milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
ο σκοποσ ομωσ ειναι τι θα κανουμε εμεισ.πρεπει να ενισχυθει η ομαδαΕπιτέλους!!!Να και ένα ευχάριστο νέο τουλάχιστον!
ο σκοποσ ομωσ ειναι τι θα κανουμε εμεισ.πρεπει να ενισχυθει η ομαδαΕπιτέλους!!!Να και ένα ευχάριστο νέο τουλάχιστον!
Προς το παρόν έφυγαν δύο καλοί της τερματοφύλακες,κάτι είναι κι αυτό.
τιποτα μαγκεσ η ομαδα χρειαζεται 10αρη ρικελμε να δουμε και καμια σακουλα και καμια καλη καθετη μπαλια στον σισε μεσ στην περιοχη
Θα το κουνήσουμε!Δεν παίζουμε και με καμμία Ρεάλ!αδελφια μου βαζελοι δυσκολα μας βλεπω να κουναμε σεντονι φετος !!! δεν πειραζει παμε απο του χρονου!!!
ο Γεωργίου είχε πει ότι είναι ''ο καλύτερος αργός παίχτης στον κόσμο''!!! πιάσ' το αυγό και κούρευτο, σαν να λέμε
Για θύμισε μου τα τελευταία χρόνια πότε πέρασες ισπανική ομάδα;
κυπριακα με χαλουμι;!!!!!!!!!!Καλά γαμήσια
για τον πρώτο έχω κάποιες αμφιβολίες λόγω ..ταχύτητας...εκτός αν στείλουν στο διάολο και μακάρι τον αόρατο.....για τους άλλους 2 μέσα με τα μπούνια....όχι για το σεντόνι αλλά για το ΟΥΕΦΑ.....πάλι πληρώνουμε τον μαλακισμένο σχεδιασμό τυο κ.αντωνίου...[γαμώ το σπίτι του].....δεν γαμιέται...πάμε και ότι βγεί.....ο Ρικέλμε δεν χρειάζεται προπονήσεις.
ο Γιούρκας χρειάζεται 1 μήνα αποτοξίνωση από τα σφηνάκια της Μυκόνου
ο Μαρτσένα και 2 χρόνια να είχε να παίξει μπάλα, σίγουρα καλύτερος είναι από αυτούς που έχουμε
Χένρικσεν, Νίλσον;;;;για να σου πω πρέπει να δω......
η ιστορία πάντως διδάσκει ότι παίκτες από υποανάπτυκτα πρωταθλήματα δεν έχουν ποτέ ποιότητα σε βάθος χρόνου...
Αλλο πράμα να ανδρωθείς στην Μαν γιου, αλλο στην Μπάγιερν και άλλο στην Ζαπορίζιε.....
πάντα ο ίδιος μαλάκας χρηστίδης....σύνελθέ ρεεεεεε......έπεσε η θερμοκρασία......περίμενε ...έρχεται ο περσόνας σε λίγο να αναλάβει......
O Φλορεντίνο Πέρεθ δημοσίευσε τα σχέδιά του για τη δημιουργία της κλειστής ευρωπαϊκής λίγκας με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων club της Ευρώπης. Και σε αυτήν συμπεριέλαβε μόνο μια ελληνική ομάδα ...ευρωπαιοι...πρεσβευτες της πουτσας και της φαπας....δεν σας φτυνουν ...βρεχει...
«Η κλήρωση ήταν καλή. Δεν θέλαμε να βρεθούμε αντιμέτωποι με την Άρσεναλ ή τη Λιόν. Είναι ξεκάθαρο πως οι ομάδες αυτές είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από τις υπόλοιπες», είπε ο Ισπανός τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» και πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει να λέω ότι ένας αντίπαλος είναι εύκολος, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ένα από αυτά που θέλαμε. Δεν θα είναι εύκολες οι αναμετρήσεις, αφού οι αγώνες στην Ελλάδα είναι δύσκολοι και οι έδρες καυτές, αλλά θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι’αυτό. Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση, γιατί το αξίζει ο σύλλογος».
τι εγινε ρε;;;;δεν τρεμουν ολοι οι ευρωπαιοι στο ακουσμα του ονοματος της παναθας;;;;δεν τους λουζει κρυος ιδρωτας;;;;;δεν χτυπανε με αγωνια τα σαγωνια τους;;;;
εκει που εχετε ταξιδεψει εσεις....
να'στε καλα ρε να γελαμε....
only PAO.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ