπήκε για να δώσει φρεσκάδα και παίζοντας ως αριστερό χαφ στήριξε τον Βύντρα.
Δεν βοήθησε πολύ επιθετικά, αφού όσο ήταν στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός αμυνόταν.

επρεπε να μπει νωριτερα.

Σισέ ...ουδέν σχόλιο...τουλάχιστον ευτυχώς που δεν έπαιξε από την αρχή.
Τζόρβας ...πολύ καλός για αναπληρωματικός τερματοφύλακας αλλά όχι για πρώτος στον Παναθηναϊκό αλλά αφού δεν έχει πρώτο ...δεν έχει ειδικό βάρος ακόμη
Βύντρα...δεν έκανε σχεδόν τίποτα γιατί δεν χρειάστηκε οπότε αυτό είναι θετικό απο μόνο του...
Μπιαρσμιρ..."λίγος" μέχρι στιγμής αλλά έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ...φάνηκε θετικός αλλά είχε "λίγους" επιθετικούς να "παίξει".
Σαριεγκι...φάνηκε επειδή δεν βλεπόταν ο Μπλάκο και επειδή ο αντίπαλος έκανε καμινάδες αλλά όταν πιεζόταν άστα να πάνε...
Καντέ ...τα ίδια περίπου με Μπιαρσμιρ ...κάνει για μικρότερη ομάδα.
Σιμάο...η μεγάλη μου αδυναμία...ανασταλτικά από τους καλύτερους στην ηλικία του στην Ευρώπη...δυστηχώς τον έχουν φάει τα ονόματα και δεν τον προσέχουν προπονητικά...τεράστια περιθώρια βελτίωσης...επιθετικά όμως δεν βοηθάει καθόλου (λάθος πάσες).Πρέπει να τον προσέξει ο σύλλογος...που δε το βλέπω.
Σίλβα...από άποψη τακτικής ο Σίλβα είναι κορυφή αλλά είναι αργός γενικά στις επεμβάσεις και στις κινήσεις του ...μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσει καριέρα προπονητή αφού ότι ήταν να δώσει το έδωσε...
Κατσουράνης ...ώρες ώρες εξαφανίζεται από το γήπεδο.
Καρας.... ντεφορμέ...αλλά μαχητής
Λέτο...υπερβολική τρίμπλα που μπορεί να την έχει αλλά δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο σήμερα.Μου θυμίζει τον Τσιαντάκη...Νομίζω ότι ήταν από τους καλύτερους επειδή έτρεξε αρκετά και του βγήκαν οι τρίμπλες αλλά χωρίς αντίκρυσμα...
Σαλπιγγίδης...νομίζω ο κορυφαίος μέχρι τώρα στο Παναθηναικό...πολύ τρέξιμο ακόμα και στην άμυνα...δεν φαίνεται πολύ επειδή δεν τον βοηθάνε ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σιμάο...η μεγάλη μου αδυναμία...ανασταλτικά από τους καλύτερους στην ηλικία του στην Ευρώπη...δυστηχώς τον έχουν φάει τα ονόματα και δεν τον προσέχουν προπονητικά...τεράστια περιθώρια βελτίωσης...επιθετικά όμως δεν βοηθάει καθόλου (λάθος πάσες).

και για όλα αυτά που έγραψες ειναι η μεγάλη σου αδυναμία..... κυρίως για τις διαρκείς λάθος πάσες...

Γι αυτό τόσα χρόνια δεν παίρνουμε πρωτάθλημα. Οπαδοί που δε γνωρίζουν το τόπι αποθεώνουν μέτρια παιχτάκια.

Υ.Γ.1
ο καλύτερος παίκτης που έχεις αυτή τη στιγμή είναι ο Κατσουράνης.
Ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί (αν και αμυντικό χαφ) να βγάλει ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ κάθετη πάσα στο σέντερ φορ..
Ελλείψει δεκαριού, χωρίς αυτόν είσαι τελειωμένος. Ποιός Σάλπι και ποιός Γκίδης...
Δες ποιός του εκανε την πάσα, δεν ποιός σου έχει χαρίσει 3 πόντους που δε δικαιούσαι και τα ξαναλέμε.
Στο κάτω κάτω τον Σάλπι τον πληρώνεις τόσα για να τη βάζει στο μπακλαβά. Τελεία.
Υ.Γ. 2
Σταματείστε να μου ζαλίζετε τα πελέ με τον Καραγκούνη. Σταματάει το ρυθμό της ομάδας και κόβει την ταχύτητά της.
Υ.Γ.3
Επίσης σταματείστε να μου ζαλίζετε τα πελέ με τον Νίνη. Αδύναμος, άχρωμος, μαρκάρει με τα μάτια. Σας τον βάζει ο Τεντάς για να μην τον διώξετε. Αλλα από άμπαλλους τι περιμένεις;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.879
Πόντοι
42.697
Σταματείστε να μου ζαλίζετε τα πελέ με τον Καραγκούνη. Σταματάει το ρυθμό της ομάδας και κόβει την ταχύτητά της.
Υ.Γ.3

Εμαθα οτι αυτόν θα τον κάνετε μεταγραφή στην ομάδα πόλο..χααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ελα περσονα να μας αναλυσεις το συστημα των ομαδων εχτες!!! :) :)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
και για όλα αυτά που έγραψες ειναι η μεγάλη σου αδυναμία..... κυρίως για τις διαρκείς λάθος πάσες...

Γι αυτό τόσα χρόνια δεν παίρνουμε πρωτάθλημα. Οπαδοί που δε γνωρίζουν το τόπι αποθεώνουν μέτρια παιχτάκια.

Υ.Γ.1
ο καλύτερος παίκτης που έχεις αυτή τη στιγμή είναι ο Κατσουράνης.
Ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί (αν και αμυντικό χαφ) να βγάλει ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ κάθετη πάσα στο σέντερ φορ..
Ελλείψει δεκαριού, χωρίς αυτόν είσαι τελειωμένος. Ποιός Σάλπι και ποιός Γκίδης...
Δες ποιός του εκανε την πάσα, δεν ποιός σου έχει χαρίσει 3 πόντους που δε δικαιούσαι και τα ξαναλέμε.
Στο κάτω κάτω τον Σάλπι τον πληρώνεις τόσα για να τη βάζει στο μπακλαβά. Τελεία.
Υ.Γ. 2
Υ.Γ.3
Επίσης σταματείστε να μου ζαλίζετε τα πελέ με τον Νίνη. Αδύναμος, άχρωμος, μαρκάρει με τα μάτια. Σας τον βάζει ο Τεντάς για να μην τον διώξετε. Αλλα από άμπαλλους τι περιμένεις;

2 παρατηρήσεις:
- ο Κατσουράνης δεν είναι ο μόνος που παίζει μπάλα. ξεχνάς τον Λέτο
- για τον Νίνη διαφωνώ κάθετα. βάλε κάνα βίντεο να δεις πώς κυνηγάει όταν έχει ο αντίπαλος την μπάλα και μετά πες μου αν μαρκάρει

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
με λίγα λόγια ο σχολιασμός των παικτών του Παναθηναικού ανφέρεται σε ομάδα επαρκή για τα χαμηλά Ελληνικά δεδομένα αλλά της πλάκας σε Ευρωπαϊκά δεδομένα.
Αποδεικνύεται περίτρανα επίσης ότι για τα χρήματα που έδωσε η Πανάθα κάποιοι τα πήραν για παλτά (αναλογικά με τα χρήματα που έδωσαν πάντα-όχι για την Γ'Εθνική) και το τεράστιο μπάτζετ παει σε τσέπες κι όχι σε ουσία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
2 παρατηρήσεις:
- ο Κατσουράνης δεν είναι ο μόνος που παίζει μπάλα. ξεχνάς τον Λέτο
- για τον Νίνη διαφωνώ κάθετα. βάλε κάνα βίντεο να δεις πώς κυνηγάει όταν έχει ο αντίπαλος την μπάλα και μετά πες μου αν μαρκάρει
για το Λέτο δε χρειάζεται να τα γράφουμε.
Είναι δεδομένο.
Ο Νίνης απλά δεν κάνει. Εχει έλλειμμα μυικής μάζας, δεν έχει ποτέ καθαρό μυαλό, όταν μπήκε στη θέση του Σαλπιγγίδη η δεξιά πλευρά έγινε χωνί, ακούμπησε ελάχιστα τη μπάλλα.....

δε φτάνει να είσαι τρεχαντήρι. Πρέπει και να έχεις αποτελεσματικότητα.
Ο Νίνης είναι ίσως για μένα η μεγαλύτερη απογοήτευση μετά τον Σειταρίδη.
Μπορεί και να μη του ταιριάζει το σύστημα, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα αμυντικής λειτουργίας του βάζελου.

Οπως και να χει για αυτόν τον βάζελο ο Νίνης είναι απλά άχρηστος, ή απλά πολυτέλεια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
με λίγα λόγια ο σχολιασμός των παικτών του Παναθηναικού ανφέρεται σε ομάδα επαρκή για τα χαμηλά Ελληνικά δεδομένα αλλά της πλάκας σε Ευρωπαϊκά δεδομένα.
Αποδεικνύεται περίτρανα επίσης ότι για τα χρήματα που έδωσε η Πανάθα κάποιοι τα πήραν για παλτά (αναλογικά με τα χρήματα που έδωσαν πάντα-όχι για την Γ'Εθνική) και το τεράστιο μπάτζετ παει σε τσέπες κι όχι σε ουσία.

ποιά είναι ρε τα παλτά;
Πλην του Σισέ, ότι αξίζει φέτος απ το μαγαζί είναι οι μεταγραφές που έκανες.
ο μπιεσμίρ δείχνει καλά στοιχεία (τον πήρε κοψοχρονιά), με τον Λέτο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ απέκτησες χαφ που ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΝΤΡΑ και να ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΤΗΜΕΝΑ, ο Κατσούρ σου έχει συμμαζέψει το κέντρο, σου βγάζει κάθετες σαν δεκάρι ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, και σου βάζει ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΚΟΛ από ΚΕΦΑΛΙΑ σε στημένα, ή ως ΚΡΥΦΟ ΦΟΡ, κάτι που επισης ήταν είδος προς εξαφάνιση στο βάζελο...........

ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ. Τελεία και Παύλα.
Ολες οι λοιπές παπαριές είναι για να περνά η ώρα....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άρα...ν αλλάξουμε σύστημα?...κόουτς?...να φύγει ο νίνης?...τι προτείνεις αρχηγέ?..... :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
άρα...ν αλλάξουμε σύστημα?...κόουτς?...να φύγει ο νίνης?...τι προτείνεις αρχηγέ?..... :grin: :grin: :grin: :grin:

δεν παίρνω εγώ αποφάσεις. Από κει και πέρα αυτό που βλέπω πλην μεμονωμένης ποιότητας ποδοσφαιριστών δε μου αρέσει.

πριν καιρό είχα πει ότι για να πάρεις το πρωτάθλημα δε χρειάζονται σέντερ μπακ αξίας.... μέχρι τώρα αποδεικνύεται ότι έχω δίκιο.....
λίγο σπρώξιμο, λίγο ΕΠΟ, λίγο παράγκα, λίγο μεταγραφές, κάντο όπως ο γάβρος και είσαι μέσα.

το μόνο που ξέρω είναι ότι ο γάβρος ποιοτικά έχει μικρύνει και ο βάζελος έχει ψηλώσει. Το πόσο θα το δούμε μέχρι την 20η αγωνιστική. Ο νίνης εξακολουθώ να πιστεύω ότι ΔΕΝ κάνει. Εκτός και αν βρεις ένα γαμάτο δεξί μπακ που κάνει και τη δουλειά που δεν μπορεί το μπασμένο. Δεδομένο είναι ότι ΔΥΟ ΕΞΤΡΕΜ που μαρκάρουν ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ δε χωράνε σε αυτό το βάζελο.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Συνβάζελοι, πόσα βλέπετε ν' αρπάζουν οι γαύροι από την Άρσεναλ? :rolleyes:

Έχει πιτσιρικαρία κάτσε καλά λέμε. :cum:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Συνβάζελοι, πόσα βλέπετε ν' αρπάζουν οι γαύροι από την Άρσεναλ? :rolleyes:

θα το παλέψει ο γάβρος το ρεκόρ της γιούβε.......ελπίζω να τα καταφέρει να το σπάσει..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κάτσε τώρα περιμένω σχόλιο pleasure. Κλάψτε και τέτοια.... :rolleyes:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πόσα βλέπετε ν' αρπάζουν οι γαύροι από την Άρσεναλ? :rolleyes:

Εχουν την ατυχια να παιζουν με μια ομαδα που το δικο τους ελλειμα,το διαθετει σε υπερθετικο βαθμο
Λιγο να τους τρεξουνε,θα γινει η σουφρα τους κρατηρας...Μονη ελπιδα τους το γεγονος οτι οι αγγλοι δεν ειναι γερμανοι,και μπορει στα 3,4 να φρεναρουν!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
παντα μιλαω μετα..
πριν μιλανε οι πυθιες..
γραφτε οτι σας καυλωσει..
ο ανταγωνισμος ειναι ελευθερος..
εχετε αρκετα ψωμια μεχρι να φτασετε την γκαστρωμενη ψωλα & τον τομασοαντονιονι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom