Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δες και αυτό. Θεϊκή ατάκα "Κανονίσαμε με το Μάντζιο να συναντηθούμε. Είχαμε 3 μήνες να βρεθούμε στο γήπεδο!!"
Δες και αυτό. Θεϊκή ατάκα "Κανονίσαμε με το Μάντζιο να συναντηθούμε. Είχαμε 3 μήνες να βρεθούμε στο γήπεδο!!"
γιατί η γη είναι στρογγυλή;
γιατί ο ήλιος καίει;
γιατί το μπαρμπούνι έχει μουστάκια;
γιατί δε με παίρνει τηλέφωνο ο Δούρος;
Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα.ο Σαλπι δεν επαιζε βασικος .
Ο λετο δεν φανηκε καθολου για ακομη μια φορα..
ο βυντρα μαλλον κερδιζει την εμπιστοσυνη του τεν κατε!!
και ο Νινης μπηκε στη θεση του Γκαμπριελ και επαιξε πολυ καλυτερα!!
1)Αυτος ο Γκαμπριελ γιατι παιζει βασικος και ο Νινης γυαλιζει παγκο?
αφου δεν ο Νινης ειναι καλυτερος.
2)Ειδες καποιον που θα τροφοδοτει το Σισε??
γιατι τελικα την πασα απο τον Μουν την πηρε με σεντρα!
τουμπεκι εσυ.πηγαινε γραψε κανενα ποιημα αλλου, γιατι δυσκολα κανει συζητηση μαζι σου καποιος.
τον μεγαλεφαντο ρωτησα ;)
το μεγαλέφαντο ρώτησε.Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα.
Συνβάζελοι, τα πράγματα είναι απλά - ο κατάσκοπος γελάει με τα χάλια μας οπότε σου λέει - μαλάκας είμαι να πληρώνω? Θα τη βγάλουμε με Μήτρογλου και Αβραάμ. Αρκεί να μη βάζει πολλά αυτογκόλ.
Σκέφτεται τώρα - αφού το ντάμπλ είναι εξασφαλισμένο. Δε γαμιέται και ο Jeffry...
Ο persona & ο arcans είναι συνώνυμο της μπουρδελιάρικης παράνοιας εδώ μέσα.τουμπεκι εσυ.πηγαινε γραψε κανενα ποιημα αλλου, γιατι δυσκολα κανει συζητηση μαζι σου καποιος.
τουμπεκι εσυ.πηγαινε γραψε κανενα ποιημα αλλου, γιατι δυσκολα κανει συζητηση μαζι σου καποιος.
τον μεγαλεφαντο ρωτησα ;)
Α για βάζελο το μετράς το Tommaso;Ρε! Ε! Όχι μεταξύ μας ρε παιδιά. Peace!
Α για βάζελο το μετράς το Tommaso;
σαν τον γάβρο τον βάσο καλή του ώρα όπου νάναι ο φραπάρχοντάς μας......
μπορεί να υπάρχουν οφ-τοπικ, αλλά το θετικό είναι ότι όσοι γράφουμε σε αυτό το θρεντ είμαστε όλοι άριστοι γνώστες του ποδοσφαίρου
Κ' εγώ;;;;;
εγώ είμαι ο Μουρίνιο. εσύ;