You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
warrel1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δηλαδη ελπιζεις σε απολκλεισμο του ολυμπιακου ε?
Ερε γλεντια
δεν ελπίζω σε αποκλείσμο , δεν με πολυαπασχολεί.Εγώ απλά είπα να δούμε τι θα κάνει...τπτ παραπάνω τπτ παρακάτω.Απλό ;)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Κοιτα ρε πουστη μου. Ο GAYρος με την πιο εύκολη και εντός το δεύτερο και εμείς με την πιο δύσκολη και εκτός η ρεβανς. Ό,τι χειρότερο.
προβλέπω του χρόνου ο γάβρος να πάρει τον προπονητή της Τιρασπόλ.
warrel1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τιραμόλ να λες
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Σκούρα τα πράματα μπαρμπα :S :S :S
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Λεονίντ Κουτσούκ!προβλέπω του χρόνου ο γάβρος να πάρει τον προπονητή της Τιρασπόλ.
Λεονίντ Κουτσούκ!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μαλλια΄έχει;;;
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Άσε ρε φίλε, έχω συφιλιαστεί τώρα >
Ελα Μολδαβ. συνμπούρδελε βάζελε, θα τη περάσουμε τρέλα με τις ΜολδαβέςΆσε ρε φίλε, έχω συφιλιαστεί τώρα >
Σ'αυτά είμαστε όλοι ενωμένοι
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και ΟΜΩΣ ο βαζελος μπορει να περασει την Ατλέτικο, απλα το τσου τσουκου θα εχει την τιμητικη του και στα 2 παιχνιδια .
Αν και παλι δεν περασει ο γαβρος τι να πω........................
Ασχετο 1: αυτος ο επενδυτης που θα εμπαινε στην Αεκ τι απεγινε???
Ασχετο2 αυτος ο Νταλα Μπονα που πήρε ο Ηρακλης μηπως ειναι κανενας ξαδελφος
του Μητσι Μπόνα !!!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.348
- Πόντοι
- 17.885
Οσο μαλάκας και γκαντέμης είναι ο Βάζελος στην Ελλάδα τόσο σοβαρός και τυχερός είναι στην Ευρώπη...Εγώ δεν θα τον ξέγραφα ακόμα!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Στον δρόμο είναι...έρχεται!Ασχετο 1: αυτος ο επενδυτης που θα εμπαινε στην Αεκ τι απεγινε???
δυσκολη η κληρωσει πρεπει να βρουμε εναν τροπο να μην ερθουν ο αγκουερο και ο φορλαν στην ελλαδα
πρωτο παιχνιδι αθηνα δεν παιζει ο σαριεγκι προβλεπω να παιξει ο κατσου στοπερ και σιμαο ζιλμπερτο αμυντικα χαφ δεν νομιζω να κανει το λαθος να βαλει καντε μεσα 19/8 το πρωτο παιχνιδι ο.α.κ.α.
πρωτο παιχνιδι αθηνα δεν παιζει ο σαριεγκι προβλεπω να παιξει ο κατσου στοπερ και σιμαο ζιλμπερτο αμυντικα χαφ δεν νομιζω να κανει το λαθος να βαλει καντε μεσα 19/8 το πρωτο παιχνιδι ο.α.κ.α.
ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΟΒΑΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΕΝΓΚΕΣ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ GLORY DAYS!
με 3 σεντερ μπακ θα πάιξει ο Ολλανδός όπως έπαιξε πέρισυ έξω με την Βιγιαρεάλ, Καντέ, Βύντρα και άλλο έναν - μπορεί να είναι ο Κατσουράνης. Αν παίξει με 4 στην άμυνα, προβλέπω δράματα.
Μέσα τι γίνεται είναι το θέμα που θα πρέπει να παράγει παιχνίδι. θα ρισκάρει μαζί Λέτο, Σισσέ και Σάλπι ή θα αφήσει έξω τον Αργεντινό και θα βάλει Κάρα διπλα σε Σιμάο και Ζιλμπέρτο?
Εγώ πάντως θα έπαιζα 5 (Μούν, Βύντρα, Καντέ, Κατσουράνη, Σπυρόπουλο) -4 (Σιμάο, Ζιλπμέρτο, Λέτο ή Κάρα, Σάλπι) - 1 (Σισσέ) και στα δύο παιχνίδια και ο Θεός Βοηθός.
Μέσα τι γίνεται είναι το θέμα που θα πρέπει να παράγει παιχνίδι. θα ρισκάρει μαζί Λέτο, Σισσέ και Σάλπι ή θα αφήσει έξω τον Αργεντινό και θα βάλει Κάρα διπλα σε Σιμάο και Ζιλμπέρτο?
Εγώ πάντως θα έπαιζα 5 (Μούν, Βύντρα, Καντέ, Κατσουράνη, Σπυρόπουλο) -4 (Σιμάο, Ζιλπμέρτο, Λέτο ή Κάρα, Σάλπι) - 1 (Σισσέ) και στα δύο παιχνίδια και ο Θεός Βοηθός.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K