piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
ναι σαν τον λουα λουα, πηραμε δυο σε εναν, τον εντογιε και τον εντοι....
ναι σαν τον λουα λουα, πηραμε δυο σε εναν, τον εντογιε και τον εντοι....
παιδες τον παναθηναικο πραγματικα χθες τον λυπηθηκε η ψυχη μου....εκτος απο αυτον τον παικταρα τον ν'τογιε και τον ματος ολοι οι αλλοι ειναι για τα πανηγυρια(εξαιρω τον ισπανο αμυντικο που πιστευω οτι ειναι αρκετα αξιολογος και φυσικα τον μαλαρτζ)....επιθετικοι σαν τον σαλπιγγιδη και τον παπαδοπουλο ειναι για να κλαις...δεν απειλουν ποτε μα ποτε ομως!στο κεντρο βολοδερνουν ο τζιολης με τον καραγκουνη...ο δε βυντρα ειναι για να ριχνει οβιδες με πενηνταρι και οχι σεντρες πλαγιου μπακ...ο νιλσσον ειναι λιγος τελικα,ο γκουμας παρτο αλιιως....ειναι δυσκολη φαση για τον βαζελο αυτη...λειπει και ο ΕΚΙ που θα μπορουσε να στρωσει αρκετα την κατασταση στο κεντρο και λιγοτερο ο ιβανσιτς που προσωπικα δεν μου αρεσει ιδιαιτερα...καλος τεχνιτακος,αλλα μαμ κακα και νανι..δυσκολα τα πραματα...πολυ πιθανον η ΑΕΚ φετος να ειναι το φαβορι για το πρωταθλημα μαζι φυσικα με τον πανιωνιο που εχει δημιουργησει την καλυτερη ομαδα που ειχε ποτε πιστευω....ενα συνολο πολυ δεμενο με τα καταλληλα εργαλεια σχεδον σε ολες τις θεσεις.....αρα εχουμε φαβορι για το πρωταθλημα οπως δειχνουν μεχρι στιγμης τα πραγματα....1)ολυμπιακος(λογω διαιτησιας και 2-3 παικτων που κανουν τη διαφορα) 2)ΑΕΚ 3)ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ..ο παναθηναικος για μενα δεν εχει καμμια τυχη γιατι δεν μπορει ο ν'ντογιε να τον ξελασπωνει μονος του...και ειναι πολυ μονος του!
Η Αρτμεντια αν δεν κανω λαθος περυσι τερματισε τριτη στους ομιλους του τσου λου συνεχιζοντας ουεφα. ο βαζελος περυσι(και προπερυσι και παραπροπερυσι,και, και,...) το τσου λου το εβλεπε απο την tv. οποτε καλυτερα να το κοψουν μερικοι περι της ανυπαρκτης αρτμεντια.
Αυτος ο Ενακαριρε μαζι με τον βυντρα ειναι οι πιο απειθαρχοι παικτες του ΠΑΟ.Οτι να ναι.Οι υπολοιποι απλα παιζουν σαν να ειναι χορτασμενοι απο τους πολλους εγχωριους και μη τιτλους που εχουν κατακτησει με την παναθα οποτε δικαιολογουνται....
Το πελωριο πουλι του Νταμε θα το γευτουν πολλοι εφετος, το παιδι πραγματικα διψαει για μπαλα και γκολ. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και ολοι τους. Σαν τη θυρα 13 ενα πραγμα!!!
μας επεισες τωρα..Σηφάκης: "Ποτέ δεν δέχθηκα οδηγίες για ΠΑΟ"
"Από την πρώτη χρονιά δε μου άρεσε η μουρμούρα γύρω από τα ματς ΟΦΗ-ΠΑΟ. Ολη η Ελλάδα λέει διάφορα. Πάντα ήθελα καλή εμφάνιση και καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτό έγινε πέρυσι. Και κόψαμε βαθμούς όταν ο Παναθηναϊκός τους χρειαζόταν".
"Ποτέ δεν μας είπαν να κάτσουμε να χάσουμε. Μιλάω και για εμένα και για τους συμπαίκτες μου στον ΟΦΗ. Αλλά εμένα προσωπικά και να μου το έλεγαν ΔΕΝ θα το έκανα! Όταν παίζεις με μεγαλύτερη ομάδα είναι λογικό να χάσεις.
Απλά εμάς στον ΟΦΗ μας άγχωνε το γεγονός ότι όλη η Ελλάδα περίμενε αυτό το ματς για να το σχολιάσει. Σε φορτώνει άγχος όταν ξέρεις ότι για το παραμικρό ανθρώπινο λάθος θα σε καταδικάζει και θα σε σχολιάζει αρνητικά όλη η Ελλάδα. Αυτό μας πίεζε. Ποτέ δεν δέχθηκα οδηγίες για τον Παναθηναϊκό. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα νομίζω τα κάνει όλα".
πηγή:
μας επεισες τωρα..
ε μα ειναι δυνατον να βαζεις τις δηλωσεις του σηφακη οταν κατα το παρελθον εχουν βγει αλλοι 10 παικτες του παραρτηματος & εχουν πει τα εντελως αντιθετα???μπορειτε να πιστευετε & να λετε οτι θελετε για ολα τα αλλα θεματα,αλλα μιλατε & γι' αυτο το ονειδος???ελεος..Αμέσως να απαντήσεις εσύ... μην αφήσεις να πέσει τίποτα κάτω... ;)
ε μα ειναι δυνατον να βαζεις τις δηλωσεις του σηφακη οταν κατα το παρελθον εχουν βγει αλλοι 10 παικτες του παραρτηματος & εχουν πει τα εντελως αντιθετα???μπορειτε να πιστευετε & να λετε οτι θελετε για ολα τα αλλα θεματα,αλλα μιλατε & γι' αυτο το ονειδος???ελεος..
με τετοιο & τοσο μεγαλο βαθμο εξαρτησης???Φίλε μου από τη στιγμή που ο παίκτης του Ολυμπιακού Σηφάκης, έκανε αυτές τις δηλώσεις δημόσια... ο καθένας μπορεί να τις διαβάσει και να τις κρίνει... δεν σου είπε κανένας να τις ασπαστείς... εσύ κράτα τις άλλες 10 που ανέφερες και απέρριψε την αυτή...
Βλέπεις κάτι το μεμπτό...
Παραρτήματα (ομάδες δορυφόρους) είχαν έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν οι μεγάλες ομάδες ...