Ρε Χριστίδη ωραία τα λες...Αλλά τόσα χρόνια βλέπω κόσμο να φανατίζεται όπως εσύ τωρα!Κόσμο που πηγαίνει στα γήπεδα και κάνουν τους προπονητες.Δεν μπορώ να καταλαβω θα πάρετε κανένα παράσημο?Η κανένα κήπελο?Αντε και σου λεω ότι όλα αυτά που λες είναι αλήθεια τι θα αλλάξει?Μηπως περιμένεις να αφυπνίσεις την ηθικη κανενός Βάζελου και να πει..."ΜΜΜμμμ καλά τα λέει απο αυριο θα αλλάξω ομάδα".Τωρα αν πάλι τα γραφεις όλα αυτά τα κείμενα για ψυχοθεραπεία πάω πάσο.Ουδεμια μομφη σε αυτα που γράφω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
πολυ σωστα ΟΛΑ οσα γραφεις και μην νομιζεις οτι δεν ξερω πως ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ...και ΦΥΣΙΚΑ καμμια παρεξηγηση απο μεριας μου...Ρε Χριστίδη ωραία τα λες...Αλλά τόσα χρόνια βλέπω κόσμο να φανατίζεται όπως εσύ τωρα!Κόσμο που πηγαίνει στα γήπεδα και κάνουν τους προπονητες.Δεν μπορώ να καταλαβω θα πάρετε κανένα παράσημο?Η κανένα κήπελο?Αντε και σου λεω ότι όλα αυτά που λες είναι αλήθεια τι θα αλλάξει?Μηπως περιμένεις να αφυπνίσεις την ηθικη κανενός Βάζελου και να πει..."ΜΜΜμμμ καλά τα λέει απο αυριο θα αλλάξω ομάδα".Τωρα αν πάλι τα γραφεις όλα αυτά τα κείμενα για ψυχοθεραπεία πάω πάσο.Ουδεμια μομφη σε αυτα που γράφω
φυσικα και το κανω για ψυχοθεραπεια...
με την καλη εννοια παντα ετσι;;;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
και τελικα ολα τα φορουμ (η φορα αν αγαπας...) καποιο τετοιο ρολο δεν εχουν;;;
να λεμε καμμια μαλακια (με την καλη εννοια) και να χαβαλεδιαζουμε.... ;)
και τελικα ολα τα φορουμ (η φορα αν αγαπας...) καποιο τετοιο ρολο δεν εχουν;;;
Συμφωνω μαζί σου!Τον πρωτο καιρό που μπήκα να γράψω μέσα στο θρεντ του Παναθηναικου επειδή μίλησα ανικειμενικά ότι ή ομαδα μας δεν έπαιξε καλά...Εφαγα κάτι μπινιλίκια και μετά δεν ξαναμπήκα να γράψω για αρκετό καιρό.Συγκεκριμένα ήταν όταν χάσαμε απο τον Γαυρο.Τώρα τα πράγματα έχουν ηρεμησει αρκετα.Κοίτα όλη αυτήν η κοινωνική επαφή μέσω του ιστού είναι κυρίως για να αποβάλεις το αγχος που σου προκαλει η καθημερινότητα..Εγώ σχεδόν κάθε μέρα μπάινω και διαβάζω τα ανέκδοτα που ανεβάζει ο Καλιγουλ.Ακόμα να κάνεις και φίλους έστω διαδικτυακους με τους οπόιος αργότερα άμα βλέπεις ότι έχεις και κοινά μπορεί και να τα πέιτε εκ του συνεγγυς
έχουν και το ρόλο να ανταλλάουμε απόψεις και να κάνουμε διαδικτυακούς φίλους.και τελικα ολα τα φορουμ (η φορα αν αγαπας...) καποιο τετοιο ρολο δεν εχουν;;;
Για ψυχοθεραπεία με τη καλή εννοια συμφωνώ, με τη κακή διαφωνώ. Φαντάζεσαι εσένα που είναι η θρησκεία σου ο Ολυμπιακός να έβριζε κάποιος ασύστολα τον Πειραιά κλπ έτσι για χαβαλέ? Δεν είναι ωραίο.
piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 216
τοσο απλα.....
αλλα και συναμα τοσο δυσκολα....(για καποιους... ;))
Μια χαρά σε κατάλαβα χριστιδάκο, αλλά μιλάς πολύ και λες λίγα τελικά.
Όλοι καταλάβανε τι θες να πεις και έχεις αποδείξει επανειλημένα ότι με τη μανία που γράφεις σε αυτό το thread δε γράφεις σε κανένα άλλο, εδώ πέρα κάνεις την τρίχα τριχιά και στο δικό σας thread όλα μέλι-γάλα.
Έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε τα "άρθρα" σου ότι εμείς είμαστε ανήθικοι, βρώμικοι, λασπεροί κου-λου-που.
Μετά υποθέτω ότι πας και κλαις στην αγκαλίτσα του άμεμπτου, ηθικού, άσπιλου και αμόλυντου Κρόκους.
φυσικα και το κανω για ψυχοθεραπεια...
με την καλη εννοια παντα ετσι;;;
Χρειάζεται να σε τσεκάρει κάποιος ειδικός πάντως. Γράφεις ολίγον ασυνάρτητα.
Για αρχή προσπάθησε να συγκεντρώνεις τις σκέψεις σου σε ένα post, να μην παρλαπιπίζεις και να μην πλατειάζεις.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
δεν ξερω αν καταλαβαινεις οτι εισαι μαλακας οταν προσπαθεις να κανεις επιθεσεις επι προσωπικου...Μια χαρά σε κατάλαβα χριστιδάκο, αλλά μιλάς πολύ και λες λίγα τελικά.
Όλοι καταλάβανε τι θες να πεις και έχεις αποδείξει επανειλημένα ότι με τη μανία που γράφεις σε αυτό το thread δε γράφεις σε κανένα άλλο, εδώ πέρα κάνεις την τρίχα τριχιά και στο δικό σας thread όλα μέλι-γάλα.
Έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε τα "άρθρα" σου ότι εμείς είμαστε ανήθικοι, βρώμικοι, λασπεροί κου-λου-που.
Μετά υποθέτω ότι πας και κλαις στην αγκαλίτσα του άμεμπτου, ηθικού, άσπιλου και αμόλυντου Κρόκους.
Χρειάζεται να σε τσεκάρει κάποιος ειδικός πάντως. Γράφεις ολίγον ασυνάρτητα.
Για αρχή προσπάθησε να συγκεντρώνεις τις σκέψεις σου σε ένα post, να μην παρλαπιπίζεις και να μην πλατειάζεις.
απλα γινεσαι γελοιος οταν ζοριζεσαι ''προσωπικα'' με καποιον που δεν ξερεις αλλα μονο διαβαζεις(;;;;)αυτα που γραφει....
εισαι τοσο αστειος που δεν καταλαβαινεις οτι τις ασυναρτησιες τις λες εσυ....
εγω απλα παραθεσα ενα ποστ ΔΙΚΟ ΣΟΥ οπου μονο το οτι καταλαβες τι εγραψα δεν δειχνεις....
και υστερα λες οτι καταλαβαμε τι θες να πεις αλλα μπλα μπλα μπλα...
πρωτα σοβαρεψου μετα συγκεντρωσου και στο τελος προσπαθησε να συναρμολογηθεις....
καλη δυναμη....
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
παντα με την καλη εννοια...ΔΕΝ ειναι θρησκεια μου ο ολυμπιακος,και δεν βριζω καμμια ομαδα....έχουν και το ρόλο να ανταλλάουμε απόψεις και να κάνουμε διαδικτυακούς φίλους.
Για ψυχοθεραπεία με τη καλή εννοια συμφωνώ, με τη κακή διαφωνώ. Φαντάζεσαι εσένα που είναι η θρησκεία σου ο Ολυμπιακός να έβριζε κάποιος ασύστολα τον Πειραιά κλπ έτσι για χαβαλέ? Δεν είναι ωραίο.
οταν καποιος κανει λαμογιες ΑΠΛΑ τον λεω λαμογιο....αυτο δεν σημαινει οτι τον βριζω..
η τουλαχιστον οταν νομιζω εγω οτι κανει λαμογιες....
αν θες δοκιμασε με αν εχω τα αντερα να παραδεχτω καποια πραγματα και για την δικη μου ομαδα....
εδω ειμαι...ξεκινα... ;) ;) ;)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε αδερφε ειναι προφανες οτι συννενοουμαστε....Συμφωνω μαζί σου!Τον πρωτο καιρό που μπήκα να γράψω μέσα στο θρεντ του Παναθηναικου επειδή μίλησα ανικειμενικά ότι ή ομαδα μας δεν έπαιξε καλά...Εφαγα κάτι μπινιλίκια και μετά δεν ξαναμπήκα να γράψω για αρκετό καιρό.Συγκεκριμένα ήταν όταν χάσαμε απο τον Γαυρο.Τώρα τα πράγματα έχουν ηρεμησει αρκετα.Κοίτα όλη αυτήν η κοινωνική επαφή μέσω του ιστού είναι κυρίως για να αποβάλεις το αγχος που σου προκαλει η καθημερινότητα..Εγώ σχεδόν κάθε μέρα μπάινω και διαβάζω τα ανέκδοτα που ανεβάζει ο Καλιγουλ.Ακόμα να κάνεις και φίλους έστω διαδικτυακους με τους οπόιος αργότερα άμα βλέπεις ότι έχεις και κοινά μπορεί και να τα πέιτε εκ του συνεγγυς
τα ιδια πραγματα πανω κατω πιστευουμε ...το προβλημα ειναι με τους αλλους ...τους ''προβληματικους''
εκει τι γινεται;;; μου λες;;;;
piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 216
δεν ξερω αν καταλαβαινεις οτι εισαι μαλακας οταν προσπαθεις να κανεις επιθεσεις επι προσωπικου...
απλα γινεσαι γελοιος οταν ζοριζεσαι ''προσωπικα'' με καποιον που δεν ξερεις αλλα μονο διαβαζεις(;;;;)αυτα που γραφει....
εισαι τοσο αστειος που δεν καταλαβαινεις οτι τις ασυναρτησιες τις λες εσυ....
εγω απλα παραθεσα ενα ποστ ΔΙΚΟ ΣΟΥ οπου μονο το οτι καταλαβες τι εγραψα δεν δειχνεις....
και υστερα λες οτι καταλαβαμε τι θες να πεις αλλα μπλα μπλα μπλα...
πρωτα σοβαρεψου μετα συγκεντρωσου και στο τελος προσπαθησε να συναρμολογηθεις....
καλη δυναμη....
Θες ανάλυση για να καταλάβεις.
Για να συνενοηθούμε: αντιλήφθειν ότι θες να πεις ότι το σωματείο του Παναθηναϊκού είναι βρωμερό και τρισάθλιο και προσπαθεί να ρίξει λάσπη στον αντίπαλό του ολυμπικακό (το φωτεινό παράδειγμα του αθλητισμού) παρόλο που και εμείς δεν είμαστε άγιοι. Το παράδειγμα του Σπυρόπουλου το βρίσκω λίγο άκυρο, γιατί τη μαλακία του την πλήρωσε κι ας συνεχίσει όπου θέλει το παλικάρι.
Κι εγώ είμαι της άποψης "άμα είσαι στο καζάνι με τη λάσπη μη κράζεις για τους άλλους που τσαλαβουτάνε μαζί σου", αλλά δυστυχώς ο αθλητισμός όπως και ολόκληρη η κοινωνία δυσλειτουργεί.
Τέτοια "επικοινωνιακά τρικάκια" γίνονται και από το σωματείο του οποίου είσαι οπαδός με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Δυστυχώς αυτό το "παιχνίδι" είναι μέρος του αθλητικού γίγνεσθαι πια.
Περί Ντόπινγκ: όλοι οι αθλητές ντοπάρονται ανεξαιρέτως και σε όλα τα αθλήματα. Τώρα το ότι πήγε ο πολωνός και πήρε κάτι "εκτός προγράμματος" και τον πιάσανε κακό του κεφαλιού του.
Το χαρακτηρισμό του μαλάκα και του γελοίου στους επιστρέφω κι ας μη συνεχίσουμε τους χαρακτηρισμούς, διότι θα τιγκάρει ο server του bourdela από τα μπινελίκια.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
εκεί εμείς τους αγνοούμε και άμα υπερβούν το μέτρο -βρίζοντας και προσβάλλοντας-υπάρχουν οι modsρε αδερφε ειναι προφανες οτι συννενοουμαστε....
τα ιδια πραγματα πανω κατω πιστευουμε ...το προβλημα ειναι με τους αλλους ...τους ''προβληματικους''
εκει τι γινεται;;; μου λες;;;;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
εγινες....απολυτως....ασχετα αν διαφωνω με τα περισσοτερα...Θες ανάλυση για να καταλάβεις.
Για να συνενοηθούμε: αντιλήφθειν ότι θες να πεις ότι το σωματείο του Παναθηναϊκού είναι βρωμερό και τρισάθλιο και προσπαθεί να ρίξει λάσπη στον αντίπαλό του ολυμπικακό (το φωτεινό παράδειγμα του αθλητισμού) παρόλο που και εμείς δεν είμαστε άγιοι. Το παράδειγμα του Σπυρόπουλου το βρίσκω λίγο άκυρο, γιατί τη μαλακία του την πλήρωσε κι ας συνεχίσει όπου θέλει το παλικάρι.
Κι εγώ είμαι της άποψης "άμα είσαι στο καζάνι με τη λάσπη μη κράζεις για τους άλλους που τσαλαβουτάνε μαζί σου", αλλά δυστυχώς ο αθλητισμός όπως και ολόκληρη η κοινωνία δυσλειτουργεί.
Τέτοια "επικοινωνιακά τρικάκια" γίνονται και από το σωματείο του οποίου είσαι οπαδός με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Δυστυχώς αυτό το "παιχνίδι" είναι μέρος του αθλητικού γίγνεσθαι πια.
Περί Ντόπινγκ: όλοι οι αθλητές ντοπάρονται ανεξαιρέτως και σε όλα τα αθλήματα. Τώρα το ότι πήγε ο πολωνός και πήρε κάτι "εκτός προγράμματος" και τον πιάσανε κακό του κεφαλιού του.
Το χαρακτηρισμό του μαλάκα και του γελοίου στους επιστρέφω κι ας μη συνεχίσουμε τους χαρακτηρισμούς, διότι θα τιγκάρει ο server του bourdela από τα μπινελίκια.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
το προβλημα ειναι οτι εγω δεν εγινα κατανοητος...
νομιζεις οτι εχεις καταλαβει τι θελω να πω....
over....
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
Αυτον να παρουμε
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
Παει να μας "τη κανει" Ο Σαρας ε;; φιλοχρηματο αγορι..
piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 216
Παει να μας "τη κανει" Ο Σαρας ε;; φιλοχρηματο αγορι..
Ίδωμεν.
Καλό θα ήταν να μείνει και του χρόνου πιστεύω.
Άσχετο, τώρα πρόσεξα το avatar σου. Kenshin ruleZ!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οι λιθουανοι γενικα ειναι γνωστο οτι δεν αγαπανε τα λεφταΠαει να μας "τη κανει" Ο Σαρας ε;; φιλοχρηματο αγορι..
κατι σαν τον ριβαλντο
piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 216
οι λιθουανοι γενικα ειναι γνωστο οτι δεν αγαπανε τα λεφτα
Και οι λιθουανές δεν το αγαπάνε το χρήμα ε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν ξερω ρεΚαι οι λιθουανές δεν το αγαπάνε το χρήμα ε?
μονο μια εχω <<γνωρισει>> σε μπουρδελο
αλλα για τους παιχτες λιθουανους ειναι γνωστο οτι δεν αγαπανε τα λεφτα οπως γραφω και πιο πανω τυπε μου
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
Ίδωμεν.
Καλό θα ήταν να μείνει και του χρόνου πιστεύω.
Άσχετο, τώρα πρόσεξα το avatar σου. Kenshin ruleZ!
"γαμει" ο κενσιν αλλα με τις γκομενες ηταν πολυ μαμουχαλος ρε...
piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 216
"γαμει" ο κενσιν αλλα με τις γκομενες ηταν πολυ μαμουχαλος ρε...
Ναι, πάθαινε ένα κοκομπλόκο με τα θηλυκά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K