Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Το ερωτημα ειναι: Στην αρχη της χρονιας αν σου ελεγαν τι θες:Τριπλ στο μπασκετ  η νταμπλ στο ποδοσφαιρο?

τριπλ στο μπάσκετ θέλω γιατί είναι σαφώς πιο δύσκολο. νταμπλ στο ποδόσφαιρο σίγουρα θα πάρω μπόλικα στο μέλλον. τριπλ σε οποιοδήποτε άθλημα ίσως, αλλά πιο δύσκολα

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Βάλε μέσα και τη Ρωσία Μοικανέ

komodino001

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
τριπλ στο μπάσκετ θέλω γιατί είναι σαφώς πιο δύσκολο. νταμπλ στο ποδόσφαιρο σίγουρα θα πάρω μπόλικα στο μέλλον. τριπλ σε οποιοδήποτε άθλημα ίσως, αλλά πιο δύσκολα

Δηλαδη του χρονου θα προτιμουσες το ιδιο η να γαμουσες το γαυρο στο καραισκακη με νταμπλ?Ρωταω γιατι μου φαινεται - λογω εποχης- απιστευτο..

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλό αποκούμπι το μπασκετ για τους πικραμένους του ποδοσφαίρου, πολλές ομάδες πέρασαν απο αυτό το στάδιο!

Αν είχατε παιδεία μπασκετική θα γεμίζατε και τον τάφο του ινδού όταν παίζατε με τον Σκροπολίθρα και όχι όταν σας πηδάει άλλος στο ποδόσφαιρο!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ενώ τώρα που εσείς είστε ΓΤΠΚ, γεμίζετε το γήπεδο μέχρι το ταβάνι? :jerking:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δηλαδη του χρονου θα προτιμουσες το ιδιο η να γαμουσες το γαυρο στο καραισκακη με νταμπλ?Ρωταω γιατι μου φαινεται - λογω εποχης- απιστευτο..

κάτσε γιατί προσθέτεις κι άλλα στοιχεία. πριν έλεγες για σκέτο νταμπλ, τώρα λες για νταμπλ με νίκη στο καραϊσκάκη. εσύ δηλαδή κάθε χρόνο παίρνεις νταμπλ νικώντας σε λεωφόρο/ΟΑΚΑ;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Καλό αποκούμπι το μπασκετ για τους πικραμένους του ποδοσφαίρου, πολλές ομάδες πέρασαν απο αυτό το στάδιο!

Αν είχατε παιδεία μπασκετική θα γεμίζατε και τον τάφο του ινδού όταν παίζατε με τον Σκροπολίθρα και όχι όταν σας πηδάει άλλος στο ποδόσφαιρο!

όταν παίζαμε με το Σκροπολίθα, γεμάτος ήταν ο τάφος του ινδού

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
PALACIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO............... :rockon: :rockon: :rockon: :s&m_3:
BAZELIA......... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
σκεψου ποσο στον κοσμο τους ειναι!!  γραφεις για μια παιχταρα οτι μαλλον την κλεινουν,και αυτοι στον κοσμο τους!  συνεχιζουν να γραφουν παπαρολογιες!! :2funny: :2funny:

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ενώ τώρα που εσείς είστε ΓΤΠΚ, γεμίζετε το γήπεδο μέχρι το ταβάνι? :jerking:
Αυτό λέω, επειδή δεν έχουμε μπασκετική παιδεία δεν πάει κόσμος στα γήπεδο πλέον!

Μόνο ο Άρης έχεις στην Ελλάδα αμιγώς μπασκετικό κόσμο! ;)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αυτό λέω, επειδή δεν έχουμε μπασκετική παιδεία δεν πάει κόσμος στα γήπεδο πλέον!

Μόνο ο Άρης έχεις στην Ελλάδα αμιγώς μπασκετικό κόσμο! ;)
Λάθος κάνεις. Εμείς οι κάποιας ηλικίας που προλάβαμε το Γιαννάκη στη Νίκαια - πηγαίναμε στον τάφο του Ινδού με τον Κορωναίο, το Βίδα κλπ και κάναμε πλάκα με τα μπούτια του Στηβ. ;)

Μεγάλε παοκτζή, μην ξηγιέσαι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
[size=36pt]Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού με το Νο 4 για 19 ολόκληρα χρόνια. Είναι και ο τελευταίος που το έκανε γιατί η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήρε την απόφαση να την αποσύρει οριστικά προς τιμήν του μεγάλου αρχηγού.[/size]

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σκεψου ποσο στον κοσμο τους ειναι!!  γραφεις για μια παιχταρα οτι μαλλον την κλεινουν,και αυτοι στον κοσμο τους!  συνεχιζουν να γραφουν παπαρολογιες!! :2funny: :2funny:

πού το είδες ρε μεγάλε ότι μάλλον τον κλείνουμε; γιατί και πέρσι μάλλον τον κλείσαμε, αλλά τελικά δεν εμφανίστηκε

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λάθος κάνεις. Εμείς οι κάποιας ηλικίας που προλάβαμε το Γιαννάκη στη Νίκαια - πηγαίναμε στον τάφο του Ινδού με τον Κορωναίο, το Βίδα κλπ και κάναμε πλάκα με τα μπούτια του Στηβ. ;)

Εγώ μισό άδειο το θυμάμαι το γήπεδο!
Και δεν είμαι κανένα παιδάκι για να τα ξέρω μόνο απο αφηγήσεις! ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αστονα είναι πληγωμένος που έφαγε πούτσα στον τελικό του τσου λου.....

Paok4Life

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αστονα είναι πληγωμένος που έφαγε πούτσα στον τελικό του τσου λου.....
Ποιός ήρθε? :dunno:

Ουέφα έπαιζα φέτος!

URL]]

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ μισό άδειο το θυμάμαι το γήπεδο!
Και δεν είμαι κανένα παιδάκι για να τα ξέρω μόνο απο αφηγήσεις! ;)
Δεν έχω τις αντοχές, αλλά ούτε και το κουράγιο να πείσω κανέναν εδώ μέσα. Να με συμπαθάς, έτσι? Όπως είπα, είμαστε και κάποιας ηλικίας. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom