29 είναι...το ζήτημα είναι ότι προέρχεται από 2 κακές χρονιές και είναι άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκεται!Ε εντάξει δεν πιστεύω να καταξοδευτήκατε...ελεύθερος ήταν!
ποσα θα παιρνει το χρονο με το καινουριο του συμβολαιο?
29 είναι...το ζήτημα είναι ότι προέρχεται από 2 κακές χρονιές και είναι άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκεται!Ε εντάξει δεν πιστεύω να καταξοδευτήκατε...ελεύθερος ήταν!
Όλοι γράφουν για μικρό ποσό με μεγάλα μπόνους αλλά χωρίς να αναφέρουν συγκεκριμένα νούμερα!ποσα θα παιρνει το χρονο με το καινουριο του συμβολαιο?
Όλοι γράφουν για μικρό ποσό με μεγάλα μπόνους αλλά χωρίς να αναφέρουν συγκεκριμένα νούμερα!
Τι σε νοιάζει?Σου πήρανε αμυντικό και μιλάς?![]()
O δήμαρχος δεν είναι βάζελος;;ηθελα ποιο τσιρακι του κοκκαλη ειναι στο δημο αθηναιων και εχει κανει μπουρδελο το ζητημα με την οικοδομικη αδεια.
γιατι δεν στειλνει ο δημος αυτα τα 2 εγγραφα?
ειναι τοσο φανερο οτι γινεται επιτηδες. απο ποιον υπευθυνο εκει στο δημο εχει γινει η βρωμοδουλεια?
Τι λες τώρα... :oδηλωμενος γαύρος είναι...
Χαλάστηκες?Τι λες τώρα... :o
Δεν έχω πρόβλημα τι ομάδα είναι ο καθένας.Χαλάστηκες?![]()
είναι γαύρος και υπέρ..[έτσι λέει] ...του γηπέδουΔεν έχω πρόβλημα τι ομάδα είναι ο καθένας.
Απλά είχα την εντύπωση ότι ήταν βάζελος και υπέρ του γηπέδου.
Ευρώπη
57η ομάδα του αιώνα ο ΠΑΟ!
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην υψηλότερη θέση απ'όλες τις ελληνικές ομάδες στην κατάταξη που ανακοίνωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Ποδοσφαιρικής Ιστορίας και Στατιστικής.
Στο σχετικό αφιέρωμα φιλοξενούνται οι 200 πιο πετυχημένες ευρωπαϊκές ομάδες του 20ου αιώνα.
Κορυφαία ομάδα αναδείχθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ακολουθούν Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα.
Αναλυτικά οι 20 κορυφαίοι σύλλογοι του 20ου αιώνα
1. Ρεάλ Μαδρίτης Ισπανία 563,50
2. Γιουβέντους Ιταλία 466,00
3. Μπαρτσελόνα Ισπανία 458,00
4. Mίλαν Ιταλία 399
Δεν έχω πρόβλημα τι ομάδα είναι ο καθένας.
Απλά είχα την εντύπωση ότι ήταν βάζελος και υπέρ του γηπέδου.
Οι κωλο φυλλαδες ξυπνησανε και κανουν λες και ηρθε ο μεσιας στο παο
ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη
ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ!!!!
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣΤΕ
ο κακλα-money ειναι ιδιοκτητης γκευ μπαρ στο λονδινο, κ ειναι και ολυμπιακος..ο πουστης ο κακλαμανης . επειδη ειναι αυτος ολυμπιακος
δεν μας αφηνει να προχωρησουμε το γηπεδο...
τσιρακια του κοκκαλη γαμωτο σας..