Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ε ρε πονος,εχετε φτασει να ασχολειστε με το μπασκετ μες το  καλοκαιρι.
ρεεεεεε, αρχισαν οι μεταγραφες στο ποδοσφαιρο,αλλα ξεχασα. . . εκει δεν ασχολειστε :grin:
α ρε πολυμετοχικοι τι τους εχετε κανει,τους αναγκασατε να γινουν μπασκετικοι ολοι. :2funny:
ειπαμε ρε ταλαιπωροι,για το μπασκετακι καλοι ειστε  :grin:
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Συμφωνω μαζι σου σε γενικες γραμμες, απλα νομιζω οτι (θα) ηταν δυσκολοτερος σα χαρακτηρας, πιο ψωνιο ρε παιδι μου, στανταρ θα ηθελε πολλες επιθετικες προσπαθειες για παρτη του, τρελα τελευταια σουτ οταν υπαρχει τετοιος αγωνας και γενικως θεωρω οτι θα μας εκανε μπουρδελο λιγο..
δεν τα αφηνει αυτα ο ζελικο να γινουν ρε τυπε
εδω εχει προπονησει τοσα αστερια στον πετζα θα κολλησει
τελος παντων θα δουμε
παιζει και για ολυμπιακο και για εμας καθε χρονο το ονομα του πετζα :2funny:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Κι εγω αυτο που γουσταρω ειναι οτι εμεις οκ χεστηκαμε κιολας κι οι αρουραιοι τον περιμενουν σα το μαννα εξ ουρανου. Και μετα καποιοι καποιοι μας λενε ταλαιπωρους..καλη επιτυχια με παναγιωτη και ζηση...

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Η αληθεια ειναι παντως οτι εχω καπως αχτι τον Φωτση..Ολα τα χρονια, γαμω τα 209 εκατοστα του ρε πουστη, μια-δυο γαμημενες κινησεις κοντα στο καλαθι δε μπορει να κανει; Εγω ρε ξερω καλυτερες κινησεις απο κατω!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Η αληθεια ειναι παντως οτι εχω καπως αχτι τον Φωτση..Ολα τα χρονια, γαμω τα 209 εκατοστα του ρε πουστη, μια-δυο γαμημενες κινησεις κοντα στο καλαθι δε μπορει να κανει; Εγω ρε ξερω καλυτερες κινησεις απο κατω!!!

δεν εχει το στυλ ρε φιλε.Ειναι πολυ απλο,δεν το πιανς?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο φωτσης ειναι ο λεγομενος τρεχω πηδαω βαραω τριποντα παιχτης
για το παιχνιδι του ζοτς ειναι πολυτιμος!

kokkinoskoufitsas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1

προτιμώ το killer σουτ του παρα τη κίνηση κάτω απ το καλάθι... μεγάλη παιχτούρα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
φευγω απο το σπιτι μ το πατρικο
εχω στο λοδινι μια δολια

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Οσα τρόπαια κι αν έχεις κατακτήσει...

Οσο επιτυχημένος προπονητής κι αν είσαι...

Πάντα υπάρχει μια στιγμή αμηχανίας...

Πάντα υπάρχει μια στιγμή που το πικ εν ρολ δεν βοηθάει...

Όταν φωτογραφίζεσαι με παρουσίες που προκαλούν εμφράγματα...

http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/paparazzi_zelikokopeles.jpg[/img[/URL]]

...πάντα θα έχεις το χαζό βλέμμα του άνδρα που σκέφτεται: "Ελπίζω να μη δει τη φωτογραφία η γυναίκα μου", "Που να τα βάλω τα χέρια μου;", "Με γαργαλάνε στην πλάτη ή είναι ιδέα μου;", "Αν δουν αυτή τη φωτογραφία οι παίκτες κάηκα!"

[URL unfurl="true"]www.contra.gr[/URL]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν σταματούν οι αρνήσεις στο κόκκινο και τον Πειραιά

PrintFacebookΜοιράσου το Δεν είναι ένας, δεν είναι δύο, δεν είναι οι τρεις οι παίκτες που κατά καιρούς έχουν κλείσει… κατάμουτρα την πόρτα στον Ολυμπιακό.

Κι αυτό είτε επειδή… φοράει κόκκινα, είτε επειδή τα χρήματα που πρόσφερε ήταν λιγότερα απ’ αυτά του Παναθηναϊκού ή κάποιας άλλης ευρωπαϊκής ομάδας, είτε επειδή έχει μείνει μακριά από τους τίτλους τα τελευταία χρόνια…
Η ατάκα του Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς στα σερβικά ΜΜΕ ότι δεν προτίθεται να παίξει στον Ολυμπιακό επειδή φοράει ερυθρόλευκα (του θυμίζουν τον Ερυθρό Αστέρα), έδωσε την αφορμή στα «prasinanea.gr» να ανατρέξει στο πρόσφατο παρελθόν και να υπενθυμίσει μερικές ανάλογες… σφαλιάρες.

Μιλένκο Τέπιτς: «Ποτέ στον Ολυμπιακό»

Ήταν 7 Μαρτίου του 2009, όταν ο Μιλένκο Τέπιτς παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Goal» και τον συνάδελφο Θανάση Ασπρούλια με την οποία έκλεινε μια και καλή την πόρτα στον Ολυμπιακό, πριν καλά – καλά οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

«Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί και δεν θέλω να προσβάλω κανένα. Δε νομίζω ότι θα έπαιζα ποτέ στον Ολυμπιακό. Στο δικό μου μυαλό ο Ολυμπιακός είναι σαν τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία.

Ίσως επειδή στον Παναθηναϊκό είναι οι φίλοι μου, ο Ομπράντοβιτς. Δεν ξέρω ο Ολυμπιακός για μένα είναι ότι ο Ερυθρός Αστέρας για την Παρτιζάν», δήλωσε πριν από τρεις μήνες ο Τέπιτς και τώρα ετοιμάζεται να φορέσει τα πράσινα και να γίνει μέλος της πιο επιτυχημένης ομάδας στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Μια κίνηση, μια ιστορία…

Στις 19 Αυγούστου του 2007 ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είπε το… μεγάλο «όχι» στον Ολυμπιακό με μια κίνηση που πέρασε στην ιστορία.

Στην άφιξη της Εθνικής Λιθουανίας για τα φιλικά του τουρνουά «Ακρόπολις» και μπροστά σε δεκάδες τηλεοπτικά συνεργασία και φωτογράφους, ο «Σάρας» πέταξε από τους ώμους του το ερυθρόλευκο κασκόλ που επιχείρησε να του φορέσει ένας οπαδός του Ολυμπιακού, θεωρώντας πως ο «Μίδας» του ευρωπαϊκού μπάσκετ αργά ή γρήγορα θα «ντυνόταν» στα ερυθρόλευκα.

Ο Γιασικεβίτσιους όχι μόνο δεν είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό, όπως είχε παρουσιαστεί από μερίδα του Τύπου, αλλά λίγες ημέρες αργότερα συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας στα «κρύα του λουτρού» τη διοίκηση Αγγελόπουλου!

Θρυλείται μάλιστα πως σε μια από τις πολλές απόπειρες που έκανε ο Ολυμπιακός για να πείσει τον Λιθουανό και στην ερώτηση «πες μας πόσα θες για να υπογράψεις;», ο «Σάρας» απάντησε «το ‘πόσα θες’ να το πείτε πουθενά αλλού (σ.σ. όχι ακριβώς έτσι…) κι όχι σε μένα…».

Ντρου Νίκολας: «Όχι, γιατί έμαθα να σέβομαι»

Είναι σπάνιο φαινόμενο για έναν Αμερικανό που βλέπει απόλυτα επαγγελματικά το μπάσκετ και την παραμονή του στην Ελλάδα, να δηλώνει από τον πρώτο κιόλας χρόνο της παραμονής του στον Παναθηναϊκός πως θα έλεγε «όχι» στον Ολυμπιακό, ακόμη κι αν δεν τον ήθελαν οι «πράσινοι»!

Κι όμως, ο Ντρου Νίκολας έχει μάθει να σκέφτεται… Παναθηναϊκά και σε συνέντευξή του στο «MAXIM» του Ιουνίου το δήλωσε ξεκάθαρα.

«Στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να πάω, ακόμα κι αν δεν ανανεώσω με τον Παναθηναϊκό. Θα είναι έλλειψη σεβασμού στους ανθρώπους που με έφεραν στην ομάδα, με αγάπησαν και με εμπιστεύτηκαν. Δεν βλέπω για ποιο λόγο να πληγώσω τόσο κόσμο και να πάω στο μεγάλο αντίπαλο. Θα ήταν αχαριστία, και δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος», είπε ο Αμερικανός και σκόρπισε χαμόγελα στον Παναθηναϊκό.

Δημήτρης Διαμαντίδης: Έτσι απλά… όχι

Δεν είναι από τους παίκτες που θα πουλήσουν… οπαδιλίκι ή που θα φιλήσουν τη φανέλα για να γίνουν αρεστοί στην εξέδρα, άλλωστε δεν το ‘χει ανάγκη, άρα αυτό που δηλώνει έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Στην «ανάκριση» λοιπόν που του έγινε από τους φίλους του Παναθηναϊκού μέσω του μεσούσης της περιόδου, ο αρχηγός των «πράσινων» ξεκαθάρισε πως δεν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό.

«Όχι, δεν θα πήγαινα ποτέ» ήταν η απάντηση που έδωσε σε οπαδό του Παναθηναϊκού, χωρίς μάλιστα να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις…

Ο «Μήτσος» παίζει στους Πρωταθλητές από το 2004, αν και είναι αλήθεια πως τώρα ενδεχομένως να φορούσε τα ερυθρόλευκα, αν ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν… εξαφανιζόταν εν μια νυκτί από το μπάσκετ του Ολυμπιακού και δεν άφηνε στη μέση την προφορική συμφωνία που υπήρχε ανάμεσα στον παίκτη και τους ανθρώπους που μεσολάβησαν για να κλείσει η δουλειά.

Αντώνης Φώτσης: Παιδί του Παναθηναϊκού

Ο Αντώνης Φώτσης δεν χρειάστηκε να το πει, αλλά το έδειξε το καλοκαίρι του 2008, όταν τέθηκε θέμα επιστροφής του στην Ελλάδα…

Ο διεθνής φόργουορντ είχε αποφασίσει να αφήσει την ξενιτιά και πρώτη του προτεραιότητα ήταν ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός τον πλησίασε, αλλά η απάντηση ήταν ξεκάθαρη:

«Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου, η οικογένειά μου και θα πάω εκεί», τους είπε ο Φώτσης και πράγματα λίγες ημέρες αργότερα υπέγραφε στους Πρωταθλητές, διαψεύδοντας κι αυτός τις φήμες που είχαν ακουστεί νωρίτερα και τον ήθελαν να υπογράφει στον Ολυμπιακό.

Ομπράντοβιτς: Ούτε με 10 εκατομμύρια ευρώ…

Για πολλοστή φορά τε τελευταία χρόνια ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επανέλαβε το… αυτονόητο. «Δεν θα πήγαινα στον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα ακόμη και με 10 εκατομμύρια ευρώ», είπε στην πρόσφατη συνέντευξή του στον «Sentra 103,3» ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Ύστερα από 10 χρόνια παραμονής στους «πράσινους», ο «Ζοτς» θεωρεί την ομάδα δεύτερο σπίτι του και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει κατηγορηματικά την άρνησή του να πάει στον Ολυμπιακό.

Για τον Ομπράντοβιτς, όπως και για τους περισσότερους Σέρβους, ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας είναι ένα και το αυτό, όχι μόνο επειδή φοράνε τα ίδια χρώματα, αλλά και σε θέματα νοοτροπίας.

Ντέγιαν Μποντιρόγκα: Το «όχι» ήταν πολλαπλό…

Ο Μποντιρόγκα σύνδεσε το όνομά του με τον Παναθηναϊκό ή ακόμη καλύτερα μ’ αυτό που λέμε «αντι-Ολυμπιακό».

Την πρώτη φορά και σε ηλικία 17 ετών, στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ο Ντέγιαν αρνήθηκε να πάρει την ελληνική υπηκοότητα για να παίξει στον Ολυμπιακό και προτίμησε την Στεφανέλ Μιλάνο στην οποία «έβγαλε μάτια» από την πρώτη κιόλας χρονιά.

Το 1998, ο Μποντιρόγκα ήρθε στην Ελλάδα κι έκτοτε «έχτισε» μια σχέση μοναδική με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Μέσα σε τέσσερα χρόνια έγινε σύμβολο για τους Πρωταθλητές και «κόκκινο πανί» για τους Ολυμπιακούς.

«Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Ολυμπιακό» έλεγε μέχρι που σταμάτησε την καριέρα του ο μεγάλος Μποντιρόγκα κι όποτε έβρισκε τους «ερυθρόλευκους» τους έδινε γερό… μάθημα, είτε ως παίκτης του Παναθηναϊκού, είτε της Μπαρτσελόνα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Οσα τρόπαια κι αν έχεις κατακτήσει...

Οσο επιτυχημένος προπονητής κι αν είσαι...

Πάντα υπάρχει μια στιγμή αμηχανίας...

Πάντα υπάρχει μια στιγμή που το πικ εν ρολ δεν βοηθάει...

Όταν φωτογραφίζεσαι με παρουσίες που προκαλούν εμφράγματα...

...πάντα θα έχεις το χαζό βλέμμα του άνδρα που σκέφτεται: "Ελπίζω να μη δει τη φωτογραφία η γυναίκα μου", "Που να τα βάλω τα χέρια μου;", "Με γαργαλάνε στην πλάτη ή είναι ιδέα μου;", "Αν δουν αυτή τη φωτογραφία οι παίκτες κάηκα!"

Τσίμπησε ο μάγκας την Θέλξη και άφησε τον κόουτς με τα μπάζα...
Εδώ κοίτα όμως πως απλώνει το χέρι χωρίς να ντρέπεται! :smitten:

Συνημμένα

• thelxi4.jpg
    thelxi4.jpg
    40,7 KB · Εμφανίσεις: 24
  • thelxi5.jpg
    thelxi5.jpg
    64,4 KB · Εμφανίσεις: 20
  • thelxi7.jpg
    thelxi7.jpg
    52,9 KB · Εμφανίσεις: 21

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι εγινε ρε ''ηθικο'' σωματειο;;;;
τον διωξατε τον βαρβζινιακ η ακομα;;;;τι περιμενετε;;;εσεις που ζηταγατε αντιντοπιγκ πριν απο τα ντερμπι με τον θρυλο ριχνοντας ετσι σκιες....
και τελικα αγοραζετε παιχτη που ειχε τιμωρηθει για χρηση ''ουσιων'' (φαινεται πειστηκατε οτι εκοψε τις κακες συνηθειες...για τον σπυροπουλο μιλαω) και στηριζεστε σε παιχτη που ντοπαρεται....και αυτος  ειναι ο μονος που πιασανε...γυρευε ποσοι απο τους παιχτες σας ''βαρανε'' και ''ξεφευγουν'' απο την δαγκανα του εσκαν
ουτε ντοπαρισμενοι δεν μπορειτε να παρετε τιτλο....
και ολα παλι σωστα ''οργανωμενα''....
ενω αθλητης της αρσης βαρων τρωει 4  :new_shocked: :new_shocked: χρονια για χρηση της ιδιας ουσιας με τον πολωνο,ως δια μαγειας η σουπερλιγκα ριχνει την ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ποινη των 3  :new_shocked: μηνων στον πολωνο και μαλιστα την ξεκιναει απο τοτε που βγηκε το δειγμα....
δηλαδη απο τον ιουλιο εχει δικαιωμα να παιξει.... :headbang: :headbang: :headbang:
και ως συνηθως εσεις δηλωσεις για ''ηθικοτητες'' και ρεστα ...και καλα οτι παρολο που εφαγε μικρη ποινη εμεις θα τον διωξουμε λογω ΄΄ηθικου κωλλυματος''...για την εξωθεν καλη μαρτυρια... :2funny:

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Παναθηναϊκό ο Γιακούμπ Βαβζίνιακ, μετά την τρίμηνη «καμπάνα» που του επιβλήθηκε για τη χρήση απαγορευμένων ουσιών. Το σίγουρο είναι ότι οι «πράσινοι» οδηγούνται στη λύση της συνεργασίας τους με τον Πολωνό αμυντικό, ανεξάρτητα από το μικρό διάστημα της τιμωρίας. Παράλληλα, οι άνθρωποι της Λέγκια Βαρσοβίας ισχυρίζονται ακριβώς το αντίθετο. Ότι δηλαδή το «τριφύλλι» θα κρατήσει τον παίκτη και θα καταβάλλει τη δεύτερη δόση για την αγορά όλων των δικαιωμάτων του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λέγκια, ο παράγοντας του συλλόγου, Γιάροσλαβ Οστρόφκσι, ο Παναθηναϊκός είχε ξεκαθαρίσει στον πολωνικό σύλλογο πως αν η ποινή του Βαβζίνιακ ήταν μικρότερη από έξι μήνες δεν θα υπήρχε θέμα απομάκρυνσής του. Κάτι τέτοιο μένει να φανεί και στην πράξη, αν και διάθεση των «πρασίνων» είναι να διακόψουν τη συνεργασία τους με τον 26χρονο για ηθικούς λόγους.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

με περισση αγωνια διαβαζω καθε μερα το ρεπορταζ της πρασινης αρμαδας για να διαπιστωσω την απομακρυνση του ντοπαρισμενου πολωνου (κοντευουν 15 μερες απο τοτε που βγηκε η αποφαση)αλλα...φευ...
αδικος κοπος...λετε να γινει καμμια μαγκια και τελικα να μην φυγει;;;;
και να εχουν μεινει απλα οι εντυπωσεις περι ''ηθικου'' σωματειου που μαχεται το ντοπιγκ;;; :think: :think:
επικοινωνιακη πολιτικη δηλαδη με τις αβαντες (για ακομα μια φορα) των απανταχου ''αντικειμενικων'' δημοσιογραφων;;;;
πολιτικη στην οποια παιρνει αριστα το τριφυλλοφορο σωματειο οπως πλειστακις εχει αποδειξει....(νινης,παραγκες,γκαγκατσης,γηπεδο κλπ...)
ελπιζω να τον στειλουν στην πατριδα του για να απαλλαξουν και μενα απο τον κοπο να αναγκαστω για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ να τους κανω ρομπες....(που ετσι και αλλοιως δεν ειναι και τιποτα δυσκολο  :cheesy: :cheesy:)...

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
ξερεις το "φευ" ρε μπαγασα;; μπραβοοοο

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.562
Πόντοι
216
Ο Χριστίδης ζει σε ένα παραμυθένιο κόσμο που κανείς αθλητής δεν ντοπάρεται παρά μόνο οι παίκτες του Παναθηναϊκού.  :idiot:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ο Χριστίδης ζει σε ένα παραμυθένιο κόσμο που κανείς αθλητής δεν ντοπάρεται παρά μόνο οι παίκτες του Παναθηναϊκού.  :idiot:
οταν θα αρχισετε να καταλαβαινετε ΤΙ ΓΡΑΦΩ ισως τοτε και μονο τοτε να αρχισω να σας παιρνω στα σοβαρα....
καταλαβατε οτι αυτα τα εγραψα για να πικαρω τους αθλητες ;;;;
που κανουν κατι το οποιο κατα την γνωμη μου (κακως) κανουν ολοι οι επαγγελματιες αθλητες ολων των αθληματων σε ολο τον κοσμο;;;;
συμπεριλαμβανομενων ΚΑΙ των αθλητων του ολυμπιακου;;;;και ΠΡΩΤΩΝ αυτων;;;;
θαρρειτε πως φανταζομαι πως επειδη εγω ειμαι γαυρος τα βλεπω ολα κοκκινα;;;;
οτι ολοι οι αλλοι πλην των αθλητων του θρυλου ειναι κακοι;;;;
πιστευετε οτι ολοι εχουν την ιδια λογικη με εσας;;;;;
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.....
εγω τα εγραψα για να ψεξω το συγκεκριμενο σωματειο που παντα για λογους εντυπωσιασμου και επικοινωνιακης πολιτικης κανει πραγματα στραβα που μετα γυρνανε τουμπα και δεν μπορει να τα μαζεψει....
εννοω οτι κανανε ΄΄μαγκιες΄΄ με το να ζητανε αντιντοπιγκ ΠΡΙΝ απο τα παιχνιδια με τον ολυμπιακο ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ....σκιες και λασπη για ενα ''λεπτο'' θεμα που ομως γυρισε μπουμπεραγκ...
πρωτον οταν αναγκαστηκαν στην κοντρα τους με τον θρυλο για την αγορα του σπυροπουλου να αποκτησουν εναν αποδεδειγμενα ''ντοπαρισμενο'' αθλητη και δευτερον οταν συνελληφθη για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορα αθλητης τους ντοπε πρωτα να κινησουν διαδικασιες για πεσιμο του στα μαλακα,και δευτερον με ''τζαμπα'' δηλωσεις περι απομακρυνσεως του αθλητη λογω ηθικου κωλλυματος.....
θελω να πω πως αφου δεν ''φαινεσαι'' τιμιος μην το παιζεις ετσι...
κατι σαν την γυναικα του καισαρα....
φυσικα και ντοπαρονται(ετσι πιστευω εγω) ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ του θρυλου....
αλλα δεν ειδα τον ολυμπιακο να ''μαγγιζει΄΄ και να κουναει τον κωλο του ριχνοντας λασπη στον παο του οποιου οι αθλητες επισης ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΤΟΠΑΡΟΝΤΑΙ....

τοσο απλα.....

αλλα και συναμα τοσο δυσκολα....(για καποιους... ;))

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και σε συνεχεια του προηγουμενου θελω να πω πως τα πραγματα ειναι απλα στην περιπτωση του πολωνου....
η εισαι μαγκας και εφ'οσον εισαι ''ηθικος'' τον στελνεις ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ  αδιαβαστο(πραγμα οχι δυσκολο αφου μενει να υπογραψεις ΕΣΥ για συνεχιση της συνεργασιας σας,αρα ΑΠΟ ΣΕΝΑ εξαρταται...)
η εισαι δαγκας και λειτουργεις εκ του πονηρου περιμενοντας και καθυστερωντας μηπως και βρεις καποια καλυτερη περιπτωση στη θεση που αγωνιζεται οποτε να μην πληρωσεις την δευτερη δοση (για να συνεχισεις την συνεργασια σας)και να το παιξεις εκ του ασφαλους μαγκας και ''ηθικος'',η σε περιπτωση που δεν βρεις κατι αξιολογο να τον ''πλασσαρεις'' με τα γιουσουφακια της πρασινης πεννας σαν ''μετανοιωμενο'' και παραστρατημενο που μεταμελησε ....
οποτε και ''ηθικος''  θα εισαι (αφου οι μεγαλοστομες δηλωσεις μενουν) και τον παιχτη θα εχεις... ;) ;) ;)
τωρα  θα μαθω ρε πως δουλευει μια ζωη αυτο το σωματειο;;;;; :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom