Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε τους πουστηδες τους κανουν ρομπα... Οσο παιρνουν τα χρονια και ο μπαμπουλας καπετανιος δεν τους εχει υπο την σκεπη του,τοσο θα βγαινουν ολα στην φορα!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε τους πουστηδες τους κανουν ρομπα... Οσο παιρνουν τα χρονια και ο μπαμπουλας καπετανιος δεν τους εχει υπο την σκεπη του,τοσο θα βγαινουν ολα στην φορα!! :2funny: :2funny: :2funny:
σωπα ρε..δεν κανει τετοια ο βαζελος..δαχτυλος του κροκους ειναι..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σωπα ρε..δεν κανει τετοια ο βαζελος..δαχτυλος του κροκους ειναι..
ρε...στ αρχίδια μας τι λέει ο κλεφταράς.......καλά κάναμε...όπως λέτε εσείς για τον θείο , έτσι και εμείς για τον καπετάνιο.......

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
αργυρη καριολη,δωσε το πορτοφολι..
αααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

κοσκωτα ελα στα παιδια σου .. :2funny:

ο γιοσου ειναι ικανος να σκοτωσει τον τοροσιδη και μητρογλου.

τον ντιογο δε τον εχει για πλακα ;)

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αντε να δουμε ποσα θα φανε τα ψαρακια σημερα

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδια μολισ γυρισα σπιτι και ειδα τον τεν κατε στην τηλεοραση στο αεροδρομιο να πλακωνει εναν καμεραμαν γνωριζει κανεισ τι εγινε;

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
παιδια μολισ γυρισα σπιτι και ειδα τον τεν κατε στην τηλεοραση στο αεροδρομιο να πλακωνει εναν καμεραμαν γνωριζει κανεισ τι εγινε;
Να σου πω βρε φίλε.
Σας πήραν χαμπάρι
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[size=16pt]ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΚΡΑ[/size] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
ωρε στραβομα με την καμερα
ειιιιιιιιναι τρελος ο ολλανδοςςςςςςς  :2funny:
ρε τι πινει ρεεεεεεε  :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
κλάψεεεεεεεεε...........κανόνιαααααα........ :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Σιγά μη κλάψω, 2 φάγαμε.
Αύριο να σε δω τι θα λες στον Τομμάσο που δεν πήρατε μπακ όλο το καλοκαίρι και θα αρπάξετε καμιά 3αρα.
Πάλι  :grin: :grin: :grin: :-* :-* :-*

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

ο τεν κατε ειναι απροβλεπτος. τοσο στην ενδεκαδα.οσο και αλλου.

μπορει να εμαθε οτι η κορη του εκανε σεξ με καποιον

Ο Ολλανδός τεχνικός αντέδρασε όταν άρχισαν να καταγράφονται πλάνα και ρώτησε σε έντονο ύφος τον κάμεραμαν που έκλεινε μία είσοδο «… έχεις άδεια για να με τραβάς;», ενώ στη συνέχεια απώθησε την κάμερα με το χέρι του. Το θέμα έληξε κάπου εκεί χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα, ωστόσο τα ρουμανικά Μέσα κατακρίνουν τον Τεν Κάτε και την αποστολή του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως υποτιμούν τη χώρα τους έχοντας πάρει τρόφιμα από την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρουμάνος καμεραμάν πήγε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε φορώντας κάσκα του τάε-κβον-ντο (!) θέλοντας να προκαλέσει τον Χενκ Τεν Κάτε!

:2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

Τεν Κάτε: «Δεν θέλω να με βλέπουν να καπνίζω…»

Το λόγο που οδήγησε στο επεισόδιο με έναν Ρουμάνο κάμεραμαν κατά την άφιξη του Παναθηναϊκού στο Βουκουρέστι για τον αγώνα με τη Ντιναμό για το Europa League εξήγησε ο Χενκ Τεν Κάτε. «Δεν θέλω να με βλέπουν να καπνίζω και γι’αυτό αντέδρασα», εξήγησε ο Ολλανδός προπονητής.

Όταν ρωτήθηκε αν θα είχε την ίδια συμπεριφορά απέναντι σε κάμεραμαν αν ήταν σε άλλη χώρα, όπως για παράδειγμα στην Αγγλία, είπε: «(Γέλια) Δεν ήμουν και δεν είμαι εκνευρισμένος. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και είδα μία κάμερα να με ακολουθεί επίμονα. Έχω μία άσχημη συνήθεια να καπνίζω και δεν θέλω λόγω της θέσης μου-επειδή είμαι πρότυπο για τα νέα παιδιά-να με βλέπουν να καπνίζω. Ζήτησα από τον κάμεραμαν να μην με καταγράφει και όταν επέμεινε αυτός αντέδρασα», τόνισε και κατέληξε χαριτολογώντας με αφορμή ότι ο κάμεραμαν ήταν πολύ αδύνατος και κατά πολύ κοντύτερός του: «Είμαι βαρέων βαρών και αυτός ελαφρών βαρών».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρουμάνος κάμεραμαν ήταν παρών πριν τη συνέντευξη Τύπου του Χενκ Τεν Κάτε και μάλιστα φόρεσε μία κάσκα τάε-κβον-ντο, θέλοντας να προκαλέσει τον τεχνικό του Παναθηναϊκού ή απλώς για να τραβήξει την προσοχή. Ο κάμεραμαν λίγο πριν φτάσει στην αίθουσα ο Τεν Κάτε αποχώρησε από την αίθουσα, έπειτα από εντολή των ανθρώπων της UEFA. Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε με καθυστέρηση λόγω της μεγάλης κίνησης στο γήπεδο της Ντιναμό, αλλά παρουσιάστηκε αρκετά ευδιάθετος και δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα.

Το περιστατικό με τον κάμεραμαν δεν σχολιάστηκε από τον Ντάριο Μπονέτι, αλλά ο παίκτης της Ντιναμό που εκπροσώπησε τους συναδέλφους του, Ζίκου, είπε με διάθεση χιούμορ «… ίσως είχε άσχημη πτήση».

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Σανμαρτεάν: «Δεν φοβίζει ο Παναθηναϊκός»

«Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά δεν φοβίζει». Τάδε έφη ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Λουτσιάν Σανμαρτεάν, στη ρουμάνικη ιστοσελίδα Gazeta Sporturilor, ενόψει της αναμέτρησης των «πρασίνων» κόντρα στους συμπατριώτες του της Ντιναμό Βουκουρεστίου. «Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλη», «Μόνο επί Μαλεζάνι καλός αμυντικά ο ΠΑΟ», οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του 29χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος επέστρεψε το καλοκαίρι στην Γκλόρια Μπίστριτσα, ομάδα που τον ανέδειξε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσιάν Σανμαρτεάν

«Η Ντιναμό πρέπει να είναι σοβαρή και να έχει πίστη στις δυνατότητές της. Οι Έλληνες θα έρθουν να κερδίσουν, ειδικά μετά την ήττα από τη Γαλατάσαραϊ. Ο Παναθηναϊκός δε διαθέτει κινητικότητα, αλλά είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, με τους οπαδούς του να πιέζουν τον αντίπαλο και να σπρώχνουν την ομάδα τους. Όταν έπαιζα στην Ελλάδα, θυμάμαι τον τότε παίκτη της ΑΕΚ και νυν του Παναθηναϊκού, Κώστα Κατσουράνη. Πολύ καλός παίκτης, όπως και ο επιθετικός της ομάδας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Είναι πολύ… ενοχλητικός! Γρήγορος, επικίνδυνος μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά οι αμυντικοί της Ντιναμό δεν πρέπει να τον φοβούνται. Η άμυνα του Παναθηναϊκού είναι, πλέον, αδύναμη. Μόνο επί Μαλεζάνι είχε ο Παναθηναϊκός οργανωμένη άμυνα».

Ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν, μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, πήγε στην ολλανδική Ουτρέχτη, αλλά ούτε και κει κατάφερε να «στεριώσει». Το καλοκαίρι που μας πέρασε βρέθηκε πολύ κοντά στον Πανθρακικό, αλλά τελικά επέστρεψε στην πατρίδα του, υπογράφοντας συμβόλαιο 6 μηνών με την ομάδα που τον ανέδειξε, Γκλόρια Μπίστριτσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom