You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
Να μην επαναληφθεί "αναπαραγωγή" εδώ μέσα θα σας μπατσίσω!!!
Άσε που μπορεί να σας βρει και η θεία που τη λένε Δίκη!
ps: Η αναπαραγωγή είναι η βιολογική διαδικασία με την οποία παράγεται κάθε νέος οργανισμός. Η αναπαραγωγή είναι ένας θεμελιώδες χαρακτηριστικό της ζωής. Οι μέθοδοι αναπαραγωγής μπορούν να ομαδοποιηθούν στη σεξουαλική και στην ασεξουαλική αναπαραγωγή.
Άσε που μπορεί να σας βρει και η θεία που τη λένε Δίκη!
ps: Η αναπαραγωγή είναι η βιολογική διαδικασία με την οποία παράγεται κάθε νέος οργανισμός. Η αναπαραγωγή είναι ένας θεμελιώδες χαρακτηριστικό της ζωής. Οι μέθοδοι αναπαραγωγής μπορούν να ομαδοποιηθούν στη σεξουαλική και στην ασεξουαλική αναπαραγωγή.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Dark ξέρεις καμία τέτοια ιστορία από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ;
Λογιστής είμαι,όχι ποδοσφαιριστής.
εγω ομως ξερω......Dark ξέρεις καμία τέτοια ιστορία από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ;
piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
εγω ομως ξερω......
Μη μας κρατάς σε αγωνία :o
Πες μας γαργαλιστικές λεπτομέριες
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Πριτς
αρα δεν μπορω να πω τιποτα....Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεξω ρε από τα πράσινα χωράφια... τις ιστορίες σας σε αλλά threads...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν έχει πρωτάθλημα γι αυτό λαλακιζόμαστε ομαδικώς.Κ αφήστε τον sas να κωλοτρίβετε.Πείτε ρε ότι γαργαλιστικό έχετε.Αλήθεια με ποιον πηδιέται τώρα η Βίσση.Η΄καλύτερα με ποιους;;;;;;;;;;;;;;;;
piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
Dark πρόσεχε γιατί μάλλον εσύ κώλο-τρίβεσαι και μάλιστα στη γκλίτσα του τσοπάνου...
Πρόσεχε μη δει τη γκλίτσα του τσοπάνου η γυναίκα του Άντζα και έχουμε κι άλλα δράματα μετά!!!
Επισκέπτης
αφου το συνεχιζετε να σας θυμισω την περιπτωση του στρατηγου που του γαμαγε την τοτε κυρια του ο πρεκας & την νεοτερη του μακαριτη που η γυναικα του γαμιοταν για μια παστα..Πρόσεχε μη δει τη γκλίτσα του τσοπάνου η γυναίκα του Άντζα και έχουμε κι άλλα δράματα μετά!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κ να του την λέει ο Λάκης ο Λαζόπουλος.
Ουου saaaaaaaaaaaas,στο έκανα μεσημεριανάδικο το θρεντ!!!!.Ουου
Ουου saaaaaaaaaaaas,στο έκανα μεσημεριανάδικο το θρεντ!!!!.Ουου
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
Αληθεύει ρε παιδιά,ότι η εγχείρηση του Λεοντίου ήταν η δυσκολότερη που έγινε σε ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα;
ο Γάλλος καθηγητής ορθοπεδικός Πασκάλ Κριστέλ δήλωσε,
«Ήταν μία από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις που έχω χειρουργήσει, γιατί είχαν πειραχτεί όλοι οι σύνδεσμοι (ρήξη οπισθίου χιαστού, ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου, ρήξη ιγνυακού τένοντα, ρήξη οπισθίου θυλάκου και ρήξη έσω και έξω μηνίσκου του αριστερού γόνατος)εκτός από τον πρόσθιο χιαστό (σε περίπτωση που είχε πειραχτεί και ο πρόσθιος χιαστός, τότε ο άτυχος μέσος ίσως να μην μπορούσε να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο!)...»
πηγή:
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
6 ρήξεις δηλαδή;Ιησούς Χριστός Νικά.
Πολύ πιθανό να μην ξαναπαίξει δηλαδή.Εδώ μία ρήξη παθαίνεις κ κάνεις 6 μήνες να ξαναπαίξεις.Με 6 θα τα καταφέρει;Δεν θέλω να γίνομαι μάντης κακών κ ελπίζω το παιδί να ξαναπαίξει μπάλλα,μιας κ είναι κ θέμα επιβίωσης κ από το τόπι το παιδί βγάζει το ψωμί του,αλλα΄το βλέπω πολύ χλωμό έτσι όπως το ακούω.
Πολύ πιθανό να μην ξαναπαίξει δηλαδή.Εδώ μία ρήξη παθαίνεις κ κάνεις 6 μήνες να ξαναπαίξεις.Με 6 θα τα καταφέρει;Δεν θέλω να γίνομαι μάντης κακών κ ελπίζω το παιδί να ξαναπαίξει μπάλλα,μιας κ είναι κ θέμα επιβίωσης κ από το τόπι το παιδί βγάζει το ψωμί του,αλλα΄το βλέπω πολύ χλωμό έτσι όπως το ακούω.
DUGUJAU
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδιά δεν θέλω να φανώ μετά χριστόν Προφήτης,αλλά ο Λεοντίου είναι πάρα πολύ αδύνατος ακόμα και για ποδοσφαριστής και μου έκανε πάντα εντύπωση αυτό...Πως είναι δυνατόν να μπαίνει σε δυνατές μονομαχίες,έτσι ευθραυστος όπως δείχνει χωρίς να τραυματίζεται...Τελικά τη πάτησε κ άσχετα αν είναι θέμα κιλών ή όχι, θα πρέπει να πάρει κιλά και μυικά και σε λίπος για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του δυνατός και υγιής...Ειδάλλως θα περιφερεται ένας σκελετός με κορδέλα και χρωματιστά παπούτσια...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K