κοιτα το πατο σου πως ειναι στο βασιλια των σπορ και ασε τον δικο μου στη σπυριαρα,στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινιεσυ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ; Γραφεις τη λεξη "Μπασκετ" και δε πονανε τα δαχτυλα σου;; ή ακομα χειροτερα Ο ΚΩΛΟΣ σου;; Ειναι και προσφατες οι μνημες.. ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ thread, τραβα εκει και συζητα αν θα σου ρθει επιτελους ο Ζε Ρομπερτο ο Θεος ας πουμε..αντε να χαρεις..εχεις κι αποψη για το μπασκετ τρομαρα σου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
κοιτα το πατο σου πως ειναι στο βασιλια των σπορ και ασε τον δικο μου στη σπυριαρα,στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι
Καλα...οπου μας συμφερει βασιλιας των σπορ το λεμε τωρα..
με συγχωρεις εχεις δικιο,το μπασκετ ειναιΚαλα...οπου μας συμφερει βασιλιας των σπορ το λεμε τωρα..
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως ενημερώθηκε από τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γιακούμπ Βαβζίνιακ ότι ύστερα από επανέλεγχο δείγματος που είχε ληφθεί μετά από αγώνα πρωταθλήματος προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα.
Κατόπιν και αυτής της νέας εξέλιξης και με δεδομένες τις πάγιες θέσεις και την ευαισθητοποίησή της σε ζητήματα ντόπινγκ, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αποφάσισε ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
Για την παρτη σου ρε Χρηστιδη.
Κατόπιν και αυτής της νέας εξέλιξης και με δεδομένες τις πάγιες θέσεις και την ευαισθητοποίησή της σε ζητήματα ντόπινγκ, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αποφάσισε ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
Για την παρτη σου ρε Χρηστιδη.
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι
ποιανου κρεμασμενου; αν εννοεις εμενα δε θυμαμαι να χω παει να γραψω στο thread του Ολυμπιακου (που δε βλεπω να υπαρχει, ενα Mπασκετ Ολυμπιακου υπαρχει και κατοπιν εδω μαζευεστε σα τα παρασιτα), ακριβως επειδη δεν υπαρχει κατι να πουμε. Τωρα αν εχουν παει αλλοι δε με ενδιαφερει, αυτοι ειναι αυτοι κι εγω ειμαι εγω. Αξιοπιστα ή πουστικα εχετε παρει ενα σωρο πρωταθληματα τα τελευταια χρονια. Και ποιο πριν κι εμεις κι ολοι, αυτο παντα θα γινεται, στην Ελλαδα ζουμε.. Αυτο που ΔΕΝ βλεπετε ειναι οτι δε θα πρεπει να μιλατε και ΤΟΣΟ πολυ, δεν εχετε καταλαβει οτι ειμαστε σε ενα περιβαλλον που στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος, δηλαδη εσεις. Οπου τυφλοι εμεις κι η ΑΕΚ. Καλα το Παοκακι, ουτε αξιο λογου δεν ειναι, στα ζορια, ουρα στο κωλο και κλαμα (μια ζωη αγωνας να μπουν στο τοπ 3 της βαθμολογιας και φετος ατυχησαν και με τα πλειοφ και τους πηδηξαμε ολοι πλην ΑΕΛ..).
Το μονοφθαλμοι κλπ στηριζετε στο οτι στην Ευρωπη ολα αυτα τα χρονια με μια; δυο; χρονιες εχετε φαει τα απειρα καυλια απο μεγαλες και μη, ομαδες..
Εσεις φαινεται να "υπαρχετε" απλα και μονο γιατι αλλοι 50 μπασταρδοι στις διοικησεις ΠΑΟ κι ΑΕΚ κοιμουνται τον υπνο του δικαιου. Και σας εχει το Κοκκαλισταν και σας δουλευει καλα καλα και φετος, με το Ζε Ρομπερτο που θα ρθει στη συνταξη και ποιον αλλο;; το Νταρμπισαιρ..παλευετε ρε που στη να κρατησετε το Νταρμπισαιρ..Να πω για το Λετο ναι, αξιζει...τελος παντων...
Η ΑΕΚ..πολλα συμβαινουν εκει. Many Chiefs No Indians που ελεγε και καποιος, λεφτα δεν υπαρχουν..το πουλο.
Στο ΠΑΟ λέφτα ανεκαθεν υπηρχαν, τωρα να δεις πως υπαρχουν οπως βεβαια δεν υπηρχε ποτε η διαθεση να μπει γερα η τσεπη για καποιον καλο..μεταγραφες ουσιας και παπαριες..Η Γιουβεντους πηρε Ντιεγκο. 25 μυρια. Ο ΠΑΟ δε μπορουσε να τα δωσει;; μπορουσε...Ο Ολυμπιακος;; σαφως και ναι...Και κανουμε παζαρι εμεις 300000 παζαρι με τους μαλακες τους πορτογαλους για το κατσουρανη κι εσεις δε ξερω ποσα για το νταρμπισαιρ..
Δυο ομαδες οπου ο κοσμος τους εχει καταλαβει τι γινεται απο τη μια, κι απο την αλλη εσεις ολοι ΤΑ ΑΛΟΓΑ που τους εχει φορεσει ο Σωκρατες τις παρωπιδες και μονο "ουουουουουου πρωταθλημα ουουουου πρωταθλημα!!" καθε χρονο. Και καθε χρονο το ΠΟΥΛΟ βουτατε, με το κοκκαλη να θελει να παιξετε τουλαχιστον σε ομιλο, τουλαχιστον να νικατε στο Καραισκακη (που τα τελευταια χρονια παιδικη χαρα εχει γινει απο πλευρας εδρας) για να τα βουτηξει απο βαθμους κι απο εισιτηρια. Ενα πρωταθλημα που ο καθε ανερχομενος παιχτης, ο καθε καλος και γνωστος παιχτης σνομπαρει κι εχει σαν τελευταια επιλογη για συνεχιση της καριερας του..
Εμενα αμα η ομαδα μου ειναι στο πατο του "Βασιλια των Σπορ"...η δικια σου ειναι τοσο απελπιστικα κοντα που θα τρομαξεις αμα κοιταξεις...
Υ.Γ. Αντιστροφα καποια απο αυτα θα μπορουσε να τα πει καποιος για το μπασκετικο παο και ολυμπιακο, καθοτι ομολογουμενως ο κοκκαλης σας εγραψε στα παπαρια του..Αλλα εγω, ΥΠΑΡΧΩ με 5 ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ κι εσυ δινεις αγωνα να περασεις στους ΤΟΠ 16......
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
για το μπασκετακι καλοι ειστε
Πφφφφ, με τιμας ρε συ ειλικρινα...(...ακι..)
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
ρε φιλε,οπως προανεφερα και σε αλλο ποστ,για το μπασκετακι καλοι ειστε
τωρα κουτσος,στραβος,αναπηρος εγω ειμαι ο αρχηγος και οπως και να το κανουμε τσουζει.
η σπυριαρα ειναι για παρηγορια θελεις δεν θελεις
Αμα εσυ καταλαβες κι απαντησες ετσι σε αυτα που γραψα, παω πασο..τουλαχιστον ο χρηστιδης κανει μια προσπαθεια να βαλει επιχειρηματα, εσυ με τα "τωρα κουτσος,στραβος,αναπηρος εγω ειμαι ο αρχηγος" και τα "οχι δεν ειναι θεμα τιμης,ειναι θεμα αναγνωρισης σε ενα σπορ που εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες Ελληνων και εχει προσφερει τοσες συγκινησεις"..... Ειμαι Fucking Mind-Blown με τα δικα σου...
Παιδια αποκτησαμε και δευτερη μασκοτ στο Thread αν δε καταλαβατε...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
η πρωτη ποια ειναι?Αμα εσυ καταλαβες κι απαντησες ετσι σε αυτα που γραψα, παω πασο..τουλαχιστον ο χρηστιδης κανει μια προσπαθεια να βαλει επιχειρηματα, εσυ με τα "τωρα κουτσος,στραβος,αναπηρος εγω ειμαι ο αρχηγος" και τα "οχι δεν ειναι θεμα τιμης,ειναι θεμα αναγνωρισης σε ενα σπορ που εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες Ελληνων και εχει προσφερει τοσες συγκινησεις"..... Ειμαι Fucking Mind-Blown με τα δικα σου...
Παιδια αποκτησαμε και δευτερη μασκοτ στο Thread αν δε καταλαβατε...
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
η πρωτη ποια ειναι?
Ελα που δε ξερειςςςςςςςς
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ελα που δε ξερειςςςςςςςς
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
Πρωτη μεταγραφη ΑΕΚ, Καραμπελας απο Αρη. Παρε και καταλαβε..
......συμφωνα με τις τελευταιες εξελιξεις δυσκολα θα μεινει ο Σαρας.......για μενα καλυτερα.........το ζητημα ειναι η θεση 3........δεν μπορει ο ΠΑΟ να στηριζεται στν Περπερογλου.............μ'αρεσει ο Σισκα αλλα εχει αποδειξει οτι ειναι ψιλοπουστρακι στην συμπεριφορα.............
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ναχμπαρ σου κανει τυπε? ;)......συμφωνα με τις τελευταιες εξελιξεις δυσκολα θα μεινει ο Σαρας.......για μενα καλυτερα.........το ζητημα ειναι η θεση 3........δεν μπορει ο ΠΑΟ να στηριζεται στν Περπερογλου.............μ'αρεσει ο Σισκα αλλα εχει αποδειξει οτι ειναι ψιλοπουστρακι στην συμπεριφορα.............
αν φυγει σαρας θα παρουμε κ αλλον παιχτη στον 1
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αν φυγει ο Saras,που για μενα καλυτερα να μεινει,πρεπει να παρουμε αυτον τον δαιμονα τον McIntyre
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αμερικανος τυπεΑν φυγει ο Saras,που για μενα καλυτερα να μεινει,πρεπει να παρουμε αυτον το δαιμονα τον McIntyre
εχουμε ηδη 2,νικολας-μπατιστ
πρεπει να γινει ελληνας ο μπατιστακος
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αμερικανος τυπε
εχουμε ηδη 2,νικολας-μπατιστ
πρεπει να γινει ελληνας ο μπατιστακος
Δικιο εχεις τυπε,δεν το ειχα σκεφτει ετσι.Αλλα να σου πω την αληθεια τον Σαρας μονο με αυτον και με τον Jason Kid θα τον αλλαζα.Πρεπει να μεινει ο Λιθουανος,ειναι μεγαλη παιχτουρα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οτι πει ο ζελικο τυπε μουΔικιο εχεις τυπε,δεν το ειχα σκεφτει ετσι.Αλλα να σου πω την αληθεια τον Σαρας μονο με αυτον και με τον Jason Kid θα τον αλλαζα.Πρεπει να μεινει ο Λιθουανος,ειναι μεγαλη παιχτουρα
αυτος ξερει
αποτι διαβαζω μεχρι τα 2 μυρια πανε οι γιαννακοπουλοι και 1+1 χρονο συμβολαιο
εγω την κρινω πολυ καλη προταση
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K