Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

  • Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

    Ψήφοι: 103 30,3%
  • Όνομα χορηγού

    Ψήφοι: 37 10,9%
  • Panathinaikos Arena

    Ψήφοι: 134 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

    Ψήφοι: 27 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

    Ψήφοι: 24 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

    Ψήφοι: 14 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

    Ψήφοι: 24 7,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    340

Επισκέπτης
URL]]
 

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Μηνύματα
290
Like
0
Πόντοι
1
τωρα ξερεις ψαρωσα οι γνωστες αηδιουλες συνιθυσμενες τοσα χρονια!αληθειες σας λεω που πονανε,για τα ταληρα σας τα εγραφα πριν 20 μερες ερχοντε κι αλλα προσεχως!λετο πεντοζα-λετο ερχεται κρυφτειτε γιατι θα πονεσει πολυ! 
 

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Μηνύματα
624
Like
16
Πόντοι
6
Οπαδός του Ολυμπιλαγού έτοιμος για άθληση (τρέξιμο)
 

Συνημμένα

  • Gavros1.jpg
    Gavros1.jpg
    63,2 KB · Εμφανίσεις: 16

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Μηνύματα
624
Like
16
Πόντοι
6
Μεγάλες στιγμές δόξας:
 

Συνημμένα

  • Gavros2.jpg
    Gavros2.jpg
    98,6 KB · Εμφανίσεις: 14

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Μηνύματα
624
Like
16
Πόντοι
6
Μεγάλες στιγμές δόξας (μέρος δεύτερο):
 

Συνημμένα

  • Gavros3.jpg
    Gavros3.jpg
    109,6 KB · Εμφανίσεις: 12

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Μηνύματα
624
Like
16
Πόντοι
6
Φωτογραφία του εξοχικού μας:
 

Συνημμένα

  • Gavros4.jpg
    Gavros4.jpg
    65,2 KB · Εμφανίσεις: 13

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.848
Κριτικές
185
Like
468
Πόντοι
2.950
Καλά που υπάρχουν και οι ξένες ομάδες να νικάνε τον Ολυμπιακό για να γελάσει λίγο το χειλάκι σας

 
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
εσεις θα χρησιμοποιησετε πολυ τετοιο να σκουπιστει ο παγκος του τιμουριου και του μπαναωτη(κανε την ομαδα πρωτη)!προσεχως στις οθονες ισως ακαταλληλο για ανηλικους!
Τελικά το "gastr", βγαίνει από το γαστρεντερίτιδα;; :toilet:
Δε μας είπες χθες...
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.435
Κριτικές
61
Like
42.561
Πόντοι
22.785
ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ............
 

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Μηνύματα
13.048
Like
2
Πόντοι
166
αιωνιοι γαβροι ολο μαγκιες εξυπναδακιστικα περι λαγων δευτοροτριτων και ολες οι γνωστες αηδιες.σας το λεω μια ακομη φορα 1.για τον κροκους-χοχοχο το τελος ειναι κοντα σκληρο και αμειλικτο οπως λενε το "πεπρωμενον φυγειν αδυνατον".2.το πρωτο ταλληρο επεσε εντος σεπτεμβριου ερχοντε κι αλλοι διασυρμοι.3.φετος θα τα σκουπισουμε ολα ποδοσφαιρο-μπασκετ-βολλευ και εκτο στην πολη του φωτος!ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
θα θα θα θα θαθαθαθα θαθα θαθα
και στο τελος παλι φαπα λαγουδακι
 

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Μηνύματα
290
Like
0
Πόντοι
1
αυτοι ειστε μια ζωη απατη ψευτια και παραγκα!φετος τελος,κρατειστε αυτα που ποσταρετε να θυμαστε στιγμες απο το παρελθον γιατι δεν προκειται να τα ξαναδειτε!γκαλοπ ποιος θα φυγει πρωτος ο τιμουριος η ο μπαναωτης γιατι και τους δυο τους περιμενει χατζαρα μην ξεχασω και τον καραφλα του βολλευ αυτος κατα φλεβαρη!τελος για τα περι τρομοκρατιας,χαστουκακια και ολες τις γαβριστικες αηδιουλες μονοι σας τα λετε μονοι σας τα ακουτε και τα πιστευετε!φετος εχει δραμαμινες και σακουλες παντου!
 

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Μηνύματα
290
Like
0
Πόντοι
1
στον μεγαλοπροπονητη φετος θα προσφερω δωρεαν σεμιναρια εκμαθησης πεντοζα-λετο!και στο τελος επειδη θα εχει ζαλιστει δραμαμινες!
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.435
Κριτικές
61
Like
42.561
Πόντοι
22.785
Ειναι ενα χορτο μαγικο.
 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κύριε παπάρα είπα 'οτι αν δεν γίνουν αυτά που γράφεις και αρχίσουν οι πίπες εδω και όξω , μετά να δω τι θα λές και πως θα θριαμβολογείς ...καταλαβού?....
ε και αυτο τι να λεει;;;εγω λεω οτι αυτοι ειναι οι στοχοι μας...η τουλαχιστον αυτοι θα επρεπε να ειναι...
δεν ειπα ντε και καλα οτι θα τους πετυχουμε...
και οταν δεν θα τους πετυχουμε ΤΟΤΕ να κριθουμε σαν αποτυχημενοι...
 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ΠΑΟ: Οργή για Δήμο και ΥΠΕΧΩΔΕ
08/09/2009, 20:47


Στον Παναθηναϊκό με έκπληξη και οργή βλέπουν ένα απίστευτο παιχνίδι αλληλοεπίρριψης ευθυνών να παίζεται εις βάρος του μεταξύ ΥΠΕΧΩΔΕ και Δήμου Αθηναίων αναφορικά με τη (μη) έκδοση της οικοδομικής άδειας του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πηγές στο ΥΠΕΧΩΔΕ η μη έκδοση οικοδομικής άδειας οφείλεται στην αδικαιολόγητη καθυστέρηση από πλευράς Δήμου Αθηναίων να προσκομίσει ένα τυπικό έγγραφο.

Ταυτόχρονα στο Δήμο κάνουν λόγο για προφάσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ καθώς ο φάκελος είναι πλήρης και το μόνο που λείπει είναι η τυπική έγκριση του από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τονίζουν ότι «είναι προφανές ότι η δεξιά δεν γνωρίζει τι ποιεί η αριστερά». Επίσης, ότι είναι επίσης προφανές ότι τόσο ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ Γιώργος Σουφλιάς όσο και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ Νικήτας Κακλαμάνης είτε αδυνατούν να ελέγξουν τους συνεργάτες και υφισταμένους τους είτε αδιαφορούν για τις υποσχέσεις που έχουν απλόχερα δώσει στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Και όλα αυτά όταν σε αντίστοιχες περιπτώσεις τα ζητήματα επιλύονταν σε μηδενικό χρόνο. Αλλά αυτά θα αποκαλυφθούν τις προσεχείς ημέρες με συγκεκριμένα έγγραφα και στοιχεια

καλα ρε....τοσο ξευτιλα....που ειναι η περηφανια σας ,το φιλοτιμο σας ...ολα αυτα που κοκορευεστε οτι σας χαρακτηριζουν που πηγαν;;;;κλαμα,κλαμα παρακαλια....αφου δεν γινεται να σας φτιαξουν τζαμπα γηπεδο με τιποτα...θελουνε με τρελλα να σας προσφερουν τις υπηρεσιας τους και να σας αβανταρουν αλλα απλα δεν γινεται....υπαρχει προβλημα νομιμοτητας....πως να το κανουμε τωρα....δεν το καταλαβαινετε;;;αν δεν υπηρχε προβλημα και αν οι διαδικασιες ηταν κρυσταλλινες το γηπεδο θα ειχε ηδη γινει....και δεν ειναι για το αν συμφερει τον δημο η οχι ....ο δημος εχει αποφασισει να κανει συμβαση που δεν τον συμφερει για να σας πουλξσει εκδουλευση....δεν ειναι μονο αυτο....ειναι σε ολα χαριστικη και παρανομη η συνεννοηση που κανατε με καποιους για να μονταρετε το ολο σκηνικο....σας πηρανε χαμπαρι και...ΤΕΛΟΣ....
λιγη υπερηφανια...γινατε κουραστικοι πολυ...αμαν με τις ελεημοσυνες ....παρακαλατε να σας φτιαξουν γηπεδο ειναι δικαιωμα τους να μην θελουν να γινουν παραβατες των νομων και τελος....τοσο απλα....
τι ξευτιλα ειναι αυτη συνεχεια να τρωτε σφαλιαρες απο καθε φορα και μια διαφορετικη υπηρεσια και εσεις εκει....επιμενετε....ελεος......
λιγο παλληκαρια δεν βλαπτει...και στο κατω κατω εσεις δεν εισαστε που κοκορευοσασταν οτι εχετε γηπεδο την στιγμη που τοσα χρονια ο θρυλος ηταν αστεγος;;;;ε λοιπον;;;αντε στο γηπεδακι σας που ετσι κιαλλοιως και αυτο τζαμπα σας το εχουν δωσει τοσα χρονια για να μην πληρωνετε νοικια οπως εμεις και ξοδευεστε και τερμα τα διφραγκα....μια χαρα γηπεδακι ειναι η λεωφορος....ετσι κιαλλοιως μαζευεστε 3-4 χιλιαδες....για την ευρωπη θα παιζετε στο ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.....





 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.435
Κριτικές
61
Like
42.561
Πόντοι
22.785
με πληγωνης......
 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ΓΙΑΤΙ ΡΕ;;;μια χαρα ειναι η λεωφορος....ειχε γινει και ''ανακαινηση'' με κλεφτα της ΕΠΑΕ πριν καμποσα χρονια...δηλ. δικαμου και δικα σου ;) ;)φτιαχτηκανε σκεπαστρα,θεσεις ,πλεξιγκλας με τριφυλακια πανω κλπ...και τζαμπα....με λεφτα του ελληνα πολιτη ασχημα ειναι;;;;δεν θυμασαι που περηφανευοτανε ο αντωνιαδης πως με δικη του πρωτοβουλια ειχε γινει αυτο;;; ;) ;) ;)
την χρονια που ειχε παει αυτος σαν προεδρος των ποδοσφαιριστων ΠΑΛΙ με δικαμου και δικα σου λεφτα στην αμερικη για
υποτιθεται εκδηλωσεις του συνδεσμου και αυτος χωρις να κρατησει τα προσχηματα ξημεροβραδιαζοτανε στον συνδεσμο της παλεφιπ στη νεα υορκη  και εκανε και δηλωσεις και εκστρατεια για τον βαζελο  ;) ;) ;)
δεν ξεχναω τιποτα απο τις πουστιες σας ρε εγω....στη μουρη θα σας τα λεω...
πας που πας μωρη ριολα με λεφτα δικα μου εκει....μην καρφωνεσαι....αμα γουσταρεις νακανεις πολιτικη στην παλεφιπ τραβα η με δικα σου η με του  συλλογου που μετα εγινες διευθυντης ποδοσφαιρου ;) ;) ;)
σαν προεδρος των ελληνων ποδοσφαιριστων γιατι πηγες και εκανες και μαγκιες ρε ζητουλα;;;;
και γιατι δεν πηγες και στην πεφο;;;;
λαμογια,μποχα και δυσοδια μια ζωη......
 

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Μηνύματα
6.655
Like
26
Πόντοι
66
www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/249386.html][size=15pt]Aντωνίου σε Σισέ: "Μην εκνευρίζεσαι, είσαι σούπερ σταρ"[/size][/url]

http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/m/SISE_ANTONIOY_m.jpg[/img[/URL]]

Ο Κώστας Αντωνίου μίλησε με τον Τζιμπρίλ Σισέ το απόγευμα της Τρίτης στην Παιανία και του εξέφρασε την απόλυτη στήριξη της ομάδας, ενώ ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλησε να του ανεβάσει και την ψυχολογία, μετά τα όσα έγιναν στο Βόλο και την τιμωρία του για 3 αγωνιστικές από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA στο Europa League:

"[b]Δεν σε πήραμε ούτε για 3 ούτε για 4 ούτε για 5 παιχνίδια. Σε πήραμε για 4 χρόνια γιατί σε πιστεύουμε[/b]" ήταν τα πρώτα λόγια του Κώστα Αντωνίου και στην συνέχεια του είπε: "[b]Μην αγχώνεσαι, παίξε το παιχνίδι σου, παίξε για την ομάδα και τα γκολ θα έρθουν[/b]".

Σε ότι αφορά την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Γάλλος άσος στο Βόλο, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του επεσήμανε: "[b]Μην εκνευρίζεσαι και μην απαντάς στις προκλήσεις. Είσαι σούπερ σταρ και θα προσπαθούν συνέχεια να σε εκνευρίζουν. Μην τους αφήσεις να σε επηρεάσουν. Συγκεντρώσου στο παιχνίδια σου και όλα θα πάνε καλά[/b]".

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλησαν τις δύο τελευταίες ημέρες να ηρεμήσουν τον Σισέ που ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος για τα όσα έγιναν στο φιλικό της περασμένης Κυριακής και παράλληλα να του τονώσουν το ηθικό έπειτα από την βαριά καμπάνα της Ουέφα η οποία τον στενοχώρησε αφάνταστα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν έχει πετύχει ακόμη τα γκολ που θέλει με την "πράσινη" φανέλα.

Τζιμπρίλ μην αγχώνεσαι, τα μπαλάκια θα έρθουν. :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom