Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Μπα ο τεντας δεν θα τον βαλει τον νινακο, ακλαυτος θα παει και αυτος σαν ους ιβ και κλειτον..

indigo

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ο Νίνης χρειάζεται πολύ περισσότερη δύναμη στο παιχνίδι του, αλλιώς δεν θα τον βάζει.
Ο Τεν κάτε δείχνει ότι έχει ένα πλάνο για παίκτες με κάποια minimum σε φυσικά προσόντα και ταχύτητα.
Δεν γουστάρει 'μπλαζέ' παίξιμο, για αυτό έδιωξε και την αδερφάρα τον Ίβανσιτς.

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Τον ντοι ομως κανεις δεν καταλαβε γιατι τον εδιωξε..ουτε τον κλειτον..κ γιατι πηρε τον λετο με τοσα λεφτα και γελαει ολη η ελλαδα..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
1)πιστευεις οτι ο παναθηναικος θα παρει τον Μαρτσενα, η θα στραβωσει στα φραγκα?

2)Ο Τεντας προωριζει τον Νινη για βασικο φετος η θα χρησιμοποιειται μονο οταν υπαρχουν...τραυματιες? ;)
Κάθε καλός παίκτης, καλώς να μας έρθει.
Θα πιέσει και το θείο να φέρει καλούς παίκτες. Το Νιλμάρ θα ήθελα, είναι η αδυναμία μου από το Fifa Manager!! :rockon: :2funny: :2funny:
Το Νίνη ελπίζω να μην τον αφήσει κ'άλλο στον πάγ(κ)ο ο Τεντάς, θα είναι κρίμα.

για αυτό έδιωξε και την αδερφάρα τον Ίβανσιτς.
Ναι δεν είναι τόσο "αντρουά" όσο ο Λέτο, μισή ώρα πιστολάκι να ισιώσει το μαλλί πριν παίξει.
[size=13pt]Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν το κανονικό του μαλλί να είναι σαν του Απόλυτου Αρσενικού!![/size] :2funny: :2funny:

κ γιατι πηρε τον λετο με τοσα λεφτα και γελαει ολη η ελλαδα..
Με τον Λέτο ή θα πάθουμε πλάκα ή θα σπάσουμε πλάκα. Είναι παίκτης των άκρων, κυριολεκτικά και μεταφορικά!!

indigo

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι δεν είναι τόσο "αντρουά" όσο ο Λέτο, μισή ώρα πιστολάκι να ισιώσει το μαλλί πριν παίξει.
[size=13pt]Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν το κανονικό του μαλλί να είναι σαν του Απόλυτου Αρσενικού!![/size] :2funny: :2funny:
[/quote]
http://[URL unfurl="true"]www.andreasivanschitz.com/images/wallpaper/04.jpg[/img[/URL]]

Και ο ivanschitz έτσι ήταν κάποτε. Άσε που είναι πιο αργός και από τον θάνατο.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

http://[URL unfurl="true"]www.andreasivanschitz.com/images/wallpaper/04.jpg[/img[/URL]]

Και ο ivanschitz έτσι ήταν κάποτε. Άσε που είναι πιο αργός και από τον θάνατο.
[/quote]

Είσαι καινούργιος ακόμα και δεν ξέρεις ποιος είναι το Απόλυτο Αρσενικό. ;D
Δες για να συνεννογιόμαστε.
[url=http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,40155]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,40155[/url[/URL]]

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δεν γουστάρει 'μπλαζέ' παίξιμο, για αυτό έδιωξε και την αδερφάρα τον Ίβανσιτς.
Σιγά ρε φιλάρα, με το μαλακό να ούμε. Πήγε να μου βγει το μπιφτέκι απ' τη μύτη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έναν παίκτη είχαμε με κάποια κλάση και κυρίως μυαλό στο μόνιμο ναυάγιο τα τελευταία χρόνια - και αυτός ήταν ο Ιβανσιτς.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Σιγά ρε φιλάρα, με το μαλακό να ούμε. Πήγε να μου βγει το μπιφτέκι απ' τη μύτη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έναν παίκτη είχαμε με κάποια κλάση και κυρίως μυαλό στο μόνιμο ναυάγιο τα τελευταία χρόνια - και αυτός ήταν ο Ιβανσιτς.

Γιατί δεν τον πουλάτε σ'εμάς;;;Θα είναι και γαμώ τις αλλαξοκωλιές!!

Όσοι ασχολούνται με ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για την ποιότητά του και τον επαγγελματισμό του.
Εκτός από τον Τεντά και τον καινούργιο φίλο μας εδώ. Ρε μπας και είσαι ο Τεντάς;;

indigo

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί δεν τον πουλάτε σ'εμάς;;;Θα είναι και γαμώ τις αλλαξοκωλιές!!

Όσοι ασχολούνται με ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για την ποιότητά του και τον επαγγελματισμό του.
Εκτός από τον Τεντά και τον καινούργιο φίλο μας εδώ. Ρε μπας και είσαι ο Τεντάς;;
Γιατί δεν του κάνετε πρόταση και θέλετε αυτούς τους Κάλστρομ και Γκονζάλες.
Κελεπούρι είναι.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Γιατί δεν του κάνετε πρόταση και θέλετε αυτούς τους Κάλστρομ και Γκονζάλες.
Κελεπούρι είναι.
Αν μας τον δίνατε με τα λεφτά που τον αγοράσατε (άντε και κάτι παραπάνω)
και δε ζητάγατε 5-10μύρια(γιατί στην υποθετική περίπτωση που σας κάναμε πρόταση, τόσα θα θέλατε: "Μα είναι ο αρχηγός της Εθνικής Αυστρίας!!Τζάμπα θα σας τον δώσουμε;;") για παίκτη που διώχνετε, μπορεί και να το κάναμε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
2)Ο Τεντας προωριζει τον Νινη για βασικο φετος η θα χρησιμοποιειται μονο οταν υπαρχουν...τραυματιες? ;)
θα παιξει βασικος μονο αν του αρεσει το κουρεμα του η το χτενισμα του
:2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τελικά είναι αλήθεια ότι το μαλλί του Λέτο, χωρίς μισή ώρα πιστολάκι, μοιάζει με το δικό σου;;  :2funny:

:2funny:
να προσεχει γιατι ο τεν κατε ειναι πολυ αυστηρος στα κουρεματα των παιχτων του
εχω πληροφοριες οτι ηθελε να γινει κομμωτης μικρος :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Για το Νίνη το καταλαβαίνω...
Ο "γαμπρός" τι λάθος έκανε όμως;; :huh: :huh:

ην επιθυμία του να ενταχθεί χωρίς καθυστέρηση στον Παναθηναϊκό εξέφρασε, μιλώντας στην εφημερίδα "Sportday", ο Ματίας Μπιέρσμιρ. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός επιβεβαίωσε ότι οι συζητήσεις του μάνατζέρ του, Μάρτιν Νταλίν, και της διοίκησης του Τριφυλλιού βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και μίλησε για τη συνομιλία που είχε με τον Νίλσον.
Μπιέρσμιρ: "Δεν είχα τον παραμικρό ενδοιασμό"Τα όσα είπε ο Μπιέρσμιρ...

Ματίας, καλορίζικος. Τα μάθαμε τα νέα.

«Πότε προλάβατε και τα μάθατε; Ευχαριστώ. Εδώ και καιρό από τότε που ο Παναθηναϊκός εκδήλωσε ενδιαφέρον για μένα μιλάω τρεις και τέσσερις φορές την ημέρα με το μάνατζέρ μου. Η συμφωνία για μένα ποτέ δεν ήταν ζήτημα, διότι εγώ ήμουν ξεκάθαρος ότι θα έρθω στον Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι πότε θα ερχόμουν στην Αθήνα. Ο μάνατζέρ μου μού είπε ότι το πιθανότερο είναι να έρθω τον Ιανουάριο».

Εσύ τι πιστεύεις;

«Εγώ πιστεύω ότι σε λίγες ημέρες θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα έρθω τώρα».

Τι ξέρεις για τον Παναθηναϊκό;

«Ξέρω τα πάντα, έχω ενημερωθεί για το σύλλογο, που είναι πασίγνωστος στη Σουηδία. Μίλησα και με τον Νίλσον, που μου είπε τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Μου είπε ότι έχει φανατικούς οπαδούς. Γουστάρω να παίζω για τρελούς οπαδούς και ανυπομονώ να έρθει η ώρα να παίξω για αυτούς. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο κλαμπ. Δεν είχα τον παραμικρό ενδοιασμό».

Το ξέρεις ότι εισηγήθηκε για σένα ο Χένρικσεν;

«Το έχω ακούσει και είναι τιμή για μένα. Με παρακολούθησαν αρκετές φορές οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού».

Μαλλον ειναι πολλα τα λεφτα για ΜΑΡΤΣΕΝΑ..

Στου κασιδι το κεφαλι θα ανδρωθει ποδοσφαιρικα και ο Μπιερσμιρ αποτι βλεπω..

δωσε 5 εκκατομυρια και παρε το μαρτσενα ρε πουστη μου.

εδω εδωσες για εκεινη την λουλου τον λετο ρε γαμωτο :cheesy:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Έσυ ξέρεις αν θα αποδώσει ο Λέτο; Για τον Σωκρατικό καλός ήταν (περίπου...), αλλά κάνει για την Υπερομάδα του ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΥ;;;; :2funny: :2funny:
Στο κέντρο θα έχεις τον "κατά τεκμήριο" καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή και αριστερά έναν που έπαιζε στο Γαύρο;

τελοσπάντων. καλά κάνεις και την γαμάς την κουβέντα. χαβαλές πάνω απ' όλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom