Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

  • Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

    Ψήφοι: 103 30,3%
  • Όνομα χορηγού

    Ψήφοι: 37 10,9%
  • Panathinaikos Arena

    Ψήφοι: 134 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

    Ψήφοι: 27 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

    Ψήφοι: 24 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

    Ψήφοι: 14 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

    Ψήφοι: 24 7,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    340
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
ο κακλα-money ειναι ιδιοκτητης γκευ μπαρ στο λονδινο, κ ειναι και ολυμπιακος..
να τον χαιρεστε γαυρακια..αλλωστε ειναι γνωστο οτι οι πλειοψηφια των γκευ ειναι οπαδοι του ολυμπιακου

Σε λίγο θα μας πεις ότι λούγκρες βάζελοι δεν υπάρχουν.
Η πλειοψηφία στον Ολυμπιακό και μια μειοψηφία στο αεκάκι μήπως;;;;;
pipa2003uq3.jpg



[size=16pt]Βαζελάκια.....Ο SAKIS!!!!!!! [/size] :2funny: :2funny:
 

Συνημμένα

  • pao_sakis.jpg
    pao_sakis.jpg
    43 KB · Εμφανίσεις: 15

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Πέταξε για Ζλάτιμπορ ο Παναθηναϊκός
Δημοσίευση: 11 Σεπτεμβρίου 2009 15:14

PrintFacebookΜοιράσου το Μόνιμοι κάτοικοι της σλοβένικης πόλης θα είναι και πάλι από σήμερα και για τις επόμενες εβδομάδες οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. "Θα τρέχουμε και θα τρέχουμε!" δήλωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής κατά την αναχώρηση του Τριφυλλιού.

Για το μέρος που ξεκινάει πάντα την προετοιμασία της, το Ζλάτιμπορ, ταξίδεψε πριν από λίγο η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός των πρασίνων, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος θα συναντήσει τους παίκτες στη Σλοβενία, συμπεριέλαβε στην αποστολή 14 παίκτες οι οποίοι ήταν οι Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής, Μπατίστ, Νίκολας, Γιασικεβίτσιους, Βεργίνης, Σερμαντίνι, Μπόγρης, Κόμματος, Σπανός, Ταγάρης, Καραμαλέγκος, Χατζόπουλος και Παπαγεωργόπουλος.

Απόντες ήταν οι διεθνείς με την Εθνική Ελλάδας που αγωνίζονται στο Ευρωμπάσκετ, ο Μιλένκο Τέπιτς που κάνει το ίδιο για λογαριασμό της Σερβίας, αλλά και ο Νίκολα Πέκοβιτς. Ο Μαυροβούνιος σέντερ θα συναντήσει την πράσινη αποστολή απευθείας στην Σλοβενία στις 15 Σεπτεμβρίου ενώ οι διεθνείς μετά το τέλος των αγώνων στην Πολωνία.

Αν και παραδέχτηκε ότι δεν είναι και μεγάλος οπαδός της προετοιμασίας ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε την σημασία που έχει προκειμένου να πάνε όλα καλά μέσα στην αγωνιστική περιόδο. "Πρόκειται για ακόμα μία προετοιμασία. Βαρετή και ταυτόχρονα δύσκολη. Είναι το χειρότερο μέρος της σεζόν. Δεν μπορείς να τρέξεις, να κινηθείς, να σουτάρεις και να ντριμπλάρεις. Ωστόσο είναι μία περίοδος όπου μπαίνουν οι βάσεις κάθε νέας σεζόν. Ακόμα δεν προπονούμαι κανονικά με την ομάδα, καθώς κάνω ατομικό πρόγραμμα με τον γυμναστή, Σάββα Αρώνη.

"Σε 10-15 μέρες πιστεύω ότι θα είμαι σε θέση ετοιμότητας. Γνωρίζω ότι έχω μείνει αρκετά πίσω, όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Τώρα πρέπει να φροντίσω για τον τραυματισμό μου και να επανέλθω γρήγορα στο σωστό δρόμο. Μπορεί να καθυστερήσω λίγο, όμως το θετικό είναι ότι έχουμε ακόμα Σεπτέμβριο" δήλωσε ο Λιθουανός πλέι μέικερ.

Ανάλογο ήταν και το σχόλιο του Κώστα Τσαρτσαρή. "Ξεκινάμε μία ακόμα προετοιμασία, όπου το βάρος θα δοθεί στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Το καλό είναι ότι θα έχουμε μαζί μας και τον Σερμαντίνι και θα δουλέψουμε καλύτερα στην τακτική. Οι απουσίες κάνουν δυσκολότερη την δουλειά μας, επειδή δεν μπορούμε να προετοιμαστούμε όπως θα θέλαμε. Θα τρέχουμε και θα τρέχουμε! Ο σχεδιασμός της προετοιμασίας γίνεται βάση πλάνου" είπε ο Ελληνας σέντερ.

Στις 24 Σεπτεμβρίου η πράσινη αποστολή θα αναχωρήσει για τη Βρνιάσκα Μπάνια, όπου το Τριφύλλι θα πάρει μέρος σε τουρνουά με τις Μπουντουτσνοστ, Σουίνς Λάιονς Βρσατς και Νάπρεντακ Κρούσεβατς
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Αποθέωσε τον Παναθηναϊκό ο Λέτο
Δημοσίευση: 11 Σεπτεμβρίου 2009 10:14

PrintFacebookΜοιράσου το Ισως ο ίδιος όταν αποδεχόταν την πρόταση του Παναθηναϊκού να ήταν λίγο σκεπτικός εξαιτίας του γεγονότος ότι έπαιζε προηγουμένως στον Ολυμπιακό. Από τους πρώτους μήνες της θητείας του στην Παιανία ο Αργεντινός μέσος δηλώνει πως είναι ευτυχισμένος με την πράσινη φανέλα.

Δικαιωμένος για την επιλογή του να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού νιώθει ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός μέσος δεν έκρυψε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Sportday" ότι νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που συνάντησε στην Παιανία.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σεμπαστιάν Λέτο:

Η πρώτη σου επαφή με τον Παναθηναϊκό πότε έγινε;

Η πρώτη επαφή έγινε λίγο μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Η πρώτη σου σκέψη ποια ήταν;

Σίγουρα ένιωσα έκπληξη. Δεν το περίμενα. Μου φάνηκε λίγο τρελό, διότι ήμουν στους απέναντι. Με ικανοποίησε, διότι είδα ότι με ήθελε μία πολύ μεγάλη ομάδα.

Πότε αποφάσισες να έρθεις στον Παναθηναϊκό;

Η Λίβερπουλ προσπάθησε να μου βγάλει διαβατήριο. Όταν είδαμε ότι δεν γίνεται τίποτα, η πιο καλή πρόταση που είχα στα χέρια μου ήταν αυτή του Παναθηναϊκού. Το αποφάσισα αμέσως. Η πόλη είναι μία χαρά, η ομάδα πολύ μεγάλη και είπα αμέσως το "ναι".

Τι έπαιξε ρόλο στο να πεις το "ναι" στον Παναθηναϊκό;

Σίγουρα το ότι ο Παναθηναϊκός έχει συνεχείς συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στις οποίες θέλω να δείξω ποιος είμαι, τι κάνω. Δεύτερον, το ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Τι άλλο μπορείς να ζητήσεις;

Ποιοι άνθρωποι έπαιξαν ρόλο για να πάρεις την απόφασή σου;

Η οικογένειά μου, η γυναίκα μου, που τα υποφέρει και τα αντέχει όλα, και φυσικά οι μάνατζέρ μου που με στήριξαν στην απόφασή μου να έρθω.

Τι υποφέρει και αντέχει η γυναίκα σου;

Τίποτα, πλάκα κάνω. Της αρέσει πολύ εδώ, έχει φίλες από την Αργεντινή, μία χαρά περνάει.

Φέτος, μέχρι τώρα, έχεις βάλει στον Παναθηναϊκό όσα γκολ έβαλες πέρυσι όλη τη χρονιά. Τι άλλαξε;

Και εγώ νιώθω έκπληξη για το ότι βάζω γκολ φέτος, διότι έχω πετύχει 8-9 γκολ στην καριέρα μου. Νομίζω ότι το μυστικό είναι ότι παίζουμε διαφορετικά και ο προπονητής μου δίνει την ελευθερία των κινήσεων και έτσι μπαίνω πιο εύκολα στην περιοχή. Δεν είμαι γκολτζής, δεν είμαι "εννιάρι". Παίζω διαφορετικά απ'ότι έπαιζα πέρυσι. Για διαφορετικούς λόγους πέρυσι δεν είχα την ευχέρεια να πατάω περιοχή. Τώρα την έχω και μου δίνεται η δυνατότητα να σκοράρω.

Ο κόσμος ενθουσιάζεται με τις ντρίμπλες. Κάποιες στιγμές ίσως το παρακάνεις, το δέχεσαι;

Στη Λανούς όταν ξεκίνησα, ήμουν πάρα πολύ ήρεμος. Ανάλογη ηρεμία νιώθω και τώρα και αυτή είναι μία πολύ καλή στιγμή για μένα. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή υπάρχουν πάντα κάποιες υπερβολές. Μπορείς να περάσεις έναν παίκτη και να δώσεις τη μπάλα αμέσως, μπορείς να περάσεις και τρεις τέσσερις. Εγώ αν ήταν στο χέρι μου θα τους περνούσα όλους! Μου αρέσει πολύ αυτό, αρέσει πολύ και στον κόσμο, αλλά όταν χάνεις τη μπάλα , από καλός γίνεσαι άσχετος! Όμως εμένα μου αρέσει αυτό το πράγμα και αυτό αρέσει και στον κόσμο.

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό ποιες είναι;

Κάθε φορά στην αρχή είναι πάντα δύσκολη. Δεν ξέρεις πως θα σε υποδεχθεί κάποιος όταν πηγαίνεις σε νέο περιβάλλον αλλά η αλήθεια είναι ότι με υποδέχθηκαν θαυμάσια, νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος από τις πρώτες ημέρες στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής, οι παίκτες με έχουν υποδεχθεί θαυμάσια και πραγματικά μπορώ να σου πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που παίζω στον Παναθηναϊκό.

Βρήκες κάτι διαφορετικό από αυτό που περίμενες;

Νιώθω έκπληξη από αυτά που βρήκα. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλύτερος από αυτό που περίμενα. Για μένα είναι ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ'όσα έχω δει.

Ο Ρότσα λέει ότι σου πάνε τα πράσινα...

(Γέλια) Μου το έχει πει και η κοπελιά μου αυτό. Μπορεί. Και η πρώτη ομάδα που έπαιξα στα 10 μου χρόνια, η Κλουμπ Σοσιάλ, πράσινα φορούσε. Έχει δίκιο, μάλλον μου πάνε τα πράσινα.

Από την αρχή της καριέρας σου έπαιζες μεσοεπιθετικός;

Πάντα από την αρχή ήμουν αριστερός χαφ. Μπορώ να παίξω πιο πίσω και να μοιράσω τη μπάλα, μπορώ να παίξω και κοντά στην περιοχή.

Όταν πήρες την απόφαση να έρθεις στον Παναθηναϊκό πέρασε από το μυαλό σου η αντιπαλότητα που υπήρχε με την πρώην ομάδα σου;

Για μένα ήταν η καλύτερη επιλογή. Εντάξει, ξέρω την αντιπαλότητα όπως είναι το Μπόκα-Ρίβερ στην Αργεντινή. Ο κόσμος το σκέφτεται διαφορετικά, αλλά ο ποδοσφαιριστής είναι επαγγελματίας. Αν σκεφτόμασταν με αυτό τον τρόπο θα έπρεπε να κόψουμε το ποδόσφαιρο. Το ξαναλέω ότι ο Παναθηναϊκός ήταν ό,τι καλύτερο για μένα και μου πρόσφερε και πέντε χρόνια συμβόλαιο. Το μόνο που δεν θα έκανα θα ήταν να πάω από τη Λανούς στη Μπάνφιλντ. Ποτέ στη Μπάνφιλντ, ούτε για όλα τα εκατομμύρια του κόσμου.

Έχεις παίξει στη Λανούς, στη Λίβερπουλ, στον Ολυμπιακό. Τι διαφορές βλέπεις στον Παναθηναϊκό;

Η Λανούς είναι η ομάδα που άρχισα την καριέρα μου και σαφέστατα είναι διαφορετικά τα συναισθήματα. Μετά πήγα στη Λίβερπουλ, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να παίξω. Μετά ήρθα στην Ελλάδα σε μία ανταγωνιστική λίγκα, ένα καλό πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή είμαι στον Παναθηναϊκό, μία ομάδα πολύ οργανωμένη, με πολλά λεφτά, πολύ καλά οικονομικά. Δεν βλέπω το λόγο να ζηλέψει κάτι ο Παναθηναϊκός από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι πολύ ψηλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τα πρώτα σου χρόνια στο ποδόσφαιρο πως ήταν;

Για κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά και για όλο τον κόσμο, στην Αργεντινή τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά. Και εγώ, όταν ήμουν 8-9 χρόνων, πήγαινα χωρίς λεφτά για προπόνηση. Οι γονείς μου δεν είχαν πολλά λεφτά. Τώρα έχουν αλλάξει βέβαια τα πράγματα. Ευτυχώς. Πρέπει να απολαμβάνουμε το σήμερα, που όλα πάνε καλά, και για αυτό μας έχει βοηθήσει ο Θεός. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως ήταν δύσκολα τα πράγματα όταν ξεκινήσαμε.

Το ποδόσφαιρο τι σημαίνει για σένα;

Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Αυτό έμαθα να κάνω. Προέκυψε να γίνει και δουλειά και είναι καλό, διότι κάνεις την αγάπη σου δουλειά. Απολαμβάνω αυτό που έχω και ευχαριστώ το Θεό που πάνε όλα καλά.

Ο Παναθηναϊκός έχει παράδοση με παίκτες από την Αργεντινή. Βερόν, Ρότσα, Μπορέλι, Γκονζάλες. Μπορείς να τους ξεπεράσεις όλους;

Είναι τιμητικό για μένα που παίζω στην ομάδα που έπαιξαν και αυτοί οι παίκτες. Θέλω να μπω και εγώ σε αυτή τη λίστα των καλών παικτών που έπαιξαν στον Παναθηναϊκό και μακάρι να έρθουν και άλλοι.

Η Εθνική είναι στο μυαλό σου;

Η Εθνική είναι για μένα ένας ανοιχτός λογαριασμός. Πάντα το σκέφτομαι. Μακάρι, παίζοντας εδώ, να παίξω στην Εθνική.

Αν ήσουν σκάουτ μεγάλης ξένης ομάδας, εκτός από τον Λέτο ποιον θα έπαιρνες από τον Παναθηναϊκό;

(Γέλια) Σίγουρα Λέτο (στα ελληνικά). Τον Σπυρόπουλο. Δεν υπάρχουν παίκτες σαν και αυτόν. Και τεχνικά και αμυντικά έχουμε κάνει μία πολύ καλή γραμμή αριστερά. Και τον Σιμάο για να παίζει μαζί μου. Τρέχει, μαρκάρει, βοηθάει παντού. Αυτούς τους δύο θα τους έπαιρνα σίγουρα.

Για τον Νίνη ποια είναι η άποψή σου;

Πολύ μεγάλο ταλέντο, πολύ καλός παίκτης. Για κάθε παίκτη υπάρχει πίεση. Ας τον άφησουμε ήσυχο και σιγά σιγά θα γίνει ο καλύτερος που θα έχει ποτέ η Ελλάδα.

Σκέφτεσαι από τώρα το παιχνίδι στο "Καραϊσκάκη";

Σίγουρα θα είναι ένα περίεργο παιχνίδι. Επαγγελματίας είμαι. Για μένα θα είναι δύσκολο ματς, αλλά με ενδιαφέρει να πάω να παίξω και να κερδίσει η ομάδα μου.

Με γκολ δικό σου;

Όποιος και αν βάλει το γκολ, αρκεί να κερδίσουμε.

Με πρώην συμπαίκτες σου μιλάς;

Έφυγε ο φίλος μου ο Φερνάντο (Μπελούτσι), πήγε στην Πόρτο. Εντάξει, είναι ο Λουτσιάνο (Γκαλέτι) με τον οποίο έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Αλλά με όλους τους Αργεντινούς που είναι στην Ελλάδα έχω καλές σχέσεις.

Τους κάνεις πλάκα τώρα που είστε αντίπαλοι;

Σε υγιές πλαίσιο πάντα, υπάρχουν κόντρες, πάντα βάζουμε στοιχήματα. Αρέσει πολύ στους Αργεντινούς και θα συνεχίσουμε να βάζουμ
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Αντωνίου: "Ο Γιούρκας ήθελε να έρθει στον Παναθηναϊκό"
Δημοσίευση: 11 Σεπτεμβρίου 2009 12:03

PrintFacebookΜοιράσου το Σίγουρος ότι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θα βοηθήσει σημαντικά τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Football Manager του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου. "Εχουμε ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και δεν χρειάζονται πια πολλά πράγματα στις μεταγραφές" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για την μεταγραφή του Γιούρκα Σεϊταρίδη, αλλά και για όλα τα θέματα που απασχολούν αυτή την στιγμή τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Football Manager του Τριφυλλιού, Κώστας Αντωνίου, σε δηλώσεις του στον NOVAΣπορ FM 94,6.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Αντωνίου.

Για την απόκτηση του Γιούρκα Σεϊταρίδη:
“Εμείς είχαμε εκδηλώσει το ενδιαφέρον μας πολύ νωρίς. Αλλά για διάφορους λόγους δεν μπορούσε να προχωρήσει η υπόθεση. Ετσι κάναμε τον προγραμματισμό μας θεωρώντας ότι πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση. Δεν το συζητάμε ότι πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο παίκτη.
Η πρώτη επαφή έγινε τον Μάιο και τότε υπήρχε και η πρόταση της Γουέστ Χαμ για τον Μπράις Μουν. Θελήσαμε να κάνουμε όλο αυτό το ντηλ, αλλά για κάποιους λόγους δεν έγινε. Ετσι αποφασίσαμε χωρίς ενδοιασμούς να προχωρήσουμε με τον Μουν. Κάποια στιγμή, όμως, ο ποδοσφαιριστής είχε κάποιες δύσκολες στιγμές.
Ετσι πήραμε τον Μαρίνο, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος νέος παίκτης και τον οποίο έτσι κι αλλιώς είχαμε αποφασίσει να τον πάρουμε σε 2-3 μήνες.

Ο Χενκ Τεν Κάτε ήταν σύμφωνος με την απόκτηση του Σεϊταρίδη. Δεν είναι αλήθεια όσα γράφονται ότι διαφωνούσε. Στον Παναθηναϊκό υπάρχει μία διαδικασία όπου ο προπονητής είναι ο βασικός υπεύθυνος για τις αποχωρήσεις και τις αποκτήσεις ποδοσφαιριστών. Ακολούθως το πράγμα πάει σε εμένα και τον πρόεδρο, οι οποίοι κοιτάμε το οικονομικό κομμάτι και το αν ταιριάζει στο μακροχρόνιο σχεδιασμό του συλλόγου.

Εμείς αυτό που είδαμε στον Γιούρκα ήταν ένα παιδί που θέλει να έρθει και να παίξει στον Παναθηναϊκό και να ανοίξει μία νέα λαμπρή σελίδα. Με την συμπεριφορά του και το συμβόλαιο του το απέδειξε. Ηθελε να έρθει και αυτό είναι το πιο σημαντικό.”

Για το τι μέλλει γενέσθαι με τους Μάντζιος και Κλέιτον:
“Ο Μάντζιος και ο Κλέιτον προπονούνται με την υπόλοιπη, αλλά ενδεχομένως να μην υπολογίζονται ακόμη από τον προπονητή. Αυτές είναι κινήσεις που γίνονται σε όλες τις μεγάλες ομάδες”

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκό:
“Η απόκτηση του Σεϊταρίδη δεν ακυρώνει το μεταγραφικό μας σχεδιασμό. Πήραμε παίκτες στις θέσεις που θέλαμε. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ζωντανό πράγμα. Εάν ένας παίκτης έσπαγε το πόδι του σε έναν αγώνα δε θα αφήναμε την ομάδα χωρίς αντικαταστάτη. Θεωρώ ότι σε κάθε θέση έχουμε δύο ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι έχουμε ένα πολύ ποιοτικό και πλήρες ρόστερ. Ανάλογο ο Παναθηναϊκός δεν είχε τα τελευταία χρόνια. Χρειαζόμαστε πια πολύ λίγα πράγματα στις μεταγραφές.

Τώρα θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αφήσουμε τον προπονητή να δουλέψει και να φτιάξει μία μεγάλη ομάδα. Αυτά που γράφουν οι εφημερίδες για Ντρημ Τιμ εμένα μου αρέσουν να τα βλέπω, αλλά δεν πρόκειται να τα πω ποτέ. Είναι πολύ νωρίς ακόμα και έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Πανθρακικό.”

Για την τέλος της καριέρας του Γιάννη Γκούμα:
“Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε μαζί του του είχαμε κάνει μία πρόταση να μείνει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Η γνώμη μου είναι ότι ο Γιάννης Γκούμας είναι κεφάλαιο για τον σύλλογο. Ενα παιδί που θα πρέπει να υπολογίζει ο Παναθηναϊκός”

Για την τιμωρία τριών αγωνιστικών του Ζιμπρίλ Σισέ:
“Δεν είναι καθόλου ευχάριστη για εμάς η τιμωρία του Σισέ. Ο Ζιμπρίλ, όμως, δε θα κριθεί ούτε σε ένα μήνα ούτε και σε πέντε. Εμείς θέλουμε να δούμε ένα παίκτη που θα αγωνίζεται για το καλό της ομάδας τον οποίο πήραμε για τέσσερα χρόνια και ο οποίος με την παρουσία του θα κερδίσει τον σεβασμό των συμπαικτών του και των οπαδών του Παναθηναϊκού.. Εμάς δε μας ενδιαφέρει ακόμα και το αν θα σκοράρει.

Αυτό το διάστημα είναι λογικό να είναι αγχωμένος επειδή δεν σκοράρει διότι είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί
 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σε λίγο θα μας πεις ότι λούγκρες βάζελοι δεν υπάρχουν.
Η πλειοψηφία στον Ολυμπιακό και μια μειοψηφία στο αεκάκι μήπως;;;;;
pipa2003uq3.jpg



[size=16pt]Βαζελάκια.....Ο SAKIS!!!!!!! [/size] :2funny: :2funny:
χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα.....καλα ρε πας καλα ....ρον σακι εβαλες που ειναι αντρακλας!!!!!!!
παρε τον πιο φανατικο βαζελο και ''δηλωμενο'' θ.13. :2funny: :2funny: :2funny:
 

Συνημμένα

  • 400_8361_VASILIOS_KOSTETSOS_24062009_large.jpg
    400_8361_VASILIOS_KOSTETSOS_24062009_large.jpg
    39,6 KB · Εμφανίσεις: 13

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα.....καλα ρε πας καλα ....ρον σακι εβαλες που ειναι αντρακλας!!!!!!!
παρε τον πιο φανατικο βαζελο και ''δηλωμενο'' θ.13. :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε μου με απογοητευεις
επρεπε να κανεις καλυτερη ερευνα
να σε βοηθησω λιγο :2funny:
 

Συνημμένα

  • kostetsos.jpg
    kostetsos.jpg
    31,1 KB · Εμφανίσεις: 9

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αποθέωσε τον Παναθηναϊκό ο Λέτο
Δημοσίευση: 11 Σεπτεμβρίου 2009 10:14

PrintFacebookΜοιράσου το Ισως ο ίδιος όταν αποδεχόταν την πρόταση του Παναθηναϊκού να ήταν λίγο σκεπτικός εξαιτίας του γεγονότος ότι έπαιζε προηγουμένως στον Ολυμπιακό. Από τους πρώτους μήνες της θητείας του στην Παιανία ο Αργεντινός μέσος δηλώνει πως είναι ευτυχισμένος με την πράσινη φανέλα.

Δικαιωμένος για την επιλογή του να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού νιώθει ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός μέσος δεν έκρυψε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Sportday" ότι νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που συνάντησε στην Παιανία.



Βρήκες κάτι διαφορετικό από αυτό που περίμενες;

Νιώθω έκπληξη από αυτά που βρήκα. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλύτερος από αυτό που περίμενα. Για μένα είναι ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ'όσα έχω δει. 
ακου τυπε.....με πορδες αυγα δεν βαφονται....ουτε με δηλωσεις και με επικοινωνιακου επιπεδου πολιτικη παιρνονται πρωταθληματα....ωραιες οι δηλωσεις ωραιες οι αβαντες απο τον τυπο αλλα βοηθανε λιγο ,πολυ λιγο....σιγουρα ειναι ωραιο να ελεγχεις την ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ εξουσια (τον τυπο) αλλα αμα εισαι ανικανος εσυ αυτο απο μονο του δεν κανει τιποτα....
εχουμε βαρεθει να διαβαζουμε δηλωσεις περι σιγουρης κατακτησης του πρωταθληματος; περι ''καλυτερης ομαδας''και απο τον λετο και απο ολους τους αλλους ....ακομα και ο γκουμας που μετα απο 17 χρονια παρουσιας τον διωξανε με τις κλωτσιες(ο αντιστοιχος δικος μου τζολε ;)) μιλησε για την μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα.... :headbang: :headbang:
σε αντιδιαστολη με το στρατοπεδο του ολυμπιακου ,του αυτοκρατορα ,του δυναστη  που περα απο τα τυπικα ''θα προσπαθησουμε να πετυχουμε τους στοχους'' τηρουν σιγη ιχθυος...ποιοι;;;μα  οι αιωνιοι και ''ισοβιοι'' πρωταθλητες...
και οι αλλοι εχουν παρει φορα (παλι) και βιαζονται να ανακηρυξουν πρωταθλητες και καλυτερες ομαδες κλπ κλπ...
και για να σε βοηθησω να καταλαβεις περισσοτερο τι θελω να πω θα συγκρινω με το μπασκετ....τι εχουμε εκει;;;;εναν γαμια,εναν αυτοκρατορα και εναν καρπαζοεισπρακτορα....
βο καρπαζοεισπρακτορας προσπαθει να βελτιωθει κανει τις μεταγραφες του ,πηρε τελευταια στιγμη και το μεγαλυτερο ταλεντο στο μπασκετ (κατα πως λεν'αυτοι που ξερουν) και περαν τουτου....ουδεν....ουτε δηλωσεις ουτε γραφικοτητες....δουλεια και τα επισης τυπικα :θα προσπαθησουμε και τα λοιπα....ομορφα και ωραια,τουμπεκιασμενα και με σεβασμο στον αντιπαλο τον γαμια τον αυτοκρατορα....βλεπεις οτι δεν μασαω τα λογια μου γιατι εχω μαθει
να λεω αληθειες ακομα και αν δεν με συμφερουν αυτες... ;)
φανταζεσαι ποσο γραφικος θα φανταζε καποιος παιχτης του ολυμπιακου στο μπασκετ να ελεγε συνεχεια σε δηλωσεις οτι ''ειμαστε καλυτεροι'' ανηκω στην μεγαλυτερη ομαδα της ελλαδας κλπ....δεν θα εβγαζε τρελλο γελιο;;;;ασε που θεωρω οτι οι ιδιοι οι δημοσιογραφοι που θα του επαιρναν συνεντευξη θα τον εκραζαν....
πραγμα που δεν συνεβη με τον γκουμα π.χ.ενταξει ο γκουμας απο τσατσιλικι δηλωνει για ''μεγαλυτερη ομαδα''...ο επαγγελματιας δημοσιογραφος (και οχι οπαδος  ;)) στον οποιο τα ειπε δεν μπορουσε να του πει το απλο και αυτο που ειναι ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ:καλα ρε γιαννη....καλος ο παναθηναικος δε λεω αλλα οσες κουπες εχει παρει ο συλλογος του πειραια δεν εχετε παρει ολοι οι αλλοι που συμπληρωνετε το καρε μαζι,αρα κοψε κατι....
και να σου πω φιλε στην τελικη πως μεταφραζω εγω αυτη βιασυνη για δηλωσεις και την δηθεν υπερσιγουρια;;;;οταν αυτη δεν στηριζεται σε γεγονοτα και σε πραξεις ...γιατι μιλαμε για ''καρπαζοεισπρακτορα'' στο ποδοσφαιρο αρα δεν υπαρχει η ''υποδομη'' για υπερβολικη σιγουρια...
αγχος φιλε....και χεσμανταν.. ;) ;)γραψτο οπως στο λεω...γαυγιζει το σκυλι που ξερει οτι δεν μπορει να δαγκωσει.....
αυτα......
ηταν μια ευγενικη χορηγια του κυριου χρηστιδη προς τους συμπερδελιαρηδες του φορουμ αυτου.......
 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε μου με απογοητευεις
επρεπε να κανεις καλυτερη ερευνα
να σε βοηθησω λιγο :2funny:
καλα εισαι θεος.....μιση ωρα εψαχνα ο παπαρας για αυτη την φωτο και δεν την εβρισκα πουθενα.....εισαι αρχοντας... :grin: :grin: :grin:
για αυτα που εγραψα τι λες ;;;
τα λεω ονορφα;;;τα λεω ωραια;;;;
ο τυπος ο αρκανς τι κανει;;;;;σε ποιο νουμερο βρισκεται;;;;την εχει σπασει την κατοσταρα;;;;τα χωνει στον λαο;;;; :2funny: :2funny:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
καλα εισαι θεος.....μιση ωρα εψαχνα ο παπαρας για αυτη την φωτο και δεν την εβρισκα πουθενα.....εισαι αρχοντας... :grin: :grin: :grin:
για αυτα που εγραψα τι λες ;;;
τα λεω ονορφα;;;τα λεω ωραια;;;;
ο τυπος ο αρκανς τι κανει;;;;;σε ποιο νουμερο βρισκεται;;;;την εχει σπασει την κατοσταρα;;;;τα χωνει στον λαο;;;; :2funny: :2funny:
εχει παει κολομβια ρε δικε μου :2funny:
ειναι τιτανοτεραστιος τυπος ο αρκανς
 

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Μηνύματα
290
Like
0
Πόντοι
1
ωραια σας τα ειπε παλι σημερα ο κροκους δεν δεχομαι ερωτησεις,εχω βαλει 200 εκατομυρια ευρω(δραχμες του ξεφυγε πρωτα),εννια παικτες θελαμε αλλα αυτοι δεν ηθελαν να ερθουν και στοχος παλι το πρωταθλημα)χαμηλο ταβανι)και στην αυξηση Μ.Κ.ενας ενδιαφερθηκε αλλα δεν μπηκε.σας το λεω τελευταια φορα και δεν ξαναασχολουμαι βαραει καμπανα για το τελος μετα απο τους διασυρμους που ερχοντε(τον πρωτο εκανε οτι τον περασε στο ντουκου μεσα του ομως καιει)στο πρωταθλημα και στο τσουλου οπου θα τερματισει τεταρτος και καταιδρωμενος,το ταμειο ειναι μειον εξου και οι μη μεταγραφες και η αναζητηση κοροιδου για συμμετοχη στις ζημιες συνεχιζεται.Κατα βαθος το ξερετε και σεις οτι το τελος εφτασε αλλα δεν το ομολογειτε προς το παρον.Μονο μην γινει καμμια στραβη εκει που δεν το περιμενετε(π.χ.καβαλα)και τοτε να δω την στηριξη που θα εχει,οι τριγμοι εχουν αρχισει!
 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
5.099
Like
2
Πόντοι
66
200 εκατομυρια δραχμες εχει βαλει ο κροκους στον ολυμπιακο.

γλωσσα λανθανουσα την αληθεια λεγει.


χρηστιδη πιστευεις οτι ο παναθηναικος φετος δεν μπορει να δαγκωσει τον ολυμπιακο

και να του παρει τον τιτλο? ναι η οχι?


Έδιωξε Δημούτσο, πρώτη Γιούρκα



Την ώρα που πατούσε μετά από πέντε και πλέον χρόνια το πόδι του στην Παιανία, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο Ελίνι Δημούτσος έβλεπε την πόρτα της εξόδου από τον Χενκ Τεν Κάτε.
Έδιωξε Δημούτσο, πρώτη Γιούρκα.Ο Ολλανδός έδιωξε τον νεαρό μέσο από την προπόνηση της Παρασκευής μετά την αργοπορία του.
Ο Δημούτσος αναμένεται να κληθεί σε απολογία για αυτό.
Kατά τα άλλα την πρώτη του προπόνηση έκανε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ακολουθώντας μαζί με τους Δάρλα, Κλέιτον, Τζιόλη και Μάντζιο ατομικό πρόγραμμα.

ολα τα παλτα μαζι ;) ;) ;) ;) :cheesy:

Ρεπό δόθηκε στους διεθνείς Κατσουράνη, Καραγκούνη, Σπυρόπουλο και Σαλπιγγίδη.
Απών λόγω ίωσης από την προπόνηση ήταν ο Σιμάο.
To Σάββατο αναμένεται στην Αθήνα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Σεϊταρίδης μπήκε κατ' ευθείαν στην προπόνηση χωρίς προηγούμενα ο Τεν Κάτε να τον συστήσει για το τυπιικό στους υπόλοιπους παίκτες.
Στη διάρκεια της προπόνησης ο Ολλανδός έβαλε τις φωνές στον Αλέξανδρο Τζιόλη.
 
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.440
Like
0
Πόντοι
66
χρηστιδη πιστευεις οτι ο παναθηναικος φετος δεν μπορει να δαγκωσει τον ολυμπιακο

και να του παρει τον τιτλο? ναι η οχι?

Με το Χρηστίδη μιλάς!!!!Τι περιμένεις πως θα σου πει;;;;; :2funny: :2funny: :2funny:
 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
200 εκατομυρια δραχμες εχει βαλει ο κροκους στον ολυμπιακο.

γλωσσα λανθανουσα την αληθεια λεγει.


χρηστιδη πιστευεις οτι ο παναθηναικος φετος δεν μπορει να δαγκωσει τον ολυμπιακο

και να του παρει τον τιτλο? ναι η οχι?


Έδιωξε Δημούτσο, πρώτη Γιούρκα



Την ώρα που πατούσε μετά από πέντε και πλέον χρόνια το πόδι του στην Παιανία, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο Ελίνι Δημούτσος έβλεπε την πόρτα της εξόδου από τον Χενκ Τεν Κάτε.
Έδιωξε Δημούτσο, πρώτη Γιούρκα.Ο Ολλανδός έδιωξε τον νεαρό μέσο από την προπόνηση της Παρασκευής μετά την αργοπορία του.
Ο Δημούτσος αναμένεται να κληθεί σε απολογία για αυτό.
Kατά τα άλλα την πρώτη του προπόνηση έκανε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης ακολουθώντας μαζί με τους Δάρλα, Κλέιτον, Τζιόλη και Μάντζιο ατομικό πρόγραμμα.

ολα τα παλτα μαζι ;) ;) ;) ;) :cheesy:

Ρεπό δόθηκε στους διεθνείς Κατσουράνη, Καραγκούνη, Σπυρόπουλο και Σαλπιγγίδη.
Απών λόγω ίωσης από την προπόνηση ήταν ο Σιμάο.
To Σάββατο αναμένεται στην Αθήνα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Σεϊταρίδης μπήκε κατ' ευθείαν στην προπόνηση χωρίς προηγούμενα ο Τεν Κάτε να τον συστήσει για το τυπιικό στους υπόλοιπους παίκτες.
Στη διάρκεια της προπόνησης ο Ολλανδός έβαλε τις φωνές στον Αλέξανδρο Τζιόλη.
ειναι αουτσαιντερ αλλα φυσικα και ειναι βασικος διεκδικητης...αν ειναι δυνατον!!!!σοβαρα μιλωντας μηπως ηθελες να σου πω κατι αλλο;;;
οπως και στο μπασκετ αποκλειεις οτι εμεις μπορουμε να το παρουμε;;;αλλα φαβορι ποιος ειναι στο ξεκινημα;;;
απλα πραγματα ειναι αυτα αν εισαι ανθρωπος που βαζεις την λογικη και την αληθεια μπροστα απο την αρρωστεια και το οποιο κομπλεξ μπορει να κουβαλαει καποιος....
αυτο που εγω κατακρινω ειναι η αδιαλλαξια και η ελλειψη σεβασμου στον αντιπαλο που δειχνουν ΟΛΟΙ στον ποδοσφαιρικο παο παραλληλα με την προσπαθεια υποτιμησης και απαξιωσης
σε οποιαδηποτε επιτυχια του αντιπαλου....πραξη καθολου αντρικια και τιμια κατα την ταπεινη μου αποψη...
πραγμα που κανοντας αναγωγη στο μπασκετ ΔΕΝ το βλεπεις στον μπασκετικο ολυμπιακο....βλεπεις σιγουρα μια αισιοδοξια (και πως να μην την εχει μιας και ουσιαστικα ενισχυθηκε πολυ περισσοτερο απο τον ΠΑΟ) αλλα μεχρι εκει...σεβασμος (κατα το μετρο του δυνατου) και σιγουρα οχι ''υπερφιαλες'' προκλητικες και απαξιωτικες για τον αντιπαλο δηλωσεις....
πιστευω να σε εχω καλυψει με την απαντηση μου...
θα ηθελα να ακουσω και την δικη σου αποψη....ειναι καπως ετσι οπως τα λεω;;;η διαφωνεις;;;
ξαναλεω οτι ΣΑΦΩΣ και εχει τυχη ο ΠΑΟ στο πρωταθλημα....
αλλου ειναι οι ενστασεις μου  ;) ;)
 

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Μηνύματα
290
Like
0
Πόντοι
1
εχουμε φερει καναδυο φορτια απο αφρικη να σας τις μοιρασουμε στο τηγανογηπεδο μαζι με την απαραιτητη δραμαμινη για τις ζαλαδες!
 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
13.053
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εχουμε φερει καναδυο φορτια απο αφρικη να σας τις μοιρασουμε στο τηγανογηπεδο μαζι με την απαραιτητη δραμαμινη για τις ζαλαδες!
ετσι......ερχονται πενταρες τυπε μου...θα βγεις αληθινος που να δαγκωνες την γλωσσα σου.... :grin: :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom